En dagens på V


Skjorta: Hm herr
Linne: Hm
Jeans: Never Denim
loafers: Vagabond
Armband: Tomas Sabo

Dagen idag har varit lugn och skön, ganska i alla fall! Har ju jobbat med X-arbetet. Men E och jag tog en falafel i solen och sen har jag slappat och Martin och jag har myst och ätit China. Vi har även fyllt på kylskåpet, varit o handlat med andra ord. Nu ska jag snart gå o sova och det ska bli gött, imorgon är det sovmorgon!! Sen ska vi fira vår 8 års dag och fixa lite. Sen kommer M och hans son o hälsar på, kul!!

Sov gott cuties.

Pus puss

When I need love, I just close my eyes and I touche love...



Jag är bara så trött idag! E och jag har gjor intervjuer och skriver dem... Men lång jobbdag igår, upp tidigt idag, trött, så jag behöver nog vila lite. Men senare måste jag handla och sen ska Martin o jag mysa och gå o titta på elden (hallå igen...hur stan en sånhär dag i augusti när sommaren regnat bort!)

Ha en härlig valborg!!

Puss puss

En dagens

Idag är jag inte på blogghumör, inget humör egentligen. Dagen morgon kommer bli lång. Först ska E och jag jobba med arbetet, alltid trevligt att va med henne, men mindre kul att göra arbete, men nu är det ett måste! Sen ska jag jobba, vilket vanligtvis brukar vara jättekul. Men imorgon ska jag jobba i en annan affär som jag aldrig jobbat i. Jag ska vara själv och jag ska jobba till 20, vilket innebär att jag typ inte är hemma för än 22. Eftersom detta är på fisketorvet och ligger utanför city =( tråkigt!! men men det är cash, det är ju roligare att jobba i sin egen butik, eller ja där jag brukar jobba!

Detta blev ganska långt ändå, nu ska jag slappa sen sova, här är dagens:

Jacka: Hm divided
Skjorta: Bik Bok
Tights´: AA
Mintonkas: Nilsons

Puss puss

Förra veckans outfits.



Mån - Sön, vilken gillar ni bäst ?

Puss puss

Blondie!

Hello! Nu är jag en blondin igen och jag är verkligen super nöjd! M är så duktig, blir alltid bra! Men det känns faktiskt lite konstigt eftersom jag har varit lite mörkare ett tag nu... Efter jag kom hem från det så åkte jag o Martin till Ikea igen och köpte en bokhylla till vardagsrummet, det blev superbra! Så nu är det bara några små saker som jag vill göra och sen är lägenheten precis som jag vill ha den!
 
NU tittar jag på CSI och sen ska jag nog sova, imorgon är det skrivning på E-arbetet som gäller!! Här kommer en dagens och blondie bild på mig:


Tee: Cheap Monday
Tröja: JC
Tights: Bik Bok
Nya hyllan i bakgrunden.

Puss puss

Im going blond!

Godmorgon världen, vilken underbar dag! hehe positiv såhär på förmiddagen. Nu ska jag snart ta tag i mig själv och göra mig klar för att sedan åka till min frisör och fixa håret. Ska bli så skönt att bli sommarfin och jag gillar ju att vara blond på sommaren så det får bli så nu med och sen kommer säkert det lite mörkare tillbaka till hösten =)

Så här kommer en "befor" (stavning??) picture och senare får ni se det nya resultatet:


Puss puss!

When it is like a dream...

Helgen har varit toppen! Nu är jag dock lite trött men, en bra helg kan sammanfatta det hela. Igår var det Dinnerparty och det var riktigt trevligt! Och maten var uppskattad. Idag har jag och älsklingen varit i Tyskland och det var en mysig utflykt! Vädret har varit underbart och vi har ätit god mat, och njutit av solen vid havet! Och vi fick med oss en hel del hem, man vill ju ha så mycket när man kommer in i affärerna, så mycket sprit, hehe... Så nu finns det rosé, vitt och rött vin, och en massa annat, så nu behöver man nog inte besöka systemet på ett tag.

