Hm outfit of the day ;) har varit o jobbat...

img_1382 (MMS)

Hm outfit of the day ;) har varit o jobbat på hm igen, riktigt kul, fick beröm idag :) imorgon ska jag nog göra ett paper till skolan, o träna såklart!! Ha en fin kväll! Pussar!!


More sun!


Min shopping från Spanien :) Plus några armband!

Nu ska jag äta frulle sen blir det Hm för hela slanten. Ikväll ska jag nog sola solarium så att inte brännan försvinner!!

Puss

Hallå! Såhär har jag vandrat runt idag. Ha...

img_1379 (MMS)

Hallå! Såhär har jag vandrat runt idag. Har handlat o ska nu äta mat. O kolla arga snikarn. Puss o kram


Spanien <3


På flygplasten i Sverige

Framme i Alicante

Frukost i torreveija

Lite molnigt första dagen, så det blev rundtur i Torreveija

Girls

Boys

Lunch

Turisttåg :)

Glass

Shopping

By night

Mat på balkongen

O sen kaffe

Ja då har ni fått se första dagen i Spanien, jag längtar tillbaka massor massor!!

Puss

Swing swing swagga!


En hel outfit från hm idag, förutom skorna!

Hade min första dag på Hm idag och tyckte att det gick riktigt bra! Nu är jag trött o håller på att tvätta alla kläder efter Spanien, jag längtar tillbaka, vill åka igen!!

Puss

ps. det kommer bilder snart!

Hej! Nu är jag hemma i Sverige :) känns br...

img_1373 (MMS)

Hej! Nu är jag hemma i Sverige :) känns bra, men det är väldigt kallt! Jag har haft en underbar semester :) o fått fin solbränna, det har varit 30-35 grader o varit fantastsiskt! Imorgon ska jag på några intervjuer o sen ska vi hem till Malmö. Bilden är från i fredags när vi var o shoppa lite ;) pussar!!


Nu är vi på flygplatsen o är jävligt peppa...

img_1368 (MMS)

Nu är vi på flygplatsen o är jävligt peppade! Spanien herr we come!! Pussar!!


Viva el Spania!

Nu drar jag till Spanien med hela familjen och det kommer bli grymt, vi flyger vid sju och kommer typ vara framme vid halv elva. Det kommer bli helt helt underbart!!
PUSS

Hallå! Då var vi framme i  Mantorp o hos M...

img_1364 (MMS)

Hallå! Då var vi framme i  Mantorp o hos Mamms! Har suttit o vikt servetter, med mamma till hennes kalas på lördag :) ska väl snart gå o lägga oss, men sitter o pratar lite nu, mys! Outfiten är från hm det mesta! Pusssarr!!


Dagens! Jacka: solo, tee o byxor: bik bok,...

img_1354 (MMS)

Dagens! Jacka: solo, tee o byxor: bik bok, kofta: la redoute, sneakers: Nike.  Har precis ätit o packat klart! Har även röstat o växlat pengar. Så imorgon blir det lite träning, sen utbildning på hm och sen åker vi till  Linköping :) det ska bli en underbar helg och sen SPAIN!! pussar!


Im leaving


Mina favoriter på VMA´s! Robyn är ju bara så stencool, och Lady Gaga mer kreativ är svårt att vara, Imponerande!! Och sen Pharell som bara är så snygg! Och jag gillar hans army look!

Har nu varit o tränat och har tvättstuga, måste ju ha alla kläder rena nu till Spanien... O så är det ju middag med bästa bästa på fredag, kanske kanske utgång! får se ;) Annars ska jag fixa till mig nu och dra in till stan och träffa E för en fika och gå lite på hm o hitta nåt fint! Sen ska Älsklingen o jag åka o rösta eftersom ingen var direkt på humör igår... o så ska vi växla pengar. För imorgon åker vi upp till Linköping och ska hjälpa mamma med kalaset som är på lördag innan vi ska åka!! Känns bra i hela kroppen :)

Puss

Include me out!


Outfit!
Kofta: weekday vintage
Jeans: Tiger
Tee: Monki
Bälte: Hm
Skor: Monki

Usch, idag är det riktigt ineekurarväder, och det r precis vad jag gör, ligger under en filt på soffan o slö tittar på tv. Har en grillad kyckling i ugnen som ska bli gos till middag sen, så det är väl bara att slappa vidare o vänta på den! Imorgon händer lite annat kul, ska träffa E, växla pengar, packa klart! och så har jag fått värdecheckar på hm för att jag handlat så mycke där under medlemsåret, så jag tror bestämt att det får bli lite shopping där också. O så kanske en smoothie på redfellas ;) Like!

