Outfit!


Kavaj: Hm
Linne: Hm
Kjol: Bik Bok (ny)
Skor: Dna (nya)
Hårfjäder: Bik Bok

Älskling o jag kollar film nu, jag skriver mer om dagen imorgon, efter jag tränat!

Puss 

Friday love.



Blus: hm trend
Linne: Hm
Jeans: Monki

Hello! Jag har haft en toppen fredag och än är den inte slut, har ju varit duktig o tvättat och sen åkte jag in till stan, köpte kjol åt S, hoppas den passar och en ny väska. Sen åt jag lunch, China box, och satt ute på gustaf i solen, MYS! Sen åkte jag till entré och köpte nya skor och lite hårprodukter, och så blev det träning. Sen hem o foxa lite och nu är jag ny duschad iklädd fredagsmysoutfiten och ska snart fixa en smarrig dinner :)


Ny bag!

Hår stuff!

Shoes!

Sen hoppas jag att jag lyckas övertala babe att jag ska få se idol, inte lika lätt alla gånger :)

Ha en underbar fredag! Imorgon jobbar jag och ska shoppa lite kläder, yeay! Så vihörs på eftermiddagen!

Puss

Washing the morning away.



Good morning! Nu är jag uppe och har varit sen 8, jag håller på att tvätta, tråkigt tidsfördriv men det måste göras. Sen ska jag har lite fixar dag, ska till banken, stan och det bästa, köpa nya skor, hoppas bara att de är kvar!! Och sen måste jag ha lite grejer till håret, värmeskydd och spraybalsam, mm, försöker att vårda så mycket som möjligt, eftersom det slits väldigt lätt när det är så långt...

Sen blir det kanske att hyra film och mys med älsklingen, får bli lugnt ikväll, ska jobba imorgon. Ha en bra dag! Catch you later.

Puss

Work work!


Klänning: Jenny Skavlan för Bik Bok
Stövlar: Vagabond
Armband: Bik Bok

Idag har jag jobbat hela dagen och det har varit kul, L och P är alltid så söta! Och så har vi ju så jävla mycket snyggt i butiken, vill ha allt! Köpte en ny kjol idag, ni får snart se den på. Tyvärr så har jag sjukt ont i huvudet och känner mig yr, så jag ska nog vila lite nu.

Imorgon ska jag gå på stan och shoppa lite, och så blir det träning och självklart fredagsmys!

Puss

As long as were toghether baby I don´t care!


Linne: Monki
Klänning: Bik Bok


Jag har blivit helt hooked up på ett band som heter Volbeat, rock med influenser från 50-60talet, sjukt bra! Jag måste köpa cd:n, har dem på Spotify nu, men I need more :) Riktigt bra i alla fall! Idag känner jag mig riktigt nöjd med dagen, har bakat fillimpa, bagles (sjukt goda) och brownies (himelska), Martin är riktigt nöjd nu :)




Och så har jag varit och tränat, skönt!, sitter nu färdig duschad och väntar på lasagne som ska bli klar i ugnen, sen blir det arga snickarn och grey´s. Imorgon blir det work, club friday börjar imorgon. Såg också sjukt snygga boots på scorett idag, får nog bli dem på fredag :)

Ha en underbar kväll!!

Puss

Itchi!



Godmorgon! Vaknade för en stund sen och började asklia mig på halsen och kindbenen, går o kollar i spegeln och jag har tydligen fått något utslag där, vet inte vad det är! vad jag vet är jag inte allergisk mot något och jag gjorde inget annourlunda eller åt något konstigt igår, wierd! Men det går nog över, det känns bara som att jag vill klia klia klia! Men inte! Det är så jobbigt bara för jag brukar aldrig ha något problem med hyn, men det kommer kanske ibalnd!

Jaja, nu ska jag i alla fall gå o handla lite, sen påbörja min bakdag, och sen ska jag kolla upp min mössa, träna och köpa lite hårgrejer...

Ha en bra dag!

Puss

Fashion put it over me!


Bild från i somras, mitt födelsedags party!

