Love the way you are!



Lite mer födelsedagsfirande, på kvällen med brudsen. Belv dock väldigt lugnt eftersom jag var krasslig, tråkigt! Men nu på lördag är det födelsedagsfirande part. 2, så nu mår jag ju bättre, så då blire PARTY! Nu ska jag äta lite sen ska jag iväg på ett möte och sen blir det tisdagsmys med älsklingen!!

Puss

My birthday!



Bilder från mitt släktkalas i lördags, mysigt o kul! Nu ska jag äta frulle, sen ska jag intill stan o få svallet fixat hos frisören :) Det behövs!!

Puss

Suddig outfit! Men min nya tröja från onet...

img_1305 (MMS)

Suddig outfit! Men min nya tröja från oneteaspoon, o nya skor som jag fick i födelsedagspresent av min syster :) tiger jeans o hm bälte o monki tee. Vi har precis ätit tacos, innan har vi handlat o varit på media markt o jag har köpt en ny kamera :D wiiii! Puss


Rock on!



Här kommer lite mer uppdatering från förr förra helgen, då jag var på festival fest, som var sjukt kul! Dock tror jag det var då jag blev sjuk! Men det gjorde inget, kul var det!

Idag har jag sökt o fixat med en massa jobb och fått en massa saker gjort, känns skönt! Ska snart städa och sen ska jag åka till media markt och köpa en ny kamera som jag fått pengar till i födelsedagspresent! Woop!

Pussar

Wooohhoooooooo!



Jag har varit så sjukt dålig på uppdatering nu den senaste veckan och det har berott på sjukdom och att jag behövde lite break från bloggen! Men nu tror jag  att jag ska vara tillbaka på banan och imorgon ska  jag försöka ta tag i att svar på kommentarer o så! Här är i alla fall från förr förra veckan, lite party! Helgen som nui varit har varit toppen, minus sjukdom, men annars fin fin födlesedagshelg ;)

Puss

Hurra för jag är 25!!


Lite uppdatering från Öland där jag var förr förra helgen, hade det mys såklart!!

Idag fyller jag 25 år, inte så kul att jag är sjuk idag, men Älsklingen o jag ska fira med att äta max idag och jag har fått hur mycket gratulationer som helst! Så det känns som en bra dag ändå! På lördag ska jag ha kalas och fest o fira min 25-årsdag ordentligt!!

Puss

Hallå!! Är en riktigt dålig bloggare nu...

Hallå!! Är en riktigt dålig bloggare nu, men jag är hemma i Malmö, dock ligger jag helt däckad då jag åkt på influensa... Så just nu streck kollar jag på tru blood! Puss


Myser runt i Linköping o har det bra. Är j...

img_1303 (MMS)

Myser runt i Linköping o har det bra. Är just nu hos papps, men ska sova snart! Imorgon blir det 25-festivalen o häng med finis stinis! Så det blir fin fint! På söndag bär det hem till Malmö o min fina fina älskling som jag saknar massor! Men ni får ha d fint! Puss!


Bad blogger!

Hallå igen! Tråkig blogg(are) nu jag vet! Men jag har varit away och inte riktigt hunnit, plus att jag inte är vid min dator så jag har inte några bilder too show! Men sanrt så, ska försöka att vara lite bättre på det hela! Igår var jag i alla fall ute med bästa sällskapet och idag har jag myst runt med bästa bästa och andra härliga brudar! Avslutade med filmkväll hos kärleken och sen hem till mamms, ska snart sova nu! Men jag saknar min Älskling så sjukt mycket, Martin det blir supermys på söndag!
Puss

Home in MANTORP!!

Hallå! Nu är jag back in the city eller ja... ska snart sov, ganska trött efter allt bilåkande! Men nu blir det sova, imorgon blir det en massa fix, sen in till stan till Bejbi och massa andra fina brudar och sen blire PARTY!! Så sov gott!! Pusss!

Hallå! Lite dålig uppdatering nu när jag v...

img_1295 (MMS)

Hallå! Lite dålig uppdatering nu när jag varit på Öland, men jag har haft det topp här o myst med familjen! Men nu är det åska och regn så vi ska snart åka hem. Så snart hörs vi med jämnare mellanrum! Puss


Kom fram till Öland ungefär vid halv sex. ...

img_6807 (MMS)

Kom fram till Öland ungefär vid halv sex. Sen sprang jag o syster och sen blev det fix så har vi varit o ätit, o nu är det sovdags! Imorgon hoppas jag på strålande solsken så jag kan steka!! Puss


Håll den tänd!


Skjorta: Bik Bok
Linne: Never Denim
Jeans: Never Denim
Superfint armband: Bik Bok

Nu har jag semester igen! Det blir till att ladda batterierna! Jobbsök jobbsök, får inte ligga på latsidan nu, men det komemr bli en massa skoj framöver nu! Jag gillar starkt!

Puss

Hot-n-Fun


Outfit!
Blus: Bik Bok
Shorts: Never Denim
Pumps: Nelly

Först lite mat på Hard rock café




Gårdagen blev lite annourlunda än va vad tänkt, på ett mycket trevligt sätt :) Jag blev medbjuden av Nattis på Adidas event i Köpenhamn på grund av mode veckan, var mycket trevligt och kul, fick gratis cider, det var dj och en massa coolt folk. När vi skulle gå till tåget och åka hem hade himlen öppnat sig och vi blev verkligen dyngsura, men det var ganska kul också. Nu sitter jag här nyvaken och har hår som ett troll, så det är nog bäst att jag hoppar in i duschen och sen drar mig till jobbet!

