This is the end of something new


Jag o söta pappsen igår

Gårdagens outfit:
Sweat: Peak performance (julklapp)
tröja: Gina
Jeans: parkside, never denim


Jaha nyårsafton, fan vad detta året gick fort. Inför 2009 kände jag att "detta kommer bli ett bra år" och just nu känns det "jaha, nytt år igen", men jag tror att det var för att jag hade så starka planer inför 2009, 2010 känns liksom lite luddigt, men jag tror det kommer bli toppen. Så mina förväntningar inför det nya året är:
*Att jag ska få ett jobb *Att jag ska få vara lycklig med min älskling, mina vänner o familj *Att jag ska ta en magister examen *och att det ska bli lite resor inplanerade och även mycket kärlek o shopping :)

Nyårslöftena är: *Spara mer pengar (tror att det stått som löfte varje år) *Fortsätta träna 3-4ggr i veckan *gå till tandl(har tandläkar skräck), Ska försöka hålla allt!

Så jag tror att 2010 kommer bli ett riktigt bra år också, dock så prata jag o min stinis om att det decennie som kommer nu kommer bara handla om vuxen saker ;) ingen mer student eller sånna grejer, utan mer vuxna saker, det både suger o inte suger, för det kommer ju vara fantastiska saker, men det kanske handlar om mer vuxna beslut, som riktigt jobb o så... Hur som helst, it´s gonna be good!!!

GOTT NYTT ÅR!!!


It must have been love




Bilder från julpaketsspelet i söndags, många söta brudar och det var två till men L ville inte vara med på bloggen o då fick inte A det heller, eftersom de bara fanns på samma bild :)



Stinis och jag igår kväll <3

Och så en frostig buske, lite vinterlandskap :)


Gårdagens outfit:
klänning: monki (ny)
Tights: Bik Bok
Stövlar Vagabond

Nu ska jag dra iväg till pappsen, vi ska byta lite grejer som han fick i julklapp, sen kanske det blir en mysig lunch, jag måste köpa en ny mascara också, min e helt torr :( Sen blir det att åka hem till Älsklingen och imorgon ä det nyår :)

Puss på er!

ps. Bloggen är under lite omorganisation ;) o det är jag som fixar, o jag e inte så duktig så det kan ta lite tid, hehe, hoppas ni fattar det :) Puss

If we ever meet again



söndagens outfit

swet från weekday
sjal från gina
skjorta från bommerang
jeans bagsy från never denim




Bild från igår kväll med kussen :)

nu ska jag stressa vidare till linköping och fika med kusse från dubai sen dinner med stina.

pusspuss

Kärlek

Nu är jag hemma hos mamms o syster o sitter o myser i soffan, innan har jag haft en toppen kväll med min söta Sophie, åt supergod mat, men åt för mycket så jag ä proppis nu!! Men en superkväll har det varit. Men nu ä jag ju ifrån älsklingen igen och då saknar jag ju honom massor förstås :( men vi ses på onsdag igen.
Imorgon ska jag träffa min kusin som e hemma från Dubai och sen blir det dinner med min älsklings Stina :)
Ha en mysig kväll!!
Puss

Merry christmas


Nya bilen, älsklingens o min julklapp :)

Fika på stan, och onsdagens outfit: Jenny Skavlan klänning från Bik bok

Jag o mammsen dagen innan dopparedan.

Julafton och outfit: tee: Monki
Kjol: Hm trend
Halsband: Bik Bok
Skor: dna

Hos Faster o Farbror på julafton, här med kussen o farmor.

Jag o pappi

Julgranen hos mamma, mkt paket!

Söta systrar

Mina julklappar

Och så lite mat på kvällen, innan julafton var slut!

