Förlåt för dålig uppdatering =)

Tjena! Oj oj oj denna helgen har det verkligen varit full fart, igår hade jag födelsedagesfest och det var hur kul som helst. Verkligen toppen! Champagne hela kvällen o mat o mysiga vänner o skratt en toppen fest helt enkelt. Men jag är ledsen att jag inte hunnit blogga. För igår spendera jag hela dagen i köket och gjorde snittar o baka o va o handla så jag hann tyvärr inte och sen kom gästerna. Jag han precis göra mig iordning innan första gästen kom =) Men jag hoppas att ni saknat mig! Och idag har jag faktiskt varit lite bakis =O så har mest slappat idag o ätit flottig mat.... =/ o nu ska jag äta lite till och kolla på The mummy den senaste filmen. Men här kommer i alla fall gårdagens outfit. Ha det bäst, hörs imorgon! PUSS!

Klänning: Monki
Skor: Monki
Klocka: adidas

Kärlek

Dagens outfit!

Nu har vi ätit det blev hämtmat istället för grillat, men det va gott det med. Nu ska jag snart gå o lägga mig och det ska bli så nice och imorgon blir det upp och förbereda för min födelsedagsfest =) Ska baka o fixa lie. Idag var jag på Monki och hade bättre shoppinglycka än igår, idag har jag köpt en klänning, pumps och ett par byxor jag är mycket nöjd och bilder kommer senare, kommer nog ha på mig klänningen o pumpsen på fetsen imorgon. Nu får alla ha en toppen kväll. Sov gott eller festa hårt! Puss.

Sweatshirt: bikbok
Linne: Monki
Jeans: Bikbok
Klocka: Adidas Candy watch (me like)

Kärlek

Halva dagen klart!

Nu har jag haft lunch o är proppmätt, nu ska jag snart bege mig till stan och se om jag har bättre shoppinglycka idag! Igår var det inte kul, inte rätt storlek och tråkiga kläder och blä! Men idag är humöret lite bättre tror jag =) och jag vet lite mer vad jag vill ha ;) Sen bär det hemåt där det väntar grillning! M och A kommer ner från Linköping så vi får nog en mysig kväll! Hoppas ni har en bra dag så här långt, idag är det ju fint och solen skiner =) PUSS.

Hitta också en riktigt fin väska på net-a-porter, Mulberry Maxi Mabel shoulder bag! perfekt till skolan... men priset är tyvärr inte perfekt!

Kärlek

BABY!

Tjena! Idag är det min sista dag på jobbet som jag jobbar heltid, känns lite konstigt faktiskt, på tisdag börjar jag studera igen! Längtar faktiskt, men idag är det ju helt underbart att det är fredag! Var på stan igår och på Monki men det var inget som känndes bra, men jag måste nog gå förbi en sväng idag med jag vill ju ha något fint att ha på mig på min fest imorgon, tyvärr känner jag ju mig inte i världens bästa form, så det är sådär kul med klänningar som sitter åt =( men men nu har ju träningen börjat så vi går mot bättre tider... hehe. Ha en toppen dag! puss puss

Hitta en mycket söt kofta på asos.com denna kommer här:

Här på Pixie... (alltså den på asos är likadan =))

Kärlek


Dagens outfit!

Nu har jag varit duktig och varit och tränat och det var skit kul! Gick på sats dans och det var jätte bra förutom att jag är sjukt otränad men det ska det ju bli ändring på från och med nu! Imorgon jobbar jag sista dagen heltid på jobbet sen kommer det bara att bli extra jobb, känns líte konstigt men men det blir nog bra och på lördag ska jag ha födelsedagsfest för alla vänner i skåneland! Hoppas alla får en mysig kväll och natt sov gott! Puss.

Dagens:

Kofta: La redoute essentials (NY)
Tee: Crocker
Jeans: Replay
Sjal: Marknad
Hade Nike sneakers till förut =)

Kärlek

September shopping!

Nu känner jag att jag verkligen vill fylla på garderoben med lite fina höstkläder ;) Inte för det behövs skulle säkert många säga men men, jag tycker att det behövs. Så min lista för september är:
-Beiga el. svarta byxor
-långt slappt linne
-nya jeans, gärna loose fit
-Snygg sweatshirt
-Klänning ( rostfärgad)
-ny snygg lagom stor väska ( the hunt conntinues....)

Sen finns det ju alltid mer, men detta är vad jag ska koncentrera mig på i första hand, sen kanske en spets tröja men jag vet inte riktigt om jag trivs i det?? Ha en fortsatt bra dag. Snart är det shopping o sen träning. Tror att jag måste äta något med jag tror att jag MÅSTE ha sushi!! Puss puss



Cyndi, Chloe... åhhh

Kärlek


Höst feeling!

Idag känndes det som en mysig höstdag =) jag är fin och höstig i håret, en ny lila mysig kofta på mig, solen skiner och det är lite krispigt i luften MYSIGT! Och jag börjar att träna idag! Ska på satsdans ikväll och innan det kanske jag hinner med lite shopping på stan =) Monki har fått in en massa fint och jag har presentkort där =) hihi! Och sen är det ju fredag imorgon, ska bli så skönt och på tisdag börjar jag skolan igen ;) gött! Det känns faktiskt riktigt bra! Sen är jag lite sugen på att åka över till köpenhamn för lite shopping men det får bli lite längre fram i tiden. Jag ska ju faktiskt flytta snart också =) Ha en toppen dag. MYS.

Hittade en jättefin Tee från Luella (net-a-porter) som jag skulle vilja ha, dagens craving!

Kärlek

Dagens outfit och nytt hår =)

Hej alla snygga! Nu är jag fin o fräsch igen.. hehe mitt hår är i alla fall, jag är riktigt nöjd och min frisör är så himla duktig! Sen råka det bli så att det blev pizza sen, men va fan jag ska ju till sats imorgon och köra mitt första pass efter sommaren, dags att få form på kroppen igen, det behövs verkligen.... Men nu ska ni få se lite bilder:

Först mina fina mintonkas stövlar =)

sen min fina Adidas Candy Watch ( har inte lyckats ställs in tiden dock =),

Dagens outfit!
Tröja: La redoute essientials (ny)
Tee: Hm
Tights: Gina
Stövlar: Nilsons

Och min nya frisyr som jag är grymt nöjd med!

Ha en toppen kväll!

