And im singing Oh oh on a friday night!


Dagens!
Blus: Never Denim, Bik Bok
Linne: Hm
Kjol: Bik Bok
Pumps: Marble, Nelly.se

Nu är det dags för fredagsmys! Maten är klar och det ska bli så gott, rostade grönsaker och fläskkarré, mums! Sen blir det fruktsallad till efterrätt :) Sen blir det mys med världens bästa Älskling och sen är det dags att åka till jobbet imorgon! Jag har haft en mycke bra fredag, städat o fixat, varit ute o gått och så provat lite olika outfits till stockholmshelgen... viktigt där!

PUSS

LOUBOUTIN


Louboutin is King! Jag längtar till den dagen jag har ett par :)

God morogn! Jag tog lite sovmorgon idag och det var skönt, nu ska jag snart äta frukost, fixa lite och sen blir det träning, fast att jag har riktigt mycket träningeverk i benen... Men det är GÖTT! Ikväll blir det bara mys med finaste Älsklingen! och kanske kolla på nån eld! Ha en fin dag!

Puss

När det äntligen är över!


Dagens!
Blus: Bik Bok
Jeans: Bagsy, Never Denim
Halsband: Bik Bok
Sjal: JC

Pust! Det har varit full rulle hela dagen... först när jag skulle lämna in hemtentan blev det lite kaos eftersom jag, tidsoptimisten, var ute i ganska sen tid och så strula det med skrivarna och jag fick stressa, för den skulle vara inne kl.13, och jag skulle ju egentligen åkt tåget till jobbet då. Men det blev sent.. men jag kom bara lite sent till jobbet och sen jobbade vi som galningar :) Men det är kul när det går bra och finns nåt o göra :) Men imorgon är jag ledig hela dagen.. det ska bli så skönt! Ska städa o göra sånt jag inte hunnit denna vecka, plus träning också :) Hörs imorgon!

Puss

Det sista...


Små paljettshorts från ashish... är lite trött på paljetter, fast ändå inte!

Nu ska den sista delen av hemtentan göras och sen ska den in, sen bär det av till jobbet! Så det är min dag inte supers pännande men ändå :)m Ha det fint!

Puss

Westhill redbird


Lite halv slapp dagens!
Sweat: Peak Performance
Tee: Westhill Redbird, Bik Bok
Byxor m skinn: Kappahl

Har suttit med tentan hela dagen och den är nästan klar :) Bara lite till...men det ska jag göra imorgon! Just nu ska jag gå in i duschen och sen blir det mat! Har tränat en massa och känner mig mycke nöjd :) Imorgon är det inlämning av tentan o jobb! Ha en fin kväll!

Puss

Today is the day!


Snygga från Miu Miu

Nu sitter jag o skriver på hemtentan och det går bra faktiskt, så det ska nog funka denna gången också... Konstigt att jag aldrig lär mig att man ska bröja i tid, men eftersom det löser sig på något konstigt sett och jag jobbar bäst under stress så är det nog min grej att börja sent ;) SÅ vi hoppas det går vägen!!

Lite senare sen ska jag gå på en gym introduktion med vibrationsbräda och köra ett danspass och så går jag till båda ställena för att få mer motion, hurtigt!!

Puss

Fight for this love!


Sweat: Hm Herr
Blus: Bik Bok
Linne: Hm
Jeans: Parkside, Never Denim

Nu ligger middagen i magen och jag ska lägga mig o mysa framför desperate housewifes, och blunda för min panik till hemtentan, den tar vi imorgon ;) Har varit på ett litet möte och gått en sväng och myst med älskling såklart!! Plus att jag o Steinnn, pappar inför Gaga nästa vecka!!