Älsklingen på juldagen hos hans mamma o pappa med hela familjen

Lite mer julklappar :)

Outfit juldagen (ursäkta sockarna)
Klänning: Jenny Skavlan för Bik Bok
Kofta: Bik Bok
Sammetstights: Bik Bok

Älsklingen o jag <3 o outfit annandagen:
Skjorta: Gant
Tee: Winnerbäck
Jeans: Parkside, Never denim
Halsband: Silverdreams, Bik Bok

Ha en din dag!!

Puss

Julen rullar ut...

Jahopp då var denna julen slut, men underbart har det varit :) Mycket kärlek, mat och paket. Och idag även lite annandagsshopping, monki hade asbra rea, men jag fick hejda mig, så det sluta med en klänning som jag kollat på länge och hårband o vantar, plus ett par leopardtights ;) Men som sagt allt har varit underbart och många fina julklappar har jag fått :) Och Älsklingen o jag köpte ju en julklapp till varandra som var ganska stor ;) en ny bil!! I like, så nu har vi en ny honda civic typ R, wrum wrum :)

Här kommer lite bilder från julhelgen och linköping, bilen kommer bild på snart!
DET SKULLE HA VARIT BILDER HÄR; MEN DET VERKAR INTE FUNKA FRÅN Macbooken, så jag fixar det imorgon från Pc:n, then it will all show I hope!
Puss

So mutch food

Hej! Jag lever :) men som alla andra så är det väl inte riktigt datorn som hägrar såhär i juletider, så inte för mig heller. Men nu hinner jag med ett litet inlägg, men allt kommer komma på bilder, så ni kommer inte att gå miste om något :) Hoppas alla har en underbar jul!

KÄRLEK!


Jul jul strålande jul, sänk dina vita vingar!

Haha, idag fick ni se mina frusna fötter i pappas sockar ;)
Nu är det snö, julgransdoft, paket under granen och den fina familjen sitter brevid, det ända som saknas är min älskling, men honom ska jag mysa med hela juldagen!! Och jag skänker mina bästa julkramar till alla fina människor och all min kärlek och julkänsla till mina älskade vänner och familj, JAG ÄLSKAR ER!!
Skänker också mina tankar till dem som inte har det lika bra som de flesta andra, God jul och jag hoppas att julen skänker ljus till alla!
KÄRLEK!!
Bilder på outfit och dagen och morgondagen kommer imorgon!
Puss puss

Outfit

Blus: Bik Bok
Tröja: Cubus
Jeans: groupie, never denim
Pappa ville att jag skulle visa att jag var frusen också så jag hade sockar(men bilden vill inte komma upp), men det är så jag fryser hela tiden, nu sitter jag med strumpor o två sockar på mig ;) o förut hos pappa var jag tvungen att låna en tröja av honom. Det e kallt men fint med snöig vinter :)
Puss

Old grounds!

Just nu sitter jag på mammsens jobb o väntar på att vi ska åka härifrån, men det verkar vara mkt att göra... men idag har jag haft en mysig dag, först frukost på esspresso house men fina fina sophie, sen massage känner mig helt mörbultad nu och sen umgicks jag med pappsen o nu väntar jag på mamms o ä hungrig, kanske blir det mc donalds ;)

Outfit kommer sen, snart e det jul!!

Puss

A little bit of me, I do not offer anymore


Söndagens outfit (ledsen för dålig bildkvalitet)
Kavaj: Hm
Linne: Monki
Kjol: Bik Bok
Stövlar: vagabond
Halsband: tomas Sabo

Måndagens outfit
Tröja: Hm
Blus: Bik Bok
Halsband: Bik Bok
Jeans: groupie, Never Denim

Idag började dagen bra, min älskade Stina kom och hämta mig och sen blev det en mysig frukost tillsammans på espresso house, I like! Sen kom min söta lillasyster in till stan och vi shoppade julklappar till fyra, så nu är jag all done, fast förutom till mina katter o några andra djur ;) Efter shoppingen blev det pendeln hem till mamms och inslagning av paket o så. Just nu håller mamma på o steker köttbullar och det luktar sjukt gott, hungrig ä jag också, så jag ska nog dra mig ut i köket o äta köttbullar :)

Imorgon kommer min älskling Sophie o då blir det frukost på stan igen o sen massage.