Imorgon måste jag skriva mer teori på examensarbetet och så ska jag till frisören, ska bi gött och färga o klippa lite! Men nu måste jag nog sova, man blir trött av utflykter... Här kommer gårdagens och bilder från igår och lite från dagen:

Klänning: Hm Trend






Mycket trevlig kväll!!

Dagen i danmark - tyskland och retur

Stooor cider, detta får också vara dagens:
Sweat: Bik Bok
Tee: Bik Bok
Jeans: never Denim
Sneakers: Nike

Plutten på båten.

Lite av de vi shoppa!!

Nu God natt! Puss puss


ps. (E vin i veckan??).ds


SHINY!


Sandstrand, drömmen!

Nu är hela min lägenhet shiny och det känns så skönt, jag har till och md putsat fönsterna på balkongen, men det var inte det lättaste kan jag säga! Men nu är det gjort. SÅ nu är det dags att gå in i duschen och se till att jag med blir shiny!! Sen kommer det gäster o jag måste laga mat o allt, ha en underbar lördag!!

Om jag inte hinner blogga mer idag så kommer dagens o bilder från kvällen imorgon kväll. För imorgon ska jag o älsklingen dra till Tyskland o shoppa lite gott! Så vi hörs imorgon kväll!!

Åh I love!

Nu är jag klar med allt som skulle göras idag och resultatet blev en underbar balkong, dock inte riktigt färdig eftersom jag beställt lite kuddar o grejer som inte kommit än, men den är ändå så fin!! Vi har även myst o ätit tacos men jag har monterat möbler o planterat blommor och fixat med lull lull =)

Nu är jag ganska trött, men klockan är ju bara tio så de är väl bara att lägga sig vid tv:n ett tag... Imorgon blir det städning för hela slanten, och mysigt o kul middagsparty på kvällen =) Ha en underbar helg, här är dagens och några bilder från balkongen, mer kommer när den är helt klar!!

Hårband: Bik Bok (nytt)
Tee: Ramones, marknad
Kjol: Monki
Tights: Bik Bok
Klocka: adidas candy watch.

Balkongen...





Här kommer jag ha det bra i sommar =)

Sov gott! Puss puss

En virrig fredag!


Åh sommar o blont hår, på måndag ska jag till frisören o då blir det blont igen =)

Virrig var ordet! Jag är alldeles yr idag och vet inte vad det beror på, alltså inte yr som att jag inte vet vad jag håller på med utan jag har yrsel, mycket konstigt! Har i alla fall lyckats åstakomma lite saker, tvättar, skriva mm. Men jag önskar ju att yrseln försvann. Men nu sitter jag o dricker lite cola o tänker att det ska hjälpa mot yrseln, för om det är så att blodtrycket är lågt så är ju socker bra=)

Senare när Älsklingen kommer hem ska vi åka till IKEA och Plantagen, det är inredningsdags på blakongen, Åh I like!! Sötaste E fråga om After Work också, och det hade ju varit himla trevligt, men tyvärr tror jag att det blir tight, men hon e ju så söt den människan =)

Nu ska jag skriva lite till så att jag kan ta helg sen... Dagens och lite bilder från balkongen kommer, LATER!

Puss puss

Dagens!

Imorgon är det fredag och det ska bli riktigt nice. Först måste jag verkligen skriva mer på examensarbetet men sen ska det nog bli IKEA och lite så... hoppas ju på att få fixa balkongen! Men vi får se... Innan idag var jag o handla en massa gott och så har jag ju varit på jobbet och det var nice! Jag vill ha en assnygg klänning från Killah, det är egentligen en LBD, så det är ju ett bra köp!!

Nu på kvällen har älsklingen o jag bara myst, och nu ska jag snart se om jag kan beställa hem den rosa Matthew Williamson klänningen, eftersom jag inte hann till en hm affär idag. Här kommer dagens:

Jacka: Hm Divided

Sweat: Bik Bok

Linnen: Bik Bok

Tights: american apperal


Ha en mysig kväll!


Puss puss


Sun work work.