Kärlek

klipp ångest =)

Nu sitter jag här och skulle vilja göra något drastiskt med mitt hår, men det kommer jag ju antagligen inte, speciellt efterom det tagit ca 3 år att få det så långt som det är nu, men om man kanske skulle färga lite mörkare... hmmm,  jag vet inte om jag vågar, ska man vara forever blond eller ska man våga?? Vill jätte gärna att ni säger om ni tror att jag passar i det eller inte... Säg nu innan jag ska till frissan =)....

Lägger upp ett par fina stövletter från Diesel också (bild asos)

Snyggingar!

Kärlek

Dagens blogg!

Glömde ju säga att jag blev dagens blogg hos johanna och hon skrev ett fint inlägg om min blogg. TACK! puss


Klipp dag!!

Idag ska jag äntligen få ordning på mitt hår!! Det ska klippas och det ska färgas, så det ska bli riktigt nice =) Idag blev håret bara uppsatt i en stor knut på huvudet och då syns ju utväxten ännu mer, men inte efter idag. Igår var det ju som sagt inget batteri på min kamera men idag är det de. Så senare lägger jag upp gårdagens outfit och dagens. Och så ska jag visa mina mintonkas stövlar som jag är helt kär i somjag fick av Martin i födelsedagspresent! Och såklart min nya frisyr, får ju i och för sig se hur mycket jag vågar göra, man blir ju lite larvig när man har fått långt hår =) Men det kommer sen i alla fall ;) Hoppas alla får en toppen dag! Trots regnet här i Malmö i alla fall.

 
Såhär ser håret ut nu här syns ju inte utväxten så mycket, men trust me den finns!

Kärlek

Det skulle ju blivit en dagens =)

Idag funkar ju bloggen men då la mitt batteri av på kameran s att e... Men men sånt som händer, jag får lägga upp en bild på kläderna imorgon, förutom mina jeans då som jag kanske måste slänga för att det sprack i sömmen =( fan mina favvisar!! Men men får ringa mamma först o fråga om man kan laga, det är lee och den modellen kom bara i några ex, shit också! Men va fan får väl köpa nya så småningom. Imorgon är det jobb igen och sen ska jag till frisören, åh det ska bli så sjukt nice och fixa till håret, det behövs kan man säga =) Jag har även fått min födelsedagspresent av martin, sjukt fina mintonkas stövlar, visar bild imorgon! Nu ska jag till tvättstugan o sen ska jag sova. Ha det toppen, här kommer lite bilder från hemma i helgen. Puss till alla!



Åh jag tänker bara mys när jag ser detta =) Älskar er!

Kr

Love ACNE!

Shit vad Acne är grymma alltså =) gillar verkligen deras skärningar på kläderna, materialen och den där udda touchen ;) Så nu vill jag bara ha en massa nya saker från acne för några tusenlappar, det är väl ingen big deal =) hehe I wish. Men jag ska i alla fall visa er alla fina saker jag vill ha!!


Åh vilka fina saker, give me give me give me an Acne efter midnight ;)

Ja ja vad vore en bal på slottet, jo om allt detta kom hem till mig ungefär NU!!

Kärlek

Angels!

Hallå! Nu jobbar jag min sista vecka heltid sen på tisdag nästa vecka är det skolan som gäller, jag ska ju jobba här lite sen också, men det blir studier på helttid, jag kan inte fatta att det är mitt tredje år =) Men kul ä det! Idag ska jag göra lite ärenden på stan och så ska jag köpa de underbara mintonkas stövlarna ;) oh happy! Men ha en toppen dag och här kommer nu gårdagens outfit eftersom bloggen inte funka igår:

Jacka: monki
Linne: Hm
Kjol: Zara
Tights: Gina
Armband: tomas Sabo

Kärlek

Dagens outfit!

Då var det slut på denna födelsedag! Det har verkligen varit en toppen dag, gått och strosat på stan och sen kom min älskling och vi åt mysig middag på mando, det blev ingen sushi men får ta de en anna dag! Jag har hittat ett par sjukt snygga stövlar också som jag ska få av plutten =) Sen har jag varit jätte duktig och fixat träningskort på SATS, ska börja och bränna fläsket hehe... ja det är väl det som är meningen, få bort träningskilona ;) Idag har jag haft på mig detta:

Ja nu gick det ju inte att lägga upp bild så jag lägger upp den imorgon helt enkelt!

Puss o godnatt till alla raringar!

Kärlek

STADEN!

Nu bär det av in till city =) Ska kolla lite om jag hittar något fint och sen kommer Martin och då ska vi äta jag vill ju ha sushi, men Martin ville ju till sin favvo rest, Mando, men vi får väl se, jag älskar Mando med men sushi är ju jumi!! Båda är toppen! Men men jag kommer nog hinna blogga en gång till ikväll och då visas en födelsedags outfit! Ha det toppen alla sötisar! Puss till alla!

Kärlek!

Födelsedagsmat!

Hej alla söta! Nu är det lunch och jag ska äta smörgåstårta som är kvar sen kalaset igår, gott gott! Sen ska det bli en födelsedagsrunda på stan och sen ska Martin o jag gå o äta Sushi, SÅ GOTT! Det blir nog en riktigt bra földelsedag =) Ha det toppen, så hörs vi sen. Jag kommer lägga in dagens outfit Later!

PUSS PUSS PUSS!

Min lunch =) hehe, dock inte hela!

Kärlek


Vad är det för dag idag...

Jo det är ju min födelsedag! Åh jag har haft en sån mysig helg =) Jag har myst med en massa fina människor och fått massa fina paket =) Jag har fått Cliniques 3-stegsprogram och några andra krämer, presentkort på monki, Tomas Sbo berlocker, presentkort på Ikea och en Adidas klocka. Me like. Sen har jag myst med bästa bästa! Men eftersom jag har varit dålig med utlägg på bloggen i helgen kommer lite bilder på mina outfits.

Veckan outfit! Mån-Sön



Lördagen (mycket dålig bild men världens bästa S är med): Skinnjacka: Hm
Sjal: Mammas gamla
Tee: Ramones, marknad
Jeans: Samma som onsdag.

Söndagens:
jumpsuit: American apperal
Tights: Ellos
Sjal: Gina
Linne: HM
Armband: Tomas sabo.

Wich is your favourit??

Kärlek

Hemma igen!

