I can´t be taimed



Outfit!
Tee: Never Denim, Bik Bok
Jeans: bagsy; Never Denim
Sjal: Hm(gjord till turban)
Gladiators: La redoute

Har precis ätit och ganska nyss kommit hem från jobbet, det var mycket att göra idag, många som ville shoppa på sommarean. Nu är det alltså slapp time, bara ta det lugnt och ladda! Imorgon är det jobb igen, dock har jag tvättstuga innan och ska träna och fixa med en massa grejer. Ska köpa nya träningskor imorgon med, GÖTT! Måste ha nya, har ingen dämpning kvar i de gamla och jag tränar ju varje dag så det behövs. Några fina saker fick följa med från Bik bok hem också, visar vid senare tillfälle ;)

Puss

On high heels above the ground


Killer heels, 1 - Jimmy Choo, 2- Miu Miu, 3 - Stella Mccartney, 4 - Versace

Onsdag idag, började med att gå ut o gå en timme, nu ska jag strax åka till jobbet. Vädret idag är inte så kul men det skulle ju komma imorgon igen! Så idag sportar jag jeans och turban ;) Ni får se sen! Ha en fin dag!

Puss

Brown sugar


Outfit!
Blus: Second hand
Tee: Monki
Shorts: Bik Bok
Halsband: Hm
Shoes: La redoute

Har legat ute o stekt idag också och nu har det gett resultat, bruna ben, hurra! har varit på et litet möte också och nu vankas det middag i köket :) Så det blir lite mys o chill framför tv:n med älskling! Sen imorgon börjar jobbet, det blir bra! Måste bara se till o hinna med träning och solning också ;)

Puss

ps. längtar som fan till nästa vecka, med underbara brudar, fest o winnerbäck.ds

Somebody sad you had a new friend, does she love you better then I can?


Jag skulle dö för den här väskan och pumpsen, OMG!! Från Alexander McQueen!!

Tisdag idag, solen skiner, så det är väl inga konstigheter. Jag ska nu äta frukost, svenska jordgubbar m mjölk och kokt ägg, gott! Sen blir det att gå och träna och sen steka i solen. Jag måste städa också, men vem vill det när det är så fint väder!! Imorgon börjar jag o jobba och ska jobba i 8 dagar i sträck... det kommer gå! För sen är jag ledig i 5 dagar, och då blir det en massa massa kul! Ha en fin dag!

Puss

Times like these...



...You learn to live again, and it´s times like these you learn to love again, and in times like these time and time again!


Bronze


Miu Miu,  me me, ge mig!!

Idag har jag tänkt att bättre på brännan lite till och eftersom solen skiner så kan jag ju det!! Dock måste jag göra en liten grej som jag´inte hade gjort i skolan, så jag får kombinera nytta med nöje... så jag hoppas på att bli brun o fin idag, gillar inte att vara blek!

Puss

A day in the sun!


Stek stek


Älskling!!

Linne: second hand
Shorts: Never Denim


Har haft en underbar helg och vi avlsutade den med att åka till Skanör och ligga i solen. Jag tog årets första dopp idag, och det var faktiskt 19 grader i havet. Lite sol fick jag med, vi var inte så länge, jag hade kunnat pressa mer ;) men det ska bli fint imorgon med o jag är ledig så det får nog bli innergården imorgon :) Nu ska jag bara slappa på soffan och mysa! Ha en fin kväll!

Puss

What them girls like


Outfit!
Jacka: Gekås
Sjal: Bik Bok
Tee: Monki
Kjol: Bik Bok
Sneakers: Nike
Halsband: Bik Bok

Nu har jag jobbat klart för denna veckan och nu är jag ledig till onsdag! Ikväll blir det filmkväll med älsklingen!! Imorgon ska vi nog åka till stranden om det blir soligt, måste ju steka lite :) Innan det blir det träning och måste städa imorgon med det får bli efter! Hoppas ni får en fin lördagskväll!

Puss

MIDSOMMAR



Det var Älsklings o min midsommar, o det var toppen! Blev ju inte så länge eftersom jag kom hem halv nio och ska lägga mig nu, eftersom jag ska upp vid sju imorgon och jobba! Men bra var det!Så nu säger jag god natt folks!