Åh jag vill ha denna bag, robert jennifer från Marc Jacobs.

Idag ska jag hinna med mycket! De ringde nämligen o fråga om jag kunde jobba och idag o det sa jag att jag kunde. SÅ innan det nu ska jag åka och handla och hinna med att skriva lite teori till examensarbetet. Plus att jag egentligen ska hinna tvätta också, men det får nog bli imorgon!  Men solen skiner i alla fall och det är härligt!

Så nu är det bäst att jag sätter fart med allt, så att jag hinner... HA en underbar dag! Puss puss

Ps. Matthew Williamson släpps idag på hm också, jag vill ha den blåa kavajen. ds

I felt the rain.

Idag har det minsann regnat lite i Skåne, men det gör inget, för det ska ju bli toppen väder i helgen! Så jag längtar tills dess =) Idag har jag varit hos E, vi har jobbat med vårt arbete och hon bjöd på supergod paj och med en god sallad o dressing, gott! Sen efter vi hade ätit var vi inte så effektiva, så då hitta vi ett "tårtspel" på hennes dator som var mer intressant. Efter det så gick jag till gymmet och har styrketränat lite, det gick bra, jag väntar på träningsverken.

Nu ska älsklingen óch jag snart äta, jag ska duscha innan och sen blir det en lång slappkväll under filten på soffan. Ha en underbar kväll! Här kommer dagens:

Klänning: Bik Bok
Tröja: Hm
Tights: Bik Bok
Sneakers: Nike

Puss puss!

Ett glas rött på möllan!

Idag blev det bara sen bloggning, började dagen med gästföreläsning i skolan och en mycket bra sådan faktiskt! Fick lite motivation till att söka jobb och att det faktiskt tar tid när man befinner sig i en lågkonjuktur. Men inom 2 år kommer var 
5:e fastighetsförvaltare att bytas ut och det låter ju lovande. Men nu är prio ett att bli klar med examensarbetet och sen söka en massa massa jobb! Och efter man fått det första jobbet, kommer resten att lösa sig =) Så nu har paniken lagt sig lite, allt kommer att bli bra!! 

Efter skolan städa jag av balkongen som kommer att, förhoppningsvis, inredas till helgen =) Det ska bli så kul!! Sen åt vi en god middag och sen ringde El, och det blev ett glas rött på möllan, mycket trevligt! Hon e så söt!! Vi satt ute under infravärme och filtar. Nu ska jag snart sova och imorgon ska jag till E och vi ska jobba med examensarbetet och imorgon känner jag att dagen är kommen då vi kommer få intervjuer!!

Sov gott! Här kommer dagens: 

Dagens!

Tjoo! Min dag idag har varit sådär, eller ja egentligen bra, men jag hade lite panik ett tag. Jag började ringa runt till en massa företag för att få intervjuer. På vissa ställen svara ingen o sen var det någon som inte ville ställa upp.. jag motgång helt enkelt! Sen började jag tänka på jobb och om jag kommer få något, vad kommer jag få och var? Men allt kommer o lösa sig, men det blev lite mycket. Men sen tog jag mig i alla fall iväg o tränade och det gjorde allt bättre, det släppte lös endorfinerna i kroppen. Och för att få ett jobb måste man ju söka och det har jag inte gjort, så nu ska jag göra det, så kan jag ju få panik efter. Nu tittar jag på allar av stål och imorgon ska jag på gästföreläsning!

Här kommer en dagens, och det syns att jag inte riktigt är "up for it"

Sweat: Bik Bok
Tee: Bik Bok
Jeans: Bik Bok
Keps:Billabong

Sov gott! Puss puss

Inget doftar så mycket som sommar...

Som en nyklippt gräsmatta, jag älskar doften! Just nu håller de på  klipper vår gräsmatta på innergården, och jag har öppet fönster och det doftar in, det är verkligen en sommar doft för mig =) Igår blev det ingen mer blogging, fastnade vid filip och fredrik och tyckte det var toppen, men jag tror det kommer bli bättre o bättre, de var lite nervösa igår! Såg ni sofie farman i publiken??