Nu är jag hemma efter ett hårt boxpass, är helt slut i hela kroppen, skönt! Innan det var jag hos E en sväng och det var mysigt o kul, hon bjöd på fika och prat :) Det blev dock inget bakande, kom inte till skott så det får bli imorgon istället och jag kom inte iväg med mössan heller så en till sak till imorgon!

Nu ska jag kasta mig in i duschen och sen äta kycklingfaijta med pitabröd, gott! Idag blir det ingen dagens, hade en ful dag idag, kände jag, dåligt hår, tråkig outfit, det blir sånna dagar ibland! Blir säkert bättre imorgon!

Ha en fantastic night, jag ska kolla desperate housewifes :)

Puss

I only want to be with you



Regn igen! Men så är ju hösten, idag ska jag baka har jag tänkt, brownies, bagels och fillimpa, jag tror att det ska gå bra. Ska även lämna in en pälsmössa för att se om den kan bli lite större, den är just nu 52 cm i omkrets, har fått den av svärmor och hon har ett jättelitet huvud, jag har lite större, den skulle nog behöva bli 56 tror jag, så jag ska gå till en skräddare och se om det kan ordnas :)

Men nu ska det nog bli lite frukost, senare blir det box och desperate houswifes :)

Puss


Hidden from the rain


Sjal: Bik Bok
Tee: Guns´n`roses
Tröja: Hm
Haremsbyxor: Bik Bok

Idag har jag fixat en massa, sökt massa jobb, städat balkongen o bokat tid hos frisören... Men jag har bara hållt mig inne och myst hemma, och det ska jag fortsätta med, nu ska jag se färjan och CSI, glammigt värre :)

Imorgon är det typ samma, men lite annourlunda :) I wish for a job!!

Ha en toppen kväll!

Puss

Peace and Love!



Godmorgon! Idag ska jag fixa en massa, börja söka jobb ordentligt igen, eftersom jag inte vet om det andra jobbet än... så jag måste ju ha opptions! Och så måste jag betala räkningar, ringa o betsälla tid hos frisören mm. Sen ska jag gå o träna också... Måste ju jobba till beach 2010, tänkte att jag skulle vara fit tills dess :)

Ha en underbar dag!

Outfit!


Mössa: Hm
Jeansväst: Cheap monday
Kofta: Hm trend
Tröja: Gina
Jeans: 25/7 (Bik Bok)
Sneakers: Lacoste
Väska: hm
Sjal: Gina

En dag med höstdagg har det varit idag, och jag gillar det, jag tycker att det är befriande på något sätt. Älsklingen o jag har precos varit på nya IKEA som är sjukt stort, och fylt med massa folk, eftersom det öppna i onsdags... Det blev lite doftljus och lampor som fick följa med hem och sen blev det bauhaus och Krauta, det är nog världens tråkigaste affärer, men det gick bra. Tygaffären får vänta till nästa helg, då jag hade glömt att mäta längden från fönster till golv, men mamma kommer inte för än om två veckor, då hon ska sy dem :)

Nu ska jag mysa i soffan i doft utav äpple och kanel :)

Puss

Min powerwalk-Malmö<3













Fotograf: Jag

Nu ska jag ducha, sen IKEA mm, sen fix, sen slapp med gossip girl o ensam mamma söker, I love sundays!

The time is tazzling!


Gårdagens outfit:
Blus. Hm Trend (ny)
Kjol: Hm Trend (ny)
Pumps: Hm
Armband: Bik Bok

Hej hallå! Det blev ingen bra start på dagen idag, det här med klockan ställde till det för mig. Jag ställde själv om min iPhone igår, en timme bakåt, men det gjorde den själv också, så när jag vakna trodde jag klockan var kvart i nio, men den var kvart i tio, jobbigt! Så nu missa jag min träning!! det gillar jag inte, så det blir att äta frukost nu och sen gå ut och gå en timme!!

Sen blir det Världens grönaste IKEA, tygaffär och så måste babe till en byggaffär,så vi kompromissar tyg mot bygg :) hehe. Sen blir det bara en myssöndag, det passar ganska bra eftersom vädret är regningt och väldigt höstigt!

Gårdagen var mkt trevlig, det blev singstar och guitarrhero, och mkt prat, några bilder kommer här:





xoxo

Saturday all day!


Bild från i somras när vi var på bröllop!

