God natt!


(gammal bild, puss o sov gott!)

Nu ska jag sova, sitter nu i mitt svala sovrum, jag sover så bra om det är svalt i rummet. Imorgon är det wonderfull friday, det ser ut att bli en trevlig helg, om man bortser från plugget! Men på måndag är tentan gjord och det ska bli great efter det! Sov gott alla babes!

Puss puss

Dagens sil vou plait!

Nu är det äntligen kväll och pluggandet får vara klart för idag, skönt! För nu ska jag sätta mig i soffan o kolla på Criminal Minds, älskar den serien =)  Och imorgon ska jag jobba på Bikbok det ska bli riktigt kul =) Men nu kallar TV:n.

Här är dagens:

Sweat: Bikbok
Tröja: JC
Jeans: Bikbok
Armband: FreeWilly och Ms bijoux.

Puss på er! Imorgon är det underbar fredag!

Fashion i Copenhagen!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i Köpenhamn på förmiddagen =) Och det är så förstår ni att jag har sökt extra jobb på BikBok på Ströget i Köpenhamn och var där idag på intervju, det är alltså min hemlis. Och jag har inte velat berätta för än jag vet hur det gick, men nu tror jag att jag ska jobba där! Ska bli så himla kul, BikBok har verkligen sjukt mycket snygga kläder =) Och jag tycker verkligen att det ska bli toppen. Och imorgon ska jag dit och provjobba, jag hoppas att jag ska göra bra i från mig, men kläder är ju det jag brinner för, så jag ska bara lyckas förmedla det till kunderna! Wish me luck!

Ha nu en mysig kväll, dagens kommer senare, men nu ska jag plugga plugga plugga! Först ska jag äta dock! MUMS!

Puss puss

Fashion åhh bip bip...

Godmorgon. Nu håller jag på och fixa mig och ska åka till köpenhamn, det ska bli mycket trevligt, hoppas jag =) Jag kommer senare berätta vad det är jag ska göra !!

Men nu har jag bråttom i alla fall, ni får ha en toppen dag sålänge! Hörs sen!

Puss puss


Sweat!

Nu är jag hemma igen från träningen, Spinning och Core och det är så underbart efter att man har gjort det. Så nu ska jag gå in i duschen och sen ska jag göra en smoothie och titta på grey´s anatomi. Sen imorgon  bär det av till Copenhagen!! Kul, jag hoppas att allt kommer gå bra =) hihi.... Håll tummarna, så berättar jag sen!

Nej som sagt duschen kallar!! Ha en underbar kväll, så hörs vi imorgon. Puss puss.

Måste bara visa några snygga saker från net-a-porter:


Skor från Louboutin (jag tror att jag kan ta hela hans kollektion), Tee och väska från Marc Jacobs, åhh vill ha nu!! Fin sommar outfit Btw!

Puss puss, sov gott!

Dagens for you!

Hej hopp gummi... NU har jag pluggat en massa, eller ja de kanske var o ta i men pluggat i alla fall =) O så har vi ätit och jag har tvättat och nu ska jag snart gå iväg på träning, jag måste bara hinna skriva av svaren till extentan, så jag kan öva imorgon. Men kl 19 ska jag på spinning och sen Core, det ska bli nice. NU är jag på gång känner jag =)

Efter det blir det mys och slapp i soffan, för imorgon väntas det äventyr,jag ska till Köpenhamn, och sen får jag se vad som hände =)

Här kommer i alla fall dagens:

Kofta: Gant
Sjal: Marknad
Siden tee: Hm (ny)
Jeans: Replay
Skor: Lacoste
Armband: Gant, Ms Bijoux, Littmarck.

Hoppas alla har en underbar dag!

Massor pussar!!

Tjollahopp!





Nu är det onsdag och nu när jag sitter och pluggar börjar jag faktiskt känna viss press för tentan, och det är bra, för jag jobbar bäst när jag är lite pressad. Men jag hoppas att det ska gå bra!!

Dagen började med frukost på Espresso House med frukostklubben =) JUMI! Sen gick jag en snabbis på stan och köpte presenter till Nova (som vi ska vara gudföräldrar till) och till Nemo för att han har fyllt år och vi var inte hemma. Och sen blev det ett par svarta pumps och ett par vantar till mig med. Jag behövde ett par enkla svarta pumps. Sen har jag köpt 3 marimekko block, för det började sina.

Nu ska jag äta lite lunch, sen ska jag tvätta och lite senare ska jag på spinning och Core, känns bra =)

Ha en underbar dag så länge! Puss puss

Dagens pluggis!

Nu är jag hemma igen efter att ha tränat, shit vad det var skönt, svettades massor, vilket känns bra, då vet man att man gjort något. Nu är det snart "Desperate housewifes" och det ska jag se och sen måste jag duscha, men jag måste bli lite kall först =)

Imorgon är det plugg igen, men jag ska starta dagen med frukost på Espresso House, med E och E för att riktigt ladda för en dag med plugg! Sen är det som sagt bara plugg,plugg, plugg som gäller, det måste verkligen sätta sig i huvudet! Men det kanske blir ett träningspass imorgon med, jag behöver verkligen och det är ju super kul!

Min plugg outfit:

(Snygg och osminkad =) )
Velourdress: Hm, LOGG, (NY)
Tröja: HM (ny)

Riktigt snygging foto.. hehe

Ha en underbar kväll! Puss puss!

Pluggat??

JO det har jag faktiskt, pluggat alltså, men det har varit vissa störande moment under dagen. Och jag har blivit riktigt arg, mina katter har rivit på min ny tapetserade fondvägg i sovrummet =I, jag blev så sjukt arg, så nu måste vi tapetsera om två våder, jävla katter rent ut sagt. Sen så är jag så sjukt förbannad på KL Elektronik i Hörby, Cp företag, de har gjort fel men kan inte erkänna det och jag har fått en faktura och de är deras fel. Men fortssättning följer imorgon.

Det har ju varit en bra dag också, jag har fått en del pluggande in i huvudet, jag fick tag på nya tapeter, jag har än så länge bara goda nyheter om min hemlis som ni nog får veta mer om på torsdag, för då tror jag att jag får svar på hur det blir =)



Fina grejer från net-a-porter, shorts från Anna Sui, Pumps från Louboutin och topp från Sass and Bide, åh vill ha!

Nu ska jag snart i alla fall äta mat, potatis i ugn och pinjenötsbiffar, med fetaostcreme, MUMS! Sen ska jag iväg o träna Aeorobics, ska bli kul, och sen avslutas kvällen med "Desperate housewifes" Toppen!

Hoppas ni alla har en toppen dag =)

Puss puss

TENTA PLUGG=BLÄ!!

Nu sitter jag här helt ledig en tisdag och önskar att jag bara kunde göra en massa roliga saker, som att gå o shoppa, luncha på stan, eller kolla på SATC filmen, jag ni "get the picture". Men istället ska jag nu plugga till tenta som jag har på måndag, ojoj det är mycket att lära sig, men det ska ju gå, jag har tenta i fastighetsmarknad och värdering, mycket siffror som ska kluras ut =)

Men jag ska också om ca 20 min ringa ett samtal o jag är lite nervös för detta, men jag hoppas att det kommer gå bra, jag kommer att berätta mer sen när jag vet hur det går =)

Men nu får jag i alla fall sätta fart med min dag, jag sov lite länge idag, till halv tio, åh men det var gött! Hoppas ni får en underbar dag!

