2 dagens och 1 Agaton Sax.

Hej! Idag har jag haft fullt upp. Jag gick upp vid halv tio idag och sen åkte jag till jobbet (bik bok) och jobbade till halv fem, mycket kul, men sjukt trött var jag när jag kom hem vid halv sex. Då åt Martin o jag burgers och sen blev det slapp i soffan, väl förtjänat. Så det är därför det inte kommer något inlägg för än nu! But worth waiting for aight??! hehe. Nu ska jag alldeles straxt gå o tvätta bort sminket och sen krypa ner i min underbara säng =)

Hoppas alla haft en bra helg, imorgon bär det av till Köpenhamn igen, då ska jag till Skat och sen banken o sen ska jag shoppa lite på Bik Bok =) hehe... sov gott allihopa. Här kommer dagens från igår o idag:

(En konstig pose)
Kavaj: Hm
Klänning: Hm Trend
Strumpbyxor: Gina
Skor: Hm
Armband: Tomas Sabo, Ms bijoux

Söndag:

Halsduk: Comme des Garcons
Tee: T-shirtstore.se
Jeans: Replay
Mintonkas: Nilsons
Armband: Ms Bijoux, Frey Willy, Tomas Sabo

Och så efterlängtat, Agaton Sax, är en mink, som är en ganska lugn och stillsam varelse =):

He he....

Sleep tight.

Puss puss <3

Over midnight!


Bild från i sommras, GOD NATT!!!

Nu är vi hemma igen efter en minst sagt speciell kväll, vi har varit på julbord på Martins jobb och det var ju kul, eller vad man ska säga =) Men det har hänt en del konstiga saker. Nu är jag i alla fall mycket trött, imorgon ska jag jobba så jag måste upp ganska tidigt! Men sånt är det, så nu ska jag i alla fall gå och sova..

Imorgon kommer bild på Agaton Sax, min outfit idag och svar på kommentarer =) Men det blir nog på eftermiddagen tror inte att jag hinner innan jobbet.

Träffade även söta Frida från Fridas fashion and style blogg, har inte adressen nu, men hon var lika trevlig o söt i verkligheten som på bloggen.

Sov gott bloggen!

Puss puss


Ritningar på bordet!



Väska från Marc by Marc Jacobs, net-a-porter.com

Nu är E här och vi ska försöka göra ett bättre försök än igår med att jobba med vårt arbete och nu har vi i alla fall ritningarna som jag hade glömt igår!! Men nu ska vi beskriva vår byggnad och snart kommer det färska frallor till frukost, döta martin ska gå och handla =)

Vi har finbesök också av Agaton Sax, han ville gärna vara med på bild så det kommer senare =) hehe.....

Hörs sen...

Puss puss

Todays me!

Hej snyggingar. Nu är jag hemma igen efter en lång dag =) Men dock så kul. Det börja med att E och jag har startat på arbetet och hon bjöd på rostad paprika soppa, mycket gott. Sen har jag varit i Köpenhamn o jobbat på Bik bok, i love it, börjar faktiskt bli bättre o bättre på danska nu =) och efter det skulle Martin o jag äta på China bara att de stängde nio fast det stod tio på dörren ?? men men så det blev MANDO istället, det är så sjukt gott <3 sen gick jag o älslingen hem och nu sitter jag i myskläder o kommer att somna vilken sekund som helst. så jag har helt enkelt haft en mycket bra dag!!

Nu ska jag sova snart, och här är Todays Me:

Klänning: monki
Sjal: Mammas gamla
gata av glans: Bik Bok
Armband: Ms Bijoux och Tomas Sabo, bissmarck.

Sov gott darlings!

Fredag is fashion!



Nu är det fredag och det är så himla skönt. Nu på morgonen har jag fixat mig och ska nu åka till E direkt efter bloggningen =) Sen ska jag åka o jobba på Bik Bok och det ska bli kul!! Efter det ska Martin o jag äta på KIna restaurang så himla gott det ska bli!!

Men nu måste jag verkligen sticka!

Ha en underbar dag, vi hörs sent ikväll!!

Puss puss (föresten jag klara tentan!!!)

Dagens <3

Hello pussisar, nu sitter jag här vid datorn igen innan jag ska natta!! Ikväll har jag o Martin varit på stan o kollat när Hansa tände sin belysning och så har vi fått en hel del julklappar fixat!! Men en del kvar, men det är ju kul och vi blir nog klara typ nästa vecka!!

Det var jättefint med belysningen och det var även en eldkonstnär där som vevade med stora eldklot, mysigt, verkligen jul feeling!! Och när vi kome hem kolla vi på "du är vad du äter" och sen criminal minds och nu är det dags o sova. Imogon väntar jobb med arbete hos E och jobb på Bik Bok, kul kul. Och efter det ska Martin o jag äta på China restaurang, gott gott!

Sov gott allihopa här kommer dagens och några bilder från kvällen:

Sweatshirt: Peak
Linnen: Hm och MQ
Kjol: Zara
Tights: Gina
Stövlar: Vagabond
Armband: Ms Bijoux






Sleep tight, bejbs....

Puss puss


Jul shopping!



Idag tänder de julbelysningen vid hansa kompaniet och i hela stan i malmö tror jag. Så jag o Martin ska gå o kolla på det och samtidigt utfärda lite julshopping =) Det kommer bli hur mysigt som helst.

Just nu har jag lagat mat o vi ska äta så fort martin kommer hem, vi ska äta kyckling m fetaostcreme och klyftpotatis i ugn, gott gott!

Jag har även idag hunnit måla mina naglar som jag hade tänkt o göra förra onsdagen, bra där!!

Ha i alla fall en toppen  kväll så kommer dagens outfit sen.

Puss puss

good morning!


(Jag o mammsen på ribban)

Hej hallå! nu är det dags att gå till skolan igen, jag var sjukt trött imorse o är fortfarande jag tror att det är vintern, men snart kommer man få massa härliga julkänslor och då kommer jag nog bli piggare =)

Som sagt måste  dra, går till skolan till tre, bloggar senare när jag kommer hem igen. Ha en toppen dag.

Puss o kram

You don´t get it...


(bild från i lördags)

Idag blev det ingen dagens eftersom jag har varit ledig idag och bara haft det skönt och slappat så det har varit mysdress hela dagen =) och sen var det träningskläder i några timmar, då jag var på aeorobics, och det var askul som vanligt och svettigt, som det ska vara!