Heeej! Idag är det lördag och det gillar jag. Jag har redan tvättat, städat, handlat och fixat mig, så jag tycker jag har varit driftig :) Nu ska jag laga god mat och sen ska jag piffa till mig för kvällen, då vi ska till M och E och ha det trevligt!


Förresten, det ringde från jobbet igår och anledningen till att det tagit så lång tid är att de stoppat processen för tillfället, men de trodde att de skulle ha besked inom två veckor, asskönt att veta vad som händer i alla fall. Så på måndag tar jag nya tag igen och söker massa jobb och tar tag i skolbiten, även om jag inte vill. Men det skadar ju inte att lära sig mer :)

HA en underbar lördag!

Puss

TGIF!


Blus: Bik Bok (ny)
Paljetttights: Bik Bok
Pumps: Hm
Fjäder: Bik Bok
Armband: Bik Bok



Nu är det äntligen fredag kväll, jag är super trött, men nu vankas mys och bakad potatis, gott! Och nu väntar en hel härlig helg framför mig, så skönt, imorgon ska vi mysa runt lite och så... det blir nice! Men nu ska jag bara bli en soffpotatis och ta det lilla lugna :) Det har varit en kul dag på jobbet, länge sedan jag såg underbara L och P!!

Ha det great!

Kisses and hugs

Party at Bik Bok!



Nu ska jag dra iväg till jobbet om en stund, ska bara fixa lite hemma först :) och fixa mig! Jag jobbar till halv åtta, så jag är inte hemma förrän typ halv nio. Då blir det mys med älsklingen <3

HA en bra dag!

Puss

Pins and leather!


Mössa: Hm divided
Skinnväst: Hm divided
Tröja: Bik Bok
Jeans: Never denim


Nu har jag tränat Sats Flow och ätit, gött! Fan nu är jag verkligen igång med träningen, känner mig sjukt nöjd med det. Jag satsar på att köra 4 gånger i veckan, det känns bra! Nu ska jag duscha och sen är det lyxfällan, slutar aldrig förvånas över hur folk inte tänker på sin ekonomi. Inte för jag är världens bästa på att hålla i pengar, men jag betalar det som ska betalas innan jag handlar!!

Ja imorgon ska jag jobba och nu kör Bik Bok med en kampanj som heter Club Friday, party party, så kom till bik bok om du ska hitta snygga party outfits :) Så det ska jag göra imorgon, party all the time :)

Föresten, jag behöver köpa nya höstskor men tycker det är svårt att hitta några bra, jag vill ha lite herrskoaktigt med snörning och jag vill ha en snygg stövlett, har iof sett en på nelly, ska nog kolla på den lite närmare. Och en sak till, måste bara säga att Volbeat är ett riktigt bra band, han som sjunger har grym röst!!

Ha en wonderfull evning!

Puss

I love Rihanna!


Hur bra och snygg får man vara!! Snygg stil och jag älskar hennes frisyr, jag vill klippa, men vågar inte!! Hennes nya singel. russian roulette är amazing! och nytt album kommer den 23 november, då ska jag ha det!! Har lånat bilden från thewhitetee
 

Fix fix!



Hello! Idag är det mycket små saker som jag tar itu med. Skickar lite mail, ska städa, träna, o grejar lite. Känns bra när man får ha dagar då man fixar helt enkelt :) På morgonen var jag i skolan på föreläsning och nu måste jag snart äta lite lunch, det kurrar i magen. Det är inte så mycket mer som händer idag... Hörs senare

LOVE!

Update! Ville bara tillägga att jag hatar CSN, de måste ha anställt de mest otrevliga personerna som man kan hitta, och de som är i kundtjänst ska vara serviceminded, det vet de inte vad det är!!

baaahhhh!