Hej all söta! Nu e jag hemma igen i skåneland ;) har haft en toppen helg, idag var det tungt att åka från hem till hem. Känner verkligen hur mycket jag saknar alla, mamma, pappa, emelie alla kompisar, släkt o så. Usch idag var det ledsamt. MEn innan det så var det en riktigt mysig födelsedagsfirande =) mycket fina paket o god mat. Men det kommer jag lägga upp imorgon och då är det min födelsedag på riktigt! tjo. Förlåt för dåligt bloggande i helgen, men kommer uppdatera mer i veckan ;) nu ska jag plocka upp lite sen sova. Puss till alla.

Och massor av kärlek till bästa bästa <3 (you know who you are)

BUSY!

Hej alla söta! Förlåt för att jag inte blogga igår men det var fullt upp. När jag kommer hem till linköping är det så många man vill se o träffa så man hinner inte riktigt sitta vid datorn, förlåt. Men jag har saknat er alla söta ;) Nu idag ska jag i alla fall fira min birthday som är imorgon egentligen men va fan ;) Sen ikväll ska vi åka tillbaka till Skåne land! OCh sen ska jag ju visa er mina outfits och mina fina paket ;) Hoppas jag i alla fall! Just nu står jag o gör smörgåstårtor och en underbar tårta med peanutbutterfrosting, JUMI! Jag tror att det kommer bli en toppen dag! Jag ska försöka att blogga lite senare om allt. Ha en toppen dag! Puss!

Kärlek

En sen dagens.

Nu e jag hemma i linköping och ska snart gå o lägga mig hemma hos mamma =) det är alltid så mysigt att komma hem. Imorgon ska jag åka o handla lite till kalaset på söndag och sen ska jag o martin åka till pappa och sen ska jag träffa lite vänner på kvällen, mycket mys!! Nu ska jag i alla fall gå o sova, hoppas alla haft en mysig fredagskväll och att helgen blir toppen ;) Här kommer dagens:

Skjorta: Hm (herr)
Sjal: hm
Jeans: Monki
Ballerinas: Manoush
Armband: Tomas Sabo, Ms Bijoux

Sov gott!

Kärlek

LINKÖPING here I come =)

Hej! Nu slutar jag snart och sen bär det hemåt, det är alltid så skönt att komma hem och träffa alla jag ser verkligen fram emot denna helgen =) Och jag ska fira min födelsedag! Jippie! jag älskar att fylla år! Nu är det lunch och sen hem, ska försöka att klämma in en dagens sen också. Puss till alla bejbs,

kärlek

SÖTISAR!

Åh idag är det fredag och det är ju underbart! Idag jobbar jag bara till lunch och det är GREAT!  och sen ska jag hem och packa o sen ska vi åka hem till Linköping. Åh det ska bli så mysigt!! Träffa mammsen och pappsen och emelie =) Och alla underbara vänner!!

Igår var jag på Millencollin och det var verkligen skitbra, grymt mycket folk och bra stämning och jag o min söt fia digga som fan =) Sjukt bra häng... hehe. Men i alla fall ha en toppen dag, ska lägga upp lite bilder sen på både millencollin och moneybrother, det har varit en bra vecka! och den avslutas perfekt! Massor pussar.


Första bilden är mamma, emelie och jag, sen är det pappsen och jag och sen världens sötaste Zelma =)

Kärlek!

Dagens outfit!

Nu var jag jävligt snabb =) Här kommer dagens också <3

Tröja: Boomerang
Chinos: Monki
Sneakers: Nike
Armband: Tomas sabo

Kärlek


gårdagens outfit!

Nu ska vi åka till banken och prata lån med bankmannen. Hoppas alla får en mysig kväll!
Jag kanske bloggar mer sen=)

Tröja: Diab´lees
Jeans: Bik bok
Skor: Nike

Är stressad så därför är jag lite kort!

Kärlek

Food and spets =)

Nu har jag bara en dag kvar att jobba denna veckan, alltså en halv idag och en halv imorgon =) Slutar nämligen lunch imorgon. Ska hem och packa, så skönt!! Jag tror att det kanske blir en lunch på malmö festivalen, något gott =) med mina "kollegor" (det lät inte så vuxet). Nej som sagt nu är det lunch och gott ska det bli med spagetti och köttfärssås, mums!! Men jag måste bara visa en bild på min favvo från Monkis kollektion med Ida Sjöstedt, kommer här:

Den är så sjukt snygg(gillar bilden också riktigt snyggt fotoshoot), måste inhandlas.

Kärlek

Tröttisch!!

Usch idag är jag trött! igår låg jag i sängen och kände som att jag var sjuk det var nog bara dock början på en förkyldning! Men i alla fall. Bloggen funka inte för mig igår heller så kunde ju inte göra något inlägg! Så jag kommer lägga upp gårdagens outfit och dagens i ett senare inlägg, för just nu är jag på jobbet och har inte tillgång till bilderna. Men idag är det fullt upp också först jobba, sen till banken och sen in för att kolla på Millencollin och träffa söt Fia =) Så det ska bli toppen. Kan bli mat på stan med, det hade ju varit gott! Men ha en toppen dag! Puss till alla!

MILLENCOLLIN! Grymma!

Kärlek

Skirts skirts skirts!!

Nu ska jag ha lunch och jag är superhungrig, jag ska äta janssons frestelse och köttbullar, gott gott! Men innan lunchen nu spanade jag in några heta kjolar från asos, jag känner att jag behövde updatera min fest garderob och vardags kjolar! Här kommer i alla fall några snyggingar:

Det var de lite mer "höstiga" kjolarna, blommorna kommer ju att hålla i sig in i hösten, då passar det ju bra med lite mörkare matchningar =) Jag hittade också två stycken PARTY kjolar som är urfina:

Alla kommer från Asos.com och jag gillar!

Puss till alla!

Kärlek

Jag säger bara MONEYBROTHER!

Shit vad han var bra igår och han är ju så himla gullig och snygg! Och sjunger så grymt! Alltså jag är helnöjd det var verkligen toppen igår! Idag är jag däremot jätte trött men det är de värt!

Imorse var jag med i finalen om NRJ in the park, men jag vann tyvärr inte men fick två biljetter till efterfesten och en Ipod Nano, jippie! Skit glad blev jag, riktigt kul =) Men det blir nog att vara hemma ikväll, hade varit skönt att vila lite och så ska jag tvätta. Tråkigt, men det måste ju göras. Sen så ska vi på Millencollin imorgon och på fredag bär det av hem till LINKÖPING! Åh vad jag längtar =) Ha en toppen dag än så länge, så hörs vi sen!