Nu ska jag äta frukost och fixa lite. Sen blir det att ringa runt och boka intervjuer till vårt examensarbete, hoppas att de är samarbetsvilliga och vill gå med på intervju. Annars ska jag inte göra så mycket, det ska bli aerobics ikväll, jag ska dit! Det är fortfarande jobbigt att ta sig dit, spärren har inte lossnat än, så jag får tvinga mig!

Här kommer gårdagens outfit:

Tee: Cheap monday
Tröja: JC
Jeans: Replay
Armband: Frey willy och Ms Bijoux
Pinglan ville vara med också =)

Veckans outfits:


Blev inte en hel vecka, men mån, tis, tor, fre och sön. Vilken gillar ni bäst?

Nu ska jag ha frukost. Puss puss!

Maserati mabye?

Idag har jag o älsklingen varit på motormässan på mässan i malmö och ojojoj det fanns så mycket fina bilar. Plus att det fanns en bana där de tävlade idrifting, det var tufft att se, Kenny Bräck var där. Men jag blev kär i en bil, man kan säga att vi har ett long distance förhållande eftersom den inte är med mig än... hehe. Grejen är att jag hitta ju inte en gammal golf, utan en Maserati turismo 2008, oj den finaste bilen jag sätt. Tyvärr fick man inte sitta i bilen men jag beundrande utifrån =) Jag hoppas att den kommer bli min en vacker dag, då jag är rich and famous =)

Nog om det, igår jobba jag o sen var E och A här på middag och det var mycket kul o mysigt, vi satt o pratade o drack drinkar hela kvällen, strawberry daqiures, så gott! Men mycket skratt o prat, TREVLIGT!

Nu ska jag nog laga lite mat och sen blir det Wipeout och sen är det mina favoriter alla kategorier Filip o Fredrik "söndagsparty", det ska jag inte missa, och OMG jag kom precis på är det inte GG idag??

Lite bilder från igår, min kamera hade inget batteri och jag har inte lärt mig att hitta blixten på iPhone. Och det blev ingen bra outfit bild, men ni får skymta den här,paljettklänning från Bik Bok:



Maserati turismo 2008

Jag och min bil!!

SÅ Sjukt j*vla snygg!!

Ha en underbar söndag! Det kommer en dagens sen...

Puss puss!

I love my iPhone.

Nu är den äntligen min, iPhone. Jag har velat ha den sen den kom förra året och nu är den min =) Im so happy!! Hela denna dagen har varit bra. Den började med att jag köpte min phone och sen träffa jag söta E och vi gick till pildammsparken och fika. Jag som bott och varit i Malmö ganska länge nu har aldrig varit inne i parken förns idag, vilket är synd för det är så fint. Vi fikade på ett litet café i parken och satt vid ett soligt bord och hade det bra, mycket härligt! Sen gick vi en sväng på stan och vi var inne på Spirit och jag klämmde på Marc Jacobs väskan som jag vill ha.... men man kan inte få allt på en gång =)

Sen mötte jag älsklingen och vi var på systemet och sen åkte vi hem. Vi har ätit och myst och jag har pillat ett antal timmar med min nya lur =) Sen har jag även bakat en chocolate cheescake som är till imorgon då e och a kommer till oss, det ska bli jätte kul. Men innan det ska jag jobba och nu ska jag nog gå o sova!

Men här kommer en dagens, mitt nya nagellack (det köpte jag också på stan) och min iPhone (inget tjatig va ..hehe)

Sweat: Bik Bok
Linne: Bik Bok
Jeans: Never Denim
Väska: Hm
Hårband: Monki
Solisar: Hm
Sneakers: Nike (måste köpa nya snart)


Emilia heter det, från Make up store.

Im happy!

Puss puss.

Om det kunde vara fredag hela veckan...


En bild från förra sommaren, tror ni att jag längtar...

