Lördags kvällen :D



Hade verkligen askul, KÄRLEK!!

Puss

OMG


Ni får fler bilder från kvällen igår senare!

Hej babes! Fy fan vad kul jag hade igår, ritkigt bra kväll :) Men det känns idag, det känns i mitt huvud av alla goda drinkar, det känns i mina ben av all dans och hela kroppen känns ganska trött. Som att jag bara skulle vilja ligga framför tv:n och kolla robinsson som jag missa igår... Men NEJ, då ska man jobba med grupparbete på en söndag! Va FAN! Men det är bara till fyra ;( sen vill jag ligga på soffan o bara ta det lugnt, med lite flottig mat...

Men ha en fin söndag...

Puss

salsadancing! 

0-369d0d49495e02e6d7136598a3e90700.png

Kolla varifrån!

salsadancing! 


I want you bad!


Klänning: Hm trend
Hårband: Monki
Tights: American apparel

And it´s on, nu drar jag strax till Laura för party! Är så pepp!!

Puss

Saturday live


Åh jag drömmer bara om sommar nu :) Så därför alla vår och sommarinspirerade outfits :) Denna är Tee - See by Chloe Haremsbyxor (sportmodell) - Rick owens Wedges - Louboutin

Denna lördag har jag varit o kört aerobics, städat lite, varit med Älskling på systembolaget och nu har jag en paj i ugnen som vi ska äta snart. Sen blir det att sätta på PARTY outfiten för en härlig kväll hos Laura och sen kanske ut på möllan och skaka rumpa :)

Hoppas ni får en fin lördag!!

Puss

Dagens


Skjorta: Bik Bok
Linne: Bik Bok
Kjol: Bik Bok (ny)
Strumps: Hm
Jodphurs: Present

Nu är det fredagsmys, om det så ä det sista jag gör... ;) Film o god mat o världens bästa kille, kan inte bli mycket bättre, så nu är det på med mysbyxor o bara ha det gött!

Puss

Ute i...

2b39b7540622e2a358838f02ab08bb27.png

Kolla varifrån!

Ute i snöovädret! Hyrfilm på schemat! Fredagsmys! Puss


FRIDAY IS A GOOD DAY


Tee- L´angence Shorts - J brand Skor - Louboutin

Nu ska jag iväg till skolan och ha seminarium o sen jobba med arbete, sen blir det body comabat med E och sen underbar fredagskväll med god mat o film med världens bästa älskling, längtar!! <3

Puss

Everything seeme more still when it´s dark


Skjorta: Bik Bok
Tee: Lars Winnerbäck ( I love)
Jeans: Bagsy, Never Denim
Halsband: Silverdreams

Nu ska jag slänga mig i sängen, fan är så trött hela tiden, hur mycket jag än sover. Men det är väl årstiden... Idag jobbade jag med Freddie O Laura, söta, sen blev det mat, mys o Robinson hemma med Älskling!! Och nu som sagt SOVA! Imorgon är det skola, lite jobb på arbetet, träning ,med E och sen... Filmkväll!!

Puss

My world is spinning around


Miu Miu leather Hobo, I want!

Började dagen med ett träningspass med E, skulle kanske inte gjort det eftersom jag vaknade och var yr i huvudet, när vi träna känndes det OK, men nu snurrar det runt runt... Men jag ska äta frukost nu, då blir det nog bättre :) Sen ska jag åka o jobba så jag får helt enkelt hoppas på att det ska bli bättre!

Ikväll är det Robinsson igen och jag längtar redan efter Babe!!

Puss

Ben &...

5581ae84be66da514286b40b2b96d0aa.png

Kolla varifrån!

Ben & Jerrys!! Nu ska jag äta superhod glass och jag o älsklingen ska tycka lite synd om oss själva, för att det är sånt dåligt väder! Så ben&jerrys o robinsson! Ha en fin kväll! Puss


Right know I want sun and heat!


Kavaj: Hm, med egen design
Tee: Crocker
Kofta: lindex
Tights: Sisters

Fan jag orkar inte med denna kyla, snö o blåst... jag önskar att jag bara kunde sätta mig på ett plan till karibien eller nåt och komma hem till våren, tyvärr har jag inte riktigt den lyxen. Och har annat att stå i här hemma, men drömma kan man ju :) Men jag får ta till andra metoder som att ligga under en filt och bli varm och titta på robinson! Hörs sen!