Ha en toppen kväll!!

Puss

Bad picture

Är ju hos mammsen nu o har inte mina bilder, men har tagit några idag så det kommer uppdatering imorgon!! Å det är ju inte så kul att se samma bilder all the time. Men outfit mm kommer alltså imorgon. O då ska jag o lillasyster gå på stan o julklapps shoppa och förhoppningsvis ska jag träffa min älskade Stina!! <3
Så vi hörs imorgon, puss

Linköping calling!

Hej! Nu är jag hemma i ett vinterlandskap, det var det iof i malmö med, men det är fint! O mysigt att vara med familjen, men jag saknar min älskling hur mycket som helst, I love him :) Men snart blir det gott fika på födelsedagskalas, så mys!
Snart är det jul!
Puss

So mutch have been done on so little time



Hallå! Dagen har bara sprungit förbi, men nu är jag i alla fall helt klar, ska mysa med älsklingen nu, för imorgon åker jag o han kommer lite senare :( Men det ska bli mysigt att åka hem och vilken julstämmning det är, super mycket snö. SÅ nu ska jag mysa med älskling, imorgon blir det tåg tidigt och sen mys med mamms o syster mfl.

Ha det så bra, jag bloggar från lkpg imorgon :) o då bli det dagens med <3

Puss

Jullov om några timmar!


Söt klänning från Marc by Marc jacobs

Nu ska jag dra uväg på redovisning!! Sen blir det jobb och sen ska jag vara helt ledig i typ yvå veckor, I love it! Umgås med en massa underbara människor <3 äta gott o dricka gott o öppna paket :)

Men nu måste jag åka!

Puss puss

IM SO FUCKING DONE!!




Outfit:
Blazer: Bik Bok
Tröja: Bik Bok
Jeans: Never Denim, groupie
Halsband: Bik Bok
Ring: Åsitas, Rock by sweden

ARBETET ÄR KLART OCH INSKICKAT!!!! YEESS!! Fan vad skönt, nu har jag alltså tid att chilla lite innan jag ska till jobbet, LOVE IT! Och en snygg outfit, håll till godo!!

Ha en fin dag helt enkelt!

Chhhopppp!

Snow is laying on the ground outside my window



Snöig morgon, var o skjutsade älskling o sen lämnade bilen för att byta till vinterdäck. Nu är jag hemma ska fixa mig och sen fixa det sista på arbetet. Sen blir det att åka till Köpenhman och jobba lite, hoppas det blir lite fina grejer från julkalendern idag och kanske bik bok julklapp :)

Sen känner jag att jag har varit så dålig på outfits på ett tag, vilket beror på att jag sitter hemma framför datorn, känns lite sådär o dressa upp sig då, mjukis är ju skönt! Men jag får sjukt mycket inspiration från denna bruden, hon har grym stil. Från idag får det bli andra bullar, jag har ju knappt haft smink på hela veckan, Galet ;)

Puss

Boop i do woop



Yooo! Morron idag är det näst sista dagen på arbetet, skönt idag ska jag skriva från en bok till, sen ska jag göra en analys o en inledning. Det verkar som att vi äntligen har fått lite snö (läs snöblandat regn) i Malmö, men det är bättre än inget :) Jag ska gå o köpa lite frimärken o skicka mina julkort innan jag sätter igång, då kanske jag kan få lite snö på mig!!

Men nu sätter jag in sista rycket, det är ju så nära nu :)

Puss


Almost there



Nu är det fan bara en bok kvar att skriva ifrån, plus en inledning och en analys :), men det är the easy stuff! Nu är jag helt paj i hela kroppen efter att ha suttit vid datorn konstant i en vecka känns de som. Och vi har inte dirket någon ergonomisk ställning...