Puss

Plugg Plugg Plugg


Jag skulle göra mycket för att få denna klänning från Alexander MCqueen, och skorna från Brian Atwood får gärna bo i min garderob också :)

Men nu är det inte det jag ska fokusera på... utan på hemtena, så det är vad jag kommer göra hela dagen, ska på ett litet möte sen också, produktiv dag får vi hoppas :)

Puss

Armygreen


Dagens outfit!
Grönt linne: Never Denim, nytt
Svart linne: Bik Bok
Jeans: Parkside, Never Denim

Denna hemtenta som jag har just nu känns som att den inte prioriteras, men det får det bli ändring på! Så imorgon blir det att sitta hela dagen, förutom lite styrketräning på morgonen! Idag har älskling o jag varit o handlat och sen har jag kört aerobic och sen har vi ätit, normal kväll ;) Så nu ska jag duscha och sen lite slapp innan det blir dags o sova :)

PUSS

All this talk of gettin older


Dagens önske outfit! Blazer - Emilio Pucci, Linne - Kain, Shorts - Ksubi, Fantastiska pumps - Versace.

Idag är dagen som jag inte har haft på 6 år, dagen då jag varit hos tandläkaren! Jag är rädd för tandläkaren och har inte velat gå dit. Men nu har jag varit och jag måste säga att det faktiskt gick bra :) Jag hade bara ett litet hål och hade "god munhygien" som den snälla tandläkaren sa, hon var super gullig!

Men nog om det, nu har jag mer tråkiga saker att göra, som hemtenta, dags att börja kanske ;) ska in på torsdag, det ska nog gå bra :) Sen blir det Aerobic ikväll :) Ha det fint!

Puss

Turqouise on my fingers



Kofta: Bik Bok
Linne: Bik Bok
Jeans: Groupie,Never Denim
Halsband: Bik Bok
Nytt nagellack, hm!

Hallå! Har varit ganska frånvarnade idag från bloggen, men det beror på att min älskling har köpt ett dataspel och ockuperat datorn hela dagen. Söndagen har varit bra annars :) Började med att träna sats afro och sen fixa lite hemma, sen åkte vi till media markt och shoppa lite. Sen åkte vi hem och har bara söndagsmyst hela dagen, förutom nyss när jag var tvungen att betala räkningar, det är aldrig kul!! :( Men shoppade lite imorse också, några nya söta trosor o en bustier ( ni kan få se imorgon), o nagellack, fil mm Bra så!!

Ha en fin kväll!

Puss

Like an angel!


Dagens outfit:
Klänning: Bik Bok (ny)
Halsband: Hm
Skor: Converse

Hallå! Nu är jag hemma, eller har varit hemma ett tag... Men trött är jag efter en rolig men stressig dag på jobbet! Älskling och jag ska snart äta, idag blir det koteletter o rostade grönsaker :) O så har vi hyrt film, så det blir wallander mm med fruktsallad till! Ha en fin lördagskväll!

Puss

Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting


Dagens outfit (dock inge bra bild, trött, bad hair day o så)
Tee: Gina
Halsband: Bik Bok
Långkjol: Never Denim, Bik Bok
Skor: Converse

Haft en mycket bra dag på jobbet, det var bra idag, inte kaos men mycke o göra :) Imorgon blir de också jobb, så eftersom jag ä mycke trött nu så ska jag snart gå o sova! Börjar nio imorgon! Hoppas att ni får en fin fin helg!

Puss

We will fight to the end


Kavaj och linne - Stella MCCartney, Byxor - Balmain, Pumps - Brian Atwood

Morrn! Eller jag har ju varit vaken i en timme i alla fall :) Nu ska jag äta frukost sen blir d träning och sen jobb... Och sen ä d fredagsmys med min älskling!! Har precis pratat med bästa bästa och peppat för Gaga, och hon gör mig alltid på bra humör! Vi hörs senare!!

Puss

Dot Dot Dot


Dagens outfit!
Skjorta: Never Denim, Bik Bok
Jeans: monki
Tee: monki
Halsband: Bik Bok
Sneakers: Nike

OMG vad jag ä trött nu... först hade jag skola 8-10, sen åkte jag till jobbe o jobbade 12-18,30 och det var super mycke att göra, så skönt att vara hemma nu! Vi har precis ätit och nu ska jag lägga mig o mysa på soffan o pussa på älsklingen!! Ha en fin kväll!!