Sen när jag kom hem laga vi mat och kolla på grey´s anatomi, mycket bra. Och nu har jag duschat o allt sånt så nu är det bedtime!! Så jag hoppas att alla får en underbar dag imorgon och att ni sover gott inatt.

Puss puss

faux fur!


Denna fina är från Juicy Coutoure och den vill flytta in hos mig =)

Hello! Nu har jag fixat o trixat lite här hemma och ska snart ha tvätt stugan! Men innan det tänkte jag hinna se några avsnitt av The Hills!! För nu har jag beställt lite julklappar och skrivit en lista på vad jag ska köpa o så, Martin o jag ska gå på julsklyltningen imorgon och då ska vi köpa lite julklappar med =)

Hoppas ni får en bra eftermiddagdag så hörs vi sen!

Puss puss

Fashionable late sleeping!

Godmorgon mina sköna! Eller ska jag säga god lunch? idag är jag ledig och jag råkade sova till halv elva, men gud så skönt det är! Nu ska jag i alla fall äta frukost men först ska jag betala räkningar och kanske betälla någon julklapp!! Så det kommer nog bli en ganska slapp dag, ska träna och tvätta i eftermiddag, men dagen kommer nog spenderas med att titta på the hills =) Hoppas alla får en toppen dag!!

Måste bara visa sjukt heta skor som jag hittade på net-a-porter.com, åh jag önskar de kunde bli mina =)

Underbara skor från Marni =)

Puss puss

Julklappsutmaning!


(Gammal bild från förra nyår)

Jag har blivit utmanad av marielle
 
Ska skriva vad jag önskar mig i julklapp!

Tre hårda klappar:
1. En Buddha tavla till vardagsrummet från Bolagret
2. Tomas Sabo berlock
3. Jodphurs

Tre mjuka klappar:
1. En ny as snygg väska
2. Björn borg trosor
3. Massa snygga kläder

Tre viktiga klappar:
1. Att min älskling och familj och vänner har det bra!
2. Massa jul mat!
3. Peace.

Det är i korta drag vad jag önskar =) Nu ska jag sova efter grym middag hos E, och ikväll är jag as trött!!

Puss på er!!

Dagens!

Hej hallå! Nu har jag varit hemma från skolan ett tag, E är med och vi ska nu till Willys och handla=) Sen ska vi hem till E och äta god mat! Sen kommer jag hem lite senare=)

Puss så länge, här är dagens:

Tröja: HM
Linne/klänning: Mq
Jeans: monki
Mintonkas: Nilsons
Armband: Ms bijoux

Puss puss


Really early!



Morron!! Idag börjar jag åtta och är sjukt trött just nu, men det är bara att fixa till mig o sminka o så och sen bege sig, usch, säger jag!! Mycket skönare att börja tio, men jag är ju ledig imogon, gött!!

Vi hörs sen, gotta run!

Puss


My wonderfull outfit =)

Nu har jag kollat på CSI och innan det har jag slappat o duschat och nu ska jag sova. För imorgon börjar vi åtta!!! Jobbigt, det har vi typ inte gjort på hela terminen så det kommer kännas, ajaj vad trött jag kommer att vara, och så har vi övningar hela dagen, pust, först ska vi skriva ett hyreskontrakt och sen är det cash-flow analys, jaja det ska väl funka!

Men belöning blir det också, E bjöd precis mig o martin på middag =) gott gott! Hoppas alla kommer sova gott. Och här är vad jag haft på mig idag=):

Mössa: Svea
Tröja: Bik Bok
Linne: Hm
Byxor: Monki
Sneakers: Nike
Armband: Ms Bijoux och Frey Willy
Halsduk: Comme des garcons, Hm

Puss puss o god natt!

hungry!!



Nu har jag kommit hem från skolan och har gått genom den fina staden och så snöa det! Åh det var så mysigt och fint och jag fick verkligen jul feeling. Nu ska jag gå o köpa mat och sen ska jag mysa på soffan under en filt och planera lite julklappar =)

Outfit kommer sen! Puss puss

Veckans outfits!!

God morgon, nu ska jag snart iväg till skolan, men jag är så sjukt trött o jag vet inte varför, men jag kommer väl att piggna till under dagen, hoppas jag =)

Här är förra veckans outfits:



Måndag till söndag, vilken gillar ni bäst??

Hörd lite senare, ha en underbar dag!

puss puss

Dagens outfit!

Nu är söndagen snart slut och det börjar lida mot allvaret igen =) Men det är bra, för denna vecka som kommer tror jag att jag kan träna igen, foten känns stabil efter stukningen men jag får väl börja med något snällt =)

Idag har jag bara slappat och vi har ätit tacos, gott! och vi har kollat på Hancock, den var bra! jag ville inte se den först men den var toppen =) Nu ska jag gå o lägga mig och ha det bra, alltid så skönt att krypa ner i sängen! Hoppas att era helger har varit toppen och att ni är redo för en ny vecka, imorgon är det exakt en månad till julafton, dags att börja köpa julklappar =)

Outfit of the day (lite halv slapp):

Sweatshirt: Bik Bok
Tröja: JC
Jeans: Bik Bok
Uggs: Ellos
Mössa: Hm

Hörs imorgon! Massor pussar<3

Förbannat trevligt!

Hej alla snyggingar, nu har jag vaknat, det blev långa sovmornar för mig denna helgen, men oj vad skönt det är =) Och det behövdes kanske när det var partaj två dagar i rad, men kul har det varit. Glöggfesten igår var toppen, massa trevligt folk och god mjuk pepparkaka och god glögg och många skratt, toppen helt enkelt! E var en mycket bra värdinna =)

Idag ska jag nog inte sysselsätta mig med så mycket, det blir nog mest att slappa, kanske att jag måste följa med Martin o byta däck på bilen =( eller ja vara sällskap...

Här kommer dagens som jag tyvärr inte hann med att lägga upp igår:

Posar?? jag?? =)
Tröja: Monki
Paljettights: Bik bok
Pannband/sjal: Hm
Armband: Tomas Sabo, buddha band, bissmarck
Klocka: Adidas

och så tänkte jag visa några bilder från igår =):








Så kul var det! Träffa nytt folk också som tyvärr inte kom med på bild, men som var mycket trevliga =)

Hörs sen! Puss puss

Glöggfest!