Men nu ska jag inta en ergonomisk liggande ställning på soffan framför tv:n tills det blir sängen. Fler outfits utlovas snart, men under denna "skapande" (haha) process så är det inte riktigt de mest fancy outfits som kommer fram, det tyngre artelleriet utlovas snart :)

Puss

Leo...


I want these shoes, from Dvf

Nu sitter jag här vid datorn igen och ska skriva ännu lite mer på detta arbete, men på torsdag är det inlämning och nu har jag bokat tåg, så på söndag bär det hemåt Linköping för julfirande :) Sen kommer älskling dagen innan dopparedagen ;) Ska bli så sjukt kul o va med familjen, träffa alla älskade vänner, äta god mat och godis, fest och kanske lite annandagsshopping, Jag längtar i alla fall. Och jag har bokat massage, fan så gött, det behövs verkligen för mina trötta axlar :)

Så bara kämpa lite till nu sen kommer det något gott och en superbra julklapp som jag o älsklingen köper till varandra, ni får se bild på det snart...

Puss

Im so good!



Plugg outfit
Tröja: Bik Bok
Ziptights: Bik Bok

Jag har läst o skrivit hela dagen och nu känns det riktigt bra, så skönt! Bara några dagar till :) O så har jag fixat med en massa annat, snart händer det roliga saker :)

Men nu ä det CSI och sen sleep! För mer arbete med arbetet imorgon ;) tjatigt? Det tycker jag med!

Jul Jul!!!

Puss

Skärpning!


Juligt!

Nu måste jag skriva, har precis läst ut en bok och jag ska skriva från den och sen en till innan dagen får ta slut. Så WORK WORK!! Annars gör jag inte så mycket förutom arbete och längtar till fredag, då är det JULLOV!!

Ha en fin dag.

Puss

Loaded



Imorgon är det måndag igen... sådär kul måste jag säga, för nu mån-tor kommer det vara hetsskrivning av fördjupningsarbetet, men på torsdag ska det in och fredags ska det redovisas, sen är det jullov i en månad!!! Så jävla skönt, så om en vecka åker jag hem till lkpg och myser med alla mina kära o sen kommer älskling dagen innan jul :) Sen ska jag bara njuta o ha det bra!! UNDERBART!!!

Sen har jag lite svåra funderingar för nästa år, min första prio är förstås stt söka o få ett jobb, men under tiden är det ju plugg. Så en D-uppsats ska skrivas, jag ska läsa statsvetenskap och jobba på BIK BOK, jag tror jag kommer få ihop det, vill man så går det, eller? Men JOBB är det viktigaste.

Så det var lite funderingar, hoppas ni haft en fin helg och får en fin vecka, ska ta o dra igång med träningen med imorgon, förkyldningen är lite bättre. Hoppas!

Puss puss

Hope in Hagen


Körde en liten lek, vem är jag? Schysst Dani ;)

Söta brudar

I like!

Dance!!
Outfit: Klänning: Hm trend Ring: Åsitas Rock by Sweden

Grease?

Happy!

Söt!


Var en toppen kväll i Köpenhamn igår, riktigt riktigt kul! Mycket dans, skratt, vin, sång och härliga brudar. Super! Idag är det lite segare kan man väl säga... men nu ska jag nog lägga mig på soffan o chilla lite, ska läsa en bok till arbetet också, och så måste jag kanske åka o handla :( vi får se hur det blir...

Puss

Come with me in the night!



Nu har älsklingen o jag precis ätit Pizza, och kollar nu på film, medan jag gläpper över till idol för att få se lite på finalen. Jobbet har varit bra, ingen gift idag, men kul ändå, imorgon blir det först jobb, sen utgång med Bik Bok brudarna i Köpenhamn. Ska bli skoj skoj!! Så imorgon blir en blogglös dag :) Ni får se pictures o update på söndag!!

Puss

Fredagens outfit!