Puss

Turn the music up!


Killer heel, I want!! Jimmy Choo!

Idag är jag uppe lite för tidigt, är sjukt trött och nu ska jag stressa iväg, som vanligt! Men nu frukost, sen skola och sen jobb, vi hörs ikväll om typ 12 timmar :)

Puss

Långa nätter, därute finns en värld av långa nätter!


Dagens outfit!
Skinnjacka: Hm
Halsduk: Hm
Jacka: Hm trend
Tee: Hm herr
Kjol: Hm trend
Skor: Converse

Nu har jag varit iväg och gjort lite grejer... Nu ska jag snart äta lite lunch och laga en låda som gått sönder. Och sen är det skolgrejer, det är ju inte så kul! Men sen ikväll blir det träning och det blir mer kul, sen onsdags mys med världens finaste älskling!!

Puss

A girl just as hot as the shoes she choose

En Festival outfit får bli dagens önskeoutfit. Armyjacka och skjorta från A.P.C, Jeansshorts från Ksubi och stövlar från Hunter! Cleant!

Nu ska jag ta och käka lite frukost och sen ska jag iväg en sväng! För att sen komma hem o fixa och sen träna :) Vilket påminde mig om att jag måste boka pass :) Och en annan sak också jag har börjat nojja över vad jag ska ha på mig på lady Gaga konserten, vill jumatcha henne ju ;)

Puss på er!


Not another outfit!



Sa ju att ni skulle få en dagens outfit idag, men så blev det inte. Eftersom jag aldrig kom iväg till gymet för än sent och så blev det typ träningskläder hela dagen och sen myskläder efter duschen :) Men jag har i alla fall varit o handlat en massa mat, och nyttig är den också, imorgon ska jag börja med mycket träning o nyttig mat, måste ändra mina vanor lite :)

NÅT mer som är sjukt kul är att jag, Stina och Anna ska på LADY GAGA, den 7 maj i Globen!! wwooooohhhhoooo!! Ska bli så jävla kul och så stannar vi hela helgen för shopping och PARTY! YEAH!!

Nu ska jag kolla på Cougar town... Sov gott babes!

Puss


And for all of you who can relate to this too


Gårdagens outfit!
Skjorta: Gant
Sweat väst: Peak
Tee: guns n roses
Jeans: Bagsy

Nu känner jag att vi börjar komma ifatt i uppdatering... Bara dagens outfit sen, så är vi påt! Nu ska jag nog dra iväg till träningen, har inte lyckats ta mig dit än! Har sökt en massa jobb o så... och kanske kollat lite dålig tv :) Men nu får jag ta tag i mig själv! Så det så! Då går jag till sats då!

Puss

Lite uppdatering från helgen!!



Det var en sjukt bra kväll, och här är lite av den :)

Idag sov jag rätt länge, till 10 typ... nu ska jag äta lite frukost och sen dra mig till gymet och styrketräna lite, måste kämpa nu!! Sen blir det väl inga ovanliga utsvängningar! Försöker lösa ett logi problem inför Lady Gaga konsert i Stockholm också ;)

Ha en fin dag!

Puss

Lite outfits från förra veckan...


Blus: Never Denim, Bik Bok
Spetsbody: Bik Bok
Sammetstights: Bik Bok
Armband: Bik Bok
Halsband: Hm


Mockajacka: Bik Bok
Sjal: Gina
Tee: Weekday
Sweat: Weekday
Kjol: Bik Bok
Tights: American apperal
Sneakers: Nike

Nu börjar vi blogga 4-real igen :) Så här kommer torsdag och fredags outfit från förra veckan! Nu ska jag i Älsklingen ha lite tv-mys! Vi hörs snart igen!