Puss

GLAD MIDSOMMAR!!


Outfit!
Blus - Bik Bok
Kjol - Bik Bok
Gladiators  - La redoute

Nu drar jag till jobbet och jobbar till halv åtta ikväll, sen blir det midsommarmys med Älsklingen. Måste ju äta en midsommar middag i alla fall :) Hoppas ni får en underbar midsommar!!

Puss

KÄRLEK ÄLSKAR LOVE


Outfit!
Tee - Acne (min första Acne har flyttat in i gadreoben)
Shorts - Made in the shade, Solo
Gladiators - La redoute

Finaste Älskling!!

Drinks

Moi

Förrätt - Hummer (så jävla gott!)

Majskyckling och potatis, gott!

Candle light

Uteserveringar Lilla torg

Har haft en underbar eftermiddag/kväll med finaste Älskling!! Mys mys mys!! Så nu gör det inte så mycket att jobba lite imorgon :) Blir ju mys imorgon med! Hoppas alla får en GLAD MIDSOMMAR!!

Pussar

Dance Dance Dance


Söt klänning från One vintage.

Sov lite länge idag... vaknade för en timme sen typ, nu ska jag käka frukost, sen blir det att gå in till stan och köpa busskort och fixa med dansk skat. Sen blir det träning och sen hem o städa... Men sen blir dagen roligare, jag o älskling ska ut o äta o mysa lite, vi firar lite midsommar idag eftersom jag jobbar imorgon! Men det blir o fira lite imorgon med, med jordgubbstårta, sill o prosecco :) Mys mys! Och det är strålande sol! Ha en underbar dag!!

Puss

Parkhäng


Outfit!
Blus: Second hand
Tee: Guns n roses, marknad
Jeansshorts: Leavis 501
Skor: Converse
Strumps: Hm divided

Är hemma efter en supermysig kväll med E. Vi har druckit gott vin och myst i solen :) Det blev park istället för uteservering så mycket trevligt :) Nu kollar jag på morden i midsummer och har det bra! Imorgon är en ny dag med nya möjligheter ;)

Puss

Thing that sparkle


Önskeoutfit! Klänning - Anna Sui, Armband - Burberry Prorsum, Pumps - Brian Atwood

God morgon!! Onsdag idag, redan, det fina vädret som jag hoppas på skiner med sin frånvaro... Så ingen solning idag alltså... Men ska gå till gymmet sen men innan ska det blir frulle! Sen blir det lite fix hemma och sen vin på uteservering med E :) Så det blir nog bra!! Ha en fin dag!

Puss

Men du vill göra det på riktigt baby!


Outfit!
Sweat: T-shirt store
Tee: Monki
Shorts: Never Denim, Bik Bok

Snart vankas det middag och jag är super hungrig så det passar ju bra! Har jobbat och är nu hemma och ska ha välförtjänt mys på soffan!! Imorgon är jag ledig och jag hoppas på sol sol sol, för att jag ska kunna sola o bli brun! Och så blir det träning och ett eller flera glas vin med E.

Puss

Golden Gold!


En önskeoutfit! Blus och byxor från Chloé, skor från Louboutin

Har varit ute o gått en timme, nu blir det dusch och fix. Sen jobb. Imorgon ska jag nog ligga ute o sola hela dagen :)

"om du aldrig provat, hur kan du då vara säker"

Puss

Pain and missery


Outfit!
Linne - Never Denim
Vitt linne - Hm
Haremsbyxor - Hm

Dagen började bra men slutade sämre... Men om jag får kramas med Älskling nu så blir det bättre! Och jag har fått pepp från Bejbi och flera andra! Så det är bara att gå back in the game!! Något helt annat också, åt svenska jordgubbar idag, svenskt guld!!

Puss 

Jeans for SALE!