(Bild från i sommras)

Nu har jag bestämt vad dagens outfit kommer bli, ja eller snarare kvällens, men jag har ett litet problem och det är att jag gärna skulle vilja ha heels, men min stukade fot är inte riktigt med på det så jag måste lösa det hela på något vis, men hur?? Outfiten lyfts ju verkligen av pumps, jag kanske får stå ut ändå, men tänk om jag skulle stuka den igen, det hade inte varit kul =( det löser sig helt enkelt!!

Vad ska ni göra en vintrig lördag som denna? Jag tycker att glöggfesten som jag ska på verkligen blir stämmningsfull med snön som ligger på marken. Det kommer bli toppen E, jag ska leta fram julmusik=)

Ha det nu toppen, så hinner jag nog visa dagens innan vi drar!

Puss puss

Saturday glory!

Hej hopp i Svingelskogen. Nu har jag vaknat upp till denna lördag, det var skönt med en riktig sovmorgon =) Och idag har jag inget att göra förutom att slappa och sen fixa mig för att gå på glöggfest hos E. Det ska bli mysigt!! och mycke kul, en massa trevliga människor, bra musik säkert och goda pepparkakor o glögg! Och jag ska ha mina paljett tights, JIPPIE! åh vad jag gillar dem. Men vet fortfarande inte vad jag ska ha till??

Nu ska jag gå o köpa frallor och sen äta frukost, här kommer lite bilder från igår, Tack E och A för en toppen kväll:







En mycket trevlig kväll =)

Nu ska jag handla frukost, för im starving!

Puss puss


HOT!

Nu är det kväll och om en timme kommer E och A, så det är nog bäst att jag sätter igång och lagar maten nu =) Åh jag är så hungrig, jag kommer att bjuda på toast skagen, sen blir det kyckling med purjo, bacon och soltorkade tomater i gräddsås med pommes och sallad och till efterrätt blir det kolapaj med röda bär och vaniljglass, gott va?!

Så nu är jag i alla fall färdig fixad skulle vilja måla naglarna dock, hade varit nice =) Men här kommer i alla fall dagens:

Klänning: Hm Trend
Strumpbyxor: Hm Divided
Skor: Nilsons
Armband: Ms Bijoux och Tomas Sabo

Hoppas alla får en toppen kväll det kommer vi ha  =) Med mat o prat och drinkar o vin... hehe, det är ju bäddat för en toppen kväll!

Puss puss

Första snön des garcons...

Ja nu har jag sett den första snön falla i Malmö, riktigt mysigt, åh nu längtar jag verkligen till jul, det är så mysigt med familj o mat o paket, Jag längtar!!


(Bild jag tog alldeles nyss)

Just nu håller jag på och göra kolapaj och när den är klar ska jag dammsuga och svabba, gud vad kul, NOT! Men fint blir det =) Måsteju även visa min fina halsduk som nu kommit från Hm från Comme des garcons, åh riktigt fin, ni får se den på snart!


Jag gillar den massor!

Hörs lite senare, nu måste jag fortsätta =)

Puss puss

FRIDAY FRIDAY!!


(stranden på vintern)

Bra dag idag och jag är ledig, åh så skönt! Klev upp ur sängen för ca 45 min sen och nu ska jag snart äta frukost, sen ska jag baka kolapaj till ikväll, och sen måste jag städa o fixa lite =) Ikväll är det middag med E och A det ska bli jätte kul och förhoppningsvis blir det en massa god mat som jag ska göra ;)

Men nu ska det bli frukost, sen börjar allvaret =)


Beauty sleep!


(bild som jag tog i V. hamnen i lördags)

Nu ska jag gå o lägga mig o sova min skönhetssömn och imorgon är det underbar fredag och jag är ledig, helt underbart! Jag måste dock städa och fixa imorgon men det gör jag gärna när jag vet att jag får besök på kvällen. Söta E och A kommer på middag och jag ska laga tre rätters, så jag har lite att göra =) Det ska bli riktigt skoj =)

Som sagt dags att sluta de blå<3

Massor pussar till er!

My outfit!

Hello babes! Hoppas allt e bra med er. Nu är jag hemma igen efter att ha suttit ca 4,5 timme på stadsbibloteket och jobbat med en uppsats. Jag har ju i och för sig haft mycket trevligt sällskap, i form utav E. Sen åkte jag hem och har lagat och ätit mycket god mat, Lax i ugn med vitlök och hallomi ost, med bulgur med majs och avokado =) JUMI!

(En liten bild på maten)

Nu ska jag nog ta på mig myskläder och bara slappa på soffan. Foten är bättre för övrigt, lite ont men ändå helt okej. Men här kommer my outfit of the day =)

Kofta: Hm
Tee: Peak
Linne: Hm
Jeans: Leavis 501
Sneakers: Nike
Armband: Gant, Ms bijoux

Puss o kram hela dan!


I love Paljetter!

Åh som jag skrev igår köpte jag ju paljett tights på Bik bok som har hängt o väntat på mig, åh de är för fina!! Så nu kommer som lovat bild på dem, men det är ingen toppen bild, men jag ska ha på mig dem på glöggfest på lördag, så bättre bild kommer då =)


Från Bik bok.

Och när vi ändå är inne på paljetter så måste jag visa en underbar jacka från Miu Miu, den är helt underbar:

Finns på net-a-porter, vill ha den nu!

Just nu håller jag på och tvättar och ska käka frukost nu, sen ska jag till bibloteket och möta E där vi ska fixa med vårt arbete! Vi hörs sen mina darlings.

Puss puss


Bik bok rules!

Nu är jag hemma igen efter en lång men rolig dag. Eller jag har varit hemma sen halv nio men jag har ätit o fixat och lite så =) Det började med att det var skola på morgonen, sen var E och jag en sväng på stan och det blev Max till lunch.. hehe. Efter det tog jag tåget till Köpenhamn, och jobbade till sju och sen blev det tåget hem igen =) Åh det är så kul att jobba på Bik Bok jag gillar det verkligen =) Alla är så söta och snälla och så är det en massa snygga kläder överallt!! Idag köpte jag äntligen mina Paljett tights, så nu ligger de fint i min garderob, jag ska visa imorgon =) Men så har jag hittat lite mer kläder också... som jag ska köpa =) åh inte bra att jobba med kläder när det är det man älskar.. hehe, jo det är toppen!

