Dagens!

Tjo nu är jag hemma igen! Idag har det varit mycket att göra på jobbet, och det är kul och det har kommit in en massa nytt och man vill ju ha så mycket! Men kan ju inte få allt! Men lite... Det är i alla fall jätte skönt att vara hemma och nu ska vi äta snart, fast det är lite sent... Men det ska bli supergott för jag är sjukt hungrig. Och sen blir det slapp på soffan, och jag har bäddat rent i sängen och det är så skönt att lägga sig då =) 

Imorgon ska jag fixa lite hemma och upp o leta på vinden efter en jeansskjorta, jag hoppas jag hittar den!! för den ska jag fixa lite med ;)

Nu är det mat och vi hörs imorgon! Outfit kommer här:

Tröja: Bik Bok
Linne: Hm
Jeans: nudie med egen fix!
Hårband: Monki
Armband: Ms Bijoux, Tomas Sabo, buddha band.

Ha en toppen kväll!! 

Puss puss <3

FREDAG!


Denna söta plånbok från Miu Miu får gärna bli min =)

Härligt med fredag, nu på förmiddagen har jag ägnat mig åt städning så nu är det helgfint här hemma =) Nu ska jag kasta i mig lite lunch och sen åka till jobbet, därför blir det ett kort inlägg eftersom jag har lite tidsbrist ;) Men jag kommer svara på alla kommentarer ikväll och jag hoppas att alla får en fab fredag!

Massor pussar!

Gårdagens fest och dagens outfit!

Hallå hemma i stugorna! Hoppas alla haft en bra dag, jag har varit lte seg idag, men det har ändå varit en bra dag. Seminariumet gick toppen, vi hade med de flesta saker som han ville, och vi var grymma!! Så nu är det skönt för det är inget mer seminarium för om två veckor, gött! Sen gick jag en liten sväng på stan för mitt busskort var avmagnetiserat, så var tvungen att fixa det. Letade efter en väska också, men jag lyckas inte hitta någon som det blir Love at first sight med, och det måste det. Jo jag har hittat dem men tyvärr har jag inte 10000 kr att lägga på en väska, surt sa räven.

Sen jag kom hem har jag lagat mat o ätit och nu ska jag lägga mig på soffan och ta det lugnt, jag är lite sliten sen gårdagen =) Och här kommer lite bilder från det också.







Mysitiska E var med också, men fastna inte på bild.. hmmm! Men det var en toppen kväll =)

Här kommer dagens också...

Tröja: La redoute
Tee: Hm
Tights: Gina
Mintonkas: Nilsons
Sjal: Present från Indien
Armband: Littmarck och Gant
Hårband: Monki (NYTT)

Hoppas ni får en underbar kväll!

Puss på er <3

im off!

Hej hopp! Nu bär det iväg till skolan =) Jag sov till halv elva imorse för jag var inte hemma för än två inatt! Men nu känns det ganska bra, jag är ju lite seg, men så kan det vara! Kvällen igår var toppen, mycket skratt och prat. Men nu ska jag ha seminarium, det kommer nog gå bra. Sen får jag nog hem och ta det lugnt, sen får det bli träning, fre, lör, sön =)

Ha en toppen dag sålänge <3 Här kommer kvällens outfit, mer bilder kommer senare:

Linne: Hm
Kjol: Hm
Strumps: Bik Bok
Skor: Hm

Vilken Hm outfit =)

Puss puss

Oväntat Party!

Hektiska dagar har det varit denna veckan, men sådant är kul =) Idag börja dagen med grupparbete och sedan hem igen. Och bara sådär blev det fest ikväll, det var oväntat och mycket kul! Men när jag kom hem åt jag lunch och så håller jag på och bakar lite bröd, morotsbullar, Gott gott! Plus att jag har tvättstuga, så lite att pilla med. Men snart måste jag fixa mig så att jag hinner iväg i tid, Martin ska skjutsa mig till E först!

Hoppas att ni får en toppen kväll! Ni kommer få se kvällens outfit och bilde från kvällen lite senare... Men här kommer dagens, as usual =)

Tröja: Monki
Jeans: Leavis 501
Uggs: Ellos
Linne: Hm

Massor pussar! Nu fix, sen PARTY!

Sleep!

Idag kommer det bli tidig säng för mig, jag tänkte lägga mig nu, jag är supertrött, vet inte varför men det har varit mycke de senaste dagarna. Och imorgon likaså, det är kul när det händer saker, men då är det också skönt att bara få sova =) Så det ska jag göra nu. På jobbet var det toppen och jag kom hem lite tidigare än vanligt. S och jag var snabba idag. När jag kom hem åt Älsklingen och jag mat och titta lite tv. Och nu bedtime!! Hoppas ni får en god natts sömn. outfit för dagen:

Kofta: Monki
Klänning: Bik Bok
Tröja: Cubus
Tights: Gina
Stövlar: Vagabond
Armband: Tomas Sabo

Sleep tight!

Puss puss


Full rull...

Hello! Nu har jag varit hemma en liten stund för att alldeles strax åka iväg till jobbet! Innan det var jag i skolan och hade seminarium det gick bra. Men då fick vi ett till och jag som tänkte ha mysdag hemma imorgon och baka bröd och så, det blev inget utan nu måste vi fixa ett till praktikfall, men det går bra, det är ju inte så mycket att göra och vi ska göra det i grupp =) efter skolan har jag handlat och fyllt på luft i däcken på bilen och jag klara det helt själv. Men sen blev jag lite gnällig för jag blev smutisig, men då kom sötaste E och sa "jag har en våtservett" åh då blir man glad, små saker gör en lycklig ;)

Nehe nu är det bäst jag drar, vi hörs när jag kommer hem från Köpenhamn =)


Kolla denna fina outfit, linne Alexander Mc Queen även pumpsen och väst från Chloé, I wish it was summer =)

Puss på er!

Ny slingad =)

Tjoo! Nu ska jag sätta mig och slappa en stund innan jag ska sova. Idag har det varit en del att göra, först skola imorse, 4 timmar, och då fick vi reda på att till seminariet imorgon skulle vi skriva 3 datorskrivna sidor om praktikfallet och analysera det. PUST tänkte jag, och fan att man fick reda på det dagen innan men det var ju bara att göra.