Kärlek

Dagens me!!

Hej hopp! Nu har jag ätit och så och alldeles straxt bär det av till MONEYBROTHER!! Åh han är så sjukt sjukt bra! Och det är jag och världens bästa pojkvän som ska åka! Så nu ska vi sätta oss i bilen in till Malmö och först försöka hitta parkering =) Vilket kanske kan ta lite tid ;) Men sen ska jag bara njuta!

Jag kommer att svara på alla era kommentarer imorgon, men hinner tyvärr inte nu! Ni får inte heller glömma att hålla tummarna för mig kl.8 imorgon då jag har chans att vinna med NRJ! HA en toppen kväll! Här är min outfit:

Sorry för suddig bild, hade bråttom.

Jacka: HM

Tröja: bikbok

Linne: Monki

Jeans: lee

Sjal: marknad

Skor: nike

Glasögon: urban outfitters.


LOve


Skogalen!

Alltså förlåt för att min blogg idag har blivit lite sko inriktad men jag älskar älskar skor och känner just nu ett starkt behov att köpa en massa nya och jag vill verkligen ha ett par riktigt snygga high heels, har varit inne lite net-a-porter idag igen och hittat så sjukt mycket snyggt, här kommer några smakprov som man kan drömma om och sen hitta lite billigare:

Shit vad fina alltså!
1.Christian Louboutin
2.Christian Louboutin
3. Burberry prorsum
4. Burberry prorsum (Älskar älskar)
5.Chloe(kom hem till mig NU!)
6.Pedro Garcia

Hörs sen!

Kärlek

Hello babes!

Tisdag is the day! Imorse när jag gick upp kände jag mig sjukt trött men nu börjar det klarna till. Idag ska det bli en bra dag! Hem sen efter jobbet och äta gott med martin sen blir det ju Moneybrother! Och sen hem och sova! Och ladda för NRJ tävlingen imorgon vid åtta, hoppas hoppas! Jag tycker att det är lite mysväder idag också, jag gillar ju när det är lite regningt! men men det hade ju varit mysigt med lite sol dock, men jag har höst feeling i kroppen ;) Ha en toppen dag!
Förresten hitta en massa fina skor på asos och have2have:

två första från Asos och emu uggs från have2have, och jag känner att jag måste have2have dem!

Love

Todays outfit!!

Tjena mittbena! Nu är det måndag kväll och jag har fått hem en sprillans ny Elle som jag ska lägga mig och läsa medans martin kollar simpson, sen är det CSI klockan nio det gillar jag =) Men nu har jag i alla fall ätit och varit o handlat och jobbat men det är skönt att måndagen är förbi då är det bara 4 dagar kvar och på fredag slutar jag tidigt! Imorgon är det världens bästa Moneybrother, på onsdag NRJ in the park ( som jag hoppas jag ska vinna backstage pass till) håll tummarna på onsdag morgon vid 8 tiden =) jaja nu ska jag sluta tjata och visa dagens outfit, här kommer den:

Klänning: HM trend
Tights: Gina
Ballerinas: Manoush
Armband: Free willy och Ms Bijoux

Måste bara säga att jag längtar till min birthday med bara en vecka kvar aaawww =)

Puss o hej!

Love!

Snart hemgång!

Nu är denna måndag snart förbi, skönt, men jag måste säga att jag verkligen verkligen längtar efter nästa för då är det ingen vanlig dag.... Men imorgon är det Moenybrother på malmöfestivalen vilket jag hoppas kommer bli grymt!! Men nu måste jag bara visa er en sak, de har rea på net-a-porter det är ju ändå dyrt, men drömmen kommer ju lite närmre ;) Här kommer en massa fina saker som jag hittat:

1.Oscar de la renta
2.Stella Mccartney
3.Marshesca
4.Bottega Veneta
5.Burberry prorsum
6.Fendi
7.Manoush
8.Miu Miu
9.Stella Mccartney
10. Zac posen

Alltså är det inte rena drömmen, tänk om alla dessa älsklingar kunde försöka att tränga sig in i min garderob, eller om jag fick dem skulle jag köpa en ny garderob för deras skull =)

Puss till alla!

Love

Förra veckans outfits!

Nu är det måndag igen och jag känner att jag verkligen skulle behöva ha en vecka ledigt, men samtidigt behöver jag ju ha pengarna, man kan ju köpa en massa fint och det är ju alltid bra att ha =) Men jag ska jobba två veckor till men det ska nog gå fint! I helgen blir det ju mys hemma i Linköping och sen blir det fest helgen efter. Saknar alla där hemma ska bli så mysigt! Nu ska jag i alla fall lägga upp vad jag hade på mig förra veckan och då undrar jag ju såklart vilken ni gillar bäst?

Söndag till söndag!

Vilken är er favvo?

Hörs senare.

xoxo

Love

Så grymt nöjd!

Först vill jag bara säga att min blogg funka inte på hela dagen igår! Och sen funka den på kvällen, så jag var inne och svara på kommentarer men sen när jag skulle göra mitt inlägg så gick det inte!! Men men igår var det full rulle, jag börja med att rensa ut ur köket en massa saker som jag inte behövde =) Och sen rensa jag ut ur min tv-hylla och tv-bänk så det blev en hel del släng! Sen baka jag två bröd och sen städa jag och sen laga mat! Pust! och sen slängde jag mig på soffan. Och det var gött =) Men denna helgen känner jag att det inte riktigt har blivit någon topp outfit, för igår var jag bara ett mys mongo =)

Som ni ser här mysmongo!
Tröja: Peak
Byxor: Champion
men det var gött...

Kolla bloggen sen då kommer förra veckans outfits =)
Ha en bra måndag. PUSS!

Love

Saturday Night!

Nu har jag äntligen städat klart i förrådet och det var väl behövt! Jag har slängt 5 kartonger med blandad kompott, böcker, kläder och egentligen bara en massa skräp! Men några fynd hitta jag i alla fall. En jättefin lite plånbok, ett stort silverarmband (bra till hösten) och Buddha band, jag tycker de är så fina, men nu kanske man kan blanda dem med andra armband istället för att ha så många man kunde som jag hade förr =) Tänkte slänga upp en dagens outfit också, men idag har jag inte ansträngt mig allt för mycket eftersom det bara har varit en städar dag ;) Men jag har i alla fall fixat lite eftersom jag nu ska gå o äta Tacos hos F, där är även M och K. Det ska bli mycket mycket gott! Jumi. Ha nu en toppen kväll, så hörs vi sen. Massor pussar till alla bejbs =)

Linne: Hm
Jeans: Bik bok
Seglarskor: Vagabond
Armband: Ms Bijoux

Fynden!