Nu ska jag lägga mig och chilla, imorgon är det tvättstuga och jobba med arbete. I alla fall här är dagens:

Tee: T-shirtstore.se
Tröja: Cubus
Kjol: Hm Divided
Strumpbyxor: Hm
Armband: Tomas Sabo, Ms bijoux x2, Bismarck

Sov nu gott allihopa och förlåt för dålig bloggning, blir förhoppningsvis bättre imorgon ;o)

Puss puss

OUTFIT OUTFIT!!

Åh denna dag har varit en mysdag, när jag kom till skolan så var lektionen inställd, vilket vi inte fick reda på för än efter men vi gick efter en timme i alla fall =) Det känndes ju dock ganska jobbigt att jag hade tagit mig dit haltandes och så var det ingen lektion, men men. När jag kom hem la kag mig på sängen och tittade på The hills, åh det är så bra! Och där jag låg jag yp hela dagen tills Martin kom hem, det var så mysigt med regnet smattrandes på fönstret=)

Sen har vi handlat o ätit och jag ska nu sätta in en massa kort som jag betällt i album, och min receptbok är klar JIPPIE! Plus att jag har organiserat mig med en massa saker som jag måste göra =) Känns bra att ha fas på livet=)

Imorgon ska jag till skolan o grovplanera projektarbetet och sen ska jag till BIK BOK och jobba, åh så kul!!

Här kommer dagens:

Tee: Art by - Hm
Linne: Hm
Kofta: Vila
Jeans: Replay

Sov gott alla söta!!
Puss puss

Rain drops are falling down my head...

Alltså de är helt sjukt att det kan regna så mycket, det känns som att varje morgon som jag vaknat nu kommer det regn på fönstret men så är väl hösten i Skåne...

Men nu i alla fall ska jag bege mig till skolan lite haltandes på min stukade fot, det gör ajaj men jag har bussen alldeles utanför så det ska nog fixa sig =) Går i skolan 10-12 idag så vi hörs lite senare =)

Önske outfiten idag ( om det hade varit lite varmre):

Boy-blazer från Stella Mccartney, även byxdresses därifrån. Skor Bottega Veneta och väska från Svenskt Tenn. Åh detta hade varit assnyggt, skulle matchat med en snygg sjal också. Finns på net-a-porter.com och svenskt tenn.se

Puss puss

Dagens enda.. eller?

Vissa dagar får man bara inte ihop det med bloggen o livet =) Som idag till exempel, först har jag varit i skolan till tre, sen gick jag hem, laga mat (korvstroganoff o ris) och sen bytte jag om och gick till träningen, ikväll var det step som gällde =) Men på stepen så lyckades jag vricka min fot, så nu har ja jätte ont. Martin fick komma o hämta mig eftersom jag inte kunde gå =( så nu har jag lindad fot och är ordinerad vila, men jag hoppas att det går över till onsdag, för då är det aeprobics, och det vill man ju inte missa =)

Nu ska jag kolla på CSI och sen ska jag svara på kommentarer. Hoppas ni får en mysig kväll =)

Här kommer dagens:

Oversize tee: NIke
Tröja: Monki
Tights: American apperal
Armband: Frey willy och Ms bijoux

Massor pussar... (ajaja min fot =))

Veckans outfits!

Då var denna slut, jag tycker att det går så fort, fattar inte, känns som att det var sommar nyss och nu är det snart jul. Men julen är riktigt mysig o vad jag gillar den =) Men sommaren bara sprang förbi... hehe nu ska jag ine sitta o vara nostalgisk, jag ser fram emot julen, punkt.

Nu på eftermiddagen har jag suttit med min receptbok, jag gillar att laga mat, så jag har klippt ut recept jag gillar o klistrat in den i en bok som jag fått av E, är inte riktigt klar men den kommer bli smaskig =)

Tänkte nu visa mina outfits från denna vecka, och sen är det nya tah imorgon!!


Detta är mån, tis, tor-sön! Vilken gillar ni bäst?

Sov så gott och ladda för en ny vecka med nya möjligheter!!

(Lycka till E imorgon)


Hello pretty sunday!

Eller ska jag säga regninga söndag, det passar nog bättre, men det är en perfekt dag för innemys och fix! Nu har precis mamma o m o m åkt! Och det är alltid tråkigt när folk ska åka, helgen går ju så fort om man har roligt! Men så är det. Men mamma trodde att hon skulle komma ner mer innan jul så då kanske det inte dröjer så länge =) och så måste ju pappsen komma med!!

Vi har i alla fall varit på mediamarkt och köpt lite cd-r skivor o en musmatta, det va bra det behövde vi =) Och nu ska jag plocka iordning lite, fixa med lite grejer och sen ska nog Martin o jag se på film, och så blir det hemmagjord PIzza!

Hotellfrukosten var för övrigt mycket god, MEN, det saknades äggröra o Bacon, ajaj, det är ju hela grejen. Men men det var gott ändå!

Här kommer dagens:


Tröja: Diab´less
Jeans: Bik bok
Tee: Hm
Halsduk: Hm
Armband: Tomas Sabo och Littmarck.
Skor: var förut mina Nike sneakers

Ha det bra så länge! puss puss

Lite sen dagens...

Hej snyggingar! Dålig bloggdag? Ja! Det har varit en händelserik dag och mycket kul och mysigt! Som ni vet nu så är mamma o m o m här, och vi började dagen med lite sightseeing i Malmö, kallbadhuset, Zlatans hus (hehe), Turning Torso, havet, och sen in till stan och fika på det godaste konditoriet "Hollandia" (om ni ska till Malmö är det the shit) sen en tur på stan. Efter det köpte vi en massa ost och åkte hem till oss och åt ost o kex, Sjukt gott. Sen på kvällen var vi och åt Fondue och mamma c/o åt plankstek, toppen toppen!!

Sen nu på kvällen så kolla vi på "dansbandskampen" där Emil vår kompis var med, men tyvärr tyvärr (FAN) inte gick vidare fast Martin o jag höll tummarna som attan!

Nu ska jag i alla fall sova och sen, imorgon, bär det iväg till mormor o morfars hotell för hotellfrukost, men här kommer dagens, efterföljt av några bilder från dagen =)

Tröja: Hm
Linne: Hm
Kjol: Nina Gold
Strumpbyx: Hm
Pumps: Monki
Klocka: Adidas

Och här bilder från en toppen dag ( i vind =))








Det var det hela, hörs imorgon! Puss på er sötisar och God natt!