Puss

fy fan...

0d934ea98f49f521dd67b1304a564771.png

Kolla varifrån!

fy fan vilket väder! Jag snöar o blåser bort!


LIME



Nu har jag varit ute o gått en timme med E, skönt. Dock så har jag nu superont i magen, så det blir nog bara att ligga under en filt resten av kvällen... Jag har lite problem med magen, så det är jobbigt när det blir såhär, ajaj!

Imorgon blir det skola och lite jobb med arbetet som ska göras, sen om magen tillåter ska jag köra sats dance.

Ha en fin kväll!

Puss

Walk and bake



Bakade lite rulltårta idag, med nutella och bananer, så gott! Annars har jag bara chillat hela dagen, men nu ska jag ut och gå med E, hon kännde sig inte riktigt bra, så det fick bli en promenix istället för box, vi kör box nästa vecka igen :) Sen kommer Älskling hem och då ska det bli hemmagjord pizza.

Hörs sen!

Puss

Your so beautiful, you are out of this world


Vår och varmt?, Nej det är det ju inte så detta får bli en önskeoutfit, haha(som att det inte hade blicit det om det var vår :) Tröja - Alexander Wang, tights - Alexander Mc Queen, Väska - Proenza Schouler, Skor - Christian Louboutin. Åh I want this!

Idag är jag ledig hela dagen, asskönt, ska bara ta det lugnt och slappa, och så fixa lite här hemma, tänkte även baka lite :) Sen ikväll blir det Box med E och sen kanske en tur till Media Markt med Baby!

Ha en underbar dag!!

Puss (Ps. jag har fått roliga nyheter också och ni får hålla tummarna, men jag säger det senare vad det är om allt går vägen.ds)

I Want you, all tattoed



Kofta: Bik Bok
Tröja: Bik Bok
Jeans: Groupie Never Denim
Halsband: Silverdreams

Är helt hooked på offsrprings gamla lot "I want you", den och Moneybrothers "De vet ingenting om oss" går varmt så Spotify :) SÅ brraaa!!

Måndagen har gått fort idag och som sagt det har varit handling med E, alltid lika trevligt att umgås med henne :) Och sen blev det hem och fixa lite, sen hämta Älsklingen och hans nya iPhone. Sen har vi ätit underbart god mat, kyckling som är fylld med bacon, purjolök, ruccola o ost med klyftpotatis, GOTT! Så nu blir det att mysa under en filt på soffan resten av kvällen.

O sen vill jag bara säga att jag har världens underbaraste Älskling, han e så fin och luktar som ingen annan, Jag älskar att vara i hans armar <3

Puss

nu är...

0-417633289a4df8e7f659846becb4b68e.png

Kolla varifrån!

nu är jag i skolan och har föreläsning på engelska, i like! Sen blir det lunch hos E och sen ska vi åka o handla. Men vi hörs senare bejbs :) puss


The end of the weekend


Sweat: Weekday
Skjorta: Boomerang
Jeans: Bagsy, never denim
Sjal: Gina

Fy satan vilken god lasagne vi fick hos E, jumi! Super gott verkligen, vi åkte hem typ vid halv nio o så har vi kollat på en annan del av Köping o så lite film, men jag börjar bli trött nu, så jag ska sova! Imorgon bli det skola, lunch med E och lite mathandling, typ :) Sov gott!

Puss

Nu e...

49f347ab1c1b4af0fc01201e512db045.png

Kolla varifrån!

Nu e vi påväg till E på middag o jag e superhungrig. Har varit o tränat o shoppat ett par nya byxor, ni får se snart. Ha en fin söndag! Puss


Sunday morning


Jag kör lite önskeoutfits för kommande vecka ( I wish)
Jacka - Alexander Wang
Topp - Alexander Wang
Studd pant - Bess
Skor - Burberry prorsum

Jacka - Alexander Wang
Tee - Bassike
Tights - Burberry Prorsum
Skor - Yves Saint Laurent

Klänning - Acne
Skor - Tony Burch


Blus - Chloé
Byxor - Emilio Pucci
Skor - Burberry

Chanel


kofta: Bik Bok
Tee:Ramones
Tights: Bik Bok
Halsband: Bik Bok

Sådär ja, lite nya stuff. Dagen o kvällen har varit bra, jobbade med fina brudar på jobbet idag det var kul o dagen gick fort, sen hem o fixa lite bakad potatis, o så kom Elin o Micke o vi åt, sen blev det bio o snabba cash, den var sådär, säkert bättre om man inte läst den fantastiska boken. O nu är det läggdags, Im tired! Imorgon e det söndag ó det ända som e bestämt är middag hos E.