Fredag är en bra dag, då vet man att helgen startar och att det oftas vankas roliga saker. Och fredagen bruka också vara en bra dag. Som idag ska jag träffa E för att ta en mysig fika i pildammsparken och gå en sväng. Innan det ska jag fixa lite annat som jag behöver få ordning på... Sen blir det mys med älsklingen ikväll =)

Just nu ligger jag i sängen men ska snart ta mig upp o fixa mig och äta frukost!

Hoppas alla får en ljuvlig fredag!

Puss puss

It´s on!

Nu har jag varit o tränat idag och igår och det känns så bra!! Men det är fortfarande tungt att ta sig dit, men det släpper snart. Men det är tråikgt att bli sjuk, man är liksom tillbaka på noll efter det! Men det är bara att kämpa på, det är ju faktiskt bikinisäsong snart!

Idag har jag inte gjort så mycket, eller jo, men jag har typ varit hemma hela dagen. Jag började med att titta på säsong 5 av the hills, sen frukost, sen lite projektarb, sen tv, sen lunch, träning, tvättstuga, middag och ja tv.... givande dag..hehe. Imorgon är det fredag och då blir det roligare. Ska träffa E och mysa lite, sen ska jag göra en sak som jag längtat efter länge... ni får se imorgon! Här kommer en slapp o osminkad dagens:

Kofta: Bik Bok
Linne: Hm
Haremsbyxor: Bik Bok
Och blek o platt hår =) så är det ibland...

Nu ska jag sova puss o godnatt!

Inredning: Balkong!

hehe...

Nu när det är varmt och skönt vill jag fixa vår balkong, vi har en stor inglasad balkong så det finns rum för mycket härliga kuddar, fåtöljer, bord, ljus och lyktor och framför allt växter!! Det ska bli underbart sen när man kan sitta där och njuta av solen, eller under en filt på kvällarna! I can´t wait. Så nu har jag beställt lite grejer och sen ska väl älsklingen o jag göra en tripp till IKEA, plantagen mm =) Så kul!

Just nu gör jag inte så mycket, sitter vid tv:n med datorn i knät! Ska snart maila till en massa företag och fråga om intervjuer till vårt examensarbete, hoppas att det går bra! Igår var jag på gymmet och det känns så skönt, så nu har jag träningsverk, men jag tänkte ändå gå på dansaerobics ikväll =) Än så länge får jag tvinga dit mig men snart kommer det att gå som en dans =)

Idag ska ni få en dagens, men den kommer sen, har blivit dålig på mitt kvällsbloggande jag somnar istället =)

Puss puss.


Gårdagens och veckans!

Idag är det superfint väder igen =) Och jag är ledig, eller ja i princip, jag SKA ta mig till gymmet och träna, måste måste komma igång igen, nu när förkyldningen har gett sig... Och så ska jag handla o städa... Kul va?? Men det kommer vara skönt när allt är klart!! Så nu är det bäst att jag förbereder mig på det hela!! Först på schemat: Träning!!

Här kommer gårdagens och veckans, blev ju fast i Desperate housewifes igår, så det blev ingen bloggning efter jobbet:

Tee: Lee
Jeans: Never Denim
Armband: Blandat

Förra veckans outfits:


Mån - ons, fre x2, lör, sön. Vilken gillar ni bäst??

Ha en underbar dag!

Puss puss!

Sommar 2009



NU när det är så fint väder längtar jag verkligen till sommaren. Det är inte de att jag inte kan nöja mig med våren, men jag längtar efter sommar när det är sådär stekhett och man känner att huden vill bli brunare =) Och så tänker jag på allt kul som händer på sommaren och allt man kan göra. Min sommar kommer innehålla mycket skoj i år, jag tror att 2009 kommer bli toppen. Det som är planerat är ju jobb, avslutningsfest (kandidatexamen), älsklingen 25, bröllop, Barcelona med mammsen o syrran (förhoppningsvis, annars någon annanstans), Stuga i Melby strand, Öland, Spa i Tallin, och mys i malmö, uteserveringar, stranden mm... och besök från kära vänner och familj. Jag väntar med spänning. Jag väntar även på att få använda alla nya sommarkläder som ligger i garderoben o bara väntar =)

Nu ska jag åka till jobbet och sen blir det hem och mysa med min älskling <3 Jag får även sova i min sköna säng inatt, jag sov så sjukt bra inatt, jag tror jag är lite känslig, har svårt att sova i någon annan säng än min egen, fast jag tycker om att vara hemma o hälsa på (i linköping).