Puss

Oh everytime I close my eyes...


Gårdagens!
Kofta: Glitzy
Tee: Monki
Kjol: Bik Bok
Jodphurs: Present

Oj vad jag är uppe tidigt idag, det gillas inte, men ibland så är det så... Måste läsa några artiklar till skolan som vi ska diskutera idag och för att hinna fick jag gå upp! Efter skolan ska det bli träning, sen har jag lovat att följa med älskling o tvätta bilen (ganska osugen) o så ska vi rösta idag! EFtersom att på söndag åker vi till Alicante och ska götta oss i 30 graders värme, så nice! Så det gör inge att det regnar idag ;)

Puss

O så lite från i söndags...



Var hemma hos min faster o farbror i söndags, de var inte hemma när jag hade kalas så vi sågs nu istället! O så papps såklart! Men nu ska jag snart kolla på Ullared, roligt program det där ;) O ha måndagsmys!

Puss

Lite från i Lördags...



Lite uppdatering från helgen eftersom jag har varit dålig på det sedan i fredags... Men nu är det ny vecka, nya möjligheter :) O på söndag åker vi till Spanien, Love it! Nu ska jag göra massa jobbsökgrejer, sen träna och en massa annat, busy monday!

Puss

Fallen!


Gårdagens!

Nu har jag bråttom som vanligt!! Hörs sen! Puss


Dagens outfit! Sweat - westhill redbird, b...

img_1344 (MMS)

Dagens outfit! Sweat - westhill redbird, bik bok. Tee - monki. Kjol - second hand, present. Är nu hos Älsklings mamma o pappa ute i skogen och vi har haft en mysig kväll. Imorgon blir det en massa olika aktiviteter o sen kräftskiva på kvällen, ser fram emot den :) nu ska jag sova!! Puss o god natt!


Brand new game!


I WANT!! Jimmy Choo!

Jahopp, fredag! Sov länge idag, blir inte av med mitt halsont och det stör mig, vill ju träna!! Men har fixat lite nu på morgonen och ska en snabbis till stan och köpa lite presenter o så... sen skola och sen åker vi upp till Östergötland o de östgötska skogarna o ska på kräftskiva, det blir mys!! Ha en fin fredag!

Puss

U should know better!


Outfit!
Kofta: Bik Bok (ny)
Linne: Bik Bok
Jeans: Bagsy, Never Denim
Sneakers: Nike (nya)

Då var det torsdag kväll och dags o packa, imorgon blir det kräftskiva, ska bli skoj!! Håller på tvättar också, inte lika kul... men så ä det ;) Jag längtar efter o ligga o bara va på soffan, eftersom jag aldrig hann det igår, det tog lite längre tid o läsa än vad jag trodde :) Så dags att fixa till detta, just det har precis ätit god china mat, bara så ni vet ;)

Puss

ADIDAS


Min nya vinterjacka från Adidas!

Har redan varit o tränat o har duschat o är typ klar, ska bara föna håret ;) Sen ska jag åka o lämna bilen och sen ska jag till skolan och där kommer jag vara till 15. Sen blir det hem o packa för imogron ska jag o älsklingen på kräftskiva :) Det ska bli mysigt o gott!

Puss

Uhh baby you want me?


Outfit!
Kofta: Oneteaspoon, Solo
Tee: Monki
Jeans: Tiger
Skor: Converse

Kom precis på att jag måste läsa artiklar till skolan imorgon... och eftersom jag måste upp tidigt o skjutsa älskling till jobbet, eftersom vi ska lämna bilen på service, så måste jag göra det nu! tråkigt! Men tänkte att om jag gör det nu är jag nog klar till nio :) Så jag kan kvällsslappa och sen sova på min nya sköna kudde ;)

Puss

Skull


GE MIG!!!! MC QUEEN!

