See you soon!



Just nu har jag ett litet blogg uppehåll =( det är så mycket med examensarbetet, så jag har helt enkelt inte tid. Men jag kommer att återkomma när det är inlämnat vilket är den 26 maj! Så hoppas ni får det underbart sålänge!

Massor pussar och kärlek!


Datorn är trasig!

Jag har inte varit så uppdaterande, de senaste dagarna, men det beror på att min dator har pajat!! Den har inte funkat sen i torsdags. Men nu har Älsklingen o jag varit på Media Markt och köpt en ny dator =) hihi, så asbra! Så nu kan jag skriva examensarbete mm. Det värsta är att jag har 8 dataskrivna sidor med teori på den gamla datorn, så den är inlämnad så att jag ska kunna få ut det dokumentet, jag hoppas det fixar sig!!

Men i helgen o allt har varit underbart, god mat, god dricka, köpenhamn, big comedy, fika i solen, skratt, så härligt!! Tack för en underbar helg =)

men nu måste jag äta lite, har superont i magen!! och sen måste jag skriva lite på arbetet!! gött med en ny dator!!

Puss puss

Peace and love and fashion of course.

Hello! Idag har jag jobbat och det har varit trevligt, det var F óch jag, o det var länge sedan jag jobbade med henne så det var nice., hon e så söt! Länge sen jag träffa R också, o så ska hon flytta sen, snyft, det är tråkigt! Jag köpte ett par ascoola tights idag också, ni får se dem inom kort :) Nu på kvällen har ja bara myst med älskingen o ätit o kollat på grannfejden. Nu ska jag nog sova snart, imorgon blir det städning, lite plugg o sen after work och sen kommer härligt och efterlängtat besök :)

Här kommer dagens:


Kofta: Bik Bok
Tee: Bik Bok
Jeansväst: Cheap Monday
Sjal: La redoute
Tights: American apperal
Shorts: Hm
Sneakers: Nike
Armband: Tomas Sabo

Puss o god natt! 

Good onsdag!

Dagen idag har varit bra, känns som jag hunnit med mycket. Jag har fixat två intervjuer till X-arbetet, skrivit lite på det. Varit o handlat, fixat med en massa annat. Och fått hem två canvastalor, Martin o jag var ju på fotoshoot på "the studio" i turning torso i sep förra året och nu har två bilder blivit tavlor :) Ska vi bara sätta upp dem med!! Sen på kvällen har jag bara tagit det lugnt! Kollar grey´s o så, så fint han fria!!

Imorgon ska jag jobba men först ska jag träffa E på bibloteket o kolla upp källor!! Bra så. Här kommer dagens:

Sweat: Bik Bok ( min favvo)
Tee: Bik Bok
Jeans: Never Denim
Armband: Tomas Sabo
Diadem: Glitter

Sov gott! Hörs imorgon kväll!

Peace and love!

My new love!

Åh jag har fått hem underbara godingar från Steve Madden, I love love love!! Så nu ska ni få se :)


Hur snygga!! SÅ snygga!

Nu ska jag göra arbete!! ´

Love and peace!

Stripes and flowers!

Hello! Nu har även denna tisdagen passerat, eller ja jag har en stund kvar, för ikväll är det faktiskt mycket bra på tv! DH, christine och brothers and sisters, Im a tv-junkie =) Men idag på dagen har jag haft föreläsning, sen var jag hos söta El och vi prata o hade mysigt. Sen så har äve kuddarna och filtarna mmit ill balkongen, superfint!! Älsklingen o jag har myst och nu är det slapp i soffan innan sovning.

Imorgon ska jag åka till gymmet först och sen ska jag jobba med examensarbetet hela dagen, tänker mig att jag ska bli klar med teorin imorgon. Nu på kvällen har jag även pratat med J i telefon och det var mysigt, länge sen jag såg henne.

Här kommer dagens och imorgon ska ni få se ett inköp som jag är kär i =)

Hårband: Monki
Tee: Monki
Tröja: Cubus
Kjol: Zara
Tights: Bik Bok
Nitbälte: Carlings (nytt)

Sov gott! Puss and peace. 


Förra veckans outfits!