Puss


Back for good



Hej sötisar! Nu har jag fixat datorn hemma och kommer kunna sköta bloggen som vanligt :) Så snart ska jag svara på alla kommentarer och uppdatera er om min helg :) o allt annat!

Pussar!

Quitin is out of the question

Sorry, för dålig uppdatering... Är ju inte hemma just nu och där hemma har jag fått virus på datan :) Så jag kommer komma tillbaka men vet inte riktigt när :) Men ikväll är det party!!
PEPP PEPP PEPP!!
Puss

Boom boom boom


Dagens önskeoutfit, Kavaj - Smythe, Tee - Alexander MC Queen, Jeansshorts - J brand, Pumps - Fendi, Väska - Jimmy Choo och armband - Burberry Prorsum, ohhh I like!

Denna torsdag känns grym! Vet inte varför bara på bra humör liksom :) O så sol och en toppen helg väntar!! Började med att gå ut o gå i 60 min, sen duschad frukost, nu ska jag fixa mig lite och sen packa o lite så... Sen blir det jobbet från 15-18,30. Blir bra så!!

Puss

Some say love...


Kavaj: Monki
Blus: Ellos
Haremsbyxor: Hm trend
Halsband: Bik Bok
Pälsväst: Mammas gamla

Åh vilken fin dag det har varit idag :) o jag har varit mycket produktiv, det känns gött! Älsklingen o jag har varit på Jula också, och jag fick ett kamerastativ av honom :) wiii! Så nu kan jag ta fina outfit bilder på egen hand :) KUL!

Vi har precis ätit en supergod lasagne och nu ligger vi o myser på soffan o kollar tv! hoppas ni har det fint också!!

Puss på er!! 

Show yourselves, take only what you need from me


Jag i solen och min lunch, Sushi, så gott!

Dagen började med föreläsning och sen en liten promis i solen och så lunch på sushido, gott! Nu har jag ringt några samtal och fixa lite. Ska börja med min städning nu! Inte lika kul, men måste göras. Sen blir det träning, tror jag, bara min hosta släpper :) Sen blir det möjligtvis en lite sväng till Jula för att köpa ett kamerastativ, det blir grejer! Just det packa ska jag göra också...

Puss

All because of you!


Klänning - Matthew Williamson, Wedges - Diane von Furstenberg

Idag blev det ingen bra outfitbild så det fick bli denna önskeoutfit för andra gången idag istället :) Idag har jag varit jävligt produktiv, rensat o städat garderoben, så fin nu och nu finns det ytte pytte lite plats för att ny kläder ska kunna komma in ;) Har också rensat o städat i en massa skåp o lådor, känner mig nöjd! Imorgon får det bli dammning o dammsugning o svabbning, kul?! Men det är skönt när det ä gjort!! Lite skola imorgon också, o så träning!! Om jag bara kunde bli av med min huvudvärk, gillar det inte!

Nu ska Älsklingen o jag lyxa och äta lite ben & jerrys, vi köpte det nu när vi var o panta flaskor, duktig har jag varit idag :D

Puss

Let´s let´s take a chance


Detta är min önskeoutfit för dagen! Skjorta o byxor från Chloé, väska (asssnygg!) från Alexander Wang och fantastiska pumps från Michael Kors. Dock borde inte jeansen vara så svåra o fixa själv, ska kolla upp det :)

Idag har jag varit vaken ganska länge, eller sen 7, Älsklingen o jag åkte o bytte till sommardäck på bilen, o eftersom vi köpte bilen i Hörby o hade sommardäcken där, fick vi åka dit. Och det gick bra men hem var det sån sjuk kö, vilket berodde på två olyckor o ett vägarbete, tråkigt! Men när vi kom loss o kom till Malmö igen så släppte Älsklingen av mig på gymmet, så nu har jag tränat också :) Så nu ska jag ringa några samtal, sen blir det att städa o kanske rensa garderoben lite... kan behövas o kolla o ta fram alla sommarkläder, wii!