Använder min blogg som lite bloppis, säljer två par jeans, de första är från Never Denim, Bik Bok modell Bagsy, det är storlek 32 och jeansen är ganska små i storlken så det är som en 31:a ungefär. De kostar 150 kr. Det andra paret är från Monki, också ett par Baggy jeans. Det är mycket 80-talskänsla på de här jeansen, men jag älskar dem! Anledningen till att jag säljer är att jag gått ner i vikt och kan inte längre ha dem. Jeansen från Monki kostar 200 kr.

Om någon är intresserad, Maila mig: [email protected]

Puss

Sale


En liten bild från loppisen, nu har jag inga gamla kläder som ligger o skräpar i källaren, de är sålda :) Dock är jag helt sjukt trött efter denna dag... så nu ska jag slappa och bara ta det lugnt resten av dagen! Denna bild är så nära jag kommer en dagens också, tee - Monki och byxor - Second hand(martins mamma), de är dock helt udnerbara så de kommer jag snart ha igen! Ha en fin söndag!

Puss

These lights will forever take me home!


Dagens 2:a Outfit! Kofta - Weekday Vintage, Tee - Monki, Tights - Bik Bok, Pumps - Nelly, Bälte och halsband - Hm

Älsklingen

Jag o Papps

Everybody :)

Moi

Så då var det dags att sova igen! Vi har haft en mysig kväll med god mat och prat. Imorgon ska jag på loppis o sälja grejer så jag hoppas att jag blir av med alla gamla kläder mm. Den börjar redan klockan 9 så det gäller att vara där i tid. Så vi hörs lite senare imorgon, och jag ta med mig kameran så får ni se hur det går :) Sov gott!

Puss

Happy happy


PÅ Ikea åt pappa o martin prinsesstårta

Hissfoto

Outfit! Keps - NY, Sportif unlimited, Tee - Monki, Väst - Cheap Monday, Jeans - Bagsy, Never Denim (nya), Skor - Converse

Martins nya Esspresso Maker

Det har varit dagen än så länge! Vi har varit på media markt och martin har köpt en esspresso maskin och så kolla jag på kameran som jag vill ha. Sen blev det Ikea och några andra ställen eftersom vi leta efter en klädstång, som vi till slut hitta :) Vi har suttit o titta på bröllopet mellan Viktoria och Daniel, fint fint! Härligt när Sverige kan visa glädje så :) Snart ska vi fixa oss lite och gå ut o äta, det kommer bli mysigt o gott! Ha en fin lördag!

Puss

Jag vet en dejlig rosa


Outfit!
Tröja: Bik Bok (ny)
Jeans: Parkside, Never Denim
Bälte: Hm
Jacka: Bik Bok
Gladiators: La redoute
Klocka: Adidas

Nu ska jag sova! Det ska bli sjukt gött och sen blir det sovmorgon imorgon :) Sen blir det mys med papps o älsklingen! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på än, mer än att vi ska ut o käka på kvällen och sen kanske IKEA och Media markt på dagen... men det blir bra!! Sov gott!!

Puss

Snart lättar molnen som du målat på himlen



Tråkigt väder idag igen... o mitt humör ä sådär. Fast nu har jag ju varit o tränat och ikväll kommer papps så det kommer bli bättre :) Så nu ska jag in i duschen, o fixa mig! O om ni undrar så har jag fortfarande inte fått något samatal alls, bra lr dåligt? vet jag inte! Men inga besked är bättre än dåliga! Men om de inte ringer idag så ringer jag på måndag! Det gäller att skapa sin egen framtid, det ska jag leva efter NU!

Puss

Ljus



DET MÅSTE GÅ!!

Hälsa från ditt...


Lite snygga grejer! Jacka från Burberry prorsum och väska från Jimmy Choo

Torsdag och fint fint väder! Nu ska jag fixa lite lunch som jag ska t amed mig o äta ute i en park med E och vi ska prata lite och ha det skönt i solen! Sen blir det jobb, där vi börjar sommarrean! så det blir nog lite o göra... men det är kul! Sen hem och dammsuga tror jag... imorgon kommer papps! Ha en fin dag!

Puss

Baby im blue!