Mån, tis, tor, fre och sön. Vilken gillar ni bäst??

Puss puss

Ett hjärta fån mitt hjärta!

Idag har jag varit riktigt duktig och jobbat ordentligt med x-arbetet, nu känner jag ju pressen. Så i korthet är det vad jag gjort idag. Men den stora händelsen idag var från min älskling! Vi hade ju 8 år i fredags och idag gav vi varandra presenter. Och min underbara älskling hade varit på Tomas Sabo och köpt en berlock till mig som han valt o ville jag skulle ha, ett rosa hjärta! Åh jag blev superglad, I love him forever!

Sen på kvällen har vi myst lite och kollat på tv, nu är jag ganska trött o ska nog sova. Imorgon är det föreläsning och jag ska jobba mer med arbetet. Så nu får ni sova gott, men först titta på dagens, mina nya inköp o mitt hjärta =)

Hood: Monki
Tee: Nike Air
Jeans: Never Denim
Armband: Tomas Sabo

Lite nytt i garderoben:



Allt från Bik Bok, jeansshorts Never denim.

Och så mitt fina hjärta!! (Fast det syns tyvärr inte så bra)


Det är det andra från vänster, men som sagt ingen toppen bild, men det är så fint <3

Peace och kärlek!

Sunday!

Idag har det varit en bra söndag, en avslappnad, som jag gillar dem. Först åt vi frukost sen åkte M hem och jag fixa mig och åkte til Entré. Där shoppade jag ett nitbälte på Carlings och lite smink och smått på hm och sen ramar o ett block på Lagerhouse. Jag köpte även en supergod juice på Redfellers juicbar, så gott!! Måste luncha där någon dag, mycket gott!

Sen har jag i princip suttit och tagit igen mig i soffan och pysslat med lite saker... Nu precis har jag tittat på Filip o Fredrik, love those guys!, och det var super som vanligt. Vem vill inte ha ett lejon i soffan?? =)

Nu ska jag sova och imorgon blir det en heldag med att skriva teori till X-arbetet, BARA tre veckor kvar nu, men det ska vi fixa!!

Sov nu gott och här kommer dagens, men martin orkade dock inte resa sig idag, så ett mindre bra kort:

Kofta: Lindex
Linne: Bik Bok (Nytt)
Jeans: Monki
Armband: Tomas Sabo

Peace and love!

Work sleep!


Mammi och jag!

Nu ska jag snart sova, men dagen har varit bra! Det var en trevlig och stressig dag på jobbet. Sen hem och fick tacos serverat gott. Efter det så har vi spelat 32 matcher av Mario Kart, kul... hehe. Jag kom 3:a =) Idag var jag så trött när jag kom hem från jobbet, att jag missa o ta dagens, men det va mina oranga jeans, peace linne o halsband, snyggt =) O föresten, jag har shoppat lite nytt också, NICE =)

Imorgon ska jag nog till Entré en sväng, förhppningsvis träning och sen lite shopping, jag vill ha ett nitbälte och så behöver jag lite småsaker!

Puss puss

<3

Hej Cuties! Min dag har varit bra, det har varit mysigt med älsklingen o i solen. Vi var först på IKEA idag igen och köpte vin-, drink-, martini- och öl-glas. Så nu är vår bar hylla klar  =) Sen åkte vi hem, tog en drink på balkongen, städa lite och sen kom M och hans son. Vi satt o snacka lite och åkte senare in och åt på Mando, så sjukt gott!! Som vanligt.

Nu sen vi kom hem har vi spelat Mario kart och det har gått OK, men det är kul. Nu ska jag nog snart gå o sova, för imorgon ska jag upp o jobba, börjar nio. Sen på kvällen blir det nog tacos och robinsson! Ha en underbar helg!

Massor pussar! Här kommer dagens:


Jeansväst: Cheap Monday ( tidigare jeansjacka, men jag klippte av armarna)
Tee: Bik Bok
Tröja: Hm
Kjol: Nina Gold
Pumps: Monki
Väska: Hm Trend
Armband: Blandat
Solglasögon: Le Specs (nya)
¨
LOVE!

Elle+Martin=sant i 8 år!



Idag ska vi ha en mysdag! Puss puss

RSS 2.0