Puss

PLS be mine!


Acne Pistols boots, nära perfektion!

Nu blir det snart jobb och nu är det ju Copenhagen Fashion week! Så lite roliga grejer händer i staden, eller ja massor om man hade haft ett presspass, visningar!! Men tyvärr inte! Sen blir det hem o mysa med älsklingen innan jag ska åka iväg!! Föresten glömde ju säga, trodde jag skulle missa malmö festivalen, men icke, jag börjar den nästa söndag med världens världens bästa Lasse i två timmar :D

Puss

We´re the guitarr gangsters!


Kavaj: Monki
Tee: Acne
Jeans: Bagsy, Never Denim
Jodphurs: Present

Sov time :)

Puss

Give me a coat!


Jackets! 1-2. 3.1 Phillip lim 3-4 Acne 5 Balmain 6-8 Burberry Prorsum 9 Gucci 10 Sonia by Sonia Rykiel

Jag behöver verklien en ny höstjacka och jag vet att det är sommar än men man börjar ändå tänka ;) O jag vet att jag kanske inte har råd med någon av dessa jacker men inspiration är bra och kanske kanske kunde man spara till en Acne jacka, det vore nåt ;) Nu ska jag snart träna sen blir det att packa, städa och fixa. 

Puss 

I keep you forever and ever!


Outfit!
Tröja: Bik Bok
Jeans: Never denim, 2nd skin(nya)
Wedges: Hm
Sjal: Mormors gamla

Har haft en ganska produktiv dag idag faktiskt! Har skickat iväg brev till företag, fixat o trixat med det, tränat, kollat alla the hills avsnitt ;) O så ätit middag o myser nu med älskling! Imorgon ska jag göra ungefär samma saker, fast jag måste packa också och komma på vad jag ska ha på mig på festivalfest nästa helg? Vill ju ha en het festival outfit :) Hoppas ni har en fin kväll!

Puss

Radio girl


Sötaste syster!! Snart ska vi ha kvalitetshäng!!

Ledig idag, skönt, ska snart äta frulle o sen gå o träna! Sen blir det jobbsök och så... Inte så spännande, men bra o få saker gjorda! Hoppas ni har en bra dag!

Puss

Fy fan vad skönt! att jag slipper bli 25...


Mockajacka: Monki
Tee, byxor, halsband: Bik Bok
Skor: Converse

Hallå i stugan! MIn dag har varit sådär idag, eller dagen har väl varit bra, bara mitt humör som varit lite på tvären. Men jag tror det blir bättre imorgon, då är jag ledig men ska fixa med en massa, o så träna såklart!

Puss (Snart är det ju semester igen ;) )

Thats forever my only road!



Träningen avklarad! Dags o fixa mig o dra till jobbet! Tråkigt väder idag, sad.

Puss

We


Bild från tidigare i somras!

Idag har jag bara slappat runt i baggy kläder, jag har sökt jobb, planerat lite, kollat tv o ätit mat :) Så himla spännande var min söndag, men skön!! Nu ska jag sova och imorgon är det träning o jobb!

Puss

Light a Way


Hade en supermysig och kul kväll igår! Sötisar!!

Nu ska jag äta frukost efter att ha sovit lite länge. Sen blir det träning och efter det en massa jobbsök, inte superkul, men det kan ju bli superkul utav det ;) SÅ det är söndagen så länge!

Puss

Dagens: klänning från bil bok, tights från...

img_1264 (MMS)

Dagens: klänning från bil bok, tights från lindex. Älsklingen o jag har ätit tacos och jag har fixat lite. Nu ska jag sova snart för jag ska upp o jobba imorgon! Sen blir det finhäng med emms o alex! Puss


You´re a Doll!


Riktigt coola inspo bilder! (funderar även på att klippa sån lugg!)

Har varit o tränat, ska snart åka o jobba! Sen blir det fredagsmys med älskling <3

Puss

Saturday I love you like gold!


Gårdagens outfit!
Tee:lady gaga
jeans: replay
sjal: hm

Dagens!
Linne: Never denim (ny)
kjol: bik bok (ny)
Skor: converse

Är hemma nu och ska äta mat och mysa med älsklingen! Vi har hyrt film och ska ha det bra! Imorgon blir det träning och jobb! Ha en fin kväll! Puss

On Vaccation!



Lite osminkade semester bilder! Vädret var inte det bästa, men bra var det ändå!!

Puss

Love Love Love


En så sjukt bra kväll! Lördagen innan jag åkte på semster!! Swwweeeeeeeeeettttttt!!!

Har en fixdag idag!

Puss

Family


Lite uppdatering från min semester! Hade det underbart både innan och under vi var på landet. Idag är jag ledig och ska snart ta bilen till gymet eftersom jag har en inflamation i tån o foten så har jag lite svårt o gå! Men träna måste jag ju! Men vi hörs snart igen!

Puss

Är en dålig bloggare just nu! Men ska förs...

img_1258 (MMS)

Är en dålig bloggare just nu! Men ska försöka göra det bättre från imorgon! Nu ska jag sova! Puss


Im back!



Nu är jag tillbaka i storstan och att vara hemma känns skönt, trots att det har varit en toppen semester, minus min onda fot. Har nya inköp att visa er och mycket annat trevligt! Så imorgon väntar början på uppdateringen från semestern :) Ha det fint!! Pussar!

RSS 2.0