In the middle of the night...

Hej babes =) Nu nattbloggar jag igen. Åh denna kvällen har varit toppen, mamma o mormor o morfar kom vid sju och sen har vi pratat o myst, sen så skjutsa jag o mamma, m o m till Hotellet. O sen när vi kom hem satt vi o prata i soffan o kolla på svensson svensson =) Det är kul! Imorgon väntar en spännande dag med kuliga (ord?) saker o god fika på "Hollandia" åh där har de fina bakelser :O) hehe.... o en massa annat mys!

Sen ska jag bara säga att imorgon ska jag kolla på "Dansbandsslaget" på svt1 kl.20.00, vår kompis Emil är med som utmanare i dansbandet NOVA, rösta på dem!! Han e grym, så slå på tv:n och bara slå en signal så de vinner =)

Här är föresten min fina klänning från Hm som jag fick hem i veckan, det är min julaftonsklänning=):

(inte världens bästa bild, men jag älskar den =) )

Sov gott! Puss puss

Fridays outfit!

Jello!! nu är det fredagskväll, ljusen är tända och det är mys! Nu väntar jag bara på att mamma och c/o ska komma =) Då blir det glögg o pepparkakor o ädelost. Sen blir det tacos!! Gud så gott det ska bli jag är så himla hungrig. Det blir nog en riktig myshelg, imorgon blir det lite utflykt och fika och sen ut o äta på kvällen =) O så får jag ju ha min mamma här hos mig och det är bra!!

Idag har jag nog mest kollat på The hills och fixat lite, men det har varit lugnt och skönt!! Hoppas att ni får en underbar lördagskväll!

Här är fridays:

Sjal: Mammas gamla
Tee: Hm
Kofta: La redoute essentials
Jeans: Leavis 501
Uggs: Ellos
Armband: Tomas Sabo, Bismarck, Ms Bijoux och Buddha band.

Mys till alla!!

Puss puss...

Fredag hela veckan!

Idag är det fredag och det är superskönt! Jag vaknade nio idag sen gick jag till gymmet och körde yoga och sen gick jag hem igen. Nu känner jag verkligen att yogan ger något man tränar verkligen musklernas uthållighet, balans och spänst mycket bra! Nu ska jag titta på ett the hills avsnitt, sen dammsuga, sen duscha o fixa mig!

Måste ju bara berätta om en väska ja såg på ZARA igår, åh så snygg, Svart quiltat skinn, med spännen på sidorna, den står på min önskelista till jul, jag ska visa den för mamma nu i helgen =) hehe....

Fick även tag på halsduken som jag ville ha från comme des garcons, inatt. Efter det kunde jag sova lugnt =) Här är den:

Åh den kommer nog nästa vecka =)

Hörs sen! Puss puss (snart kommer mamma)

Mamma<3


Jag o mormor

O min kära mamms o jag!

Nu sitter jag uppe halva natten igen, blir ju så när man sover så länge om dagarna... hehe. Imorgon kommer min mamma =) och mormor o morfar och det ska bli så mysigt. Åh vad jag gillar när mina nära o kära hälsar på =) Imorgon ska det bjudas på tacos eftersom mormor gillar det massor och det gör ju jag med =)

Men nu sitter jag uppe på grund av att comme de garcons kollektionen på hm släpps på internet kl 23.59 och jag gilla den inte massor men det fanns en blå halsduk med vita prickar som jag gilla massor och den fanns inte i butik så jag ska kolla internetet... =)

Men i alla fall, imorgon ska jag springa in till gymmet och sen köra ett yoga pass och sen gå hem, så skönt!! Så det är dags at sova snart =)

I alla fall sov gott alla sötisar och vi hörs imorgon.

Puss puss

Ps. Sophie om du läser, nu ska vi ringas imorgon, puss.ds

If I had it all =)

Vad kul det skulle vara att kunna köpa allt man vill ha, eller ja det skulle kanske skulle vara kul ett litet tag. För jag tänker på hur härligt det är att kunna köpa något som man längtat efter riktigt länge och den känslan skulle ju försvinna =) Så jag är ju rätt nöjd som det är fast lite rikare skulle jag ju kunna vara... hehe. MEn det kommer sen när jag gör karriär=) Nu vet jag inte riktigt varför jag babblar om detta, bara något som kom in i hjärnan.

Till något annat idag har jag varit på studiebsök på hovrätten och sen var vi (E, E och F) och fikade på kafferosteriet, ett riktigt mysigt ställe, där måste vi gå "frukostklubben" och äta frukost, JUMI! Nu ska i alla fall jag o Martin snart äta, sen ska jag nog planera lite grejer o fixa, alltså en myskväll =)

Här är dagens outfit:

Väst: Hm
Jeansskjorta: Gant
Tee: Hm
Tights: Ellos
Stövlar: Vagabond
Armband: Ms Bijoux och Free Willy

Föresten såg ni Comme de Garcons för Hm idag, Jag tyckte inte det var något speciall, jag gilla en halsduk annars tyckte jag det var tråkigt, inte min stil, men kanske någon annans =)

Puss puss

WONDERFULL!!


(jag vill ha en mops!!)

Morrn morrn. Idag är det torsdagvilket innebär´att det snart är fredag!! UNDERBART! Men idag ska jag eller klassen på studiebesök på hovrätten, för att vi håller på med ett arbete om vad som ska göras med lokalerna när de´flyttar ut. Det ska bli kul faktiskt =)

Så nu tänkte jag att jag ska äta lite frukost och fixa mig och jag kanske hinner med något The Hills avsnitt =)

Ha en underbar dag så länge, puss puss <3

No clothes today!


(Bild från i sommras =)

Nu är denna onsdagen slut, eller ja snart... Men är det någon mer än jag som tycker att denna veckan gått as fort?? Helt bananas =) Men det gör inget för det är ju så härligt när det är fredag!! Och då kommer mammsen och mormor o morfar och ska hälsa på, det ska bli mysigt, jag har planerat glögg o pepparkakor och sen tacos för fredagen =)

Idag har jag i alla fall varit riktigt duktig som jag skrev tidigare hela lägenheten är kirrad och jag har tränat o tvättat. Så nu kan jag gå o lägga mig med gott samvete =) Eller ja det blev ju ingen dagens eftersom jag varit mysmongo hela dagen, inte så mycke o visa kanske ;) men det kommer imorgon.