Sov gott! Puss

Tidigt och...

0-6c65acb24defc9d742ab6bcd38eada06.png

Kolla varifrån!

Tidigt och nu är jag påväg till jobbet. Hörs ikväll babes! Hugs n kisses


And friday it is!



Hårband: Hm
Sweat Blazer: Bik Bok (new)
Tee: Hm herr
Jeans: parkside, Never denim

Fy satan vad jag e trött, ska nog hit the bed nu! För imorgon blir det jobb igen, men sen på kvällen fast money och bakad potatis :) Men imrogon blir det jag o lolita Laura on the train.

Puss

hann inte...

25a283da3d15694ff5e9552948c496be.png

Kolla varifrån!

hann inte hem efter skolan, har ätit lunch på stan nu innan jag ska till jobbet. Ska gå  o kolla om man kan hitta något fint! Ha en fin fredag! Puss


Dagens första


Halsduk: Hm
Hood: Bik Bok
Klänning: Bik Bok
Klingtights: Bik Bok

Nu är jag hemma, blev så stressigt imorse innan jag skulle till jobbet så jag hann inte blogga. Var ute och gick en timme med E och sen skulle jag duscha o fixa och i vanlig ordning trodde jag att jag hade mer tid än vad jag hade, så då blev det stressigt. Men nu är jag hemma efter jobb och har ätit och ska slänga mig på soffan innan jag ska sova. Imorgon blir det skola och lite mer jobb!!

Puss på er!

Dom vet ingeting om oss



Tröja: La redoute
Tee: Guns n roses
Jeans: Parkside, Never Denim

Det blev en hel hemma dag idag, och den har spenderats åt att titta på the city :) Så skönt, sen när babe kom hem blev det mat o prat :) Nu ska det bli lite chill i soffan, sen blir det bedtime! Imorgon är det promenix och jobb!

Puss

Bump Bump Bump


Lite sommar prylar, jag känner att jag längtar efter våren och sommaren mer och mer, värme!! Och jag är väldigt sugen på ett par snygga wedges, speciellt som dessa från Loubotin, Klänningen är från Moschino cheap and chic och hjärtformande plånboken från Mulberry, I want it!!

Puss

If I had known all the things I know now, I would do it again


Snart kommer min stinis o hälsar på :)

Nu ska jag till skolan, lite statsvetenskap och ska hänga lite med tjejen med snygg sjal :) Sen blir det hem och det känns som att jag ska ta en dag på soffan med dåliga tv program ;) Och sen blir det träning ikväll.

Puss

Boxad



Nu känner jag mig så jävla nöjd, har riktigt tagit ut mig på boxen idag. Nu är jag nyduschad och ska alldeles strax äta paj och kanske se på film, men det är en otäck än så jag vet inte om jag vågar ;) Annars händer det nog inte så mycket mer ikväll! Hoppas alla får en mysig kväll!

Puss

Ny vän med snygg sjal ;)



Klänning: Hm trend
Kofta: Bik Bok
Halsband: Bik Bok

Nu är första dagen i skolan avklarad och jag har fått en ny vän, jag var ju lite ensam på statsvetenskapen och spanade då efter någon att hänga med, en tjej såh jag med en assnygg sjal, satte mig lite strategiskt brevid henne och nu har jag någon att hänga med, nice :)

Nu ska jag strax iväg o köra box, ska bli skönt att bli helt utpumpad! Så vi hörs lite senare!

Puss

Back to school



Idag börjar statsvetenskapen och D-uppsatsen. JObbigt och kul, jag hade ju önsakt att jag hade jobbat nu men men, det kommer komma snart :) Så idag ska jag fokusera på det, sen blir det box med E, ska bli gött! Sen hem o mysa med finaste älsklingen!!

Puss

En halv dagens with a twist


Skjorta: Bik Bok
Sjal: Gina
Tights: Sisters
Klänning: Monki

Bad hairday o no make up, så det blev en halv dagens :) Idag har jag fått mycket gjort. Hemtentan är klar, massa fix hemma, och sen pasta carbonara och grannfejden med babe. Nu ska jag sova, imorgon ska jag börja statsvetenskap och ha möte för D-uppsatsen. O just det har sökt en massa jobb idag med, får se hur det går ;)

Sov gott, Puss! 

