En famn för mig!


Min Älskling!!

Nu är peppen total, champange fylla på lördag med bästa vännen, mys med mamma o syster, papps och mer familj och en massa härliga vänner och Älskling såklart!! It´s good! Är på mycket bättre humör nu än förut idag, blev bra när älsklingen kom hem o pussa på mig o pepp från min bejbi! och så har jag gjort en ny playlist på spotify, so good!! (tyvärr vet inte jag hur jag lägger upp länken) men ska jobba på det :)

Nu ska jag packa lite mer och sen ska jag sova... Tror det blir bra så! Bilder på de nya favoriterna som flyttat in i garderoben kommer när jag har på mig dem... har nämligen packat ner dem i väskan redan ;)

Puss

I only see the shades



Känner mig lite suddig idag, sov typ inget inatt... Varför blir det så ibland, att man bara ligger o tänker på en massa saker o ska man inte slappna av o sova o sen helt plötsligt är man inte trött längre... konstigt o jobbigt! För nu är jag ju trött och behöver lite pepp!

Men men det ska nog släppa snart, har tusen saker att göra idag så det är väl dags att börja :)

Puss


Im so...

0-761dd43b5c79302b45fb81bf7990612b.png

Kolla varifrån!

Im so tierd! Idag var det sjukt mycket på jobbet... O nu är jag så trött att jag inte orkar resa mig från soffan. Dock fick några fina saker följa med hem :) visar imorgon. Men nu är jag sååå peppad för en underbar helg med underbara mäniskor!! Imorgon ska jag städa, packa, till banken, träna o en massa annat!! Imorgon svarar jag på alla kommentarer. Sov gott!! Puss puss 


MARC BY MARC JACOBS IS KING!



Nu menar jag inte detta som en outfit, men Marc Jacobs är kung! Alltså denna sommarkollektionen är helt underbar, jag skulle typ vilja ha allt! SÅ sjukt snyggt!!!! Detta är från Marc by Marc Jacobs, just LOVE!

Nu ska jag strax åka till jobbet, ska äta lite frulle först. Men idag skiner solen och mitt påsklov börjar efter jobbet, ledig i en vecka, gött!! SÅ ha en underbar dag!

Puss

Soo good!


Outfit of the day!
Sweat: Peak Performance
Hålig tröja: Monki
Jeans: Groupie, Never Denim
Skor: Converse

Nu har söta emms varit här och vi har ätit sushi och det var super duper gott, har typ inte ätit det sen i sommras, MUMS!



Sen har vi suttit o pratat en massa och peppat varandra med hur bra vi är och att vi snart kommer få jobb!! that´s true! Och så ska ju hon åka till New York nu i maj och vi har kollat massa ställen som hon måste åka till!! O jag har bestämt att jag o älskling ska dit nästa år i MAJ, så bestämt!! :)

Nu ska jag nog ta på mig mysbyxor och slappa i soffan, pussa lite på älsklingen också!

Ha en fin kväll!

Puss

Vi är dem som kan dansa när det kränger för hårt!


Snart ska jag o världens bästa vän inta dansgolvet igen, LOVE!!

Åh vad jag längtar efter påsk, familjen, världens bästa vän och en massa underbara vänner!! :) God mat, påskägg och bara JÄVLIGT TREVLIGT!! I love!! Men nu börjar påsklovet, lr egentligen på onsdag ska jobba imorgon! Men det blir en mysig dag idag med, för söta emms kommer hem till mig o vi ska snickisnacka och äta sushi, YUMI! Så det blir bra, även om dagen starta alldeles för tidigt med seminarium, men nu har jag ju hunnit träna med E och kommit hem. Ska hoppa in i duschen nu och äta lite lunch, ska även inviga de nya conversen idag :)

Ha en fin dag!

(Och Stina, Pepp pepp pepp, love you 4-evva evva!!)

Puss

Mopps me!


Jag vill ha en hund! Precis en sån här underbar mopps, NU!! Åhhhh

Fortfarande trött, tycker dessa dagar är så konstiga när man ska ändra på tiden... Dock ljusare, men innan man vänjer sig. I alla fall, tränat har jag gjort och ätit tacos. Nu ska jag kolla lite på tv innan det är dags för sängen, ska till skolan tidigt imorgon, blä! Men sen ska jag träffa söta söta Emms :) det ska bli mys, ska övertala henne om att vi måste ha sushi :D

O snart är det påsk och gud vad mycket trevligt det kommer bli då, KÄRLEK!!!