Ha en underbar dag i solen!!

Puss puss


Home sweet home!

Nu är jag hemma och det är ju alltid skönt att just komma hem. Nu är grejerna uppackade och smutskorgen full =) Och katterna tycker att det var mycket skönt att komma hem, där de är vana att vara. Nu ska jag alldeles strax se på CSI, det är ju fortsättning från förra veckan, mycket spännande.

i vilket fall har det varit en underbar påsk, härligt att se alla nära och kära, och nu när det är vår blir besöken närmare =) Ha en underbar kväll, här kommer dagens och några bilder från de senaste dagarna:

Min älskade mamms och detta får även vara gårdagens:
Sweat: Bik Bok
Jeans: Never Denim
Tee: Bik Bok

dagens

Tee: Bik Bok
Jeans: Leavis 501
Armband: Frey Willy








Det var lite bilder de =) Nu är det CSI

Puss puss!!

Fortfarnde på landet...

Idag ska vi åka hem igen till härliga malmö, men just nu är vi fortfarande kvar på landet hos martins föräldrar. Och solen lyser fortafande så det är härligt =) Nu tänkte jag att jag skulle packa ihop mina saker och lasta ut i bilen. Men jag har glömt min kudde hos mamma, så den måste vi hämta sen på vägen, har svårt att sova utan den. Och det ska bli sjukt skönt att komma hem till sin egen säng, för den är ju alltid bäst!!

Jag måste ju berätta om att kisse katterna fick koppel igår av martins mamma o pappa, så de var ute för första gången igår, och det gick toppen, så söta är de =) De hitta även en liten groda men de lukta lite på den och sen fick den hoppa vidare!

Hoppas alla får en underbar dag, sista dagen av påsken! Vi hörs när jag kommer hem till Malmö igen ikväll. Då kommer lite outfits och bilder =)

Puss puss.

I love the sun!

Solen skiner och det är underbart väder! Jag har suttit på altanen hos Martins mamma o pappa hela dagen och det har varit så mysigt. Alla är här, martins bröder´, deras tjejer och barn! Supermysigt, vi fick också ett mycket bra påskägg med sponsring till vår stuga som vi ska hyra i sommar, alltid välkommet =) och väldigt snällt!

Vi har även ätit supergod mat och bara haft det allmänt bra. Men det är sjukt svårt att åka ifrån mamma o pappa, jag vet att jag är 23 och borde kunna ta det bättre, men det är jobbigt varje gång =( Men pappa har ju en helg inbokad då han ska komma och mamma o vi bestämde en helg de skulle komma med, så jag ska nog överleva =) Jag har ju världens bästa älskling!! Han är mitt allt <3

Bilder och så från dagen kommer imorgon när jag kommit hem igen, nu bloggar jag från martins föräldrars data och jag har inga bilder här.

Ha en underbar dag, jag tror vi ska grilla senare =)

Puss puss

Glad Påsk!

Kyckling!! Nu är påskafton över men det är fortfarande två härliga dagar kvar av påsken =) Idag har jag först vart med mamma o dick i skogen och sen åkte jag till pappsen och där åt vi lite påsklunch! Då var även älsklingen där<3 Sen blev det tillbaka till mamma och här blev det stor påskmiddag och mycket god efterrätt! Och påskägg och jag fick nya "skullcandy" hörlurar och de ska jag hålla borta från mina katter. Jag blev mycket glad eftersom jag är musik beroende och vill ha min iPod o lyssna på när jag går, åker buss o tåg, så mycket bra present!!

Det är så härligt att vara hemma o mysa med familjen, önskar bara att jag hade mer tid, hinner inte med att träffa alla kompisar när jag bara är här över en helg! MEn det skulle jag ju vilja, men familjen prioriteras först!