Dagens.
Paljett tröja: Bik Bok
Klänning: Monki
Armband: Bik Bok
Ring: Åsitas, Rock by sweden

Eftersom jag ska åka o jobba snart o kommer hem sent, blir det kanske ingen bloggning då, så håll till godo detta är dagens outfit.

Puss

FRIDAY!



Skönt att det är fredag! Nu ska jag snart fixa mig, skriva lite arbete och dra till arbetet, ska jobba 15-19,30, sen hem o mysa med älsklingen!! Men sen imorgon blir det upp o jobba imorgon, gillar inte o gå upp tidigt, men det får funka, jag hoppas att jobbjulkalendern ger fina saker idag o imorgon :)

Så är det ju fest imorgon med :) Känner mig inte helt kry, men det får bli som det blir, helt enkelt!

Ha en toppen fredag, jag tror jag ska fira med lunch från redfellers ;)

Puss

Shot through the heart


Mössa: Bik Bok
kofta: saints and mortals, carlings
tee:Hm
Sjal: Gina tricot
Jeans: parkside, Never denim

Hade hanledning imorse, gick bättre än förväntat, men sen har jag haft sjuk huvudvärk hela dagen och sovit lite o kollat på tv. Så det är väl så dagen fortsätter, men imorgon blir det jobb med arbete och jobb på Bik Bok, nice. Och det är ju fredag, känns gött! Förutom att jag ska jobba på lördag o upp kl. 7 men det blir nice, på kvällen är det ju party sen!

Ska bara komma ur denna förkyldning och huvudvärk, men det är ju bara o snap out of it :)

Nice nice, ha en fin kväll!

LOVE

My babe has picked me up, now im hole again.


Så nära vi kommer outfit idag.



Och så lite julmys at our house :)

Nu ska jag sova gott folk! Jag känner att jag fått ny energi på något sätt, trots förkyldning. Imorgon ska jag på handledning vid nio, sen blir det hem o fixa på arbetet. Sen hoppas jag på att förkyldningen lagt sig så att det kanske kan bli träning också :) (hoppas).

Har nu bestämt att det blir party i Köpenhamn på Lördag också, med Bik Bok brudarna! jag behöver lite party!! Dans o bubbel :)

Sov gott!

Puss

Pick me up, im falling to pieces.



Hallå! Idag har jag varit i skolan, haft redovisning, och lunchat med söta Emma, sen har jag handlat (äntligen), så nu är jag hemma igen, har plockat lite... Ingen super kul dag, förutom lunchen :) Och nu ska jag sitta o leta utländska artiklar till mitt arbete, SKOJ! Känner att jullov är verkligen behövt just nu, och jobb!!

Men hoppas att alla ni har det bra, jag är inte lika dålig som igår, men mycket förkyld, hosta o tror lite feber o huvudvärk, pust! Men men, det är därför det inte blir så många dagens just nu, myskläder är inte så inspirerande att se :)

Puss

Nighty night!


Nu längtar jag ju till julen, men sommar är underbar!!

God natt bejbs! Nnu ska jag sova o hoppas på att jag e frisk imorgon, har redovisning då och så måste jag verkligen åka o handla mat, det ekar i kylen. JObbigt när jag har asmycket skola, e sjuk o martin jobbar över till sju, åtta varje kväll... blir inte så mycket gjort, julen är verkligen efterlängtad!

Sleep tight!

Sick again!


Såhär skulle mitt hår gärna få vara!

Jahopp, o då vakna man denna dag o känner att jag har ont i halsen, as snuvig, feber o ont i kroppen, jag brukar inte vara sjuk så ofta och nu typ två gånger på en månad. Men jag hoppas att det inte blir så allvarligt eller värre, det kanske går över till ikväll! hoppas! Men trots sjukdom måste jag i alla fall skriva klart ett kapitel ur en bok och sen göra en redovisning o opponering, sådär kul, men ska försöka göra det fort!

Sen ska jag se till o friskna till!