Outfit!
Jacka - Hm, Linne - MQ, Kjol - Second hand, Pumps - Monki

Nu har jag precis kommit hem från söta Emms i Trelleborg och vi har suttit på uteservering i solen och haft det bra :) mys mys!! Innan det var jag på ett litet möte och blev glad! Men ni får fortfarande hålla tummarna för att jag får jobbet, hårt hårt!! Nu ska jag sova och jag känner att jag är lite trött efter att ha suttit i solen, men gött o kanske bli lite brun! Imorgon ska jag träffa E och vi ska hänga lite i en park o käka lunch o så i solen :) Sov gott!!

Puss

Thank you!


Dagens önskeoutfit(jag måste verkligen lära mig photoshop så jag kan göra collage) Väst - Alexander Wang, Sjal - Alexander McQueen, SKinnvyxor - Bess och Heels - Charlotte Olympia

Åh vilket fint väder det är idag :) Jag blir så glad av det!! Och att jag tog en riktigt skön sovmorgon känns gott! Nu blir det snart frukost sen iväg och träna! Sen är jag på gott humör för jag har så underbara människor omkring mig :) Jag älskar verkligen mina vänner, familj och min älskling och när man får ett meddelande om att någon har bett en bön på 3200m höjd för att jag ska få jobb så känns det fint i hjärtat!! TACK! Så jag ska leva på det idag! och hoppas att det hjälper för att de ska ringa på min telefon med positivt besked!! <3

Ikväll blir det också mys med Emms massa prat o så, det blir fint!

Puss

Her angels bring her home!


Linne: Never Denim
Kjol: Never Denim
Halsband: Bik Bok

Har haft en bra dag idag, efter lite stress(som vanligt) så kom jag iväg till jobbet och där var det bra som vanligt, gulliga bik bok tjejer :) Sen hämtade världens bästa Älskling mig och nu har jag ätit och kollar tv. Solen lyste ju till och med nu på kvällen så det kanske ger hopp till morgondagen. Då blir det träning och sen ett litet möte och sen mys med Emms i trelleborg! Bra onsdag!! Men nu är det slapp på soffan som gäller :)

Pussen o kramen

Im hightech baby!


En liten önskeoutfit! Trenchcoat - Alexander Wang, Linne - Kain, Byxor - Balmain, Pumps - Louboutin.

Nu har jag varit o tränat och ska hoppa in i duschen o fixa mig till jobbet, sen blir det alltså jobb mellan 14-18,30. Men fan vad det är svårt o klä sig, vi har kallt skitväder och jag vill ju bara ha sommarkläder!! Men men det får nog bli långkjol som värmer bena i alla fall. Håll tummarna för att mobilen ringer med ett glatt besked idag!!

Puss

Baby moove!


Outfit
Sweat - Weekday
Tee - Bik Bok
Shorts - Bik Bok
Hårband - Hm trend

Känner mig lite blek o tråkig idag o kall... men jag tror allt beror på bristen av sol! O eftersom jag protesterade mot det så fick jag frysa i shorts... nu är träningkläderna på och jag ska åka o svettas på aerobic :) Så då blir jag varm i alla fall! Sen blir det hem o äta lax o mysa med älskling! Telefonen ringde inte idag så spänningen dröjer sig kvar till imorgon :)

Puss

Im just gonna dance all night


Klänning och skor - Versace och kuvertväska - YSL

Sommar sommar sommar, var ä du? Jag har väntat så länge på värme och när det ska vara varmt så är det inte det. Idag har jag på mig shorts bara för att protestera!! Snart ska jag äta frukost och sen blir det att ta tag i en skoluppgift som jag inte gjort än. Plus att jag har en massa annat o pyssla med! Ikväll blir det träning som vanligt och så mys med älskling!! Jag väntar ju på ett viktigt telefonsamtal idag också... spännande, om det går vägen så kandet bli prosecco idag :)

Ha en fin dag!

Puss

OOOOoooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


Proenza Shouler

Åhhh ibland blir jag bara så trött på mig själv, jag är så jävla förrvirrad ibland... har tappat min plånbok igen!! En gång per sommar, det kanske är nåt, not!! Men men allt är spärrat, har jag tur så ligger min plånbok på jobbet, hoppas! Vore skönt att hitta den. Jaja, ska i alla fall försöka att ta tag i dagen och gå o träna och sen rensa!! Men fan typsikt!! Ha en fin söndag alla fall!!