Puss o kram

Challanged

Jag har blivit utmanad av http://pinkbecky.blogg.se

Regler


Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem

7 saker om mig då:

Jag är grym på att sjunga.
Jag älskar kroppkakor.
Jag gör listor och planerar outfits.
Jag drömmer om att få jobba hos Donald trumph.
Jag älskar kläder, skor och väskor, det är mitt allt, (efter familj och vänner)
Jag tycker Sex and the city är den bästa serien EVER!
Jag älskar min familj och mina vänner över allt annat!

Jag utmanar:
http://marinoni.blogg.se
http://myshoebox.se
http://sweetlifestyle.se/
http://mmelina.se/
http://livetotelltheworld.blogspot.com/
http://ampel.blogg.se/
http://ceciliasdrommar.blogg.se/

Dagens !!

Elle calling!! Hoppas ni har haft en bra dag. Imorse började jag tidigt i skolan och hade redovisning, den gick bra och sen va jag i skolan till tolv. Sen jag jag och 2xE och åt sushi =) ASGOTT! Efter det gick vi hem till E och pluggade lite, vi har tenta om en vecka, så det gäller ju att börja i tid! Sen åkte jag buss hem eftersom det regna och Martin o jag har ätit oriental curry soppa med grönsaker, asgott! Och nu har jag duschar o ska bara mysa ikväll, kolla tv, slappa och ha det bra! Här kommer dagens outfit:

Tröja: Monki
Tee: Nike
Jeans: Monki


Hoppas ni haft en underbar dag! Massor pussar!

Eternity


Sleep tight...


(en liten bild från igår )

Nu ska jag gå o sova, Martin o jag skulle ha söndagsmys och se på film, men fy fan jag har nog sett den äckligaste filmen jag sett... "The midnight meat train", blä. Jag blunda typ hela tiden, riktigt nasty!! Se den inte, jag rekomenderar att att inte kolla på den. Men nu är de gjort och jag får väl sova med mardrömmar, inte kul!

Men nu ska jag sova i alla fall och imorgon är det redovisning, Wish me luck!

Sen har det hänt en riktigt kul grej också, men jag tänker inte riktigt berätta det än, för jag vet inte riktigt hur det blir, men det kommer under veckan... =)

Hoppas alla har haft en toppen helg ;) Vet inte riktigt hur dags jag bloggar imorgon men vi hörs i alla fall =)

Puss puss till alla....

<3

Veckans outfits!

Jag gillar verkligen söndagar som jag sagt innan =) Det är oftast så sköna och man kan bara slappa och göra saker som man tycker är kul och sånt som man måste. Så nu ska jag göra klart min redovisning till imorgon och sen ska jag kolla i Hm:s vårkatalog, me like<3 Och sen är det ju Gossip girl idag =) och det är så sjukt bra och spännande efter förra gången awwwwhh.Martin o jag har varit ute o gått i regnet också, det var mysigt men blött.. hehe bara så ni vet!

Ha det bra så länge! Här kommer veckans outfits också, men idag blev det ingen, bara myskläder idag.


Ja veckans o veckans outfits, har ju varit lite dåligt med det i veckan, men nästa vecka blir bättre =) Men här har vi Tor, Fre och Lör. Vilken gillar ni bäst??

Puss puss

Yesterday...

Hoodie hoo!! Det är en mycket regning söndag men det tycker jag är mysigt, när man sitter inne. Martin o jag sitter o myser och slapp kollar på tv. Jag har dock funderingar på att gå o träna men jag vet inte än =)

Gårkvällen blev toppen trots allt =) Och ingen mat gick till spillo, det blev lite paj kvar till martin o mig som vi kan mumsa på idag =) Bilder från gårdagen kommer snart upp, måste bara kolla lite först =)

Ha en underbar söndag, så hörs vi lite senare, här kommer gårdagens outfit:

Klänning: Zoul
Strumobyxor: HM
Armband: Ms Bijoux, Littmarck och Tomas Sabo

Eternity


Dagens enda...


Hej sötisar! Idag blev det bara ett inlägg för det har varit fullt drag hela dagen... Först baka jag bröd, sen cheescake, sen paj och städa o fixa. Plus att E var här och vi fixa med vår redovisning o allt. Men det har varit en bra dag. Först trodde jag inte det, för all mat jag fixa inte skulle bli något men det löste sig och det har varit en toppen kväll =) Men nu skulle de ut och jag var mest sugen på att vara hemma o sova =)

Hoppas ni haft en toppen lördag, och att söndagen blir underbar en sån perfekt slappar dag. Jag är ledsen för att detta är dagens ända inlägg, men dagens kommer imorgon o lite bilder från kvällen. Nya kontakter har skapats =) KUL!

Puss puss nu ska jag kramas med min älskling!!

Dagens outfit!

Nu är jag helt astrött, efter en dag som var riktigt dålig fick min älsklig mig på gott humör igen. Vi ha fredagsmyst, kollat på film ätit gott och sen somnat... och nu ska jag sova i sängen. SOV GOTT! Men först dagens:

(Är inte riktigt nöjd med mig själv just nu, så gillar inte bilden, foka på kläderna)
Tröja: Monki
Jeans: crocker
Sneakers: Nike
Halsduk: Hm
Klocka: Adidas

Smell you later.

puss puss


oohh I Wish!

Nu är det bara en halvtimme kvar till lunch och med det menas att halva dagen har gått. Oj så skönt! Men vad jag ska äta för krubb det vet jag inte än. Men det får bli något ganska hälsosamt, jag måste verkligen tänka på vikten, oj oj börjar gå utföt nu, så bort med kolhydraterna =) Så ska det nog lösa sig. '

Men nu, jag har hittat så sjukt mycket snygga kläder på net-a-porter, ganska out of reach, men drömma får man, detta hade jag velat ha på mig för en shoppingdag på stan med lunch och trevligt sällskap och så kanske lite drinkar på kvällen:

Jacka från Milly, Topp från Maharisi, jeans från J Brand och skor från , vem annars?, Louboutin och väska från Marc by Marc jacobs.

Men som imorgon då det blir lite party skulle jag gärna haft något av detta på mig:

Päls från Vanessa Bruno , Klänning från Camilla and Marc, Skor från Brian Atwood och väska från VBH.


Jacka från Marc by Marc Jacobs, Klänning från Christian Lacroix, Skor från Louboutin och väska från Marc by Marc Jacobs.

Visst är det helt underbart??

Nu är det bara 20 min till lunch, gött!

Puss på er!

FRIDAY!!!

Snyggingar idag är det fredag! Det är skönt och det är alltid trevligt när det är helg =) Och imorgon är det lite party och det ska bli nice. Just nu sitter jag på jobbet och ska nu gå på frukost, och så håller jag på med en grej som jag måste kolla upp så att jag gör rätt, uupppsss... =) Men det går nog bra.. hehe.

Men som sagt nu är det frukost, ha en underbar fredag, hörs lite senare =)

Puss o kram, ska visa lite fina saker från net-a-porter sen =)!!

Dagens tillbaka...