Men innan jag gjorde det var jag en jätte snabbis på stan, och köpte en ny mascara, äntligen! sen åkte jag till frisören M som är jätte duktig óch nu har jag ingen utväxt längre utan är superfin i håret, mycket nöjd. Sen åkte jag hem och då åt vi, sen vid sju satte jag mig för att skriva och jag blev preics klar, tack för det. Så imorgon är det bara att åka till skolan vid åtta och ha seminareum, men det ska nog gå bra, jag är ju ganska duktig på att prata. Nu ska jag kramas lite med martin innan sovdags. Här är my new hair och dagens:


Moccaväst: Bik Bok
Tröja: Hm
Linne: Hm
Sjal: Hm
Jeans: monki
Armband: Frey Willy och Ms Bijoux
Sneakers: Nike

Och så mitt fina här ;) Ha en supermysig kväll!

Puss puss

Veckans outfits!



Mån till söndag. Vilken gillar ni bäst?

Sunday´s

Söndag kväll, imorgon är det starten på en ny vecka, och jag är laddad. Imorgon ska jag först till plugget sen blir det att åka och färga håret och det ska bli så gött!!! Utväxt bort! Sen måste jag hem och åka och handla eftersom jag inte orka det idag... för idag har jag bara tagit det lugnt, planerat och fixat, en perfekt söndag med andra ord. Och jag blev så glad när älsklingen kom hem, fast han var ganska sliten =)

Nu ska jag bara fixa några saker till, fast det gör ja i sängen. Imorgon hörs vi när jag kommer hem igen och kan visa upp mitt hår ;) Idag är outfiten fit for a sundat =)

Sweat: Bik Bok
Linne: Hm
Pants: Bik Bok
Osminkad: Ja =)

Imorgon måste jag köpa en ny mascara också!!!!

Sov gott. Puss puss <3

The Hills sunday!

Här ligger jag i sängen och myser, har ju hittat MTV:s amerikanska sida ( lite sen, jA) och där finns det ju mer The hills avsnitt. Så nu har jag kollat till episode 20 och det är så bra man vill bara ha mer!! Men nu ska jag gå upp ur sängen äta frukost, sen duscha och sen måste jag fixa lte räkningsgrejer och åka och handla. Jag väntar på att Martin ska kommer hem med, saknar min älskling <3

Hoppas alla får en mysig söndag! Jag gillar sundays, de är mysiga. Min sötaste S hörde av sig nu på morgonen också, och jag blir så glad, Jag saknar henne så mycket!!


Imorgon  är det äntligen dags att färga håret, då kommer det nog typ se ut såhär =)

Hörs sen!

En underbar kväll <3

Hej i allra senaste laget! Min dag har varit ganska full idag, gick upp imorse kl. 7 och var as trött, jobba till fyra hem och slappa en liten stund. Sen iväg till sötaste E på middag och en flaska rött, och det blev en super kväll! Så himla trevligt vi har haft, skrattat massor, ätit super god mat och pratat pratat pratat, KUL! Nu är jag i alla fall hemma igen och det är inte Martin han är hos en polare och ska sova där inatt, inte kul att vara själv =( och jag saknar honom massor, han är min älskling!! Men i alla fall, nu ska jag sova efter jag kollat lite på The hills, Me like.

Vi hörs imorgon, här är dagens:

Kofta: Bik Bok
Tröja grå: Bik Bok
Tröja randig: JC
jeans: Never Denim, Bik Bok
Sjal: Mormors gamla!

Och så fåglarna Nasse och ägg =)

Och så måste jag visa den goda maten och ett super gott vin "Drogsty hof" TESTA!!



Tack super söta E för en toppen kväll, vår sex and the City, eftersom ingen annan kunde =)

Sov gott!

Puss puss.

Outfit...

Denna dagen har varit toppen! Det var sååå mysigt att se E och massor att prata om och kolla på kort gjorde vi och myste!! Det blev inte så lång stund men det kommer bli mer nästa vecka, nu finns hon ju här, inte långt bort i Bangladesh, lite lättare att träffas då! Och det är bra, hon ligger mig varmt om hjärtat. Hon e en sån vän som det är unconditional love, mellanm mig och henne. Det är bra!!

Efter hon hade åkt åt Martin och jag middag och idag var det fest, tänk att GI tillåter så god mat, egen gjorda pommes, rulader och gräddsås. Och förhoppningsvis så ska vi äta GI-choklad mousse snart =) Vi har också spelat Mario Kart det är jättekul, jag vann inte men snart så...

Nu ska vi kolla på en film, sen ska jag sova för jag ska upp och jobba imorgon börjar redan kl. 09,00, så måste upp vid sju... pust, men så är det! Hoppas alla haft en bra fredag, här kommer my outfit today:

Tröja: Gina
Jumpsuit: Bik Bok
Armband: Frey Willy och Ms Bijoux

Imorgon blir det nog inte bloggande för än sent, först jobb, sen till E på middag. Mysigt! Men vi ses då och jag svarar på commentsen då =)

Sov gott!

Puss puss

My stuff... soon.

FREDAG!! Idag är det en underbar dag som heter fredag, and I like it. Jag har Yogat på morgonen och städat, ätit lunch och kollat de två senaste avsnitten från the hills. Men nu ska jag dammsuga och duscha, sen kommer underbaraste E och då ska vi mysa och prata, har ett år att ta ikapp =) Ska bjuda på mat med tänkte jag men hon e vegan så jag vet inte riktigt vad jag kan bjuda på =) ??

Men det kommer att bli toppen i alla fall, men nu måste jag nog duscha och fixa mig, men här ska jag visa lite saker som jag har beställt och några saker som jag jätte gärna vill ha:

Dessa två godbitar kommer snart hem till mig =) I like!!! Plus några mer grejer, men jag visar när jag fått dem =)

Sen är det några andra underbara ting som jag kikar på...

Hur mycket vill jag ha dessa?? MYCKET!!!!!!

Och den här väskan från Mullberry vore perfekt!! Lagom stor, vårig färg, axelrem, precis vad jag letar efter =)

Jaja vad är väl en bal på slottet!!