Puss

Jag vet att jag är din!


Outfit!
Kavaj: Second Hand
Jumpsiut: Bik Bok
Armband: Monki och Truly Madly
Sneakers: Nike

Nu är jag hemma från jobbet, och sitter o slappar lite... i myskläder, men ovan var dagens outfit! Nu väntar film och mat med finaste Älsklingen!! Det bli min lördagskväll och imorgon ska jag ta en lååånnngg sovmorgon, sen ska jag träna och rensa källren :) Det blir bra!

ha det fint!

Puss

I keep dancing on my own!!


Proseccccoooo!(Bild från i onsdags)

Nu har jag varit den perfekta hemmafrun!! Jag har plockat undan, dammat, dammsugit, städat toan, moppat, tvättat och handlat och har en grillad kyckling i ugnen... kan man bli mer housewife? Jag har vissa dagar som jag är det, annars är jag bara en glad fashionista ;) Fast det ä jag ju alltid! Nu som sagt ska jag o älsklingen mysa o äta middag och kolla på film, mys mys!! Sen blir det att sova, ska upp o jobba imorgon, börjar nio... Så ingen sovmorgon. Ha en underbar kväll!

Puss

None of them


Outfit!
Kavaj - Bik Bok
Skjorta - Gant
Linne - Hm
Jeans - Replay
Pumps - Hm
Sjal - Bik Bok

Nu är jag hemma hemma igen, och började dagen med att gå på intervju :) jag tror och hoppas av hela mitt hjärta att det gick bra :) Vore såååå gött o få ett jobb som det som jag utbildat mig till!! Men vi får se, jag skulle få svar snart!! Sen har jag städat lite, har lite kvar... men plockar ordning så nu är det dammning o dammsugning kvar. Men först lite vila och lunch :) Måste nog åk ao handla också... tråkigt!! Men sånt måste göras. Rensa garderoben också... ska åka på loppis nästa helg och sälja en massa kläder o grejer... så det gäller att rensa så att nytt kan flytta in :) Ha en fin dag!

Puss

ps. Har fått hem Robyns nya cd och Oskar Linnros, gå o köp!!! Sjukt bra båda två!! ds.

Cosy

Frukt o Juice
Simma lite i poolen
Stina visar ett fint hopp i vattnet :)
O jag kan undervattenskonster :)
Sen blev det supergod lunch på "Hälsofreak"
Outfit!
Kavaj - Emmaus second hand
Jumpsuit - Hm trend
Sjal - Bik Bok
Keps - NY, Sportif unlimited
Skor - Converse
Har haft en underbar dag med Stinis, vi åkte till paus på ekoxen och skämde bort oss med lite relax. Pool, bastu, solarie och frukt o juice. Så vi har haft en riktigt bra dag med riktig quality time :) Nu är jag hemma hos mamms och ska sen in till lkpg igen ett tag och sen ska jag tåget hem till Älskling och mina små katter!! Och imorgon är det intervju, jag hoppas det kommer gå bra!! :) Hörs sen!
Puss

Åh vilken underbar dag!

Började dagen hos söta kussen, men lunch o prat o mys
Outfit nr 1 - Klänning - Monki, Jeansväst - Cheap Monday, Sjal - Gina
Sen mys med Bejbi
O söta anna
Det blev mat o Prosecco på Storan, mums!
Jag o anna :)
Finaste Stina <3
Outfit nr 2 - Jacka - Hm Divided, Blus - Never Denim, Halsband - Hm, Kjol - Bik Bok, Pupms - Hm
Det var min dag det :) Den har varit toppen! Började med frukost med söta lillasyster o hennes kille, sen ut o gå i 60 min. Sen blev det hem o fixa mig, eller syster fixa mitt hår ;) Sen till kussen o åt lunch ute o sen prata o myste!! Sen blev det in till stan o träffa Bejbi och Anna, för middag på Storan och bio, SATC 2, alltså jag bara älskar dem!! De är såååå underbara! Soulmate! Så jag är väldigt nöjd med min dag. Nu är jag hemma hos mamms och ska sova. Imorgon blir det nog en spa-dag med Stinis och härlig lunch!! Sen ett glas innan jag tar tåget hem till min saknande ÄLSKLING och Malmö!!
Puss

Hallå! Är påväg o till min söta kusse :) v...

img_0993 (MMS)

Hallå! Är påväg o till min söta kusse :) vi ska hänga lite nu o käka lite lunch! Sen blir det in till stan o mysa med bejbi o anna äta mat o kolla på satc2 igen :) hör av mig senare!! Pussar!