Sov nu så gott! Puss puss till alla söta!

Update: FIck hem ett hm paket idag, will show you soon =)...


All you need is love!

Hejsan hoppsan, lite sen bloggning idag men jag har varit mycket duktig idag! Sov dock först till tio men sen, gjort fint i garderoben, dammat överallt, torkat av köksskåp och bord, dammsugat och svabbat. Åh det är så fint nu, så man kan säga att jag har haft fullt upp hela förmiddagen! Men det är de värt nu =) Nu ska jag snart tvätta också, den börjar nu klockan fyra, gött, då blir det gjort också. Så skönt det är när allt e klart!

Klockan sex ska jag iväg på aeorobics, och sen ska plutten o jag äta bakad potatis! jumi!!

Måste bara visa lite snygga grejer från net-a-porter:

Underbar klänning från Oscar de la renta och superfint armband, från Marc by Marc Jacobs, Åh detta skulle vara fint till fest, matchas med snygga svarta pumps, en skinnjacka och en clutch.


Både kavajen och armbandet från Marc by Marc Jacobs, detta med ett par snygga jeans och en vit tee och killer pumps, sjukt snyggt!

Vi hörs lite senare =)

Puss puss

Dagens is here!

Everyone is beautiful! Hej hopp... nu ska jag snart gå o lägga mig efter en dag med ganska mycket på schemat! Idag har jag varit i skolan till fem, sen gick jag o E hem och sen åkte vi och handlade, alltid lika kul, martin va såklart med också. Sen skjutsa jag hem henne och sen laga vi mat, det blev pinjebiffar och klyftpotatis i ugn med fetaostcreme, mycket mycket gott. Sen har jag självklart kollat på desperate housewifes också, bra bra. Och nu ska jag nog lägga mig snart! Imorgon är jag ledig och då blir det städning och fixa en massa saker =)

Sov nu så gott alla puddingar! Och här är dagens:

Tröja:Bik bok
Linne: Hm
Kjol: Ellos
Strumpbyxor: Hm
Mintonkas: Nilsons.

Sleep tight!

Puss puss


Regn...

Hej skulle bara säga att jag bloggar lite senare. Ska gå till skolan igen nu efter en 3 timmars håltimme. Ut i regnet o stormen igen. See you later. Puss puss

The Hills



Har nu suttit o kollat på The hills avsnitt på Mtv.se och det är ju så bra, jag har ju inte riktigt sett hela serien så just nu har jag börjat kolla på säsong 3 från början så att jag nu kan följa säsong 4 som är på mtv nu =) Gillar LA-stlen! Men nu är det snart CSI och det ska jag o Martin kolla på nu och mysa lite =) Hoppas att alla ni har en mysig kväll och att ni myser under någon mysig filt! Hoppas ni har det toppen.

Puss puss

Todays wonderfull me... =)

Hej i lingonskogen! Alltså ni förstår inte hur skönt det är att vara hemma nu från skolan. Jag har varit kall och blöt hela dagen. På grund av att när jag gick till skolan imorse så regna det ett j-vla monsun regn. När jag gick förbi cetralen så regna det lite, o då tänkte jag men det kommer nog inte så mycket regn så jag tog inte bussen. Men när jag precis passerat så öser det ner, och sminket rinner bort, håret blir förstört jag blir dyngsur om jeansen och kappan så ja kall o blöt har jag varit hela dagen. Men jag fick i alla fall sushi till lunch, men jag tror dock att jag behöver ett sushi break, det har blivit lite mycket av det goda.

Men nu är jag i alla fall hemma och har bytt om till härliga varma myskläder och ska lägga mig under en filt på soffan och mysa resten av kvällen =)

Men här kommer i alla fall en blöt dagens:

Kofta: Gant
Linnen: Hm
Jeans: Replay
Sneakers: Nike

Mys på er!

Puss puss

Veckans outfit!


Mån, ons, tor-sön

Vilken gillar ni bäst?

Nu ska jag dra till skolan, have a beautifull day!

Puss

Dagens outfit x2

Tjollahoppsan! Ber om ursäkt för dåligt bloggande men det är svårt att hinna med när man är hemma och myser med familjen, plus att jag varit hos pappa hela dagen idag och firat att han är världens bästa pappa =) Men nu är vi i alla fall hemma i Malmö igen och det är gött! Det ska bli så skönt att få sova i min säng inatt. Hemma är alltid bäst! Jag har ju även lovat dagens både igår och idag så som lovat här kommer lördag och söndag:

Kavaj: Noa noa
Kjol: Noa noa
Tröja: Hm
Strumps: Hm
Pumps: Hm
Armband: Littmarck och Tomas Sabo

Söndag:

Kofta: La redoute Essetials
Tröja: JC
Jeans: Monki
Mintonkas: Nilsons
Sjal: Marknad
(Katter: Bondkatt/perserblandning) hehe....

Så har jag sett ut lördag o söndag i alla fall =) Och det har varit jätte mysigt att vara hemma, men man saknar ju sina gullisar i Malmö =)

Sov så gott nu, så bjuder jag på veckans outfit imorgon och lite bilder från hemma =)

Puss puss

Christning...

Hej lördag idag och det har varit en dålig bloggdag men för övrigt en toppen dag =) Först frukost hemma hos mamma och det var mysigt. Sen var vi på dop och har blivit faddrar till underbaraste Nova! Det var ett fint dop med fika och en massa  goda kakor =) Nu är vi hemma hos J och S och ska snart äta lite och jag tror att jag ska ta mig ur mina finkläder för det känns som att myskläderna kallar =)

Hoppas att alla haft en toppen lördag och att kvällen blir toppen=)

Dagens kommer upp senare eller imorgon!

Puss på er!!

Linköping calling!!


Denna ska jag drömma om inatt!! från Jimmy choo.

Nu är jag hemma i linkan och är hemma hos mamma o vad det är mysigt =) Har fått massa god mat och pratat och har äntligen fått träffa min lillasysters kille, efter typ ett haövår och han får klart godkännt! Men nu är det snart läggdags och jag ska sova med lockgrejer i håret. Mamma har satt i så att mitt hår ska vara lockigt imorgon!