Love.

Wooohooo!

Alltså jag fattar inte hur vädret hur vädret kan skifta som det gör, jag tycker att hela veckan har varit kall, och så vaknar man upp på lördagen och så är det strålande sol och jätte varmt. Då tänkte jag ju att jag skulle till standen, men så visa det sig att alla mina vänner gör något annat och jag har inte jätte stor lust att åka dit själv =( Så jag får väl återgå till den ursprungliga planen som är att jag ska rensa förrådet innan flytten. Så nu bär det iväg ner till källaren och jag antar jag kommer vara där i några timmar! Det finns ju en del att gå igenom =/ men men jag deppar inte, man kanske hittar något vrål fynd, men men det får vi väl se =) Ha en toppen dag! Puss till alla, smell ya later =)

Jag hade hellre varit på beachen med plutten =)

Love.

Dagens outfit!

Det blev en lite sen dagens idag, jag har nämligen framkallat en massa kort och sitter nu o sätter in dem i album och tiden bara drog iväg. Jag upptäcker dock att albumen inte kommer att räcka och att jag måste köpa nya =) Men fint blir det och jag älskar att titta på bilder, Mysigt!! Och så skriver man något till varje bild, då sparar man minnen =) Hoppas att alla har en riktigt mysig fredag och att helgen blir toppen =) Nu kommer det en dagens:

Blus: Indiska
Linne: Hm
Kjol: Ellos
Tights: Gina
Ballerinas: Manoush
Armband: Littmarck och Ms Bijoux

(Undra varför jag alltid gör sådär med foten på kort ?? hehe..)

Love.

Odd Molly.

Som säkert alla vet så vann Karin Jimfelt-Ghatan och Per Holknekt guldknappen, för Odd molly. Och på Modegalan visade de upp sin senaste kollektion, måste säga att jag tycker det mesta är toppen, mycket färg och mönster blandat med bas färger, GRYMT! Här kommer lite bilder från visningen och en hyllning till Odd Molly, Congrats!

Riktigt snyggt enligt mig, Vad tycker ni?

Sen såg jag lite mingelbilder också, måste bara lägga in en bild på Sofi fahrman som vanligt var a beaty, hon har stilkänsla uti fingartopparna =)

Hon hade topp från Beyond retro, kjol philip lim och skor louboutin och clutch från YSL.

Love

Soon it´s time to go home.

Denna veckan har både känts lång och kort. Den har gått fort men vissa av dagarna har länts långa, men nu är det i alla fall bara 2,5 timme kvar tills man får åka hem o mysa =) Så nu har jag ätit lunch o så och ska väl jobba vidare, har inte jätte mycket att göra på jobbet idag, men men ska nog funka =) Tittade precis i söta Annies blogg och hon hade med en så sjukt snygg kofta från HM. Den är från Hm trend vet inte om den finns i butik än, men snygg är den och jag vill att den ska bli min =) Den ser ut såhär:

Åh me lajki.....

Jag är också på jakt efter ett fint långt halsband eller flera =) hitta två fina på Cocoo.se

Båda kostar 195 kr och jag tycker de är toppen söta =)

Love

That´s hot!

Hej alla söta! Idag är det fredag o mys! Jag längtar till jag kommer hem ikväll, för idag längtar jag efter att få krama min Älskling! O så ska vi äta god mat och bara mysa =) GÖTT! Idag känner jag även ett sjukt shoppingbehov! Jag vill bara ha ha ha. Men men det får nog vänta till löningen. Jag vill verkligen ha ett par nya jeans, och de ska vara raka (inte stuprör) Och lite baggy gärna med ljus slitning. Om någon har ett tips på en sådan modell vore det toppen?
Men ha en toppen dag nu babes, hörs sen. Puss!

De första från Nudie och de andra från Levis. Men de är ändå inte riktigt som jag tänkt mig!

Love

Todays outfit!

Hej alla snyggingar =) hur e läget en kväll som denna? =) jaja idag är jag trött igen! Fattar inte hur man kan vara trött hela tiden, men det är väl så det är. Man går upp tidigt o sen till jobbet o så hem sent, o så trött! Jag längtar till det roliga som väntar ;) Ikväll eller nu rättare sagt har jag tänkt att lägga mig på soffan o bara slappa, så nice! Imorgon är det fredag o det gillar jag, underbart! För det betyder HELG! I alla fall jag hoppas att bejbsen har en bra kväll och att vi hörs imorgon. Puss till alla! Och detta har jag haft på mig idag:

Jeansjacka: Cheap Monday

Kofta: La redoute essentials

Tee: Crocker

Jeans: Replay

Skor: Cheap Monday

Armband: Peace, Ms Bijoux


Love


LOVE!

Nu har snart denna veckan gått, snart fredag ju =) Och det är så skönt, då har jag bara två veckor till att jobba. Och nästa vecka händer det ju en massa roliga saker =) På tisdagen är det Moneybrother, onsdagen är det NRJ in the park ( som jag är med i tävling på o kanske får bli deras officiella pressfotograf backstage, Hoppas hoppas!)  och sen på torsdagen är det Millencollin och så måste jag kolla upp när det är veronica maggio också åh KUL!! Och sen bär det hem till Linköping på fredag! O då ska jag fira min birtday o sen ska martin o jag ut o äta på måndagen (som är min birthday). Nej nu ska jag sluta tjata, jag kan bara konstatera att från o med helgen blir det kul! Hittade några fina saker på net-a-porter också:

Jätte fin kofta och lite höstigare ballerinas från Chloe

Och så en urfin klänning från see by chloe och skit snygga pumps från Giuseppe Zanotti.

Ha en mysig afternoon.

Love

He YO!

Hej och godmorgon, känner mig på bra humör idag fast det känns som att sommaren är slut på riktigt. Det är riktigt höstigt idag. Men lite mysigt också... Som jag har sett på många bloggar nu b.la. Annie och Melina och Amanda är den fina kopian av Miu Miu klänningen från Chicy, åh den är så fin, och när jag såg den hos Annie igår var jag bara tvungen att köpa den, jag hoppas verkligen att den kommer att bli toppen =) Hoppas alla kommer få en toppen torsdag! Så hörs vi sen.