Tröja: Gina tricot
Skjorta: Gant
Jeans: Leavis 501


Fan, precis när jag har blivit på bra humör så blir jag irriterad på jävla CSN och examensenheten på Malmö högskola, de har avregistrerat mig fast jag pluggar!! HALLÅ! och så ringde jag o trodde att allt var fixat förra veckan, men så ringde jag csn idag och de sa att det inte alls var klart!! baahhh! fan så irriterande, men jag tror det löser sig imorgon. Jag ska fixa det :)

Men nu känns det lite bättre, för nu har jag varit o tränat och fått ut aggretioner(stavning?) och ska duscha, lugna ner mig och äta och sen chilla framför tv:n. Bra kväll, och imorgon är det nya tag. Då blir det skola, fixa med en massa, lämna tillbaka böcker mm. Och fixa med CSN och kanske ringa jobbet och fråga vad som händer, tre veckor är lite länge att vänta på besked, fast den som väntar på något gott...

Jaja, ha en underbar kväll alla fina!

Kramar


Heartache on the dancefloor


Bild från i somras, semester i Tallin.

tt humör mycket bättre och jag känner mig mer fokuserad och lever mitt liv, inte bara hade det på paus somdet varit i några dagar. Nu sätter jag fart med allt igen, så kommer det bli kul när samtalet kommer :) (oavsett vad resultatet blir). Det gör mycket bara man bestämmer sig för att vara glad och fokusera på annat, stor skilland :)

Idag har jag varit i skolan, disskuterat en vetenskaplig artikel om fastighetsbranschen... sådär kul, men men, sen blev det en sväng på stan och lite shopping, det är ju sånt som gör mig glad, så då måste man ju unna sig det... hehe!! Ni kommer att få se det snart :) Så nu ska jag fixa med lite grejer, göra en jobblista, ringa några samtal, mm. Sen ska jag träna och sen blir det mys med älsklingen <3 så ser dagen ut, o så får man ju inte missa arga snickarn och grey´s ikväll :)

Verkar bli en bra dag!

Puss puss

Yeah yeah yeah!


Dagens outfit!
Stickad tröja: La redoute (ny)
Linne: monki
Jeans: Never Denim
Hårband: monki

Nu är humöret bättre, efter pepptalk med mamms, älskling, underbara syster o bästa sophie, känns det som jag är närmare spåret i alla fall. Jag kan inte gå o deppa för ett jobb, även om jag fortfarande super gärna vill ha det och hoppas att jag får det, så måste jag gå vidare, jag måste fokusera på det som är nu och inte tänka på om, jag måste jobba för att komma dit jag vill helt enkelt. Så från och med idag ligger fokus på skola och på bik bok jobb, men samtidigt att söka minst 3 jobb om dagen igen och ringa ringa, då kommer jag i vilket fall som helst ha ett nytt jobb snart. Så pepp pepp, jag känner att det känns bättre redan nu :)


God smoothie till lunch efter working out!

Så denna dagen har varit bra, jag har tränat, rensat lådor och tvättat fönster, vilket verkligen behövdes kan man säga, det blev som att det kom nytt ljus in i lägenheten. Vi har också fönster ut mot en av malmös mest trafikerade gator, ska tilläggas. Så inget mer depp, jag får fylla dagarna av aktiviteter så kommer allt att bli bra, men självklart kommer tummarna hållas hela tiden, för mitt drömjobb!!

Kisses <3

Hon kommer från främmande vidder...


Mammi o jag i somras, Mys!

Just nu känns det som jag bara vill ligga under en filt och lyssna till Lars Winnerbäcks ljuva stämma och fantastiska texter, han har rätt stämning på låtarna för att passa mitt humör. fast egentligen så är jag sjukt nöjd med mitt liv, det är bara en liten detalj som saknas, att få besked och att få jobb. Men jag kan ju inte påverka så det är bara att gå vidare. Men nu går jag hemma och sitter o kollar tv om dagarna, jag pluggar lite med, men det är inte så mkt och jag jobbar på Bik Bok, men ändå så har jag mycket ledig tid, vilket oftast är superskönt, men inte ljust nu.

Men vad fan, "samla dig kvinna", jag går och tränar och får energi, så blir nog dagen bra sen, jag behöver ju tvätta fönster också, KUL, så för tillfället får jag vara en "desperate housewifes" till min älskling!! O så kommer karriären snart :)

Oj, det blev mkt gnäll, ha en bra dag!! Och tänk på det bra och fantastiska i livet :)

All we need is love...


