Superfredag!


Fina Zelma =)

Äntligen kan jag kalla mig frisk igen! Ja i alla fall nästan, nu mår jag så pass bra att jag kan fungera som en vanlig människa... Så idag har det varit en riktigt mysig dag. Jag vakna inte för än halv elva (så skönt!) sen smsa E om jag ville med på stan och det blev en härlig dag! Jag fixa min nya klocka =) och köpte solglasögon! E köpte en pinnstol =) Sen blev det lunch på Siesta och ett glas vitt i vårsolen, underbart!! Sen åkte jag till jobbet och där var det full rulle, vi har just nu 75% på en massa saker, så mycket folk i butiken!

Nu på kvällen sen 21 då jag vart hemma har jag och älsklingen ätit China mat och nu är jag så trött så jag tror att jag måste sova! Rolig fredag, trött vid tio! Men Martin har blivit sjuk nu så vi kan nog sova båda två =) Ha en underbar helg! Från och med nästa vecka kommer det bli bättre med dagens, men imorgon finns det möjlighet att det blir någon =)

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Carolina

tack detsamma :D

2009-04-04 @ 11:18:15
URL: http://caroliinadenfiina.blogg.se/
Postat av: Martina

Eller hur. händer idag?

2009-04-04 @ 11:23:38
URL: http://bimbofierad.blogg.se/
Postat av: Kalle

vad äter du för kina? jag äter alltid ris, sötsur sås å friterad kyckling, jag är så boring som varierar mig haha

2009-04-04 @ 23:25:02
URL: http://elviskalmar.blogg.se/
Postat av: Ida Björck

åh kina mat är aldirg fel :) åt det häromdagen om det är ju nästan så att man får säga åt sig själv att sluta äta för det går aldrig att sluta, hah

2009-04-05 @ 14:33:36
URL: http://idahbjork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0