Bästa bästa!

Outfit!
Tröja: Monki
Jeansshorts:Never denim, Bik Bok
Sjal: Mammas gamla
Skor:Converse
Idag har jag umgåts med min bejbi :) det har varit underbart! Det började med att jag fixade frukost och sen åkte vi till stan och ingen av oss skulle shoppa något, men ni kan ju gissa hur bra det gick.... Vi åt lunch vid stångån och hade en toppen dag som alltid!! Sen när jag kom hem har jag myst med syster o mamms :) O har varit ute o gått en timme! Nu sitter vi o myser framför tv:n... och det blir nog så resten av filmen, prat och kanske en bra film! Ha en fin kväll!
Puss

Rain stop falling!

Outfit
Jacka - Hm trend
Tee - Hm herr
Kjol - Hm trend
Väska - Hm
Pumps - Monki
Söta faster o farbror
Pappi :)
Idag har jag varit med pappsen och vi har hälsat på min söta faster o farbror. Där åt vi god lunch och lekte med deras hund Frida :) Sen åkte jag hem till mamms o min söta lillasyster. Vi gick upp till Mantorp gym men det var ingen höjdare, men lite träning fick jag i alla fall. Sen åt vi tacos o myste med Zelma, sen åkte vi o handla för jag ska bjuda min bejbi på frukost imorgon :) Har nyss pratat med min Älskling som jag saknar supermycket!! O så har jag varit ute o gått med Zelmis. Nu sitter jag o sötis syster o kollar tv o myser!!
Plus att idag fick jag ett superkul samtal idag och jag kommer berätta mer om det senare :)
Puss

VINTAGE FYND!




Har fyndat vintage och det här är bara en liten del, riktigt coola 80-tals kläder. Det är Älsklings mamma som hade alla dessa godbitar i en låda i garderoben, det var som en dröm att leta i den lådan, mycket fint alltså :) Ni ska få se mer senare, men älsklingen tog med sig resten hem så jag inte skulle behöva ta allt på tåget sen! men jag är riktigt nöjd!

Idag ska jag o papps till faster o farbror o prata o äta lunch... det blir nog inte så mycket bad idag, det är ju inte lika fint väder som det var igår! Sen blir det hem till världens bästa mamms o syster, och ska nog ta o gå o träna på mantorps gym, ska se om syrran vill med. O imorgon är det bästa bästa!!

Puss

Love lift us up were we belong!


Dagens outfit - Klänning - Hm trend(ny), Skor - Hm

Idag har vi firat älsklingen hos hans mamma o pappa det var superfint väder så det var toppen! Men nu är jag hos papps o han har precis köpt dator så jag har suttit och försökt att lära honom lite. Finaste Älsklingen har åkt hem till Malmö och jag saknar honom redan!! Men ikväll blir det myskväll hos papps och imorgon ska vi till faster och farbror, käka lite lunch och kanske bada ipool :)

Ha en fin kväll!

Puss

Home calling!


Sötaste lilla födelsedagsbarnet, hade haft vattenkoppor! 2 år idag!

Älsklingen med bror och Paula.

Två födelsedagsbarn!

Jag o svärmor

The brothers :)

Jag o Susanne

Älskling och jag!! Dagens outfit - klänning - Hm, Pumps - Hm

Har varit på kalas idag hos min guddotter och hennes mamma. Det var mysigt och det är underbart väder :) Började dagen med att gå snabbt i 60 min, sen blev det frukost med älskling o syster och hennes kille! Sen fixa mig, Sötaste syster fixa både fläta i håret och fina naglar, hon är så duktig! Nu är vi hos Älsklings mamma o pappa och jag ska göra klart min hemtenta... Inte så kul, men det måste göras och sen är det ju fritt!! Gött! Och så ska vi grilla senare med, gott gott! Men nu är det bäst att jag sätter fart o skriver. Ha en fin lördag!