Vi hörs senare! Puss puss

Some fashion today?

Babes! Har blivit lite av en vana att göra sista inägget innan jag ska sova, för att sumera dagen liksom. Just nu känns det som en evighet sen jag såg mina kära hemmifrån, men jag hoppas på besök nästa helg. Och sen kommer pappsen om några veckor och efter det rullar det bara på till sommaren, har redan en massa inplanerat på helgerna, men det är bara kul. Ikväll har vi ätit spagetti och köttfärsås, GI-style of course =) Sen har det blivit lite tv också, och nu data och säng!!

Imorgon är det underbara fredag och jag startar morgonen med ett Yoga-pass och sen ska jag träffa sötaste E på eftermiddagen, vi har typ inte setts på ett år, ska bli så sjukt kul!! Hon e en goding<3 Nu ropar sängen på mig, här kommer todays fashion:

Kofta, (favvo): Saints and Mortals, Carlings.
Paljettights: Bik Bok
Tröja: Cubus
Jodhpurs: Julklapp

Hoppas att det gick bra med Never Denim releasen idag, so exating, så mycket fint finns det!!

Massor pussar och kramar.

Sleep tight!

Fashion för killar!

När jag gjorde inlägget häromdagen med olika önskeoutfits, ville någon se mer av det fast för killar och nu har jag suttit sen jag kom hem från föreläsningen och letat och kommit fram till hur mycket svårare det är att hitta till killar än till tjejer. Men det är ju för att jag är tjej och det är lätt att göra outfits när man vill ha så mycket =) Men det finns också mindre tillgängligt, till exempel, som net-a-porter som jag är inne ganska ofta på ochh drömmer, de har inte killkläder. Men sen är det också så att det snyggaste på en kille enligt mig är lite sportinfluerat blandat med street, så det blir ju de kläderna jag kollar på. Likaså till Martin, han har av någon konstig andledning den stilen. Sen är det jätte fint med kostym och skjorta också, men det har man kanske inte lika ofta. Fast ett par halv tighta jeans och flanellskjorta är grymt! Men jag hitta i alla fall en hel del:

Detta gillar jag, Adidas wct, adidas tee, jeans från Dsquared2, sneakers från Adidas.


Jacka från Nike, tee från Encore, jeans lee och sneakers från Nike

Tröja från Pour, jeansskjorta från Dsquared, Chinos från Whyred , sneakers All star coneverse.



Sweatshirt från Ed Hardy, tee från Dsquared, Jeans från Nudie och sneakers från Nike.

Allt detta skulle jag kunna köpa rakt av till Martin, I love när killar klär sig såhär. Sen finns det ju manliga fashionistas som kvinnliga och de kan man ju inte mer än beundra men då måste ju modeintresset finnas hos killen i mycket hög grad. Men detta är min favvoklädsel på killar, snyggt och cleant och hot!!

Nu ska jag slappa, hörs sen <3

puss puss

En outfit <3

hoj! Nu börjar klockan bli läggdags igen och det käns i mina ögon... Idag har jag jobbat och det var kul, mycket fix innan releasen imorgon =) Hoppas att det blir mycket folk, jag jobbar inte själv imorgon, men för de som gör, spännande! Imorfon har jag skola, 9-13, sen hem och träning på kvällen, om inte sötaste E hinner ses =) men det får vi se, det kan bli fredag också. Men E är tillbaka i skolan imorgon och henne ska det bli superkul att se. Konstigt att så många omkring mig börjar på E, hehe... jaja =)

Nu ska jag ta och lägga mig och mysa i sängen, gött! En outfit kommer här:

Kofta: La redoute
Klänning: Bik Bok
tröja: Hm
Tights: gina
Sneakers: Nike
Hårband: Monki
Armband: Tomas Sabo

Puss puss!

Sleep tight!

Love is the message!



Nu ska jag alldeles straxt gå till centralen för att ta tåget och åka och jobba, det ska bli kul som vanligt,och ännu mer spännande eftersom det är nog mer vision gjord i butiken =) Nu på morgen har jag slappat lite, städat iordning och så... men nu, Duty calls! Så det är bäst att gå för då får jag lite motion också. Ikväll ska jag äta tacos, ska bli såååå gott!! och martin har nog fixat det tills jag kommer hem =)

Nu, Im off!

 Ha en underbar dag och ta hand om er <3

(idag kommer söta E hem från Spain också =))

LOVE FASHION!

Tjena! Idag är jag verkligen såååå trött och har träningsverk i var enda del av min kropp! ajaj, säger jag bara, fast det är ju bra verk för då vet man ju att träningen ger något! Jobbet idag var toppen, och på torsdag är det never denim dags och vi har redan gjort om fönstrena och det är så snyggt. Verkligen! Ser ut som en fantasi, R och N som har gjort det är så duktiga. Vision är kul =)

Nu på kvällen sen jag kom hem har jag bara ätit super god paj med soltorkade tomater, ruccola och fetaost. Sen var jag helt död och bara ramla i soffan och nu ska jag snart ramla i säng. Men här kommer dagens och mitt lockade hår som för övrigt tog 1,5 timme att göra.


Kofta: Lindex
Tröja: Cubus
Tubtopp: Bik Bok
Jeans: Bik Bok
Skor: Cheap Monday
Armband: Tomas Sabo

Puss på er!

Sov gott <3


Im in love.

God morgon, idag har jag faktiskt bara sovit till halv tio, och har hunnit med en hel del, tänkte fatiskt nu sätta mig ochh locka håret, ibland måste man ju göra något nytt =) Men jag vet att jag har en timme framför mig med lockning och det blir inte lättare med träningsverk, men ska man vara fin får man lida pin... hehe

Idag ska jag jobba 15-18,30 det ska bli kul, jag gillar att jobba på Bik Bok och på torsdag lanserar vi "Never Denim" så snygga, kom och kolla, heta jeans säger jag bara!! Så det kommer bli en bra dag och ikväll när jag kommer hem ska vi äta supergod paj. Men här och nu måste jag visa några assnygga grejer från net-a-porter.com, I löve:


Denna underbara skapelse från Anna Sui med dessa (mina drömpumps) pumps från Louboutin.