Nu ska jag sova och imorgon ska vi åka till Martins mamma o pappa och alla söta kommer att vara där =) Men nu Sov gott! och här är dagens:

Tee: Cheap Monday (ny)
Klingtights: Bik Bok
Hårband: Monki
Klocka: Present
Armband: Tomas Sabo

Här kommer även lite bilder från min dag:

Fina Zelma i skogen.

Dick o Mamma, vi fikar i skogen.

Pappsen och jag!!

Jag o söta syrran!
 
Min Älskling!

Min söta mamma!!

MItt härliga påskägg!

Lite bilder från min dag! Sov gott!

Puss puss

Dagensx2

Hej hallå! Nu har jag varit och ätit på MIng Palace med S och det var mycket mysigt och kul. Jag saknar henne i skåne, det är så kul att umgås med min lilla S =) Men nu har vi i alla fall träffats och nu är jag hemma igen och ska nog faktiskt gå och lägga mig, trött såhär en fredag.


Imorgon ska jag åka till Pappa och det blirlite påsklunch där och sen blir det hem till mamma igen för en stor påskmiddag! Trevligt. Men nu ska jag prata lite med mammsen och sen sova =) Här är dagens 2 dagens:


Sweat: Monki
Tee: Nike Air
Tights: Bik Bok

Kvällens:

Klänning: Bik Bok
Strumps: Bik Bok
Klocka: Present
Mintonkas: Nilsons

Sov gott!

Puss puss (jag saknar min älskling <3)


My hometown.


Fin klänning från Stella Mc Cartney!

Igår blev det inte mycket bloggning, jag och E jobbade med vårt Examensarbete, sen kom älsklingen hem och då åkte vi till linköping. Så jag varit nu är jag hos mamma och idag har mamma o dick i skogen med söta Zelmisen. Sen var jag med och bytte däck och sen har jag varit hemma med söta lillsyrran o hennes pojkvän... hon har lockat mitt hår så fint och vad dagen mer har att bjuda på vet jag inte riktigt än... Vi får se helt enkelt!!

Gårdagens outfit blev det ingen men jag ska ta idag, så det kommer lite senare =) Ha en bra långfredag!

Puss o kram!!

I want you to remember me!

Hello! Nu är denna onsdag över och jag ska sova, imorgon ska vi åka hem till linköping och vara där över påsk, det ska bli så mysigt =) Så nu har jag packat och vi har ätit middag o hela dagen har jag jobbat och det har varit kul. Men nu måste jag sluta o sova istället. Imorgon kommer E hit o vi ska jobba med uppsatsen.

Sov gott! Här kommer dagens:


Topp: Bik Bok
Jeans: Nudie, omgjorda av mig.
Klocka: Present

Puss puss

Work work.

Idag var det full rulle på jobbet och det var kul! Tiden går fort när det finns mycket att göra. Sen åkte jag tåget hem med F och R och det var en rolig tågresa, vi diskuterade dialekter, och det är alltid kul =) Så mycker olika ord som man använder! De är härliga! Nu sitter jag vid datorn en stund och ska snart äta sen middag, kom hem åtta så det är dags nu!! Sen blir det att sova för att gå upp och åka till jobbet imorgon med =)

Nu har jag skärpt till mig och visar dagens idag med =)

Skjorta: Hm herr (ny)
Linne: Hm
Jeans: Never Denim
Sneakers: Nike
Halsband: Bik Bok
Armband: Marknad
Diadem: Glitter

Puss o godnatt!

My monday!

Hej babes! Min måndag började med att min klocka inte ringde så jag sov till tjugo i elva, då E ringde på dörren och vi skulle börja med examensarbetet. Men då vakna jag fort, fick på mig lite kläder och fixa frukost. Sen var vi duktiga och jobba hela dagen, vi åkte o handla lite lunch och sen jobba vi igen. Till ca fem då sluta vi, för då orka inte huvudet mer. Men vi åt glass i strut för att få upp energin också och det var smaskens.