Är helt helt kär i detta armbandet! Måste ha det på något sätt... Men skämt osido ;) Jag har hunnit med ganska mycket idag, varit o fixat en massa på stan. Nu ska jag försöka fixa en massa med jobb o så... Och efter att ha varit på arbetsförmedlingen idag fick jag lite o tänka på. Ska åka o träna sen och så blir det väl lite mer fix ikväll! Håller på och uppdaterar iPhonen också... blir lite orolig när den säkerhetskopierar, den kanske tar bort allt då??? Hoppas det löser sig! Bara 10 dagar kvar till Spanien nu, bara så ni vet :)

Puss

Watch me fallin


Stickad tröja: Bik Bok
Sjal: Bik Bok
Tights: Bik Bok
Skor: Monki

Nu är hösten här på riktigt, kallt ute, idol på tv och mysiga stickade tröjor på kroppen. Fast jag har en sommar vecka kvar i Spanien, ska bli så gött!! Ikväll myser jag bara med Älsklingen och har kollat på idol och det blir nog bara att slappa tills ja ska sova... imorgon ska jag fixa lite på stan och träna så klart, älskar att jag inte är sjuk längre!

Puss

ACNE


Alla underbart fina saker från ACNE!

Nu ska jag äta frukost, sen dra till gymet, har ju en del att ta igen nu när jag varit sjuk... Sen blire skola och sen hem igen och sen iväg på möte och sen blir det tisdagsmys, med finaste Älskling!!

ha en bra dag!!

Puss

Min fina nya second hand kjol, fick den av...

img_1340 (MMS)

Min fina nya second hand kjol, fick den av mina söta vänner som känner mig så väl :) den kommer användas snarast!! Puss


Spritt språngande galen...


En härlig fest outfit! Klänning från Alexander McQueen och Platåer från Miu Miu.

Tänker på att jag om två veckor ligger på en strand i Spanien, ska bli grymt, det är fina mammsen som fyller 60 år och som vi ska fira på varmare breddgrader! Idag fickjag också roliga nyheter att jag fått jobb på Hm, som extra jobbare, men ändå, det kan öppna möjligheter för andra jobb! Happy happy!! SÅ idag ska jag till skolan en sväng träna och sen mys med världens bästa Älskling!!

Puss

Gurls ROCK!



Då var det slut på födelsedagsfirande och sommar för den delen... Men gårkvällen var toppen och det var super kul med alla mina fina gurls :) Idag är jag lite trött, har legat o kollat på true blood hela dagen, sjukt bra serie!! NU väntar jag på att Martin ska komma hem o söndagsmysa med mig. Hoppas ni haft en bra helg!!


Puss

Outfit! Jacka- bik bok, tee- wesc sportif ...

img_1331 (MMS)

Outfit! Jacka- bik bok, tee- wesc sportif unlimited, mössa- adidas, jeans - never denim, sneakers - Nike, sjal- bik bok.  Sitter o har myskväll med älsklingen, har hyrt film o ätit kebab. Innan var vi på Ikea också ;) mys!! Love fridays!! Puss!


Blogawards mingel!


Outfit! Skinnjacka - Solo (fick av älsklingen i födelsedagspresent), Tee - Weekday, Jeans - Cheap Monday (nya)
Skor - Monki (Fick av lilla syster i födelsedagspresent)

Goodiebag!

Var på lite bloggmingel igår på Bik Bok i Malmö som Veckorevyn fixat, trevligt trevligt! Lite mycket folk bara, fick typ inte plats. Men vi shoppa lite, mingla lite o så och så fick vi ju en bra goodibag, två dust it :D I like!

Idag ska jag till skolan, sen blir det Ikea och hyra film med älsklingen <3 Bra fredag!!

Puss

Hello! Har vari lite upptagen idag :) har ...

Hello! Har vari lite upptagen idag :) har hängt med emms o varit på blog awards mingel!! Kuligt var det, o alltid lika mys o hänga med emms! Imorgon får ni bilder :) sov gott! Puss!!


Dagens outfit i halvbild! Kavaj o tee - hm...

img_1322 (MMS)

Dagens outfit i halvbild! Kavaj o tee - hm, jeans -tiger! Är verkligen supernöjd med håret! Känns kort men toppen o färgen är verkligen grym!! Härligt! Har tränat, varit i skolan, o varit på intervju idag, jag hoppas det gick bra ;) nu blir det bara slapp i soffan!  Puss!!


New!



Min nya frisyr och gårdagens outfit, tagit med min nya kamera :) Första bilden är lite konstig, har inte klurat ut alla finesser än ;) Skjorta - Bik Bok, Linne - Never Denim, Jeans - Bagsy, Never Denim

Har varit på en intervju idag och ska snart äta lunch och sen bege mig till skolan, det är första dagen idag, inte speciellt pepp, men ändå :) Sen efter det blir det träning och sen bara slapp på soffan! Imorgon blir det en jobbsökar dag och så mys med Emms på kvällen!!

Puss

RSS 2.0