Eller denna outfit bikerjacka från D&G likaså sammetsklänningen. Underbara pumps från Louboutin och väska Jimmy Choo.


En mer sommar outfit, jacka från MCQ, klänning från See by Chloé, skor från (I LOVE) louboutin och underbar väska från Loius Vuitton.


Mönster! Jacka från See by Chloé likaså linne, tights från Pucci, skor från Louboutin och väska med klös från Jimmy Choo.

Jag skulle ta alla dessa outfits med glädje! hehe No shit?? hehe...

Ha en underbar dag, hörs ikväll!

xoxo

Veckans och dagens!

Hej snyggingar! Hoppas dagen har varit bra för er =) Min har varit bra, det var en intressant föreläsning trots att den var på två timmar. Efter det var det feedback på arbetet och det var några saker att fixa till =( men men bara att göra! Sen bar det hemåt för att byta om till träningskläder och nu på kvällen har jag kört box och sen ätit och så. Nu ska jag nog lägga mig på soffan, trött! Och det är skönt att slappa lite när man har varit duktig.

Så måste jag berätta om dagens höjdpunkter, nr 1: Att E ringde som har varit borta i Bangladesch super länge och jag saknar henne så, det var underbart att höra hennes röst, vi ska ses i veckan =) TJOOOO! nr 2: Att jag minskat 3 centimeter i midjan på två veckor, nu händer det grejer =) SÅ GLAD!! Ha nu en toppen kväll, här är veckans outfits:


Mån, tis, tor, fre, lör! Vilken gillar ni bäst??

Och så dagens:

Kofta: La redoute
Blus: La redoute essentials
Linne: Hm
Jeans: Nudie, egen design.
Jodhpurs: Julklapp

Ha en super mysig kväll! Bamsekram till alla!

Busy.


Hon är så fin =) I love SATC!

Godmorgon! Fy vad jag inte gillar att vara vaken nu, jag skulle vilja ligga och nanna i sängen, men icke. Idag börja skolan och vi har fem timmars föreläsning, ojoj, hoppas att det är en kul föreläsning, 9-13. Sen har vi feedback på vår uppsats, genomgång av tenta och sen ska jag hem för att gå till gymmet och köra box, jag kommer vara död. Sen efter det får jag hem och ta det lugnt i alla fall! Men nu ska jag äta min fantastiska dinkellimpa, åh så gott, har inte ätit bröd på två veckor, så det sjukt gott.

Ha en underbar dag!

Puss puss

Good Sunday!

Hej mina vänner! Idag har jag verkligen haft en duktig dag. Jag har hunnit med en massa saker och det känns bra. Det började imorse när jag tränade, efter det åkte jag till Maxi och handlade. Sen kom jag hem och då städa jag och Martin så allt är fint och bra! Sen har jag gjort min egna musli, bakat fyra dinkellimpor (2 är pågång) bakar pitabröd och lagat mat. Jag är bara så nöjd, sånna här dagar känner man sig duktig!

Nu har jag lite kvar med baket kvar och sen måste jag fixa lute annat, sen ska jag slänga mig på soffan och bara mysa och sen sängen. Imorgon börjar skolan igen, nu kurs, spännande, men HJÄLP jag har inte beställt boken!! Måste göra det idag! Ha en underbar söndagskväll. Här kommer lite bilder på det jag gjort idag:

Min musli

Mina dinkellimpor!

Pitabrödsdeg som jäser.

Idag är det ingen dagens direkt utan visar bara hur jag myser runt här hemma =)
Velourdress: Hm LOGG.

Ha det toppen! Puss puss

Glory!

tjoo! Idag är det lördag och det har varit en skön sådan hittills. Vaknade halv tio och gick upp för att slappa framför tv:n där blev jag kvar i några timmar, sedan blev det frukost och fix! Sen bar det iväg till Media Markt, där vi precis kom hem ifrån! Där köpte vi av och på-sättningsgrej till lampor och tv oxh så, så att de inte alltid ska stå på! Vilket är mycket bra och energisparande.

Men när vi är på media markt vill jag ha så mycket =) (som alltid), så det jag skulle velat att vi kommit hem med var: Råsaftpress, stavmixer, ny blender, en 26" plasma tv till sovrummet, sodastreamer i rostfritt stål, playsation och Wii spel... ja listan kan göras lång, så det handlar väl om att beta av den... haha.

Så är det i alla fall, så nu ska jag nog sitta och fixa med lite stuff ett tag, sen blir det mat och film! Hoppas alla har en underbar lördag, här kommer dagens:

Tröja: Monki
Klänning: Monki
Tights: Gina
Skor: Lacoste
Sjal: Mammas gamla

Ser ni också så mörkhårig jag är, ag har sån utväxt! Tur att jag ska färga håret om en vecka typ.

Massor kisses, see ya later!

Moi.

Helluu! Läget? Med mig är det fint förutom lite trött efter jobbet och plus att jag har just nu en vagel i mitt vänstra öga och en i mitt högra, uppe på höger och nere på vänster, jag säger bara aj!! Och hur kommer det sig? Jag vet inte var jag får dem ifrån, mycket konstigt, men dock ont!

Jobbet idag var toppen, ganska mycket att göra men det är trevligt! Och så har det ju kommit in så mycket snyggt, alltså Bik Bok har ju ändrat inriktining och satsar mer på Fashion nu och det märks! Det finns så mycket jag vill ha, och jag som inte skulle köpa så mycket kläder.... fan! Men sånt är det, man måste ju göra det man blir glad av! Nu ska jag och älsklingen kolla film och det kan hända att ögonen sluts i soffan! Här kommer dagens, med mina nya jeans!!

Tröja: Bik Bok
Linne: Hm
Jeans: Never denim, för Bik bok
Sneakers: Nike
Armband: Frey willy

Puss o godnatt!