Ynka 399kr för denna gobiten =) Och den kommer till mig om ett tag!!

Love.

Dagens Choice

Hej alla söta! Måste bara börja med att säga tack för alla värmande kommentarer, man blir verkligen glad och ni är så söta! <3 Ikväll har jag varit och gjort lite ärenden sen har jag ätit mat och snart ska jag duscha, gud va spännande va?? Nej men så är det väl, men det ska bli mer spännande i helgen och nästa vecka då är det malmö festival och sen ska vi hem(Linköping) den helgen och fira min birthday och träffa en massa söta vänner. Så det blir bättre =) Sen vankas ju flytt... hihi. Idag har jag haft på mig denna ursnygga outfit =) hehe....

Kofta: Monki
Oversized Tee: Monki
Jeans: Crocker
Sneakers: Nike
Och mitt fina  armband från: Ms Bijoux =)

Ha en toppen kväll Bejbs!

Love

Min stil!

Jag fick en kommentar om att personen tyckte att jag blanda stil för mycket, det gör absolut ingenting för jag tycker att alla ska få uttrycka vad de vill =) Men det jag tänkte på är ju att det är ju min stil, vad är det som säger att jag måste hålla mig inom en viss kategori, vilket jag egentligen tycker att jag gör, jag skulle vilja säga att min stil är sport-rock chic med en touch av bohem. Men det är ju min tolkning, sen är det klart att man har bättre och sämre dagar, men men så är det! Det jag menar med detta är inte att jag blev ledsen eller upprörd utav inlägget, jag uppskattar alla kommentarer så länge de inte är elaka eller kränkande. Men det jag tänker göra är en liten bildserie av mina outfits sen bloggen startade, för att se om jag har en röd tråd genom mina outfits, som jag tycker att jag har:

1.2,3,4,5,
6,7,8,9, 10,
11,12,13,14,15,
16,17,18,19,20,
21,22,23,24,25,
26,27,28,29,30,
31,32,33,34,35,
Det blev ju ett par stycken och med risk för att låta dryg, Fan vad jag har snygga kläder, hehe.... Men det finns några jag är mindre nöjd med och de är: 11,12,17,28, där skulle jag kanske vilja ändra lite. Men men så är det annars tycker jag att jag uttrycker min stil som jag beskrev den tidigare =) De jag är mest nöjd med är: 6,8,13,14,15,19,20,23,27,,29,30,31 och 34 =) Ha en bra dag!

I see the red line.

Love.

Hello Sunshine!

Hej hopp! Nu är jag glad jag har precis varit med i tävlingen på NRJ och kan ha chans att bli deras pressfotograf och få gå backstage och på efterfesten i Malmö. Shit vad kul det är =) Så finalen är nästa onsdag så då får ni hålla tummarna för mig!! Jag har redan vunnit en NRJ cd, och om man vinner allt så kan man även få en Mp3 spelare, jag hoppas hoppas! Så nu är denna dagen räddad... hehe. Och som min söta Martin sa imorse kl. 12.00 idag har halva veckan gått =) (Puss min älskling) Ja så så är det, jag är glad och mina armband har kommit så idag har jag på mig det  rosa från Ms Bijoux =) kommer en dagens senare. Ha en toppen dag! Puss till alla!


Love.

Todays fashion choice

Hallå Bejbs! Nu har jag haft en jätte mysig kväll med min Fia och sen har jag fixat lite och nu ska jag bara blogga sen ska jag slappa och slänga mig på soffan =) GÖTT. Men först ska jag visa min dagens:

Sweatshirt: Bikbok
Lång Tee: Hm
Väst: La redoute Essentials
Jeans: Monki
Sneakers: Nike
Väska: Hm

Det har varit en mycket regnig dag idag, jag hoppas på sol imorgon, även om jag tycker att det är lite mysigt när det regnar =) Ha en mysig kväll. Peace out.

Love

Rain on my window....

Här är det nu regnigt och mörkt och kallt, problemet med Malmö är ju att dét alltid blåser, men det är mysigt här ändå=) Nu har halva denna dagen gått och snart får man åka hem igen. Nu när jag har så mycket bra musik i mobilen går bussresan fort =) Måste bara säga att Veronica Maggio är guld! Riktigt bra om man gillar soulpop förstås =) Ikväll ska sötaste Fia komma hem till mig och vi ska äta o mysa lite =) Det ska bli kul! Sen imorgon är det ju onsdag och då har ju nästan hela veckan gått tjoo, och nu är det bara 12 dagar kvar till min Birthday!! Jag är så lite larvig jag tycker det är barnsligt kul att fylla år, för då kommer hela släkten och vänner och det blir god mat och paketen såklart, det är ju alltid kul att få paket hihi... I år önskar jag mig bland annat detta:
 

Hoppas att det dyker upp i något paket =)

LOVE

Tjena!

God morgon! Alltså trött trött trött, jag längtar till skolan börjar, det är mycket bättre för då får man sovmorgon =) men men nu är jag på jobbet och det måste ju funka. Nu på morgonen satt jag o kolla lite på Elle UK och Elle USA, hitta ju så klart redan hypade Mary Kate på omslaget och på USA Jessica Simpson, med underbart hår. Och en kjol som jag bara var tvungen att ta med =) Ha en bra tisdag. catch you later ;)

Kjolen är från Emma Cook, tycker den är sjukt häftig! Mycket annourlunda Me lajki!

Älskar bilden på Jessica Simpson, så "all american"

Love


Dagens outfit!

Nu är det äntligen kväll och trött är jag efter första jobb dagen, det går fort att komma ur gängorna. Idag har jag varit ute och gått i en timme o så har jag rensat ut i mina badrumsskåp, alltså jag har så mycket grejer att jag fattar inte, men nu är det slängt i alla fall ;) Sen har Martin o jag suttit i soffan o tittat på CSI. Och under dagen betällde jag lite grejer från HM o La redoute som jag nämnd innan, och nu vill jag att det ska komma hem till mig nu!!! Men det dröjer ju förstås några veckor... Men mina armband borde komma snart ;) Idag har jag haft detta på mig:

Klänning: Monki
Tights: Gina
Ballerinas: Manoush
Armband: Littmarck

Nu ska jag gå o duscha o sen sova, eller jag kanske läsa lite..... sov gott!! LOVE.

Listor!!