Some stuff



1. Wedges från Chloe
2. Tee från Sonia by Sonia Rykiel
3 och 4. Bikini från Dvf
5. Drömväska, leather hobo från Miu Miu

Ge mig detta till våren och sommaren :)

Meet in the middle



Måndag, har börjar veckan med ett träningspass, skönt! Nu ska jag duscha och sen blir det frukost/lunch. Efter det måste jag göra en hemtenta, sucks, men det är skönt när det är gjort. Efter det blir det lite fix i hemmet, sen kommer världens bästa älskling hem!!

Puss

Sweet sunday


Mössa: Hm
Armyskjorta: Bik Bok
Pälsväst: Mammas gammla
Linne: Second hand
Tröja: Cubus
Tights: Bik Bok
Torgvantar: Monki
Sneakers: Nike

Söndagen har varit toppen :) Det blev inte hela dagen på soffan som jag hade tänkt, men det blev biltema, IKEA och Telenor (älsklingen skulle köpa sig en iPhone). Sen hyrde vi film och köpte Pizza :) Så nu har jag äntligen sett Twlight, sjukt bra film btw. Nu blir det snart sängen och imorgon träning och hemtenta.

Puss

Saturday night




Lördagens outfit: Klänning; Monki, Tights; American apperal

Emms o jag




Hade en superkul kväll igår med emma o alex, mycket prat och drinks och god mat! Idag är det söndag och jag ska bara slappa o ha det bra, nu ska jag göra frukost och titta på robinsson.

Puss

Work out



Nu ska jag strax åka och träna, idag blir det aerobics, sen blir det hem o fixa för middag ikväll med emma o alex, ska bli superkul!! Så jag behöver handla lite och så... men sen ska det bjudas på tre rätters :)

ha en fin lördag!!

Puss

fridays look!


Mössa: Don´t remember
Tröja: Bik Bok (ny)
Tights: Bik Bok

Det var fredagens look, har jobbat o somnat på soffan brevid babe, nu e de dags att somna i sängen :) Träning omiddag imorgon!!

Puss

I LOVE WEEKENDS!



Gött, då är det snart helg :) Det gillar jag, ska bara jobba idag, men sen är det en hel ledig helg. Och det ska bli en rolig helg, ikväll blir det mys med babe, sen imorgon blir det lite träning och fix och så kommer emma o alex på kvällen, KUL! Sen en fri och underbar slapp dag på söndag :) Det var helgen!

Vad ska ni göra??

Puss

At the movies




Päls: Hm Trend
Hårband: Hm trend
Kofta: Saints and mortals, Carlings
Tröja: Gina
Haremsbyxa: Bik Bok
Sneakers: Nike
Halsduk: Hm

Har precis varit på bio med Älskling, såg luftslottet som sprängdes, riktigt riktigt bra!! Böckerna är ju fantastiska och jag gillar filmerna riktigt mycket, dock är det lite tråkigt att det ä slut nu. Nu ska jag lägga mig i sängen o mysa brevid älsklingen, imorgon blir det jobb och sen fredagsmys! SOV GOTT BABES!

Puss

I love working out!


Snyggt linne från Alexander MCqueen

Så, färdigtränad för dagen! Så skönt, tredje gången denna veckan, och så blir det aerobic på lördag :) Känns superkul att E har blivit min träningskompis! Vi satsar (SATS) verkligen på att bli vältränande till beach 2010, det gillar vi!! Resten av dagen kommer att gå till att städa hemmet. Sen blir det mys och bio "luftslottet som sprängdes" med älsklingen.

Ha en underbar dag!

Puss

All we need is love



Skjorta: Bik Bok
Tee: Lars Winnerbäck
Jeans: Bagsy, Never Denim
Halsband: Bik Bok och Silverdreams

Då var det kväll igen, har jobbat, tränat, ätit, kollat tv o myst! Nu ska jag nog kolla tv lite till sen blir det sängen. Alltså vintertiden tar kol på mig, är alltid trött, nu längtar jag till våren! Men det kommer hända många roliga o bra saker innan, det känner jag på mig!! Så ha nu en fin fin kväll!

Puss


Det ordnar sig!