Hej hopp. Nu känner jag mig nöjd, nöjd eftersom det är torsdag och det innebär fredag imorgon =) Och jag har strukit massor av det som stod på min "att göra lista" och det är alltid skönt, att kunna sluta tänka på saker, men nu är det en annan sak som stör mig lite och det är jobbet, mitt extra jobb, vet inte riktigt hur mycket mer jag kommer att få... men det är ju sånt som löser sig. Om jag inte får vara kvar så får jag ju söka nytt, det finns ju alltid något för någon som vill arbeta =) Så jag ska sluta tänka på det, men imorgon ska jag jobba och får "domen" He he, så allvarlig ska jag inte vara...

Här kommer i alla fall en dagens ( suddig dock) men i alla fall:

Jacka: Hm
Tröja: Hm Divided
Tee: Disney
Jeans: replay
Mintonkas: Nilsons
Armband: Ms bijoux

Nu är vi på banan igen =)

Sov gott! Puss puss

Gettin things done!


(Bild från i Lördags .... hehe??)

Idag är det verkligen en fixar dag, jag känner att jag stryker saker som jag skrivit upp på min lista och att jag kan glömma bort dem. Och det är skönt, att listan fylls på är ju en annan sak, men that´s life. Men saker som jag har tyckt vara lite jobbiga försvinner nu i alla fall =)

Så jag ska nog fortsätta att boka av saker och sen kan jag o martin mysa och slappa framför tv:n ikväll, så skönt!!

Hoppas ni alla har en mysig dag och så hörs vi lite senare.

Puss o kram

Im back in the Malmö...

He he nu är jag tillbaka hemma igen och nu kanske jag kan göra lite mer koncentrerad bloggning och inte bara komma med en massa ursäkter =) Men det kommer en till, dagens outfit är inte med idag utan börjar imorgon! På riktigt!

Idag har jag varit hos min pappa, sen har jag lunchat med L och J innan jag tog tåget till Malmö. Martin hämta mig och sen varjag hemma och har myst med Martin och kollat film. Och jag fick ju fixa lite här hemma också och packa upp och så. Imorgon är det skola igen sen ska jag ta itu med en massa saker som står på min att göra lista och den börjar bli lång =) hehe... men det ska jag fixa imorgon och tvätta och träna.

Jag tror även att jag ska köra en period med lite GI-mat igen, jag ställde mig på vågen hos pappa i helgen och det var ju inte speciellt kul... =0( dags att ta hand om mig själv!!! Men i alla fall tusen miljoner pussar till alla söta. Och här kommer lite kort från min vistelse i hemmatrakterna:









Här är lite härliga bilder på underbara människor (o djur). Sov gott allihopa!

Puss puss....

For all eternity

Im sorry this illusion...

Hej mina söta bloggläsare! Jag är så dålig på detta nu, men jag kommer att vara en bättre bloggare när jag kommer hem igen, idag hade jag tagit kort på dagens outfit men just nu hittar jag inte min sladd till kameran jag hoppas att jag hittar den i packningen när jag packar upp imorgon.
 
Jag hoppas verkligen att ni gillar mig ändå, fast jag slarvar lite just nu. I vilket fall så ska jag sova nu och imorgon kommer jag att blogga när jag kommer hem, det blir typ vid sex tiden, så ha en bra dag imorgon också.

Massor pussar och glöm inte, I´ll be back!!

Eternity

Mys!



Hej alla snyggingar! Idag har jag en mys tisdag, vaknade vid kvart i tio och fixa mig sen åkte jag och hälsa på S och barnen, som jag ska vara gudmor åt den ena i alla fall. Och det är jätte mysigt, lite senare i eftermiddag ska jag till J och äta och prata och ha det bra och sen blir det hem till Mamma igen. Och då får jag packa ihop mina grejer för imorgon bär det hem till Malmö igen och alla mina älsklingar där =) Min martin <3 Men det har verkligen varit toppen i Linköping, men ska ju hem om tre veckor igen så det blir toppen =)

Ha nu en underbar dag!! Hörs lite senare ikväll sen, och då kommer en dagens, hoppas jag =)

Puss puss


love!

Hej hopp, gud vilken dålig bloggare jag är just nu =) Men jag hoppas att ni har överseende, idag har jag varit hos min pappa hela dagen och på kvällen igår och han har ingen dator så det har ju inte riktigt gått. Men nu visar jag att jag lever i alla fall.... Har haft det jätte mysigt hos pappsen, men jag har mått lite dåligt har haft ont i huvdet hela dagen, yr på nåt sätt och ont i nacken. Och jag har lyckats få en vagel igen.. men men det går väl över, nu tänker jag snart se på CSI och sen ska jag nog sova...

På kvällen har jag varit hos mormor o morfar o ätit mat också, de ville ju se mig när jag var hemma i LKPG, och det var gott och trevligt...

Dagens outfit har ni ju nu inte fått på två dagar, men igår hade jag ju som sagt ingen dator och jag glömde ta bild och idag har jag bara myskläder, eftersom jag inte mår så bra....

Men sen måste jag bara säga igen hur kul jag hade i lördags det var verkligen toppen =) och här kommer lite bilder:









Det var verkligen en toppen kväll! Älskar er tjejer.

Det kommer komma mer dagens outfit, börjar imorgon kväll hoppas jag =)

Puss puss


Love.


Sunday bloody sunday...

Godmorgon eller ja förmiddag =) Idag är jag mycket trött och det beror på att jag kom hem kvart i fem inatt.... Men jag hade så sjukt kul igår, verkligen toppen!! Jag kommer att lägga upp lite bilder senare. Just nu måste jag försöka dra mig in i duschen. Måste bara säga tack underbara tjejer för igår, C,S och H toppen kväll, VERKLIGEN!! Älskar er!!

Nu ska jag duscha sen ska jag åka o kolla på det nya fölet som J har köpt. Sen ska jag till min söta pappa och vara hos honom ikväll =)

Ha en underbar dag! 

Puss puss (det kommer pictures later)

<3 

Wonderfull day!

Hej sötisar! Nu är jag hemma igen och har fixat mig och ska straxt åka iväg till C och ha tjejkväll, det ska bli super kul! Nu på dagen har jag mamma o Emelie varit i stan. Vi har fikat o myst och så har jag hittat en underbar kjol, som jag nu har på mig!! Så jag hoppas att alla får en underbar kväll för det ska jag ha, ikväll ska det dansas, tjooo!!

Saknar alla mina älsklingar i Malmö =)

Här kommer dagens (blev bara en för jag glömde ta kort innan jag bytte om):

Body: Gina (ny)
Kjol: Gina (ny), underbar!!
Strumpbyxor: Hm
Pumps: Monki
Armband: Tomas Sabo

Visst är den fin??

Söta lillasyster har fixat håret på mig med =)

Här är en söt bild på mig o Zelma också imorse...


Puss på er! Kommer svara på kommentarer imorgon!!

Ha en underbar lördag!!

Puss puss

Linköping calling!

Hej alla söta! Ber verkligen om ursäkt för att det inte blev någon uppdatdering igår men jag kom ju hem till linköping igår och det var så mysigt att se alla och saker att göra så jag hann inte helt enkelt. Jag tror att jag kommer kompensera med två outfittar idag istället, eftersom det inte blev någon igår! Ikväll är det nämligen fest! och nu ska jag in till stan!!