Kofta: Gant
Tee: Hm
Klänning: Hm Exclusive
Skor: Hm
Halsband: Tomas Sabo

Detta blir allt för idag, är a little bit sad... Antagligen bättre imorgon!

Love!

Du som reser mig, se mig, hör mig, känn mig, jag måste ut för att hitta in...



Pust, måndag, nu har pappsen åkt hem efter en underbar helg, men nu känns det lite tomt, det kan ju vara för att älsklingen ä på jobbet o jag sitter hemma alone. Och då blir det ju att jag tänker på jobbet, skolan o allt, jag känner som att jag ä lite fast i situationen av att vänta... Och det värsta jag vet är att vänta! Jag fattar inte vad det är som tar sådan tid, men om det kommer ett positivt svar av det så är det ju värt det, men om inte... Jag vill i allafall bara få ett svar, så att jag vet vad jag ska göra och hur jag ska gå vidare, förutom detta är mitt liv underbart, men fan detta stör mig!

Nu ska jag inte göra as mycket, sitta vid datorn en stund, sen tv och sen kommer martin hem, åhh jag vill jobba och jag skulle verkligen bli asbra för det jobbet, I know it!!

hugs!


A sunday is still a good day...



Kappa: (NY) Bik Bok
Halsduk: (Favvo) Bik Bok
Jeans: Monki
Nittopp: Monki
Armband: Bik Bok
Sneakers: Nike


Hej gott folk! Har alla haft en bra söndag? I have! Började som sagt med att träna, 4 gånger i veckan ska det vara, tänker att beach 2010 kanske kan bli den bästa hittills :) Sen har pappi och jag varit på utskitsplatsen över öresundsbron och i detta fina väder var det toppen :) Super fint och jag fick ta min nya kappa på premiärturen :)




När vi kom hem blev det att spela wii, jag, pappi och älskling, mycket kul, första gången för papps, men han imopnera och blev imponerad. Sen blev det fantastisk god china mat, från China garden på möllan, jumi! och sen blev det ju självklart dags för "Gossip girl" och " Ensam mamma söker" okej jag vet, det är lamt men det är gulligt, svensk sommar, svensk musik o kärlek, im a sucker...

Så i alla fall en mycket bra helg och en mycket br söndag! Have a good evning och en toppen start på veckan, jag hoppas på glädjande besked :)

Puss

The weekend!



Jacka: Bik Bok
Halsduk: Bik Bok
Skjorta: Bik Bok
Linne: Bik Bok
Sammetstights: Bik Bok
Sneakers: Nike Air max
Glasögon: Specsavers
(varierande shopping ställe :) )

Igår jobba jag från 9-16 och sen kom jag hem till mysiga hemmet med söta älsklingen o pappsen, då fixa vi lite käk, och sen hyrde vi film. Utanför affären mötte vi också en underbar fransk bulldog, jag vill så gärna ha en, allt det handlar om är tid. Men jag tror att vi kanske kan ha en snart :) Hoppas hoppas!! Det vra kul på jobbet med och girlsen hade varit så duktiga så vi vann tävling och fick en vinterjacka till.. :) tjoo kul!! kommer nog ha på mig den idag!

Idag har jag varit o tränat (satsafro) och nu ska pappsen o jag iväg till utsiktspunkten över bron... det ska bli mysigt, jag älskar havet, så det är härligt att få vara nära ibland... Men nu är det bäst att jag gör mig klar, för pappa är nog färdig o jag har inte fönat håret.

Ha en underbar söndag! (Gossip girl idag!!!)

Puss

Friday outfit!



Faux fur: Hm Exclusive
Klänning: Jenny Skavlan för Bik Bok
Stövlar: Vagabond

Cheerio!! Fredagen har varit mysig o höstig, började med att pappa o jag åt frukost på Espresso house, we like! och sen var jag tvungen att handla mat, ekot gjorde sig påmint i kylskåpet, men nu är det fullt igen! sen har jag varit duktig o tvättat o så... skönt. Sen efter alla måsten var över så har vi bara myst och chillat, och ätit super god chilli con carne som jag lagat :) så nu återstår bara att jag ska vinna tävlingen om att få se på idol, vi får se hur det går...