Jag o mamms <3

Ibland blir man bara så trött på saker o ting, o då är det skönt att typ gå o lägga sig nio en kväll o sova bort problemen, det gjorde jag igår. NU har jag varit ute o gått med E och ätit frukost och det känns som jag ser klarare på saker o ting :) Gött! SÅ idag ska jag inte sura, utan jag ska fixa mig sen blir det jobb från 14-19 sen hem o mysa med världens bästa älskling!!

Så inga mer tråkiga tankar, allt löser sig, jobb, skola allt, "det ordnar sig, det gör det alltid"

Puss


Up and down the beat goes



Blä, idag var ingen bra dag, eller jo både och. Den började bra med träning, Sats Flow med E, men sen blev det stressigt när jag upptäckte att jag börja jobba 12, så stressa iväg till jobbet. Men på jobbet var det bra, trevliga brudar! Men det var innan jag åkte dit fick svar om ett fördjupningsarbete och en tenta och det var inte så roliga svar, och från en lärare som är sjukt opedagogisk och nästan arrogant, BLÄ!! Det gillar vi inte! Men nu e det i alla fall ok, känner mig trött o så... Men jag e hemma med my love o myser, jag funderar på o lägga mig snart o läsa, har verk i benen...

Jaja, dagen blir nog bättre imrogon, den startas med promenix med E och sen jobb, sen hem o mysa!! Idag blev det ingen dagens heller, kännde inte riktigt för att vara med på bild...

Leoprint



Sweat: Cheap Monday
Tee: Cheap Monday
Tights: Sisters
Sjal: Gina

Måndag idag, har ett arbete som är färdigt o inskickat, har sjuk träningsverk i ryggen efter sats afro igår, men imorgon blir det sats flow med E och sen lite fix mellan det o jobb på eftermiddagen. Nu är det bara härligt häng i soffan :)

Puss

Something to wish for



I wish for this today! Klänning från Miu Miu, Armband - Burberry, Väska - Mulberry, Skor -  Miu Miu.

Give it to me!

Det sista 2009






















kisses!


Saturdays look


Kofta: Bik Bok (ny)
Tröja: Bik Bok (ny)
Jeans: Groupie

Idag har jag varit på jobbet sen 9 imorse och nu har jag o älsklingen precis ätit och egentligen skulle det blivit en hemma kväll med mys o film. Men nu blir det en sväng till Lund istället, det blir bra det med, det e  älsklingen o jag o det ä ju det som räcknas :)

Hörs imorgon!

Puss

Dagens.



Sjal: Bik Bok
Tee: Ramones, marknad
kjol: Bik Bok
Tröja: hm
Tights: american apperal

Fy fan vad kallt det är ute, jag tror jag dör. Man vill ju i alla fall bara ligga i sängen under täcket o mysa, men så blir det inte, för imorgon ska jag jobba, men nu ikväll o sen imorgon kväll blir det nog att värma sig med älsklingen under täcket. Nu har vi precis ätit pizza o jag ska lägga mig under en filt på soffan o tina :)

Puss

After work med bik bok!









Haha... en mycket rolig kväll!! Goda drinks o god mat och underbart sällskap :) Idag har jag o E aka "träningslaget", varit o tränat, så nu ska jag duscha och sen dra till jobbet!! Sen blir det fredagsmys med älsklingen och flrhoppningsvis let´s dance!!

ha en fin dag!!

Puss

Resume 2009























Här är 2009 maj till augusti, fy fan vilken underbar sommar jag hade, började med lite 25-års fest, sen var papps o hälsa på, sen examensfest(jag tog kandidatexamen), Spa-resa med sötaste mamms o lillasyster, många mojito blev det, sen var det bröllop för min kusin. Sen underbar semster på melby strand, sen kom älskade stina o hälsade på, efter det åkte vi en sväng till öland, efter det var det möhippa för en vän, sen kom jessica o petter o hälsade på. Öresund runt blev det med mamms o d, sen blev det resa hem till lkpg o hälsa på papps, och i samband resa till tallin med älsklings familj vars mamma fyllde 60, sen var det bröllop igen och sen blev det hemresa för att fira min födelsedag som avslutades i festligheter :)

Underbart, mycket kärlek <3 och lite jobb såklart ;)


Pink is the colour on my mind.