Igår var jag hos pappa först sen hämta mamma mig och vi handla och åt god mat sen var vi på bio jag, mamma, o emelie och såh Mamma MIa, och den var underbar! Sen körde vi hem och sov, jag har det väldigt mysigt =) Saknar plutten dock.

Ha nu en underbar dag så hörs vi sen!!

Puss puss

No dagens today!


(Alla dessa söta ska jag träffa i helgen och några till )
Hej honeys! Idag har jag verkligen haft fullt upp. Imorse var jag o lämna mina fina katter hos veterinären och nu ligger de alldeles utslagna efter operationen, men de kommer att må bra, de behöver bara vila, men nu har de små plastkragar på sig så att de inte ska bita på stygnen, så söta!!

Annars har E och jag gjort klart arbetet WWWWWWWOOOOHHHHHHHHOOOOOOOOOO!!! känns så jävla bra så det ska ju firas med en 18 glas vin eller vad var det vi sa??? =) Så det ska vi skicka in imrgon.

Och imorgon lämnar jag Malmö för norrligare (??) bredgrader eller ja jag åker hem till Linköping, ska bli asmysigt!! Träffa mammsen o pappsen o Emelie o alla fina. Och så kusinkväll på lördag då blir det party med underbara brudar =)

Nu är klockan snart nio och jag ska kolla på Fringe, och idag blev det ingen outfit eftersom jag gått i Champion mysbyxor en stor tee och en munktröja och osminkad och bara grymt fokuserad på arbetet, som nu är KLART!!

Hoppas alla får en underbar kväll!

Massor pussar!!

And the beat goes on...

Imorse lämna jag mina söta små katter till veterinären, de ska bli kastrerade. Sen lyxa jag o E till det med en espresso frukost, gott gott. Det går ju bra med hälso veckan =) Jo det gör det faktiskt träningen är ju igång men det blev en falafel nu till lunch och det var rikitgt smaskigt.

Men nu har vi haft lunch och har enbart analysen kvar på vårt arbete så den ska göras nu och sen är det klart o jag säger bara YEAH!!! Så gött när vi blir klara! Ha en bra dag! Hörs sen!

Puss puss

Dagens outfit!

Nu sitter jag o tittar på greys anatmomi, det är mycket bra!! Innan det har jag varit på aerobics, det var askul och jag svettades som bara den!  Sen gick jag hem och då lagade jag o plutten mat, idag blev det spagetti med kycklingsås med vitlök, jätte gott! Sen blev det greys som sagt och nu ska jag hoppa i säng =)

Imorgon ska jag upp riktigt tidigt för jag ska lämna katterna hos veterinären och de ska bli kastrerade och stereliserade, och sen ska uppsatsen bli klar imorgon. Och så ha jag tusen andra saker att göra men det ska nog lösa sig hoppas jag =) Här kommer dagens outfit:

Tröja: Diab´less (döskalle tryck på ryggen)
Tights: Gina
Mössa: Svea (nehe =))
Tee: Hm

Mössan står rakt upp det ska den ju inte göra =) men sånt e livet, E tyckte det skulle va så!!

Hoppas ni sover gott. Hörs imorgon!

Puss puss

Om jag kunde vagga dig varm och lugn...


(åh jag önskar att jag såg ut såhär idag =) från Gucci, bild style.com )

Nu är det en ny dag igen, fan det är så sjukt veckorna bara springer på och av någon konstig anledning är jag stressad varje morgon, tror att jag har gott om tid och så visar det sig att det har jag ju inte. Men men så är det, nu ska jag i alla fall iväg på ett ärende och sen ska jag hem till E för att förhoppningsvis skriva klart analysen till vår uppsats, det vore bara så grymt, as gött! Sen är det tänkt att jag ska köra aeorobics ikväll och sen mysa med Martin när jag kommer hem.

Men som sagt nu brinner det  knutarna, nu måste jag bli klar!! Hoppas alla får en underbar dag!

Puss puss

En Dagens, for you!

Nu har ännu en dag gått och det är kväll och läggdags, och trött är jag så det ska bli underbart !! Ikväll efter jobbet har vi varit och handlat på City Gross och efter det gjorde jag underbar paj med broccoli och bacon med en massa grönsaker och god vinegrett a la E, super god!

(muschos gott)

Sen blev det desperate housewifes åh det är så bra, ´jag vill inte att det ska ta slut. Något jag är lite ledsen för är att jag missa Gossip girl i söndags, någon som vet när reprisen är??  Men nu ska jag i alla fall sova och imorgon blir det nya äventyr, för att till helgen åka hem till Linköping, MYS!! Men här kommer dagens:

Jacka: Hm Divided
Halsduk: Hm
Klänning: Bondelid
Tights: Gina
Stövlar: Vagabond

Sov så gott alla fina!

Puss puss 


Åh en ny väska!!

Åh jag vill verkligen verkligen ha en ny snygg skinnväska och jag känner att jag skulle vilja kosta på den lite, inte för mycket, den får ju absolut som mest kosta 6000 kr och då tänker jag att man kanske kan önska sig pengar till denna i julklapp =) smart va?? hehe men det är ju speciellt liksom och de jag verkligen vill ha är:
- Mullberry Baswater, oak, en klassiker, pris runt: 6000 kr
- Louis Vuitton, Speedy 25 Damier Canvas ca 5000 kr
Ja det är väl egentligen någon av de två som jag verkligen vill ha, men detr är ju muschos money, men önska sig får man ju =)



Vill ha nu!!! Nu ska jag äta lunch! Puss på er!

BABES!


(Rihanna, posh24, behöver ha lite motivation från coola brudar!)

Godmorgon! Eller ja den börja väl sådär måste jag säga, hade ställt klockan på 7.00 och vaknar då stänger av alarmet och sen somnar jag om, ÅÅHH jobbigt!! Vaknar sen i alla fall 7.20 då det var meningen att jag skulle gå om 5 minuter, fick göra mig klar fort som aldrig förr pusst!! Springer sedan ut till bussen, hann ju inte gå idag! Och medans jag gör det, svänger det in en utlkändsk ung kille till vägkanten där jag går och börjar vinka som att jag ska hoppas in i bilen, detta känns mycket obehagligt. Jag börjar titta in i bilen om det är någon jag känner men det är det inte, inte vad jag såg. Mycket mycket obehagligt, jag tyckte inte att jag såg ut som en prostituerad när jag gick ut imorse. Eller var det bara för att jag är så sjukt snygg!

Men varför är det så att några personer tror att man ska få nedvärdera någon annan på det sättet!! Jag blir riktigt förbannad, jag kan ju inte rå för att jag är snygg, men ingen ska få göra så mot någon! Han vinkade som fan i bilen och jag vinkade bort honom och då åkte han, mycket otäckt!!

(Coola pussycatdolls, bild posh 24)

Sen i alla fall blev det lite bättre när jag kom till konserthuset och blev bjuden på frukost från ett nyöppnat café, mycket trevligt och jag kom till jobbet i tid trots att jag försov mig, man får ju vara snabb ibland =) Men jag är skakad över den idiotiska människan, som tror att man får bete sig hur som helst, det kan ju vara någon jag känner, men det tror jag verkligen inte, då skulle ju den människan ha ringt. Men nu ska jag släppa det men det känns inte kul.

(Snygga Cahlize Theron)

Detta blev ett riktigt långt inlägg men jag behövde avreagerar mig lite, ha en toppen måndag!