Ha en underbar tisdag!!

Puss

My milkshake brings all the boys to the yard


Armyskjorta: Bik Bok
Hood: Hm herr
Skinnväst: Hm
Tee: Westhill Redbird, Bik Bok
Halsduk: Bik Bok
jeanstights: Bik Bok
Skor: Converse

Idag ville jag egentligen ha en outfitbild utifrån eftersom det är underbar sol o fint! Men jag hade ingen som kunde ta på mig så det fick bli det vanliga framför spegeln. Jag har varit i skolan på seminarie o det gick bra o nu är jag hemma o fixar lite, eller mest chillar egentligen :) Men ska söka lite jobb nu o så, sen kommer älsklingen hem o då blir det mys!! I helgen kommer det också bli mys och party, fint fint!!

Solig måndag!!

Puss

Hurricane



Sommar sommar sommar! Fy fan som jag längtar nu!! Men idag är det ju vår och underbart väder, så får gå ut o få lite sol på näsan så fräcknarna kommer fram! Innan det ska jag fixa mig och äta frukost o läsa en massa till seminariet som jag har klockan ett, egentligen skulle man läsa massa kapitel, men det får nog bli en snabb genomgång! Efter det ska det bli lite jobbsök o så...

Jag mår bättre nu, inte lika snorig, bara väldigt hes och huvudvärk... Men inatt sov jag så sjukt underbart!! Tog lite hostmedicin och den är väldigt stark, man blir helt tung i hela kroppen och när man ska sova är det så gött! Så jag är i alla fall utsövd :)

Puss

Im bringing sexy back


Marc by marc jacobs s/s 2010

Nu är söndagen snart slut o förkyldningen ä lite bättre, dock har jag sjuk huvudvärk, men men. Imorgon är det seminarie i skolan och sen blir det massa fix. Men nu blir det bara o kolla tv och sen sova. Nästa helg kommer bli mycket roligare hoppas jag :) Men jag o älsklingen har haft en mysig helg, trots att jag varit sjuk!!

See ya!

Puss

Moschino


Moschino cheap and chic, I like it!

Sorry för min frånvaro men jag är sjuk. Hela kvällen igår spenderades genom att ligga på soffan o snora under en filt... i princip. Idag är det typ samma visa, fast just nu ligger jag i sängen, men ska väl försöka att göra nåt vettigt idag :) Men måste ju kurera mig så att förkyldningen försvinner...

Ha en riktigt mysig söndag!

Puss

You raise me up


Tee: Hm herr
Tröja: Hm
Kjol: never denim, Bik Bok (ny)
Shoes: Converse

Jag är verkligen super förkyld, har gått omkring o nyst o snorat och varit mindre fräsch idag när jag jobbat, men jag klara hela dagen :) Nu är jag hemma o vi ska äta väldigt sen middag, o kolla nu på solsidan och sen på wallander, sen blir det sängen för mig, för jag ska upp o snora, jag menar jobba imorgon också, men efter det blir det bar att ta det lugnt på soffan! Så det blir min helg, typ!'

Ha d fint babes!

Puss

Sjukling!


Diane von Furstenberg

Idag är jag sjuk, riktigt hängig faktiskt! men jag vet inte än om jag kanske måste jobba ändå... Men vi får se vad som händer, men helst skulle jag bara vilja ligga i min säng eller soffan o kurera mig. Ska ju jobba imorgon också... Men allt löser sig, jag får hälsa på min vän ipren så ska nog det hela gå bra.