Ha en fin dag!

Puss

Imorgon är en ny dag!



Imorgon måste jag jobba med fördjupningsarbetet och så måste jag förbereda en redovisning och läsa ett annat arbete... Men jag har bestämt att jag måste vara lite gladare, går ju inte hålla på o vara deppig för att man inte vill gå i skolan utan vill jobba istället. Jag söker så mycket jobb jag kan, jag kommer få ett snart för jag e bra! Och så får jag en magisterexamen på köpte (eller det kanske var att överdriva men) i alla fall! Och i vilket fall som helst så är det snart jullov och då ska jag bara götta mig!!

Så nya tag imorgon helt enkelt!! Dock känns det som att det är många måsten, städa, handla, träna mm. Som jag i vanliga fall tycker är kul, men just nu känns ganska jobbigt!! Men det löser sig, det gör det alltid(Timbuktu). O jag har fått myst med älsklingen ikväll, kollat på Ullared (haha) CSI och ätit räkwok <3

sov gott!


Hemtenta sucks!



Nu har jag suttit hela dagen med en hemtenta, snart klar, men måste äta lite nu. Hade tänkt att jag skulle hinna med o städa o hämta julklappar som jag beställt o slå in dem... men det får bli en annan dag! För sen ska jag på personalmöte på Bik Bok och innan det måste jag till bibloteket o lämna tillbaka böcker som ska tillbaka idag... O så har jag säkert typ en timma till på hemtentan, pust!!! Och det är en uppgift som jag inte hittar litteratur till, blir tokig!!!

jaja, jag känner att jag bara vill vara hemma o mysa med älsklingen, men det är inte alltid man får som man vill :P

Puss

Julmys i Linköping och Stockholm.


Fredagens outfit.
Klänning: Hm trend(ny)
Halsband: Bik Bok
Strumps: Bik Bok
Boots: Dna

Pappi <3

Emelie o mamms i stockholm, fika i gamla stan

Fantastisk Bagel med kyckling o curry röra

Moi

Lördagens outfit.
Fuskpäls: Hm trend
Sweat: Bik Bok
Pannband: Hm
Jeans: Parkside,Never Denim (nya)
Sneakers: Nike
Väska: Hm
Ring: Åsitas, Rock by sweden

Nk:s Julskyltning, mysigt.

Jag älskar julen!

Mammi <3

Lill syster <3 (i min pälsmössa)

Middag på italensk restaurang

Gott!

Snart bara 2 veckor till jul, MYS!

Har haft en toppen helg, men superskönt att vara hemma hos min älskling <3 mysigt att få sakna honom när man är iväg lite. Så nu ska jag bara fixa arbete o tenta och två redovisningar, sen är det underbart jullov och jag ska teräffa alla nära o kära, I can´t wait!!

Sov gott.

Puss

Julklappsinslagning!

Hej på er! Lite frånvarande denna helgen, men det blir så när man inte är hemma. Men ni ska få se hela min helg ikväll eller imorgon. Nu ska jag slå in alla julklappar som jag köpte i stockholm igår, sen ska nog mammsen o jag baka lussebullar, sen skulle vi hälsa på mormor en sväng och sen blir det middag och senare tåg hem till Älsklingen och Malmö <3
Så vi hörs ikväll eller imorgon!
ps. nu har jag bara två veckor kvar till jullov!! o innan dess ska en hemtenta in, ett fördjupningsarbete och två redovisningar, men det ska bli bra.ds
Min största önskan till julklapp vore ett jobb inom fastighetsbranschen, någon som vill ge mig det i present??
Vad önskar ni er??

Sleep, then stockholm.

Hej, förlåt för ingen update idag men jag har varit busy. Är hemma i linköping o hälsar på, först har jag varit hos pappsen och nu hos mammsen, super mys! Imorgon åker vi till Stockholm på julklappsshopping. Det ska bli superkul!! Så det kommer bättre ppdatering förmodligen imorgon kväll, eller helt säkert på söndag!
Ha en superhelg!
Puss

Dagens!