Puss puss

Dagens och veckans godingar!

Nu är jag hemma igen efter att ha haft en busy dag, E o jag har skrivit på arbete och sen var vi på en lägenhetsvisning. Sen har jag varit o tränat Aeorobicsdans, as askul var det och svettigt och det kändes riktigt nice, jag vet inte hur många gånger jag sagt detta i mitt liv men jag vill verkligen komma igång och om jag tränar 3 gånger eller 4 i veckan och går o cyklar till skolan ska jag nog fan lyckas, jag hoppas verkligen det!! För  jag vill gå på stranden o vara fit nästa sommar!! Men nog prat och mera action jag känner mig nöjd med dagen i vilket fall som helst!

Nu myser jag till CSI och sen ska jag sova och imorgon blir det jobb, jag måste duscha också, ska försöka att hinna det =) Här kommer dagens outfit:

Sjal: Mormors gamla
Kofta: La redoute essentials
Linne: Hm
Jeans: Leavis
Armband: Ms bijoux

Och så har jag ju missat o lägga upp förra veckans outfit här är måndag till söndag:



Vilken gillar ni bäst??

Puss puss

ååååhhh bip bip!

hej hallå =) Nu har vi varit i skolan och haft föreläsning sen klockan tio, innan var morgonen lite stressad så hann inte blogga! Men nu är jag hemma hos E och vi ska äta lite lunch och sen försöka färdigställa vår uppstats, ska bli så skönt när vi är klara med den. Idag blir det paj med fetaost, soltorkade tomater o ruccola från igår, åh det ska bli gott!

Efter upssatsskrivandet blir det att följa med E på visning och sen ska jag på dansaeorobics på sats, gött med träning igen, måste verkligen skärpa mig !! Sen ska jag hem o mysa med älsklingen och äta mat, sen är det ju CSI också!!

Nu får ni ha en underbar höstdag sålänge, så hörs vi sen..

Love

Todays outfit+yesterdays party!

Snyggingar Im so sorry dålig uppdatering idag igen!! Men men så blir det när man är helt inne i pluggande! Men E o jag har i alla fall fått en massa gjort så vi tror att vi kommer bli färdiga snart, och det är sjukt nice! Så idag har jag alltså pluggat hos E sen gick vi hem till mig o M och lagade paj,sjukt god, med soltorkade tomater, ruccola och fetaost JUMI!! Och sen ville E bjuda på efterrätt så då blev det marangswiss, supergott!  Vi har nu bestämt att vi ska börja hälsovecka imorgon =) Meningen är mer lagad bra mat och mycket träning, känns som det är välbehövt, så jag börjar med ett pass dance aeorobics redan imorgon =)

Hoppas att alla haft en grym söndag och att starten på nya veckan blir toppen =) Här kommer dagens outfit:

Scarf: i siden från La redoute essentials
Tröja: La redoute essentials
Tee: Hm
Tights: Gina
Mintonkas: Nilsons
Klocka: Adidas

Sen lovade jag ju lite bilder från gårdagens party, kommer här:







Sådär där var lite från igår, det var super kul verkligen, fabolous!! Men nu ska jag sova för imorgon är det skola igen, och sen är det en fullproppad dag, men vi hörs imorgon!

Puss puss

Eternity.

Sunny sunday!

Héj snyggingar! igår var det fest hos oss och det var jätte kul! Det var mest tjejer och martin =) Riktigt kul! Det avslutades med att E,M,J gick ut men jag o Martin o E stannde hemma, och vi blev assugna på pommes så typ vid ett inatt så friterade vi pommes och åt bearnässås (stavning?) det var sjukt gott! Och en riktigt lyckad fest!

Nu ska jag iväg till E och gå på visning, sen blir det lite mer arbetande med uppsatsen och sen hem till oss igen för att äta god paj =) Sen blir det mys med min älskling, en bra söndag och solen skiner ju också =)

Här är gårdagens outfit:

Linne: Monki
Tights: AA
Armband: Tomas Sabo och Ms bijoux.

Nu måste jag dra! Kanske lägger upp några bilder från festen sen =)

xoxo

Full?

nu har jag haft en underbar kväll, jag skulle nog kalla mig själv full faktiskt, men nu ska jag sova, jag måste bata säga att E och E är underbara. Och m o J var riktigt kul. Och min M jag älskar dig förallyid, nu ska jag sova! puss

outfit kommer imorgon! opuss

xoxox

Min tattuering!

Nu sitter vi och jobbar på statsbibloteket och har kommit igång med skrivandet och är nu uppe i 10 sidor med bra innehåll =) Känns riktigt skönt som att vi nästan kan bli klara nu i helgen! Och det vore fantastiskt! Sa ju förut att vi ska på tattueringsmässa sen, det ska också bli askul, hoppas att man kan få se en massa snygga tattueringar, själv har jag två =) Och är ganska sugen på en till, en sitter på ryggen och en på handleden. Och nu skulle jag vilja ha en på foten, de blir liksom som ett beroende =) har man gjort en vill man ha fler..... =) Men jag vet ju inte vad jag vill ha och spontantattueringar ska man ju inte göra =) hehe.....men vi får väl se!

Min tattuering gjordes i slutet på Mars =)

Så det ska bli toppen, det blir jag o Martin o E som ska gå o kolla läget ! Men nu är det bäst att jag jobbar vidare ska nu skriva om stadsbild och hustyp, från miljonprogrammet =)

Måste bara säga också att jag klickat hem sex and the city filmen från cdon.com (eller bokat) och så seeing sounds med nerd också, det får vara dagens låt, Everybody knows-nerd. Och pharell williams är ju så grymt snygg!

xoxo

Alldeled alldeles underbar.

Godmorgon! Nu sitter jag på stadsbiblioteket och väntar på E och då passar jag på att blogga, vi ska sitta och skriva vår uppstats även idag. Men ikväll bli det roligare saker =) Medans jag väntar nu sitter jag o äter smaskig frukost från Espresso house, det är mycket gott. Men jag tror att min sötaste E kommer att dyka upp snart =)

Mums!

Igår kväll skulle jag ju blogga om min outfit och så men när älsklingen o jag kom hem från middagen var vi så trötta så vi somna på varsinn soffa, romantiskt va?? =) Så det blev inget bloggande. Men kvällen var supertrevlig, maten var super på Mando och sällskapet toppen!! Gårdagens outfit kommer här:

Tröja: Monki
Klänning: Monki
Strumpbyxor: Hm
Skor: Lacoste
Sjal: Mammas gamla

Hoppas ni har en toppen lördag, nu ska jag plugga och sen ska jag på tattueringsmässa och äta falafel. Sen blir det lite vin med lite brufar =)

Puss puss

KRUBB!

Nu har E o jag pluggat hela dagen och vi har vara sjukt duktiga, det har dock varit stunder av godisskämt, men det har bara varit kul! Men nu är det äntligen dags att gå och äta välförtjänt mat! Vi ska ut på Mando och det ska bli så sjukt gott! Sen blir det fredagsslappande och jag skulle gissa att det blir lite idol, det är trevligt! Men ni får ha det så bra så länge så hörs vi sen, då kommer dagens outfit och så =) Ha det underbart. Puss puss

Eternity.

Happy friday!