Hoppas alla sover gott!

Puss o godnatt!!

Dagens me!

Nu har Martin kommit hem och vi ska snart åka, han ska bara duscha och sen bär det iväg =) Men nu är det städat, jag har fixat klart och det är dags o dra, bara martin skyndar sig =) Det ska bli så mysigt att komma hem, åh vad jag tjatar... hehe Men i alla fall, jag hoppas att alla får en underbar fredagskväll och E du vet vad som gäller du ska dricka åt mig med så det borde innebära 8 flaskor vin tillsammans hehe =)

Här är dagens idag:

Kofta: Hm Divided
Tröjklänning: Monki
Sjal: Hm
Chinos: Monki
Armband: Frey Willy och Ms bijoux

TGIF!!!

Puss puss (bara 4 timmars bilfärd framför mig )


Hola bandola...


(Gillar verkligen 30 seconds to Mars, men jag har precis börjat lyssna =) )
Han e ju så snygg med Jared Leto!!

hallå babes! Hoppas alla har en bra fredag!!! trots att det regnar, ja i alla fall här i malmö =) Men jag tycker det är mysigt. Jag håller på o pysslar med pakningen och ska snart städa också, inte för det är så kul men det måste ju göras. Idag har jag även varit o tränat och nu har jag piffat till mig och måste fixa allt som ska med till Linköping för att vi ska kunna åka så fort Martin kommer hem! Det ska bli så mysigt att komma hem till familjen <3

Hoppas alla har en underbar dag!! Dagens kommer lite senare...

Puss puss


Sweet dreams...


(sov gott)

Oj oj nu har jag tittat på EMA:s och nu ska jag sova, jag tycker det är toppen =) Många bra artister och snygga människor! Hoppas att alla har haft en bra dag!

Sleep tight =) hörs imorgon!

Puss puss

Dagens tjohoo!

Dagen idag har varit toppen =) Först sovmorgon sen mysig frukost och sen en underbar dag på stan med sötaste E och sen hem och köpa en fin klösleksak åt katterna och "fy-spray", så att de inte ska riva på tapeterna. Efter det har jag lagat mat och vi har ätit kyckling, potatis i ugn och fetaostcreme, jätte gott. Och nu snart ska jag packa för imorgon bär det hem till nära o kära i linköping =)

Men nu som sagt ska jag packa lite och sen vid nio blir det criminal minds det är så bra. Det ska bli så  kul att åka hem imorgon, men lite ledsen är jag att det är en så grym fest imorgon som jag missar, den kunde ju varit en annan fredag!! Men men ha det toppen i alla fall frukostklubben =)

Här kommer dagens:



Jacka: Hm Divided
Kofta: La redoute essetials
Tee: Ramones, marknad
Kjol: Gina ( Me love)
Stövlar: Vagabond
Armband: Tomas Sabo och Ms bijoux

Jag ville känna mig fin idag =)

Ha en underbar kväll!!

Puss puss <3


Happy happy!



Idag är jag på bra humör =) Och det känns skönt, för idag ska jag in till  stan och träffa undebaraste E och sen ska vi fixa lite och troligen äta på Max, jumi!! Men idag har jag i alla fall klätt mig fint, för jag kännde att jag behövde känna mig snygg =) Så nu ska jag i alla fall gå och ha kul =)

Föresten mina katter har rivit sönder en tapet till, jag blir så ARG!! Men i eftermiddag ska jag o Martin åka till zooaffären och köpa en massa leksaker så att de inte ska riva på tapterna½!!!!

Ha en bra dag!

Puss puss

Träningsoutfit!!

Nu har jag varit o tränat och kom hem gör ett tag sen, jag tycker att det är så grymt skönt att träna, underbar känsla efteråt!! Och jag ska ta mig tid med det minst tre gånger i veckan, detta är nu bestämt!! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag göra en smoothie och titta på greys anatmony!

Här är dagens träningsoutfit, eftersom det inte blev en vanlig outfit alltså =):

Dress: Puma
Linne: JC
Pannband: Monki

Fin va??  =)

Sen måste jag bara visa en bild på min knäppa katt och min söta katt =)

Han gillar o sitta på Martins arm?? och vara på axlarna... hehe =)

Sen har vi min prinsessa pinglan också =) Så underbart söt =)

Ha en fab kväll!

Puss på er ( åh vilket bra humör jag är på nu =) )

Summer feeling!

Ja det har jag ju inte om jag tittar ut men när jag tittar på net-a-porter så finns det ju en del fint att ha till våren =) Men först nu längtar jag till julen, det ska bli så mysigt!!

Det blev ingen stan idag, jag kände mig helt enkelt inte på humör, tråkigt!! Men så är det ibland men nu har jag blivit på bättre humör, så nu ska jag försöka att fixa lite här så att det blir fint. Sen ska jag laga paj med fullkornsbotten och sen ska jag träna så skajag nog komma på rätt spår!!

Hoppas dagen fortsätter att vara bra så ses vi sen ;)

Här är lite heta grejer från Pucci och bottega veneta:

Åh så fint, men något som skulle passa bättre idag är dessa gummistövlar från Hunter:

Kisses =)

It´s times like this you learn to live again!



Foo fighters ett mycket bra band, och passande rubrik idag! Eller ja jag vet inte riktigt varför men låten är underbar! Nu ska jag fixa mig och gå in till stan o möta E och fixa en del saker. Sen ska jag hem och tvätta ocg laga paj och sen bär det av mot träning. Och sen mys på soffan =) Just nu känner jag att jag har lite inspiration men jag måste nog bara peppa mig själv lite och lite nya outfits skulle ju inte skada =)

Hoppas ni får en bra dag! Hörs sen...

Puss puss


No todays today!


(En bild på det på mig och min älskling, den bästa i världen)

Idag blir det ingen dagens! För jag känner mig inte på humör och inte posig idag! Men imorgon tror jag att det ska bli bättre imorgon. Men så är det alla dagar kan inte vara på perfekta! Men oftast är de ju det ;)

Sov gott i alla fall! Så hörs vi imorgon, nu ska jag gå o sova och imorgon ha jag sovmorgon, underbart!

Puss o godnatt!

Desperate?