Alltså jag har ett litet erkännande! Jag är en list JUNKIE! alltså när det gäller vilka kläder jag ska ha (outfits) vilka kläder skor o väskor som jag vill ha/köpa, vad jag har för drömköp o allt sånt, Om detta gör mig lite "störd" kan jag leva med det, det är min lilla egenhet, säkert en massa av er som gör det också, men min pojkvän tycker ju att jag är lite speciell ibland=) hehe.... Men nu ska jag bjuda på en lista om vilka köp jag tänker/vill göra till hösten, Alltså Höstens lista:

*Grönt nagellack/Oranget/mörkrött
*Indianskor (mitonka skor)
*Vita Converse
*Stor stickad kofta, med jätte krage
*Svarta platåpumps
*Smålandskasse, tyg Boston, Svenskt Tenn
*Päls jacka (vintage)
*Pälsväst (mammas gamla)
*Beiga Chinos
*Vit Nike T-shirt (at Monki)
*Nike Jacka, gul och beige
*Randig tröjor
*långt slappt vitt linne
*svart och blommig bustier
*svarta Chinos
*Paljett topp
*Spets topp och tights
*Uggs
*Dunväst
*Slappa raka jeans
*Tyllkjol, knälång med poladott prickar( a´la Carrie-anda)
*Volangklänning
*Stor halsduk
*volymkappa
*Mönstrade strumpbyxor
*Transperant volym tee
*Långa och stora halsband
*Fransig väska
*Lösa fryboots
*Broschar
*svart mössa
*Schyssta T-shirts(Ed hardy mm. killmodell)
*Svart kofta
*Orange kofta
*Farfarströja lång gul
*Möntrad och svart klänning (monki)
*Grå Boyblazer

Ja detta blev ju en ganska lång lista men detta är då det jag vill ha till hösten, har ju redan nu shoppat en del men mycket finns ju kvar ;) Och sen finns ju alla dyra drömköp, men det får bli senare i livet, när jag är rik =) LOVE.

Skinande Rosa!

Alltså tyvärr känns det så att nu i mitten av augusti att hösten är påväg. Det är inte speciellt varmt dock att solen skiner ibland. Och som jag tjatat om tidigare blir man mycket sugen på alla höst godingar som finns ;) De färger som kommer lysa starkast i Höst är (om man vill) Cerise, Senapsgul, orange, Lila (purpur), vin röd och även mycket blått kommer att synas i tillvaron, även rött som är en återkommande höst färg kommer att synas på gatorna. Jag tycker att det är härligt att matcha de alltid stannande höst färgerna svart, grått (STORT) och även brunt och beigt. Härligt! Är det inte skönt att snart kommer den höga höstluften och alla assnygga kläder, jag tror att jag gillar höstscenen bäst, då kommer kläderna till sin rätt, man kan matcha ha lager på lager utan att vara varm. Men det är klart att jag älskar sommaren och välkommnar den med öppna armar om den kommer igen, men åh vad det är fint med höst ;) Jag kommer att matcha så mycket färg som möjligt i höstgarderoben men det kommer bli mycket grått, svart och beiget ;)  Har beställt lite från Hm och La redoute idag, Åh jag älskar när det kommer hem nya saker som ska flytta in i min redan för fulla gaderob ;) Här är några godbitar:

Åh de kommer hem till mig i september, jumi =) LOVE.

På jobbet igen...

Nu är man då på plats igen och har tre veckor att jobba innan man ska till skolan igen. Men det känns okej det är ju inte så att man kan ligga på standen o glassa ändå ;) men men så det ska nog funka´. Måste bara berätta att nu är min "modehjärna" helt inställd på höst, Har ni sett hur mycket fint som finns?? Klart ni har, men ändå ;) jag slänger fram några godbitar från net-a porter:

Idag hade jag kunnat haft detta: Kofta:See by Chloe, Klänning: See by Chloe, Skor: Burberry Prosum

Eller denna fina klänning: Anna Sui och fina pumps från Giuseppi Zanotti

Eller varför inte denna: Tröja Chloe, Kjol: Miu MIu, Skor: Fendi och väska: Marc by Marc Jacobs, ååhhh vad fint!!

Om jag skulle varit riktigt fin skulle jag ju valt denna underbara klänning från Oscar de la renta och skor från Louboutin... Åhhh I WISH!!!
Ha en toppen dag så hörs vi sen. Puss till alla! LOVE.

Dagens outfit!

Idag har jag rensat ut och slängt en massa kläder, skor och annat! Känns riktigt skönt, det blev typ 4 stora påsar kläder och en stor påse skor... känns skönt när det är gjort sen har jag tvättat hela dagen o sen varit o träffat några kompisar nu på kvällen ;) Men idag har jag varit ganska slapp i outfiten o osminkad, men det måste ju kännas bra när man ska städa ;) Tänkte nu sätta mig o mysa i soffan med martin o kanske kolla lite i La redoute o Hm höst, Martin kanske dock inte är så intresserad!! Men hoppas alla har haft en bra kväll och att ni får en bra start på nya veckan! LOVE. Puss till alla!

Tröja: Hm
Sjal: Mammas gamla
Jeans: Lee
Seglarskor: Vagabond
(Ber om ursäkt för tvätten i bakgrunden :)

Godmorgon LOVE!

Hallå, nu sitter jag och laddar in lite ny bra musik till mp3 och sen får det nog bli så att jag går ut o går eller springer och lyssnar på den bra musiken ;) Jag laddar in b.la. Coldplay, Veronica MAggio, nya Rihanna låtar mm. Det blir nog toppen! Idag ska jag också rensa ut en massa saker i förberedelse till flytten, det finns ju alltid en massa saker som man inte använder som inte är värt att spara på fast varje gång så tänker jag " åh den här kan jag ju ha då" eller hur??
Måste bara visa de fina armbanden som jag klicka hem igår från accessoara och ett halsband. Hoppas alla får en toppen söndag trots regn (här i alla fall) Puss till alla! LOVE.

Allt är från Ms Bijoux, älskar verkligen det märket sjukt snygga grejer till mycket bra pris ;)


Ha en toppen dag!


Åh min kära blogg och veckans outfits!