Kofta: Jenny skavlan för bik bok
Jeansskjorta: Gap
Tee: Bik Bok (ny)
Halsband 3 st: Bik Bok
Tights: JC (nya)

Vi hörs imorgon kväll när jag är hos mammsen :)

Puss

Min fantastiska ring...



Den kom nu, åhhh den är så sjukt fin, en skull ring deluxe, im so happy!! I LOVE IT!!! Nu ska jag snart till jobbet!!

Plus så fick jag till håret jävlligt bra idag, thanks to Corinne på Corinne and friends som tipsa om styling i tisdags på sofis mode kväll, hon tyckte jag hade jätte fin form på håret till mitt ansikte, men tyckte jag skulle jobba med rufs och stort hår , I LIKE!!


Puss på er!

I want your loving, I want your revensch, you and me could ride a bad romance.


mitt hjärta!!

Morrn, Torsdag it is, idag ska jag jobba, det ska bli kul och se vad det är för kul i julkalendern :) Vi har nu en kalender för oss som jobbar på bik bok, det är mycket kul!! Innan jag ska till jobbet blir det att äta frukost, duscha, fixa lite och skriva lite på arbetet. Sen ikväll blir det super mys med älsklingen, för imorgon åker jag hem till lkpg en sväng, sen ska jag,mammi och söta syster till stockholm på lördag, ska bli riktigt mys!

Men nu får jag nog pallra mig in i duschen. Ha en fin dag!!

Puss o kärlek!

When the wheels come down...


Snygg väska från donna karen.

Usch, idag har inte varit en kul dag, jag har kämpat som fan med arbetet och nu har jag ju kommit någonstans, men fan vad surt det är, jag vill bara få ett jobb!!!!

Men nu kollar jag på grey´s och imrogon ska jag jobba, så det blir bra! Men orkar inte skriva mer nu... har suttit typ hela hela dagen vid datorn.

Hej hej!

Sofis mode kväll!


Redo att få boken signerad

Kram från Sofi Fahrman

Corinne från Corinne and friends stylar sofi.

Corinne stylar mig

Såhär blev det och dagens outfit:
Klänning: Jenny Skavlan för Bik Bok
kofta: Bik Bok
Boots: Dna

Söta Emma o jag!

Emma visar goddiebagen!

Detta var innehållet, mycket bra, sofis mode, snacks, schampo, spray,
armband, värdecheckar, läppstift, dvd :)


Jättmysig kväll var det :) alltid lika mys o va med emma också. Sofi var jätte söt och pytteliten, men det var trevlig stämning med bubbel, snacks, 20% rabatt på jc och vitamin well. Fick också styling tips från proffs stylister, mycket bra! Det ända som var tråkigt var att mitt tåg som jag skulle åka 18,43 från Cph var inställt så jag fick åka 19,03 och kom försent och sprang dit, helt super stressad, men när jag väl kom dit o fick lite champagne så lugna jag ner mig. Jag shoppade ett par tights, superfina också!! Ni får se en annan dag :) Nu ska jag sova!

Sov gott!

Puss o kärlek!

Baby likes to dance in the dark...


SOFIS MODE KVÄLL!

Tisdag idag, 1:e december, 24 dagar kvar till julafton, så underbart!! Jag har komit en bit på arbetet och imorgon har jag en hel dag till att arbeta med det! Idag ska jag jobba på Bik Bok och sen är det Sofis mode kväll, och jag o emma ska dit o mingla :) Så nu ska jag äta lite frukost, har redan fixat mig, så sen är det bara att dra till Köpenhamn. Innan måste jag förbi hm o byta en klänning. O så kanske det kan bli lite julklappasshopping idag? Men det mesta kommer bli på Lördag i Stockholm!

ha en underbar dag!

Puss o kärlek!

RSS 2.0