FRIDAY is the shit!


skulle inte denna jacka mystiskt bara kunna flytta in hos mig =), från Miu Miu

Skönt med fredag och helg!! Fast innan det blir myshelg ska jag jobba lite, det ska bli kul! Men nu måste jag nog slå på dammsugaren och dammsuga av de värsta ställena, sen får det bli storstädning imorgon!! Men nu har jag fixat lite grejer nu på morgonen, så det känns skönt! Ikväll blir det nog filmkväll och mys med älsklingen! Men jag tror det blir en bra dag! Frukost hade varit bra om jag fick i mig också, gör så mycket annat, som vanligt!!

Men i alla fall, jag hoppas att ni får en toppen dag, så hörs vi LATER!

Puss puss

Dagens!

Hej snyggingar! Nu är jag hemma igen och ska snart äta mat! det blir GI-köttfärspaj så gott det ska bli! Och så slappa lite framför tv:n innan dags för sängen. Idag jobba jag med R på jobbet hon är lika söt och trevlig som alltid. Men idag var det en som snodde av oss, som kom undan, och fan vad arg jag är för detta. Jag fattar inte hur någon kan sno, man måste se skillnad på mitt och ditt!!!!! ARG ARG ARG!!!! Men det är tyvärr inte så mycket och göra nu, men det känns piss!

I alla fall snart är det mat och sen natti natt!! Men här kommer dagens:

Kofta: Bik Bok
Tee/klänning: Bik Bok
Tights: Gina
Stövlar: Vagabond
Armband: Tomas Sabo

Puss puss! (Förresten har fått nya jeans idag också, de är så sjukt snygga, I LOVE!!)

Work!



Nu ska jag straxt fixa mig, jag är så slö på morgonen. Vaknade vid tio, kolla på the Hills, frukost i sängen och nu när jag börjar få lite bråttom då bloggar jag =) jaja, men nu måste jag verkligen fixa mig. Ska jobba 15-18,30 idag och innan det måste jag fixa några ärenden. Och just nu sitter jag i trosor och t-shirt i sängen, gör nåt!!

Men det ska nog lösa sig, men jag hade ju tänkt att jag skulle locka håret, och det har jag ju inte gjort och hinner nog inte heller, det får bli imorgon, då måste jag verkligen dammsuga också, mina katter har typ ut all sin mat från kattskålarna, måste sugas upp!!

Ha en underbar dag!

Puss o kram, idag kommer blir det en dagens, but later!

No clothes.


Bild från i sommras, jag längtar till vår och sommar!

Hej mina vänner! Kvällen har varit bra, jag har tränat och det var riktigt kul och svettigt, som det ska vara. Sen har jag ätit rulader i gräddsås och sallad, riktigt gott! Sen blev det lite tv och sen lite planering, jag är en sån sjuk planeringsmänniska, men för tillfället känns det inte som jag har koll på allt, jag måste skärpa mig =) Men nu är det i alla fall dags att sova och vakna upp imorgon till en till fab dag =) Imorgon är det jobb i Copenhagen som gäller, det ska bli kul! Snart är det v.4 och ni måste gå till Bik Bok, jag lovar ni kommer inte bli besvikna =)

Och som sagt idag har jag haft no clothes, eller vad säger jag, jag menar ingen outfit för uppvisning, eftersom det först var myskläder och sen träningskläder och sen myskläder igen. Så blir det vissa dagar!

Sov super gott!

Puss och kram

TRÄNA!



Nu ska jag ge mig iväg till gymmet! Det står aeorobics på schemat och det ska bli kul, jag känner en ny livsstil knacka på dörren, jag hoppas den stannar. Med bra mat och träning precis vad jag behöver, och jag som alltid är så organiserad, jag måste foka mer på skolan, vad händer, ny kurs på måndag och jag har inte beställt boken!! ooppss! Men det ska nog gå bra, I hope! Men nu i alla fall fokus på träning och all bra musik i min iPod som jag ska lyssna på när jag går in till gymmet. Ha det bra så länge!

PUSS!

Dusty!


HJÄLP!! Jag vill verkligen ha en ny väska och jag kan inte hitta någon! Är det någon som har några tips??
Fast kanske inte i samma prisklass som Burberryn här, utan typ 1000 kr klassen!! uppskattar tips!


Gooood moorgon! Eller ja lunch eller så, men jag sov i alla fall till halv elva och nu har jag suttit och läst bloggar! Idag är jag på strålande humör, fast sjukt hungrig så jag måste verkligen gå och äta frukost nu! Men vill bara säga en grej imorse var jag med Martin och skulle hämta hans jobbar bil, jag var typ som en Zombie ända till jag var tvungen att köra och då var det sån sjuk dimma, jag såg typ 5 meter framför bilen. Men jag kom hem och kunde sova igen. Idag ska jag inte göra så mycket bara gå runt och mysa, måste nog trots allt städa lite. Och sen ska jag köra aeorbics vid sex.

Ha en underbar dag!

puss puss

Dagens med egen design =)

Hej nu har jag vaknat ur mitt surträsk, hade en liten depp stund men nu är et bra igen, men jag känner mig inte på topp, det ska jag förhoppningsvis göra imorgon igen! Nu på kvällen har vi haft tvätstuga, spelat Mario Kart, och druckit smoothie, jag orkade inte laga mat och så blev det smoothie istället med hallon, banan och kanel, jumi!

Imorgon ska jag med Martin och köra honom till jobbet då han har fått firma bil så måste jag ju köra hem vår från där han ska hämta den, och det är tidigt jag måste gå upp klockan 6!!!!!! BLÄ! Men det kommer bli så att jag sover i bilen på vägen dit, kör hem och går och lägger mig igen, jag är ju ledig imorgon! Nej, nu ska jag sluta babbla och sova istället! Här kommer dagens, dock är den huvudlös efterom sur elle inte ville vara med på bild =)



Och KOLLA in mina egen designade jeans, jag är sjukt nöjd, innan använde jag inte jeansen och nu älskar älskar jag dem!!
Kofta: Saints and mortals
Tee: Hm
Jeans: Nudie med egen design!

Sov gott alla söta!

Puss puss!

puuusstt!



Hej! Idag är ingen bra dag, eller egentligen är det väl inget fel på den, men jag är inte på mitt bästa humör. Jag har träningsverk, är trött och så... men jag tror att det är att jag käkar GI-diet och då blir man ju av med sitt sockerberoende som alla omedvetet lider av, eftersom det är så sjukt mycket socker i det mesta vi trycker i oss, som bröd, juice, vit pasta, halvfabrikat mm. SÅ det kan vara det som spökar, men ska man bli fin...