Hej hej hallå!! Hur e läget med alla söta bloggläsare! Med mig är det bra, trött bara! nu har jag precis ätit och det var jätte gott! Innan idag har jag varit i skolan hela dagen och börjat med en ny kurs, komersiella fastigheter och det verkade kul! Men nu ikväll ska jag bara slappa och ha det gött och sen är det ju desperate =) Och så kommer ju dagens i ett senare inälgg såklart!

Hoppas alla haft en bra dag, nu är jag ledig resten av veckan och till helgen bär det hem till LInköping =)

Här är lite snygga grejer från Miu Miu...


Åh denna outfitten skulle jag velat haft i helgen =) Skorna är från Louboutin och allt finns på net-a-porter.

Puss puss

Åh denna dagens...

Min modeblogg ja jag gillar den, låter det konstigt, nej för här får jag uttrycka min stil och vad jag tycker är snyggt och vad jag gillar och vet ni jag har faktiskt stil och känsla, det låter drygt, men jag får hävda mig på min blogg. Jag tycker det är viktigt att man inte glömmer att den personliga stilen är mycket, och det finns många jag inspireras av men jag försöker att alltid vara true to my self, och jag fick en fråga om jag tror jag e snygg eller?? Ja det är jag, jag är jävligt snygg, pinnsmal? nej, men det är inget jag vill va. Som jag sagt tidigare så vill jag bli mer vältränad, men jag är ingen pinning person, jag är mig själv och jag uttrycker mig genom mitt största intresse kläder, som jag råkar vara mycket bra på.

Mina inspirations källor är: Elin Kling, Mary kate och ashley olsen, Agyness Deyen, Sarah Jessica Parker, stina min kompis och Carrie i Sex and the city. Finns säkert fler men dessa är de största, de har peronlig stil.

Jag var bara tvungen att uttrycka mig lite... Tentan idag har gått bra och sedan har jag och min älskling och E varit och handlat och sen har vi ätit tacos. Och vet ni JAG FICK JOBBET =) tjoo, jag är as glad.

Här är dagens assnygga outfit =)

Sweat: Bik Bok
Linne: Monki
Jeans: Leavis 501
Mintonkas: Din sko
Armband: Littmarck och Ms Bijoux
Hårband: Monki

Nu ska jag sova, ha det bra alla underbara människor.

Puss puss

Åh om det kunde vara klart!

Jag har nu pluggat o pluggat o pluggat, det känns som en tungt moln som legat över mig hela veckan och imorgon gäller det. Men nu är det dags imorgon klockan två, och det känns ännu inte helt okej. Det sista jag ska göra nu är att läsa igenom alla mina anteckningar sen, måste jag slappa lite! Usch jag vill bara att det ska vara över så mankan göra lite roliga saker, eller ja festen igår var ju verkligen toppen!

Men som sagt jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra på tentan, men jag måste plugga lite till på förmiddagen imorgon!! Håll tummarna, imorgon 14.00!!

Idag blir det ingen outfit, för det är bara min lila mysdress, men här kommer veckans outfits =)


Här är veckans outfits, mån, tis, ons, tor och lördag. Jag missa ju fredag av någon anledning!

Vilken gillar ni bäst?

Här är lite fler bilder från festen:











Ja det blev ju ganska många bilder, men måste ju förmedla hur kul det var... =)

Puss o godnatt! Sorry att det blev det ända inlägget idag men det blir fler imorgon!.

Love!


Dagens och fest!

Nu har alla gått och inflyttningsfesten är över, men det har varit så sjukt jävla kul, det blev verkligen toppen =) Just nu är jag ganska full, men det kommer att ¨över och då kommer jag att g¨å o lägga mig! Jag är sjukt nöjd det var verkligen astrevligt. Imorgon tror jag att jag kommer lägga upp lite kort jag kan nog bjuda på något nu.Tack alla som gjorde kvällen underbar!

Här är dagens:

Klänning: Hm trend
Strumps: Hm
Skor: Hm (de nya jag köpte kom inte med på bild)
Armband: tomas sabo, bittmarck, ms bijoux

´åh jag älskar min klänning!

Love! Peace out"







Dessa bjuder jag på ikväll, det kommer kanske fler imorgon!

pUSS PUSS

Nu är det snart dags...



Nu har jag och älsklingen ätit och jag ska sluta o plugga, jag börjar bli lite ororlig för hur det här ska gå! Men jag får förlita mig på att jag har morgondagen och måndag förmiddag kvar. För nu har jag inte så mycket koll som jag behöver ha för att klara tentan, vilket är trist, för jag hoppades på att vara färdig pluggad tills nu, men INTE!!

Nu ska jag i alla fall gå till affären o handla lite godis till festen och sen är det nog bäst att jag fixar mig så jag inte står i sista sekund innan gästerna kommer.

Ha en underbar lördagskväll, så ska jag om jag hinner lägga upp outfits senare =)

Puss puss

Martin+Elle=sant i 7,5 år!

Ville bara säga Grattis till mig själv och min underbara älskling! Idag har vi varit ihop i sju och ett halvt år, det är länge det =) Och vi har det  verkligen toppen <3 Nej nu låter jag som nån jobbig kärlekstönt, men var bara tvungen att säga de =)

Nu ska jag sätta mig o vrål plugga, jag hoppas verkligen att det kommer att fastna så att jag klarar min tenta på mpndag, jag har dock imorgon och måndag kvar.

Men senare ikväll sen ska vi ha inflyttningsfest, det kommer ca 20 pers och det ska bli askul!! Hoppas att alla får en underbar lördag. Jag ska visa gårdagens dagens och dagens =O) senare... har inga batteri i min kamera för tillfället =)

Puss på er!

Mycket dåligt bloggande!

Förlåt mina kära för att jag inte dykt upp förns nu på bloggen =) Men det har varit en busy dag!! Först har jag jobbat på bikbok och det var verkligen toppen! Askul och jag tror att jag gjorde bra ifrån mig =) Eller det känndes så! Det var i alla fall riktigt kul och jag känner att jag kan sälja kläder =)

Sen kom jag hem vid kvart i sex då skulle jag åka o hämta tapet och handla, för klockan sju kom A och L, vi åt mat pratade och hade jätte trevligt. Och nu har de precis åkt hemoch nu ska jag krypa till kojs, för jag är astrött! Så sov gott, dagens outfit kommer imorgon!

Massor pussar och till Min Älskling "jag älskar dig över allt annat"

Eternity!

RSS 2.0