(såhär laddad är jag idag, fast bilden är gamal =) )

Hej hallå, nu är det äntligen fredag, men tyvärr ska jag jobba med uppsats hela helgen, det är ju sådär, men i alla fall det kommer nog bli mysigt också. Jag ska gå till E nu och sen blir det full rulle med jobb. Men ikväll sen ska vi till Mando och äta mycket god mat, då kommer älsklingen och joinar också =) Så det ser ut att vara en bra fredag!

Detta innebär dock att jag kommer att få göra nästa inlägg lite senare ikväll, men det kan ni leva med va? Alla söta, frukost skulle jag ju äta med men tyvärr har jag blivit lite beroende av Espresso house, kanske blir en sn idag med ?? hihi, det vore ju sjukt gott, men vi får se =) Hoppas att ni får en underbar fredag och att alla mår bra =)

Puss puss

Eternity

FRINGE!


(Snygging, denna päls skulle jag vilja ha )

Nu är det kvällning igen och jag ligger och kollar Fringe, det nya programmet som går på femman och det är riktigt bra. Just nu är det paus och då passar man ju på att lägga in ett litet bloginlägg =)

Imorgon ska jag plugga, ska till E vid tio och försöka att få klart vår uppsats så att man bara kan ha kul sen, fast vi har kul när vi pluggar med =) Sen blir det ut o äta på kvällen, det ska bli mysigt!! Hoppas att det är fint höstväder så man kanske kan sitta ute, fast det kan ju vara lite kallt iof.

Förut fick jag as ont i magen det ha lagt sig lite nu men det var hemskt förut, så jag får nog sträcka ut mig på soffan vilket inte är helt fel, och ta det lugnt och sen ska jag sova, det ska bli gött! Hoppas alla har toppen kvällar vad i än gör =)

Puss puss

Eternity

Dagens.

Hej hopp! Idag har det varit ont om tid att blogga på, ber om ursäkt för detta =) Men jag började min dag med att promenera in till stan för att äta frukost på Espresso house (idag igen) med E och E, det var mycket mycket trevligt, verkligen en underbar start på dagen, så nu funderar vi på att starta frukost klubb =) Det tycker jag verkar som en bra idé!

Sen gick vi till skolan och hade förläsning om bostadsrätter och lantbruk, den var bra, men mitt i allt blev det brandövning och jag har för första gången i mitt liv gått på en brandtrappa på utsidan av huset!! Coolt va?? hehe...
Sen har jag o E gjort klart vårt Värdeutlåtande vilket gick över förväntan, det kännsmycket skönt =) Och sen gick jag genom stan hem för att köpa inpregnering till mina moccastövlar!

Och som ni nuförstår så är jag hemma och ska äta super god mat, stekt kyckling, pommes o bearnässås, åh gott, ingen hälsomat precis, men nu går jag ju så mycket så det ska nog jämna ut det hela, går faktiskt ca 90 min om dagen, bra!!

Här kommer dagens:

Sjal: Hm Divided
Kofta: Hm Divided
Jeans: Replay
Mintonkas: Nilsons
Tröja: Hm
Armband: Free willy och Ms Bijoux

Ha en mysig eftermiddag!

Eternity..

Todays choice

Hej hopp nu har denna dagen gått också, det går så fort i svängarna. Idag har E o jag fått lite till gjort på arbetet och vi har haft föreläsning om sxploatering, det var ganska intressant faktiskt. Sen har jag gått på stan med E och E en liten stund innan jag gick hem, jag köpte en fab klänning som ni får se vid ett senare tillfälle, den måste provas till pumps och tunna strumpbyxor innan den får plats i gardeorben på riktigt men jag tror den är här för att stanna =)

Sen har Martin o jag varit i en akvarieaffär o köpt fiskar, det blev jätte fint i akvariet =) Sen har vi ätit och slappat i soffan, nu ska jag slänga mig in i duschen och sen ska jag nog fixa lite med mina fotoalbum.

Imorgon måste jag verkligen komma ihåg att fixa saker som måste göras!!!

Här är todays choice:


Mössa: Hm
Jacka: Monki
Tröja: Monki
Tee: Nike
Strumpbyxor: Hm
Sneakers: Nike
Klocka: Adidas

Hoppas alla har en underbar kväll! Puss puss

Eternity

Himlen är oskyldigt blå...


(En bild från igår där det ser ut som E lyfter upp mig i huvudet =) )

Jag måste bara säga att jag älskar verkligen hösten, man får ha snygga kläder, det kan man ju på sommaren med men man kan ha mer kläder på sig och lite hetare =) (enligt mig) Det går att skapa mer helt enkelt. Och när det är en dag som idag så blir man bara glad, solen skiner, krispigt i luften och träden ´glimmar i en massa fina färger.. jaja nu ska jag sluta vara så poetisk eftersom det inte är min starka sida, men det är en bra dag hur som helst.

Nu ska jag strax cykla in till Lilla Torg där jag ska möta E för frukost på Espresso House, mmm gott, sen ska vi hem till henne innan skolan börjar klockan 13-17 och fixa lite med arbetet. Det känns som en bra dag, efter det ska jag hem och mysa med Martin! Så vi hörs igen när jag kommer hem vid sextiden... Ha en underbart härlig höstdag. Puss till alla söta läsare <3

Kärlek spread the word!

Dagens+mitt chateu!!

Snyggingar the moment you all been waiting for =) hehe..... dadaddammm Mitt (och Martins) Nya chateu:


Sovrum


Hall


Kök




Vardagsrum
(ska ju upp lite mer tavlor o liknande och på sista bilden så ska ett litet coffetabel till också)

Dagen idag har varit mycket bra, det har verkligen varit underbart höstväder och E och jag har haft det toppen mysigt! Sen så kom jag hem och då åkte jag med svärmor till centralen för hon skulle åka hem och då bjöd hon på fika på Espresso house, jag åt Mudcake och det var sjukt gott =) Sen åkte hon hem =( och jag tog bussen hem och då stod Martin o laga mat och det var jumi, potatismos och biffar och stekt lök, Mycket gott! Och nu känner jag att jag ska nog slappa lite. Känner mig trots allt lite sjuk, eller sjuk o sjuk men ont i halsen och vagel i ögat och lite snorig, jag har nog en infektion i kroppen, så då måste man ju få vila lite =)

Jag ska även sätta in en massa kort i album som kom med posten idag, det är en av mina hobbys och jag tycker att det är jätte kul=) Så nu hoppas jag att ni får en toppen kväll så hörs vi imorgon! Här kommer dagens:

Jacka: Hm Divided
Tee: Crocker
Tröja: JC
Jeans: Leavis 501
Sneakers: Nike
Armband: Tomas Sabo och Ms Bijoux
Väska: Friis & c/o

Ha en underbar kväll...

xoxo

Härliga höst!

Shit pommesfrites vilken fin dag det är idag, får be om ursäkt för att jag inte skrivit för än nu men har inte hunnit! Imorse var jag o E på studiebesök i Rosengård och kolla på husen som byggts under miljonprojeketet. Det var trevligt, sen gick vi in till stan och åt Falfel och det är så jävla gott. Och det är verkligen en härlig höstdsag idag =) Mycket fint, solen skiner det är hög luft och bara inderbart! Och så har jag och E spenderat dagen och det har varit jätte mysigt =)

Hoppas ni med har en toppen dag, nu ska vi snart på handledning och sen är det handledning,så vi är på rätt väg med uppsatsen.