Puss

Long long long


Sweat: Bik Bok
Sjal: Gina
Jeans: bagsy, Never Denim

Idag är det en ganska slapp outfit eftersom jag är så himla förkyld!! Jobbigt. I  går natt sov jag ingeting typ så jag hoppas jag får göra det inatt, nässpray och ipren, bra så! Annars har jag bara jobbat hela dagen, och sen myst med älsklingen. Köpte också en super snygg långkjol från never denim, har inte provat än dock, men jag hoppas den blir bra. Får inviga imorgon tror jag :) Sov gott!1

Puss

Mops = bra hälsa!!


hihi, I love! Fick en länk till denna söta av E, som skulle matcha med min träningsoutfit, eftersom det är bevisat att hundar ger sin ägare bättre hälsa, Åh jag vill ha en mopps eller en fralla!!

Nu ska jag fixa mig, men känner mig sådär, helt förkyld, ont i halsen o svullen i ansiktet snyggt! Men det ska bli lite jobb på det, Ipren kan ju göra underverk! Hoppas ni har en fin torsdag!

Usch jag...

10a87c66b91fef9eba6fbb14e41e9646.png

Kolla varifrån!

Usch jag har gått o blivit förkyld över dagen :( därför dålig uppdatering. Känner mig inte alls pigg, men får äta Ipren så brukar det bli bättre! Nu ska jag sova. Puss på er!! 


Before the sprinklers come on


Lite nytt! En sporttopp från NIKE och ny sommar parfym från Escada, Marine Groove!

Nu drar jag till skolan i detta fina vårväder! Sen måste jag nog städa... så tråkigt! Och har lite annat på schemat också :)

Ha en fin dag!

Puss

I remember when rock was young!


Keps: Billabong
Armyskjorta: Bik Bok
Kofta: Glitzy
Tee: monki
Jeans: Bagsy, Never Denim
Skor: Converse

Nu har jag varit o handlat o fixat, hämtat ut paket och nu ska vi snart äta supergod chilli con carne och vitlöksbröd, JUMI! Tvättar håller jag på med också, sådär kul! Men resten av kvällen kommer bli lugn med lite fix och tv, DH och Cougar town :)

Köpte en ny fin rosa sportbh idag också, känner mig mycket nöjd med den (tack mamma). Ha en fin kväll!

Puss

Fly away with me in the night


Denna plånbok från Miu Miu är så sjukt fin, kan ni tro det... I want it ;)

har börjat dagen med att träna med E, känndes skönt, dock lite tungt efter påskens bravader :) Nu ska jag fixa med en massa och så måste jag åka o handla, inte kul med ett tomt kylskåp. Sen blir det väl tisdagsmys med världens finaste älskling!! Ha en fin tisdag (alla redan).

Puss

Påsk i Linköping!



Det var det hela! Jag har haft en underbar helg!! KÄRLEK! Min familj, min älskling, min bättre hälft, alldeles alldeles underbart!! Men nu är vi hemma igen och det är också super skönt! Ska bara packa upp allt o så o tvätta lite.. Men nu får det bli lite mat o lite tv med världens bästa karl!!

Puss

Förlåt att...

1d849a2167b206428da77fefe1863322.png

Kolla varifrån!

Förlåt att jag varit en riktigt usel bloggare i påsk! Men har haft så mycket kul att göra :) men nu kommer det bli bättre igen :) just nu är vi påväg hem... Men då kommer det bilder från helgen!! Puss 


Vi är...

2216ae81257c371a21141742a9ba6424.png

Kolla varifrån!

Vi är ute på landet hos Martins mamma o pappa, vi har ätit påskmat, busat med alla barnen, o haft trevligt!! Nu blir det lite fredagsmys, o så! Vi hörd imorgon. Puss


Hemma i...

4b62c976f7c55c247a4d84c00bd0c3c7.png

Kolla varifrån!

Hemma i Linköping, feels good! Har haft en mysig eftermiddag kväll med mamms, syster o c/o :) nu ska vi sova o imorgon blir det att åka till papps o Martins home. Sov gott! Puss puss


To my hometown!



Nu väntar jag bara på babe så vi kan åka hem till LKPG, solen skiner o allt ä good! PEPP PEPP PEPP!
Hörs lite senare!!

Puss

RSS 2.0