Tröja: Gina
Väst: Cheap monday
Kjol: hm trend
Skor: Jodphurs

Idag har jag varit jätte duktig o tränat, sen lagade jag super god mat till mig o älsklingen och E som var här på middag, mys! Och sen har vi suttit o snackat lite och nu ska det nog bli mys på soffan. För imorgon blir det jobb och sen messa L och det blir trevlig after work imorgon :)

Men nu till det viktigta :) jag o E är numera träningslaget, så vi satsar hårt på Beach 2010, vi hoppas på att äga stranden ;) haha.... så vi startar på fredag kl 10!!

Puss

Resume 2009
























Här är min resume på 2009, vi börjar med tror jag i alla fall januari till april, jag kommer inte exakt vad som hände, men jag vet att jag och E skrev en massa på vårt examensarbete och jobb på Bik bok, det var fest med fina vänner, härliga besök och hembesök med underbar familj och mycket kärlek med min underbara Martin! Det var väl de månaderna i korthet, senare kommer sommaren :)

Puss


Outfit


Tröja: Bik Bok
Halsduk: hm
Jeans: Bagsy, Never Denim

Blev ganska enkel outfit idag, är supertrött, vet inte varför, kanske för att jag varit ledig i två veckor o nu ska jobba o så :) Men imorgon ä jag ledig o älsklingen med, så då blir det sovmorgon och mys!! Hoppas ni får en fin kväll!

Puss

We belong to the music, we don´t answer to you.



Idag ä det tisdag o jag ska åka o jobba :) det ska bli kul, har inte jobbat sen innan jul så det är ett tag sen, ska bli kul o se alla söta brudar på jobbet. Men innan det ska jag nu äta lite frukost, föna håret o så... Men vi ses ikväll för en outfit, och lite uppdatering om dagen.

KISSES!

If we ever meet again...



Lite snöbilder från linköping :) Mysigt, i malmö ä det ingen snö.

Nu har jag varit duktig, hemmet skiner, kläderna ä snart rena, kylskåpet ä fullt och så vidare, det är nice helt enkelt. Så snart ska jag sätta mig i soffan o bara mysa :) känns som jag ä värd det efter idag! Riktigt nice!!

Så ha en supermysig kväll!

Puss

Home sweet home



Nu ä jag hemma i Malmö igen, det har varit underbart hemma i linköping och jag saknar alla redan, men hemma ä alltid hemma. O nu har jag plockat, dammat o fixat, o ska snart åka o handla, sen tvätta, sätta upp tavlor och en massa annat, så dagen ä fullspäckad! Så det är bäst att jag fortsätter, men vi hörs snart igen!

Puss

Wonderfull!


Gårdagens outfit.
Klänning: Hm trend
Hårband: Monki
Pumps: Hm

A och Stinis i assnygga tights!

L och A är söta i soffan

E, och jag med rödvinständer...

E och Stina när vi drack lemon drops...

Skål

A, E, Stina och jag!

Jag hade verkligen en underbar kväll igår, förfesten var så jävla rolig tror att jag skratta typ hela tiden :) Utgången var också kul eftersom jag hade så sköna damer med mig, men musiken och crowden kunde varit lite bättre. Men det hela avslutades med nattmat på Hakepi(kebab) och mer skratt i bilen på vägen hem ;) SÅ härligt!!

Nu ska jag till min mormor o äta gott o fira henne på födelsedagen, sen blir det en längre åktur hem till Malmö :)Har varit helt underbart att få vara hemma i Linköping o ha tid för min älskade familj o vänner, men det ska bli skönt att komma hem till vårt hem o vår säng!!

Ha en fin söndag!!

Puss


Party

hello! Idag blir det dåligt med bloggning, för nu ska jag dra till papps och sen blir det tjejfest hos L ikväll det ska bli toppen :) Men imorgon lovas bättre uppdatering och på måndag när jag kommer hem till malmö igen, utlovas en resume av året som gått.
Puss!

Nyårsafton 2009-2010


Välkommsdrink

Nyårsoutfit:
Klänning: Hm trend
Skor: Hm


Jag o Älskling

Sötaste novis o jag

Älskling o alve

wii spelande sötnosar

kärlek

m o p

fryser lite

wii spelande!

j och n och s, tittar på raketer

jag o min älskling forever :)

gott nytt år!

Nu är det 2010, jag tror att året kommer bjuda på många bra saker. Som ett jobb till mig, mycket kärlek, tid att umgås med familj o vänner, resor och bara tid att vara lycklig, det hoppas jag på!

Så gott nytt år till er alla och jag hoppas att ni får ett fint o lyckligt år!!

RSS 2.0