Idag hade vi också redovisning i skolan och det gick bra och var över smärtfritt, så det är skönt att vara hemma igen! Nu ska jag nog lägga mig och bara slappa på soffan, och där kommer jag nog stanna resten av kvällen. Kanske blir lite Mario Kart på Wii sen och så måste man ju laga middag också...

Sen måste jag bara säga att min garderob är så fin nu sen jag städa den igår. Och nu kommer jag ihåg vad jag har för grejer och så har man ju gjort plats för vår och sommarinköpen, åh jag gillar verkligen årets vår och sommar mode =)

Puss på er!!

Today!

Tjoo! Idag har jag varit duktig, först imorse efter mycket om och men, gick jag äntligen iväg till gymmet och nu känns det toppen, bara första gången är gjord så brukar det flyta på sen. Idag blev det SATS core puls, mycket jobbigt! Sen gick jag hem och åt lunch och läste nya ELLE tidningen. Sen börja jag att rensa och städa min garderob då var klockan kanske runt 12,30 eller så och typ nu vi 22 är jag klar, men då har jag typ testat allt, tänkt outfits mm. Så nu är det riktigt fint och det känns toppen! Så nu är det dags att sova snart. Imorgon har vi redovisning på vårt arbete och jag har typ inte kollat på det än, men jag ska göra det alldeles straxt... och imorgon också!

Så det var min dag, jag har ju ätit middag och så, men mest har jag varit i garderoben! Här kommer dagens:

Stickad klänning: Hm
Sjal: Hm
Tights: American Apperal
Linne: Hm

Det var det hela.

Puss och godnatt!!


Veckans outfits!



Måndag till söndag, Vilken gillar ni bäst?

Puss puss

Jo då jag lever =)

Hej sötisar! Förlåt för min långa frånvaro, men nu är jag här igen =) Igår blev det en massa strul eller ja inte bara men en del, först var jag på jobbet från 9-17.30. Sen när jag skulle åka hem var det två godståg som stod i varsinn riktning över bron, och då kom jag ju inte över till Sverige. Nej då fick man vänta ca 1,5 timme på ersättingsbussar. Och sen skulle vi ju bort till E och A, så vi blev lite sena. Men när vi kom dit var det mycket mycket roligt och god mat!!

Här sjungs det Sing star ABBA, och detta är även den bästa outfit bilden som jag har från igår,
Paljetttights Bik Bok
Tröja: Bik Bok
Kofta: Es jag låna den för jag frös!!

Sen spela E och älklingen guitarrhero, jag var också med! Vi spela även Buzz men där var A för bra, eller ja han hade nog bara tur! En toppen kväll.

Idag sov jag lite för länge till tio i tolv då morfar ringde och väckte mig, vilken tur! Sen blev det frukost och sen fixa jag mig, för E och jag skulle åka och handla. Sen följde hon med hem och vi drack smoothies och sen gjorde vi fisksoppa, som var underbar! Jag har även skapat idag, jag har tagit ett par gamla jeans och gjort om dem lite (med inspiration från R och N), ni får snart se på en outfit =) Nu ska jag o Martin kolla söndagsfilm, men först ska jag bädda rent i sängen och fixa. Imorgon tror jag att jag ska rensa garderoben!! Här kommer dagens:

Dödishood: Diab´less
tights: Gina
Tröja: Cubus

Vi hörs imorgon, då ska jag verkligen släpa mig til gymmet och träna asset av mig =)

Puss o kram

Dagens answer!

Hej! Idag har jag hållt på med skolarbete och sen har jag varit ute på långpromenad! Det var great, sen nu på kvällen har Martin och jag ätit gott ( still GI) och tittat på let´s dance och en bilolycka precis utanför oss, lite otäckt. Jag fick i alla fall några små frågor, alltid kul, svaren kommer här:


favoritblogg?snyggast stilikon i bloggvärlden?
Min favoritblogg "famous" är Elin Klings och Katrin Zytomerska. Elin Kling är även den största stilikonen jag har inom bloggvärlden. Favvo bloggar mindre " famous" det finns många bra men Melina, Jonnaa, Fridelli och en massa fler. Även en ny elviskalmar, han skriver på ett mycket bra sätt!

vad gör du om 10 år?
om du fick resa vart skulle su resa då?

Om tio år jobbar jag som fastighetsförvaltare och med projektering, tjänar grymma pengar, har en massa designer plagg i garderoben och har min underbara älskling, mina vänner och min familj!
Om jag fick resa var jag ville skulle det bli USA, Först New York, LA, Las Vegas, wooo I want to!!'

varför har alla superhjältar kalsongerna utanpå trikån?
Detta var en klurig en, jag har inte riktigt svaret på denna, men en kvalificerad gissning är att trikån är deras andra skinn och då blir ju den under kalsongerna!!

Det var det =) Nu kommer dagens:

Tröja: Peak
Tröja: JC
Tights: Gina
Sockar: Hemma stickade!

Nu blir det film! Puss puss. Imorgon blir det inte någon bloggning förns sent, ska först jobba och sen ska vi till E och A på middag och spelkväll, KUL!!

MEN OM NÅGON HAR NÅN MER FRÅGA UNDER MORGONDAGEN; ÄR DE VÄLKOMMNA ATT STÄLLA DEM!!

Puss o godnatt!


Frågestund!



Idag har jag inte riktigt tid med bloggen. Så tänkte köra frågestund, om det är någon som undrar något såklart! Men annars kommer det vara stilla här. Fråga på, jag svarar på allt, nästan...

Puss puss


That´s me!

Tjena brudar! Nu sitter jag här innan bedtime igen och bloggar! Ikväll var jag på personalmöte på Bik Bok och det var super kul! Alla är så söta och roliga! Sen fick vi reda på lite hemligheter som jag inte får berätta om men besök Bik Bok Vecka 4, jag lovar att ni inte kommer bli besvikna!! Jag var hemma ganska sent sen vid halv tio typ så nu har jag bara suttit och fixat lite och så, men nu känner jag att sömnen kommer över mig!! Ha en underbar natt, puss o kram!!