Puss puss hörs sen.

Eternity


Dagens+kroppkakor=Vagel??

Hello... lite äcklig rubrik jag vet men så är det... Idag har jag ätit kroppkakor som Lena svärmor gjorde, de är helt fantastiska och jag kommer nog att ha det till lunch imorgon också, jag säger bara JUMI!

Sjukt gott! (Jag vet att det inte ser så gott ut, men ack vad fel det är !!)

Sen det där med vageln det är ju så att det sitter en i mitt öra och det gör mig riktigt trött, och ont i huvudet så jag ska nog gå och lägga mig på soffan oh slappa, sen ska jag även titta på CSI också.... Riktigt bra tycker jag. Sen så vet jag att några är lite nyfikna på bilder från mitt chateu... men det kommer, men just nu är som sagt svämor här och det är lite stökigt överallt så ni kommer nog att få bilderna imorgon kväll, hoppas det duger =) Men i alla fall nu måste jag vila, hoppas alla får en underbar kväll så hörs vi igen imorgon!  Här kommer dagens:

Mössa: MQ
Kofta: Hm
Jeans: BikBok
Linne: Hm
Sneakers: Nike
Armband: Littmarck och Ms Bijoux
Jacka: Hm Trend
(Ni skymtar lite av den underbart fina tapeten som sitter i sovrummet i bakgrunden =))

Puss till er underbara bloggläsare =)

Eternity

Shoes shoes shoes!

Att jag är en skogalning är väl allmänt känt och nu har jag hittad dessa underbara skapelser från Top shop mycket fint!! men jag vill även ha ett par härliga svarta skinnkängor!! Passar ju lite bättre nu till hösten än de jag tänker visa, men pumps= det är så man smälter med de höga klackarna och fina detaljerna!! Underbart! Men så är det och man kan ju faktiskt ha strumpbyxor i och så länge det inte är snö så är det ju inga större problem =)

Nu är det snart lunch och sen är det ju bara halva dagen kvar, så skönt, sen ska jag hem och mysa =) Och nu kom en toppen låt på radion också Akon-Dangerous, me like, jag blir fest sugen =) Men här kommer skorna Enjoy!


Hot hot hot från Top Shop, me lajki!!

Puss!!!

Eternity

Sun is fashion!

Åh vad skönt det är när solen skiner till skillnad från igår då regnet öste ner. Men något som inte är så kul är att jag vakna med en vagel i ögat imorse, hela ögat är svullet och det verkar satan! Men men det går väl över till slut, men just nu gör det förbannat ont. Idag jobbar jag och sen ska jag hem och äta kroppkakor=som jag älskar. Martins mamma är hos oss och hon ska göra det idag!! Jag hoppas att alla har en mysig måndag och det är en bra start på veckan =) Jag vet ju att jag lova bilder på lägenheten igår men det kommer att komma, antingen ikväll eller tomorrow! Ha enunderbar dag!

Tänkte visa förra veckans och förr förra veckans outfits, det blev ju inga hela veckor så jag lägger ihop dem =)

Detta är alltså mån, tis, ons, tors= förr förra veckan och fre, lör, sön förra veckan!

Vilken gilar ni bäst?

puss puss

Eternity

Dagens!

Nu har martins mamma kommit och hon ska vara här till och med tisdag! det är mysigt och hon ska hjälpa till o sy lite och göra kroppkakor och det är så sjukt gott!! Nu är det snart läggdags också jag är mycke trött ! Och imorgon ska jag jobba det blir bra då tjänar man pengar och det är ju alltid bra! Nej nu får jag gå tillbaks och vara lite social innan det är dags för sängen. Ledsen att jag inte svarat på alla kommentarer men jag kommer svara på alla imorgon =) Gillar er mina söta bloggläsare =)

Här kommer dagens outfit:

Mössa: Hm
Jacka: Hm Divided
Klänning: Monki
Tröja: Monki
Tights: Gina
Halsduk: Hm
Skor: Lacoste
Armband: Tomas Sabo och Ms Bijoux.

Sov gott!

Eternity.

MYSPYS SÖNDAG!



Idag har jag också haft fullt upp! På förmiddagen har jag varit på IKEA igen och köpt en pall, skohyllor och hyllor till vardagsrummet. Sen var vi och handlade och sen var vi på Zoocity. Sen åkte vi hem och satte upp allt fint i lägenheten och nu är det toppen!!

Sen kom E hit och vi har myst och gjort arbete, och hon har myst med våra katter massor =) Vi har alltid så mysigt när vi umgås=) Gillar att hon e hos mig!!

Jag kommer att lägga upp dagens och bilder på lägenheten lite senare! Men till dess får ni ha det toppen! Nu ska jag kolla på Gossip Girl jag har verkligen längtat till premiären och nu är det bara sju minuter kvar!!

Puss puss...

Eternity.

Todays!

Hej alla snyggingar! Denna dagen har varit full stå hej! Vi har varit på ikea´, köpt byrå och sen har vi fixa och styrt hemma, det resulterade i att vi inte blev klara för än nu! Men nu är det så sjukt fint, jag är riktigt nöjd med inredningen!! Men nu ska det i alla fall bli mat, tyvärr blev det inte Mando som var planerat utan vi kör på lite kebab o pizza istället, inte så nyttigt men ack så gott, så nu måste jag kila iväg o hämta maten!!

Dagens:

Tröja: Monki
Tee: Nike
Strumpbyx: Hm
Uggs: Ellos
Klocka: Adidas

Eternity

Happy saturday!


(Jag är så sjukt sugen på en ny väska men jag hittar ingen som jag blir kär i, förutom för dyra som denna från Jimmy Choo och en massa andra på net-a-porter.com)

Hej hopp.... idag är det lördagoh det gillar jag! Jag har ätit ostbullar och en kanekbulle eftersom det är kanelbullensdag, det var gott! Just nu sitter jag o väntar på Plutten så att han ska bli klar så vi kan åka till ikea för att sedan komma hem igen och sätta upp en massa saker =) Jippie! Jag vill bara att allt ska bli så glänsande fint som det är i mitt huvud... hehe snart där!

Jag har även en bra dag idag känner mig jätte snygg i mina nya kläder =) Så ni får se en dagens bild LATER! Men nu ska jag nog gå o tjata lite på Martin så vi kommer iväg någon gång. Ha en underbar lördag, catch you later! Puss puss.

Eternity

Dagens is back!

Nu har jag ätit tacos och är mätt och belåten och det är verkligen en mysig fredagskväll, plutten o jag i vår nya fina lägenhet och tittar på tv och pratar =) MYS! Imorgon blir det som sagt mycket fixande men det kommer att bli fab när det är klart! Nu ska jag bara slappa sen ska jag sova och ladda för imorgon! Hoppas alla har en underbar fredag vad ni än gör. Puss på er!

Här kommer dagens (lyckades dock inte få någon bra bild på mig) men men :

Stickad tröja: Hm Divided
Tee:Hm
Strumpbyxor: Hm
Stövlar: Vagabond
Armband: Tomas Sabo

(Har klippt luggen med jag tycker den är lite kort.... men den växer snart ut hoppas jag =))

Hörs imorgon! PUSS!