Imorgon ska jag jobba på dagen, sen blir det nog bara mer häng här hemma och umgås med pappi o älskling, är dock lite sugen o gå till gustav adolfs torg, de ska tända tusentals maschaler, för rosa bandet kampen, är nog mkt fint!! Annars så vet jag inte mkt mer om jobbet, jag vet dock att processen pågår och jag hoppas verkligen få svar snart, för det ger mig huvudvärk att gå o tänka så mkt...

Ha en underbar fredag!

Puss på er!

Outfit!



Kofta: Hm Trend
Topp: Bik Bok
Tights: Bik Bok
Jodphurs: present

LOVE!

Cold as winter!


Bild från i somras, då tyckte jag att det var kallt, nu ä det ännu värre!

Torsdag idag, känns helt sjukt att veckan gått så fort. Men nu har jag i alla fall tagit tag i saker och har fått lite fixat! Så det känns skönt, men fortfarande inget telefonsamtal dock, och jag är inte personen som är duktig på att vänta, vill jag något ska det hända på en gång!! Men jag lär mig ju något nytt, alltid något!

Idag ska jag till skolan och ha två lektioner (för er som inte vet så läser jag nu på magisterprogramet för fastighetsvetenskap) tycker inte att det är så kul, men tills jag får jobb, som jag söker febrilt, så är det lösingen. Så nu innan det ska jag bara chilla, äta frukost, sen efter ska jag träna, städa och sen *happy, happy* kommer min daddio!!! åh så mysigt det ska bli o ha pappsen här i helgen :) I need support :) hehe...

så det kommer vara dagen och en dagens kommer Later.

xoxo

<3


Ljus stanna kvar, kom och var min vän, ljusna mig igen igen igen!


Jag och älskling <3

Jaha då var det onsdag, sov för länge och nu sitter jag här vid datorn. Idag ä det inget speciellt på agendan, eller jo, måste fixa klart uppgifter och sen blir det sats dance ikväll. Men jag har telefonen tätt intill, jag vill så gärna ha jobbet och nu måste de ringa! I alla fall och ge besked oavset vad det är, men jag hoppas ju fortstås på det positiva!!

Men i alla fall, nu ska jag äta frukost och sen sätta igång med arbetet! Jag hoppas ni får en underbar dag, det ser ut att vara fint höstväder här i Malmö i alla fall.

Over and out!

Effektivitet!

Jag har faktiskt varit ganska effektiv idag, bra elle!! Böcker lånade på biblioteket, två uppgifter gjorda, mailat in åtgärder till kurs pm och nu ska jag göra en ny playlist på iTunes och sen ska jag gå o träna. Och sen blir det mys med älskling, och desperate houswifes, bra dag! Men avsaknaden av telefonsamtal från ett visst företag saknas fortafarande. Men de ringer imorgon, I can feel it (intalar jag mig).

Men men i alla fall, jag tror dagen blev så bra för att den börjades på rätt sätt, alltså med frukost på Espresso house med E, bra!! Så nu ska jag hoppa i träningskläder o dra till gymmet!

Have a great day, här är min outfit idag, med ny halsduk:

Halsduk: Bik Bok
Militärjacka: Bik Bok
Hood: Hm (herr)
Skjorta: Gant
Jeans: Monki
Vantar: Hm (djuren)
Sneakers: Nike air max
Väska: Hm

Det var så kallt idag!! men solen sken!!

Puss puss

A Qvicky!!



Nu ska jag bara fixa till mig lite o sen åka o frukostmysa med E, sen har jag hittat böckerna jag behöver ha till uppgifterna, så jag ska hämta dem på biblioteket. Sen hem o fixa med det o sen training.

HA EN UNDERBAR DAG!!

Ingen busy dag!

Okej, jag överdriver inte när jag säger att jag legat ner de flesta av dagens timmar. Man kan säga att jag drabbades av en minor depression, men den är över nu! Så det är ju dags att ta tag i livet, jag hänger fortafarnde upp mig på en sak (jobbet) men innan jag får veta är det lite annat som måste fixas. Så imorgon startar jag dagen med frukost på Espresso house med söta E och sen till skolan o fixa uppgifter och sen träna, det låter som en plan!! Mkt nöjd med den, jag måste nog bara hålla mig busy till telefonen ringer.