My outfit:

Kofta: La redoute essentials
Tee: Hm Herr
Jeans: Bik Bok
Jodhpurs: Julklapp
Sjal: Mammas gammla

Sov gott!

Lazy!

Idag har det verkligen varit en slapp dag, jag sov till elva, vilket jag egentligen inte skulle och sen gick jag upp och åt frukost sen gick jag o la mig i sängen igen och kolla på the hills nu har jag sett till avsnitt 12 på internet, är det någon som vet vilket avsnitt de är på tv:n??  Sen kom Martin i alla fall hem och då fixa jag mig nu har jag ätit och ska snart iväg. Sen ska jag på personalmöte också på Bik Bok, så jag måste dra en sväng till Copenhagen! Men det kommer en dagens lite senare!

Love ya!

Here I am!

tjoo! Nu var det kväller igen, det nya året bara rusar iväg, men det känns som att det rusar mot bra saker! Jag gillar att man inte vet hur ett år ska bli, man kan bara spekulera och hoppas på att det ska vara givande och kul! Och det tror jag att detta ska bli! Idag har jag som sagt jobbat, det var relativt mycket att göra, men kul! Söta F och R var där och de är alltid trevliga att umgås med! R och jag satt och prata om kärleken till kläder och hur den som inte har upplevt det inte kan förstå känslan, när man blir kär i ett plagg och hur svårt det är att inte köpa det då, det kanske kallas beroende, men dit vill jag inte gå! Det är kul i alla fall att vi tänker likadant =)

När jag kom hem har Martin och jag tittat på Tv och ätit supergott, nötfärsbiffar med basilika och rostad paprika och lök, med vitlöksås, så gott, så GI! Nu ska jag visa min outfit för idag, sen ska jag nog läsa lite i fashionista (Maria Bonnier), och sen sova. Imorgon blir det träning!! Puss puss

Outfit:

Sweat: Bik Bok
tee: Hm
Byxor: Bik Bok
Sneakers: Nike

<3

Yoo!



Hej hotties! Idag sov jag till tio och det var så skönt, jag fattar inte hur mysigt det är i sängen ibland! Sen har jag fixat lite här hemma, ätit frulle och nu ska jag snart duscha och fixa mig. Och sen bär det av till jobbet! Innan det ska jag fixa en grej åt Martin, hans medarbetare slutar imorgon så ska fixa en present till honom. Annars händer det nog inte så mycket mer idag, jag hoppas på att det finns en del att göra på jobbet, det är alltid kul!!

Hoppas att ni får en underbar dag! Massor pussar till er!!

Dagens...

Nu har denna dagen gått, men det har varit en bra dag, skönt att vara ledig när älsklingen också är det! Vi har varit på IKEA var as mycket folk, sen åkte vi hem. Har haft tvättstuga, lagat mat och plockat ner julsakerna, så nu är allt som vanligt igen. Sen har vi sett den sista Irene Huss filmen, känns synd att det inte finns fler. Men snart kommer det ju en massa fler Wallander, Ecxiting!! Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen, jag sitter och kollar i GI kokböckerna efter fler mumsiga recept och det finns massor! Tur att det är gott det man äter.

Imorgon är det jobb och innan det ska jag fixa lite saker, sov nu så gott. Här är what I wore today:

Kofta: Saints and Mortals
Linne: Monki
Tröja: JC
Jeans: Replay
Mintonkas: Nilsons

Har även idag tagit kort på den nakna sanningen av mig själv för att senare kunna jämföra med resultaten, men dagens resultat var sådär och so not bloggmaterial!!

Puss på er!!

Härligt!



Helloo bejbs! Idag är det en ledig dag eller ja jag har ju lov men Martin är också hemma, vi myser runt här och ska nog lite senare åka till IKEA och köpa doftljus, de har så härlia dofter!! Och snart är det väl dags för lunch, måste ju se till att äta typ var 4:e timme för att jag inte ska bli hungrig, annars känns det toppen med GI, känns fresch!

Hoppas att alla har en underbar dag och njuter av ledigheten ( de som inte jobbar, då hoppas jag att ni har det bra på jobb). Vi hörs lite senare.

Lots of LOVE!!

Veckans och Todays!

Outfits för veckan som gått:


Mån - ons, Fre - Sön, Vilken gillar ni bäst??

Idag var det bra på jobbet inte super mycket att göra men helt ok. Det ända var att jag åt lunch innan jag åkte och tog inte med mig något till jobbet, typ frukt eller så, jag var så sjukt hungrig hela tiden och när jag kom hem var det kaos, men sen blev det sesamlax med gurkröra, mycket gott. Vi har även tittat på ytterligare en Irene Huss film, nu finns det snart inga kvar och vi är ju fast i träsket. Nu är det alldeles straxt dags att krypa ner i sängen och bara sova, gud så skönt det ska bli. Vi hörs imorgon, men först, Todays:

Kofta: Bik Bok
Skjorta: Bik Bok
Jeans: Monki
Klänning: Monki
Stövlar: Vagabond
Armband: Ms Bijoux och Littmarck

Puss och godnatt <3


Ny start!



Wazzup! Idag är det måndag och första dagen på GI, och än så länge går det great (har ätit frukost, hehe). Men det är det som är det bästa att man får verkligen äta god mat, ska äta cesar sallad till lunch! Men ett litet problem har uppstått, jag skulle väga mig imorse och vågen funka inte!! Så nu vet jag ju inte my weight, men jag får mäta mig istället!

Nu ska jag snart duscha och fixa mig för att åka och jobba, och idag är det verkligen grymt kallt, det är ca -10 i Malmö idag, gillar inte! Men det blir att klä på sig ordentligt! Så funkar det!

Hoppas att ni får en toppen dag, vi hörs LATER!

Puss puss

Todays!

Shiny shiny är vad det är hemma hos oss nu, har städat och gjort fint! Har även varit och handlat hem GI-maten så nu ska jag börja igen och vara nyttig och träna. Måste kolla in det nya Sats-schemat så jag kan boka in pass! Nu kör vi! Men idag då var jag ju tvungen att lyxa lite innan GI drar igång, så vi gjorde hemmagjorda friterade räkor, super super gott, här kommer en liten bild:

Super gott verkligen, Martin, jag och E var mycket nöjda!