Sen på kvällen har jag o älsklingen ätit tacos och så har jag städat i våra lådor, ha slängt en massa papper och tidningar, skönt att få ut en massa skräp. NU ska jag sova, förstår inte hur jag kan vara trött, men så är det. Imorgon ska jag upp o jobba, eller ja, jag börjar tolv. Men vi hörs imorgon!! Nu efter en veckas uppehåll... tada... dagens:

Och ja, jag vet att det inte är soligt inne, men ville bara visa mina nya solglasögon!
Skjorta: Gap, egen design
Väst: Indiska
Skinnjacka: Hm
Tee: Bik Bok
Tights: American apperal
Jodhpurs: Julklapp
solglasögon: hm

Sov gott!

Puss puss<3

So Tired!



Detta är en trött Elle som skriver. Jag känner att det har varit en tuff jobhelg, mycket myckt att göra och nu värker det i kroppen. Men det har varit kul, i fredags kväll var det mys med älsklingen, igår var jag på middag hos E, alltid lika mysigt och kul!! Idag har det varit jobb och sen var jag o plutten o handla, sen har jag bara legat på soffan! NU ska jag sova. Bloggar mer imorgon.

Sov gott! (kommer svara på alla comments imorgon)

Puss puss


Superfredag!


Fina Zelma =)

Äntligen kan jag kalla mig frisk igen! Ja i alla fall nästan, nu mår jag så pass bra att jag kan fungera som en vanlig människa... Så idag har det varit en riktigt mysig dag. Jag vakna inte för än halv elva (så skönt!) sen smsa E om jag ville med på stan och det blev en härlig dag! Jag fixa min nya klocka =) och köpte solglasögon! E köpte en pinnstol =) Sen blev det lunch på Siesta och ett glas vitt i vårsolen, underbart!! Sen åkte jag till jobbet och där var det full rulle, vi har just nu 75% på en massa saker, så mycket folk i butiken!

Nu på kvällen sen 21 då jag vart hemma har jag och älsklingen ätit China mat och nu är jag så trött så jag tror att jag måste sova! Rolig fredag, trött vid tio! Men Martin har blivit sjuk nu så vi kan nog sova båda två =) Ha en underbar helg! Från och med nästa vecka kommer det bli bättre med dagens, men imorgon finns det möjlighet att det blir någon =)

Puss puss

SATC never run out of style.

Sex and the city är verkligen mitt favoritprogram alla kategorier, i förr går kolla jag på filmen och nu serien, jag älskar min box =) Idag mår jag bättre, men jag känner att kroppen inte är helt kry en, jag håller på med tvättstugan och blir trött bara av det. Ikväll ska jag åka över sundet och gå på personalmöte, men innan det ska älsklingen o jag äta middag och jag ska ligga här på min soffa och kolla på sex and the city. Sen MÅSTE, jag planera in x-arbetet, vi får inte komma efter, men det är så svårt att börja!! Men nu när jag är frisk igen ska det gå toppen !!! (hoppas jag)

Hoppas ni har en bra dag, idag kan det nog bli en dagens, då jag tagit mig ur mina myskläder. Här kommer två par underbara skor från Louboutin, jag vill vill ha dem NU!!!!

Åh I LOVE!

little bit better...


Var bara tvungen att visa denna "tuxido" från D&G Dolce & Gabbana, täckt med paljetter, I love!

Idag mår jag lite bättre, men fortfarande inte helt okej. Nu tar jag bara hostmedicinen innan jag ska sova eftersom jag blir så trött och yr, det beror ju på att det är morfin i den, men den hjälper. Men det är bättre att ta den på kvällen eftersom för då somnar man gott! Nu ska jag nog bara ligga på soffan och titta på SATC-avsnitt och äta lte godis, vilket man får när man är sjuk =) Men jag måste fixa en grej i ett arbete först, en komplettering!! Ska se om jag orkar, huvudet vill inte vara med så länge nu när det går på Ipren.

Jag hoppas att alla får en toppen dag!!! Jag ska satsa på att bli frisk. Puss puss

RSS 2.0