Nu börjar man komma i ordning hemma igen och nu är det snart dags för grillning och jag är sjukt hungrig, har bara ätit frukost. På semestern har det ju blivit en massa god mat (lite för mycket skulle man ju kunna säga) men det är så det ska vara ;) Jag är mycket nöjd har badat typ varje dag o så har vi spelat mini och äventyrsgolf, varit i ullared (alldeles för mycket folk) och bara haft skitkul, å nu känns det väl ok att gå tillbaka till jobbet i tre veckor o sen är det dags för skolan igen ;) o det ska bli kul, låter konstigt men längtar faktiskt lite....
Men sen är det ju en massa annat kul också nästa helg ska jag rensa hemma (till flytten) o så ska jag på fotoshoot, o sen helgen efter det är det hemgång till LKPG! Och då ska jag fira min birthday, o veckan innan det är det malmöfestivalen med en massa sköna band!! O sen är det kalas hemma helgen efter för alla vänner o då är det PATRY! Så det e ju en del att se fram emot ändå o så kommer ju alla härliga höstkläder, måste säga att jag är rätt nöjd med tillvaron... O så har man världens bästa darling också ;)
Här är denna veckans outfits:

Mån: Sweatshirt: Less´diabless, Tghts; Gina
Tis: Jacka: Hm, kofta: Gant, Linne: Hm, Chinos: Monki, Sjal: Gina, Väska: Gekås, Skor: NIke
Ons: Klänning:Hm, Solisar; Hm.
Tor: sweatshirt: Bik Bok, Linne: Monki, Shorts; Esprit, Keps: Billabong
Fre: Tee: JC, Tröja: JC, tights: Gina, Skor: Nike
Lör: Jeans: Bik bok, Linne: Hm divided, Ballerinas: Manuosh
Hoppas alla har en toppen helg! Puss till alla....

Hemma igen och outfits!

Hej nu är jag hemma igen från min semester det har varit toppen och jag har haft sjukt kul. Ledsen för att det blev ett konstigt inlägg innan jag åkte men det blev så sjukt stressigt men nu ska väl allt komma tillbaka till vanligheten (ord?) igen och nu ska bloggen rulla på som vanligt. Så eftersom jag inte han lägga upp förra veckans outfit, kommer de här:

Outfits måndag-söndag, Vilken gillar du bäst?
Lördagens outfit: Linne: Hm, Kjol: Hm Trend, gladiators: La redoute.
Söndagens outfit: Skjorta: Hm, Linne: MQ, Shorts: Avklippta Lee, Sjal: Hm. 
Jag har i alla fall haft hyfsat väder, dock inte lika bra som veckan innan men men det ha varit toppen ;) utvilad, tror jag att jag är men men man är väl alltid lite trött! Huvudsaken är ju att man har kul. Men jag måste erkänna att jag haft backbloggabstinens, jag ville blogga redan på kvällen på lördagen men utan internet så är det svårt! But I´m back NOW, O jag har saknat er ;) Puss till alla! LOVE.

dagens o veckans outfits!

Nu drar jag på semester hoppas att ni får en toppen vecka!!  Jag kommer inte kunna blogga under vecka men vi hörs på lördag igen. DÅ LÄGGER JAG UPP ALLA OUTFITS!Puss. LOVE!

Dagens outfit + söt Fia!

Tjena snyggingar! Nu är det fredagskväll o semester ;) O nu ska vi äta broccoli o ädelost paj JUMI!! P är här också o ska äta med oss ;) Han e ju ensam hemma o då behöver han ju inte sitta själv när vi e hemma. Så dte ska bli gott sen måste jag packa klart till imorgon o se så jag får med mig allt. Så idag är allt toppen, så himla mysigt det ska bli att komma iväg. Idag har min outfit sett ut såhär:

T-shirt: Only
Glasögon: Urban outfitters
Kjol: Monki
Ballernias: Manoush
Armband: Tomas Sabo
Det har varit sjukt varmt idag o jag hoppas att det håller i sig ;) men det kunde bli lite sämre imorgon men men inte så mycket att göra åt. Måste bara lägga upp en bild på mig o sötaste fia, var o hälsa på henne igår på hennes jobb för hon e lite svår o få tag på =) eller jag med nu när man jobbar hela veckorna o hon helgerna ;) men igår fick jag en chans att kramas lite. ( Love you, fia)

Sen efter semestern ska det bli andra bullar =) då får vi ses oftare. Ha en toppen kväll, Puss till alla! LOVE.

NU ÄR DET SEMESTER!

Nu ska jag gå från jobbet och inte återvända på 10 dagar! Shit så skönt, äntligen, jag känner verkligen att jag är välförtjänt av semester ;) så skönt!! Så nu eftersom skulle jag gärna trippa härifrån i några av dessa fina från Topshop:


Vore inte helt fel! Bye bye babes, see yoy later! LOVE.

Bags bags bags!

Jag vill ha en ny väska och som vanligt sitter jag ju o tittar på alldeles för dyra, men man ska ju se det som en investering, och det jag vill ha är en ganska klassisk modell som man får plats med det mesta i, det ska alltså vara en vardagsväska fast som håller i alla väder! Åh jag vill ha en nu...

1. Chloe, Cyndi patent tote
2.YSL, Downtown
3. Louis Vuitton, Speedy 25
4.Marc by Marc Jacobs, Dr G Fraser
5. Miu Miu, Coffer leather bag
6. Mulberry, Baswater
Åh jag skulle kunna ha allihopa, men det känns som att man skulle spara ihop till en..... hade varit trevligt ;)
Ha en lovely day alla galanta Ladies ;) LOVE!

I love it!

Tjenare! idag är jag på topp humör, för om några timmar väntar en skön ledighet. Nu säger ju de himla meterologerna att det ska bli dåligt väder, men va fan inget ska få tynga ner denna underbara veckan. O mina små sötisar kommer att vara där jag är faster åt Nemo, Nova, Alve och Noel ( det är egentligen Martins brorsbarn) men då blir ju jag faster ;) Åh de e så fina så jag tror att det kommer bli en del lek i veckan. Och så har vi söta Susanne o Paula som jag har så sjukt kul med, och JOhan o Magnus e toppen de med. Å så är det ju min fina Martin jag tror inte veckan kunde bli bättre oavsett väder. Idag efter jobbet måste jag fixa några saker, solkräm, en flaska vin, hårspray, after sun. För jag tror verkligen inte att det bara kommer regna jag tror på min vän solen ;) Hoppas alla får en toppen dag hörs senare! Föresten jag hade det jätte mysigt med min fia igår tog ju kort o allt men nu e jag på jobbet o kabeln e hemma, jag lägger upp bild sen ;)

(bild från Sofis Mode)

RSS 2.0