För det jag verkligen vill nu är att jobba med det jag är utbildad till, jag vill inte plugga mer, och att jobba på Bik bok är fortfarande kul, men jag vill jobba "på riktigt" med det jag kan. Förövrigt sjukt mycket snyggt nu på Bik Bok och alla söta tjejer jag jobbar med, I like...

Jaja, nu ska jag sova och ladda för imorgon "det kommer bli en bra dag", här får ni dagens för dan:

Pannband: Hm
Jacka: Bik Bok
Halsduk: Hm
Klänning: Monki
Jodphurs: Present

Over and out!

I don´t know...



Idag har jag sovit länge o har egentligen saker som jag måste göra, men det ända jag vill är att få jobbet, och det är så sjukt jobbigt o bara vänta o vänta. Det gör att jag bara skjuter upp saker som jag egentligen borde ta tag i, det har gått lång tid, jag menar hur lång tid ska det ta. Jag tror verkligen att jag skulle vara asbra för jobbet och de är super trevliga där, jag vill bara att de ska ringa. Så idag kommer jag vänta på det och samtidigt göra lite efterforskning till de uppgifter jag måste göra. Och om jag inte får det så måste jag verkligen sätta fart o söka mer jobb, var verkligen på topp ett tag, nu har allt liksom lagt sig i väntan på detta...

Jag får helt enkelt ta mig i kragen, men jag kommer ge det denna vecka också... o självklart så kommer jag ta jobbet även om de ringer senare... I WANT IT!!!!

Men min sinnesstämmning idag är lite låg och jag ska jobba på det :) föresten har jag gjort en ny tattuering sen jag blogga sist, den är faktiskt bara en vecka gammal :) ett peace tecken på revbenen, jag ska se om jag kan ta någon bra bild.

Ha en bra dag!

Puss o kram

En regning dag(ens)



Mössa: Hm
Halsduk: Hm
Kofta: Bik Bok
Tee: Monki
Klänning: Bik Bok
Pumps: Monki
Klocka: Calvin Klein
Armband: Bik Bok

Hej på er! Nu är det i alla fall andra dagen som jag skriver... men jag känner verkligen att blogg layouten kunde få se annourlunda ut... jag ska se om någon kan hjälpa mig. Idag har det varit en regning men mysig söndag, jag beörjade med att träna sats afro, och sen hem o åt en härlig frukost med älskling <3 och sen fixa mig och åkte till ikea en stund o fixa lite... nu ska det snart bli middag och sen är det bara söndags mys. Hoppas ni har det lika bra som jag :) ( eller ja i mitt huvud snurrar mest om jag ska få jobbet eller inte, jag hoppas på svar imorgon)

Puss på er!

Jag tror att det känns rätt...



ME, yesterday!

Efter ett mycket långt uppehåll så känns det nog som att jag har motivation igen att blogga, att jag saknat bloggen... fast dock så är det skönt att inte känna press, vilket jag gjorde ett tag. Men detta ska bli kravlöst, hoppas jag, och nu finns det ju nya fina kläder o skor som vill visa upp sig på bild, då det nalkas höst :) Så i alla fall, det som händer i mitt liv just nu är att jag är lite ur balans, eller inte ur balans, men det är mkt pågång som jag inte vet om det blir av. Med det menas att jag håller på o söker jobb, jag är nära att få ett jobb och om jag inte får det, kommer jag bli väldigt ledsen... men då är det bara att ta tagi saker, men det känns lite som att livet är lite "on hold" jag väntar på ett besked som skulle göra allt super!

Men annars är allt toppen :) Kärlek, vänner, familj, I love it, det är bara att jag inte får träffa alla så ofta som jag vill. Men igår var i alla fall E och E här och det var väldigt trevligt och mysigt o kul, det får bli oftare :)

Idag håller vi på o tvättar o det blir nog en sväng till IKEA och MediaMarkt, och sen myskväll med god mat o film. Hoppas ni får en bra dag! Och jag tror att detta är en nystart för bloggen, och just derför SÖKER jag någon som skulle vilja hjälpa mig med layouten, vill ha ett annourlunda utseende och jag är usel, ANYBODY???


RSS 2.0