Nu ska vi se en till Irene Huss film så det blir lite söndags mys! Imorgon ska jag jobba men vi hörs innan på förmiddagen!! Här kommer Todays:

En lagom söndagsslapp outfit
Sweat: Bik Bok
Tee: Hm
Jeans: Leavis 501
Uggs: Ellos
Armband: Ms bijoux
Sjal: JC

Nu ska jag slänga mig på soffan i myskläder och slappa!

Ha en toppen söndagkväll!! 

Morning!

Idag blev det en ganska lång sovmorgon, jag vaknade kvart i elva, men det var också väldigt skönt! Kvällen igår avslutades med två Irene Huss filmer, elddansen och tattuerad torso. Båda var bra men den sista var riktigt scary! Nu ska jag gå o äta frukost och sen måste jag städa, alltid lika tråkigt! Men sen kommer E hit och vi ska åka och handla jag ska börja med GI imorgon, så det är en del som behöver inhandlas och sen ska vi äta middag hemma hos mig o Martin. Gott gott! Men ha en toppen dag, så hörs vi sen!!

Tittade in lite hos net-a-porter.com, åh som alltid har de beautiful things, men lite över prisklass kanske =) men i alla fall:




Underbara pum´ps från Fendi och ascoola tights från Pucci, passar mycket bra till i vår, platån och pastellfärgerna!

Detta skulle jag också verkligen vilja ha, väst från Matthew Williamsson och Miu MIu, passar perfekt till våren, med lite Mexico mönster och paljetter, Oh I want!!

Och sist men inte minst, denna väskan har jag visat flera gånger, men som jag önskar att den var min och att den skulle vara på REA, vill vill ha, min absoluta dröm väska just nu!!

Puss o kram

My outfit today!

Hej alla snyggingar! Hoppas ni har det bra och lördagen är härlig!! Idag har jag jobbat jag började klockan tio och slutade klockan tvåish, sen var jag hemma vid fyra. Då åkte jag o handa lite smågrejer och sen har jag o älsklingen ätit. Nu ska vi lägga oss och se på film, Irene Huss blir det, såg på en av filmerna igår hos F och A och det var för övrigt toppen där!! Men nu ska vi i alla fall kolla på en till Irene Huss film, för de var bra. Jag hoppas att ni har en toppen kväll, så hörs vi snart, här är min outfit idag:

Kofta: La redoute essentials
Klänning: Bik Bok
Tröja: Cubus
Tights: Gina'
Sneakers: Nike
Armband: Tomas Sabo och Buddha band

Puss o kram.

Dagens!

Nu ska vi iväg till F och A på middag, jag tror att det kommer vara gott och att det blir en mysig kväll, M och P ska vara där också och det är evigheter sen vi sågs, super kul! Nu har jag precis vaknat från en liten nap, det var mycket skönt att sova lite. Innan det kolla jag i ellos vårkatalog, men det var inget speciall, det var typ några saker bara som var snyggt, t.ex. en WCT tröja från en gäst designer!! Men nu är det nog bäst att jag fixar mig lite, ska åka om 20. Ha en underbar kväll!

Dagens:


Kofta: La redoute essentials
Tröja: JC
Tights: Gina
Jodphurs: Julklapp.

Puss o kram. Love ya!

Hej hopp!

Nu är jag i skolan och sitter och skriver arbete och det går faktiskt bra, fast att motivationen inte är topp! Men det ska nog gå bra, sen ska jag hem och då hörs vi igen!! då kommer dagens innan vi ska iväg på middag till Hörby.

Puss o kram

No dagens!



Hello! Dagen idag har varit lugn, det ända jag har gjort är att handlat och så åt vi tacos när jag kom hem. Sen har jag suttit och planerat lite för 2009 och kollat på Victorias secret show, så bra, de är ju så snygga!! Sen har Martin o jag kollat på "steph brothers" den var mycket kul! Och nu ska vi kolla på en film till fast jag tror att jag kommer att somna på soffan =) Idag blev det ingen dagens för min outfit idag har varit myskläder och det är ju inte så inspirerande kanske =)

Imorgon ska jag till skolan och jobba med arbete så att det blir klart,sen är det jullov i några veckor till, GÖTT!

Nu ska jag kolla film, hörs imorgon.

Puss

2009 here I come!

Idag är det 2009 och jag tror att detta året bär med sig bra saker och möjligheter, jag vet redan några roliga saker som kommer att hända och förhoppningsvis kommer de bli fler =) men det jag glömde att skriva igår är att man ska vara tacksam för att man har det bra och att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad, och att det är mänskligt att fela och man har rätt att bli förlåten, det är lite så jag försöker leva, man ska aldrig ta någon förgiven =) OCh det gör jag inte jag älskar martin, min familj och mina vänner massor och jag hoppas att de vet det, jag är faktiskt duktig på att tala om det för dem!!

Men i alla fall nyår igår var toppen, sjukt god mat, massor skratt och prat, och sinnessjukt mycket fyrverkerier! Vi åkte ut till ribbersborg vid havet till tolvslaget, där ser man stora delar av Malmö och ojojoj, jag har aldrig sett så mycket! Här kommer lite bilder från igår:

Spelar Wii.

söta syster o jag.

Krämig hummersoppa till förrätt.

Ostbricka till mellanrätt.

Plankstek till huvudrätt, så gott!

Mangosorfait, med hallon och passionsfruktssås, GOTT!

Mammsen o jag!

Älsklingen <3

Wii!

Sötaste syrran wiiar.

På ribbersborg vid tolvslaget.

Sandstrand!

Mysigt var det!

Champagne!

Fyrverkerier!!

Nyårsaftonsoutfit:

Paljettklänning: Bik Bok (ny)
Tröja: Hm
Strumps: Bik Bok
Klocka: Adidas

Vi hade verkligen ett toppen nyår, super! Nu ska jag nog kolla på The hills och bara slappa, ha det bra sålänge!

Puss puss


RSS 2.0