Eternity

Love it!

Åh måste bara säga att jag trivs så himla bra i nya lägenheten, det är så fint här och det är fortfarande lite att fixa men det är bara mys! åh så skönt att ha nära till city och bara vara i malmö I love it! Nu ligger jag o slappar lite och kollar på tv, snart kommer nog plutten hem och då ska vi äta tacos =) Och sen blir det fredags mys, jag tror att jag måste ha lite godis... det är ju ändå fredag!

Nu ska jag tända lite ljus och så ska jag nog kolla om jag ska framkalla lite kort, ska förstora några med som vi ska ha på väggen här =) Hoppas alla har en underbar fredag. Det kommer en dagens sen men jag måste vänta till martin kommer hem för jag har inte fått upp min spegel än =o) Puss på er!

Måste bara säga att jag verkligen verkligen vill ha ett Hermès H-braclet, ge mig nu, men det kanske man kan önska sig när man är klar med skolan nästa år och tar kandidat examen!

Detta är sjukt fint, men jag tror jag vill ha det som är svart och guld!

Eternity

ÄNTLIGEN INTERNET!!

Nu finns internet i mitt nya chateu =) och det är så skönt då kan bloggningen återgå till det normala, tjoo! Idag har jag varit på stan och shoppat lite grejer till nya lägenheten, som börja bli klart nu är det mesta piffet gjort och kartonger uppackade. Men det är en massa saker kvar att sätta upp och det ska göraas imorgon när vi får låna en borrmaskin. Då ska nya skåpen upp och gardiner o tavlor, så jag tänkte att jag skulle visa lägenhetsbilder på söndag eller måndag, vad sägs om det!?

Nu blev det ju så att det råkade slinka ner några saker till mig också när jag bara råkade gå in på Monki o Hm men men , nu är jag super lycklig i alla fall, här kommer det jag shoppade:




De tre översta är från Monki och mössan från Hm, jag är ju lite svag för döskallarna =) Och snart kommer ni givetvis att få se det på, då från och med idag är ordningen återställd och dagens outfit kommer att infinna sig igen =)

Jag har saknat er sötisar!

Eternity!

BALMAIN!


Ja jag vet att detta har varit på alla modebloggar (nästan) idag, men kan man låta bli?? NEJ! Detta är så sjukt snyggt så jag vet inte var jag ska ta vägen, så klockrent, detta känns verkligen redy to wear och är bara helt helt underbart!! Jag pratar förstås om Balmains vårkollektion som bara är helt FAB! Jag skulle verkligen vilja ha allt ALLT! If I would I could. Bilden är lånad från världens snyggaste KLING. och här är fyra av mästerverken, jag menar kolla bara på kavajerna och jeansen, FAB FAB FAB!

Detta kommer nog vara dagens sista inlägg eftersom ni vet vid detta laget att jag är utan internet och det suger verkligen!! Ni ska bara veta vilken bloggabstinens jag har! Och jag vill ju visa dagens outfit och veckans... Jag längtar. Men jag får ju försöka att tänka ut en massa fina outfits tills det ska visas på bloggen igen =) Ni ska också få se mitt nya chatue, det är så grymt fint! Inte riktigt klart, men imorgon och i helgen kommer det fixas det sista. Sen ska vi köpa en tavla och en byrå till men det kommer lite senare.

jag ska försöka göra ett inlägg imorgon från skolan, men nu ska jag snart gå o plugga hos sötaste E och sen ska jag hem o mysa med Älkling och katterna =)

Puss puss

Eternity

ÄLSKADE BLOGG!

Detta kanske är lite konstigt men nu när jag sitter på jobbet och har tillgång till internet känner jag hur mycket jag älskar att blogga, jag saknar verkligen att lägga ut outfits mm och få alla kommentarer o läsa bloggar..., o ja ni vet =) Men det ska nog lösa sig i helgen tror jag. Men efter jobbet idag ska jag hem till E o jobba med uppsatsen, sen ska jag hem och mysa. Jag undrar också, ÄR det någon som vet när Gossip girl börjar ??

Men nu när jag har chans att blogga måste jag ju visa hur mycket fint jag vill ha från net-a-porter:

Detta är dagens önskeoutfit...

Kofta från Alexander McQueen,  Topp från Anna Sui, Jeans från 7 for all mankind, kappa från Halston och fin fin väska från Bottega Veneta. mmm vill ha nu!!

Men om jag skulle ha turen att gå ut på drinkar ikväll hade jag nog velat ha detta:

Kavaj från Nina Ricci, Stickad tröja från Sonia Ryikel, kjol i sammet från Chloe och ascool bag från Bottega Veneta, FAB!!

Men om kvällen hade utvisat sig i ett faboulous party hade jag velat ha detta:

Underbar klänning från Christian Lacroix!

Men ee jag kan ta allt nu =) Ha en underbar dag! FIna bloggläsare ;)

Eternity.

Utmanad!

Blev utmanad av sötaste Frida att göra denna lista:

KLÄDER
Skor:
Mina underbara svarta pumps från Gojane
Sneakers: mina älskade Nike!!
Jeans: Just nu är det mina leavis 501, lite stora!
T-shirt: Gillar enkla oversized tees, eller med schyssta tryck, men alltid lite slappa!
Underkläder: Björn Borg boxer, I love it!

ACCESSOARER
Väska: Åh önskar att jag hade en svart Cyndi från Chloe, men just nu kör jag på en grön i skinn från Friis &c/o
Plånbok: En röd i ormskinn från Wedins, men en LV hade ju inte varit fel.
Solglasögon: Gillar mina röda pilots från wedins, men vill ha Wayfers.
Klocka: Älskar min Rolex och min Adidas Candy watch

BADRUM
Tandkräm:
Colagate
Tvål: Bliw, smultron
Parfym: Inspiration, Lacoste
Medicin: Artonil, magtabletter
Vitamin: Nop!
Huvudvärkstablett: Ipren

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten:
Ramlösa citron eller skogshallon
Vin: foot of africa, vitt ska det vara och torrt.
Bröd: bakar ofta eget på dinkelmjöl, annars något med fullkorn.
Glass: Finns det något godare än Ben and Jerrys Brownie =)

HEMMA
Säng:
Säng i Ek från Rum och Interiör
Lakarn: Sängkläder från IKEA med olika mönster
Esspressomaskin: nop
Kylskåp: Ett vitt bra!

TEKNIK
TV:
En samsung 50"
Stereo: Har ingen, men ska köpa högtalre till iPoden
Mobiltelefon: Sony Ericsson K660i
Mp3: En underbart fin iPod Nano i silver
Dator: En Laptop, Fujutsi simens.

FÄRDMEDEL
Bil:
Martins Mitsubishi Carisma
Taxi: Efter dans i höga skor...
Cykel: Cyklar o går numera vart jag än ska.

ÖVRIGT
Frisörsalong:
Madde, grym frisör.
Bank: Handelsbanken

japp då fick ni veta lite mer om mig. Idag är jag på jobbet så därför har jag internet. Ska försöka hinna svara på era kommentarer alla söta! Men jag kommer nog inte ha internet för än nästa vecka hemma, så hoppas att ni hänger kvar och läser bloggen och dagens outfit och allt när ordningen är återställd =) Love ya!

Puss puss..

Eternity

RSS 2.0