Puss


Blue and yellow


Sommar outfit! O som passar på nationaldagen också på söndag! Kavaj - Stella Mccartney Kjol - Versace

God morgon! Jag har varit vaken en timme och håller på o tvättar, nu ska jag dock äta frukost och sen sätta en brinnande fart med hemtentan. Inte bra att jag prioriterar bort det som jag måste göra! Men de ska nog lösa sig! Nästa vecka och helgen kommer nog för övrigt att bli grym, så mycke love!! Ha en fin fredag!!

Puss

Crazy day!


Outfit!
Blus: Bik Bok (ny)
Shorts: Bik Bok (ny)
Skor: Converse

Nu är jag hemma och ska snart äta! Det har varit helt galet (men kul) på jobbet idag, vi har haft 50% på allt så det har shoppats mycket, även jag... Men nu ska jag bara slappa, imorgon blir det på hemtentan igen och sen blir det att åka hem mot lkpg :) så det blir fint! Ha en fin kväll!

Puss 

I only wanna be with you!



En riktigt bra dag hade vi igår :) Sjukt bra väder!! och mys med Älskling och riktigt bra band, alla var såå grymma live! Bäst var Slash och Volbeat tyckte jag, och jag slapp se rammstein, Älsklingen fick nog lite solfrossa så vi åkte hem efter Volbeat!! Annars så var det grymt, asmycke folk och härlig stämning!! Dock har jag en snygg bonnbränna och tusen fräcknar, men man måste älska det :) Idag ska jag jobba med hemtentan och sen blir det jobb och antagligen kaos, fast bra kaos då vi har 50% på allt i butiken!!

Ha en underbar dag! Själv inviger jag bara ben idag :)

Puss

CPENHAGEN LIVE!


Festival outfit!
Skjorta: Gant
Tee: Crocker
Tights: American apperal
Sjal: Jc
O så lite accosearer till detta :)

Nu drar jag och älsklingen till Köpenhamn för att gå på festival, "Copenhagen Live". Det är hans födelsedag idag så det firar vi med Rock! Vi ska se Volbeat, SLash, Bullet for my valentine, Skunk Anansie och Rammstein(gillar dock inte rammstien), men för älsklingens skull ;) Så rock on people!!

Puss

All I do for you!


Outfit!
Linne, Leo: Bik Bok (nytt)
Svart linne: Hm
jeans: Groupie, Never denim

Nu är det tisdag kväll och jag har fortfarande inte börjat på hemtentan, dock har jag fått den för att söta Sanna tog ett ex åt mig i skolan, tack! Jobbat har jag gjort hela dan och så hämtade finaste älskling mig och så åkte vi o handla lite! Nu har jag ätit o ska strax kolla på DH, säsongsavslutning! Imorgon fyller älsklingen år och vi så på "Copenhagen Live", det kommer bli grymt, hoppas det inte regnar dock! Men vi hörs imorgon puddingar, måste ju göra lite på hemtentan innan vi åker till denmark!!

Puss

An ordinary way!


Snygga och lite annourlunda pumps!! 1. Christian Louboutin, 2. Hérvé Léger 3. Donna Karen 4. Versace

Alltså denna dagen börja bra, med träning och gång. Sen när jag kom hem så skulle jag sitta med min hemtenta som jag trodde skulle komma upp på nätet kl. 11. Men det verkar inte som den gör det... så jag vet inte riktigt hur det här bli nu! För nu måste jag fixa mig, äta lunch och åka till jobbet! Men vi får väl se... det vore skönt att göra den lite senare... men det känns ju bättre att ha allt klart! Får hoppas på att den kommer upp kl. 12 istället och att jag hinner klart ändå. Men det löser sig!! (det gör det alltid- Timbuktu) Ha en fin dag i alla fall, här regnar det, hoppas att solen skiner på er!

Puss

RSS 2.0