"Du och jag för den mjuka bedårande skymningen, och för isen som äntligen spruckit loss och du o jag för oss"

LITEN UPPDATERING BARA, fann denna fantastiska kappa på Michaelas blogg från ACNE, OMG, den måste bli min i vinter, jag måste ju ha en ny jacka i alla fall:) BE MINE!! ÅÅÅHHHH!


Freckels and blond hair


Sommaren 2007, länge sen... men SOMMAR, åhh, jag känner att det är påväg!

Trött är jag idag, känns att vi förlora en timme inatt... Skulle gått upp o tränat vid tio men jag orka inte. Så det får bli vid halv fyra istället. Nu ska jag äta frukost, kanske spela lite Mario Kart på wii med älsklingen, fixa en skoluppgift och sen träna. Sen blir det söndagsmys!

Puss


The girl and the robot


Skinnjacka: Hm Divided
Klänning: Hm trend
Halsduk: Tiger of Sweden
Kofta: Bik Bok
Halsband: Bik Bok
Boots: Dna

Nu står en god potatisgratäng i ugnen, den ska ätas med god fläskfilé och någon smarrig sås, sen blir det ben&jerrys till efterrätt, gott! Vi ska kolla på Saw 5 och jag tror det blir scary... Måste ju släcka lamporna också 20,30 till 21,30 earthhour. Men detta kommer bli en bra kväll :) MYS!!

Puss puss puss

Converse all star


My new shoes!!

Jag är sååå nöjd med nya skorna, Älskling o jag har haft en liten shopping dag, köpt en massa sånt "nödvändigt" plus skor :) o lite annat! Nu är vi hemma och sen ikväll blir det film och god middag och vin :) Det blir bra det!! Jag började dagen med ett aerobic pass också, riktigt gött, tråkigt att det inte är lika fint väder idag... regningt fast ganska varmt!

Ha en fin lördag!

Puss

Burn it up!


Kavaj: Second hand
Tee: Crocker
Sjal: Bik Bok
Jeans: Monki
Sneakers: Nike

Så här har jag sett ut i värmeböljan idag, plus solglasögon :) Alltså det är helt underbart väder, vi hade 18 grader idag :) WIIII! I love it. Nu är det äntligen helg och jag ska bara mysa med älskling hela helgen och träna lite. Och så måste jag berätta, JAG KLARA TENTAN, Im so HAPPY!! Riktigt gött, så nu kan jag njuta o veta att jag inte behöver göra om den. Kvällen nu bjuder på bakad potatis och "new moon", fint! Vi har hyrt två filmer till, dock inte riktigt lika bra (älsklings val).Hoppas ni får en grym fredagskväll och helg!!

Puss puss!

(Snart är det påsk med, I like)

Are you gonna be mine?


Jag kan inte riktigt släppa hur snygg denna jacka är från alexander wang! Give me NOW!

Nu ska jag åka till skolan, sen blir det träning och att åka o handla, betala räkningar med, det är ju alltid kul, inte. Men ni får ha en fin dag sålänge!

Puss

Just shout wenever


Glesstickad tröja: Bik Bok
Linne: Bik Bok
Jeans: Bagsy; Never Denim

Oooohhh, nu är en dag till över... Har jobbat hela dagen och det har varit sjukt mycke idag, men det har gått bra! Hemma blev det china mat eftersom kylskåpet ekar tomt och vi måste åka o handla... Det blir imorgon, efter träning o skola, sen är det fredagsmys och det ska bli så gött o ha en hel helg med inget bestämt!! hoppas ni får en underbar fredag imorgon!

Puss

Oh I guess we´re gonna pretend!


Dagens önskeoutfit!
Jumpsuit: Dkny, Väska: Alexander Wang, Pumps: Burberry prorsum

Denna hade jag kunna tänkt mig att strosa runt i idag! Men dock lite för kallt :) Istället har jag ju en annan outfit istället, som ni får se senare :) Idag ska jag åka o jobba igen, börjar 12-18,30. Så det blir min dag. Men sen är det lång ledigt! I like! Snart påsk! Ha en fin dag!

Puss

Nu är...

0ac389995d4305e7a9e3ec18eb97d9df.png

Kolla varifrån!

Nu är jag äntligen hemma, blev ett långt möte, men trevligt! Fick med ett par nya jeans också, lr bytte mot
ett par gamla som gått sönder på jobbet. Men sjukt snygga iaf, det är dem på bilden :) 

Imorgon kommer jag svara på alla kommentarer o så :) orkade inte sätta på datorn nu... Vill bara sova!! Så sov gott! Puss puss 


Idag är...

0-1778b39d971b2a6b8f09f605b1353fd3.png

Kolla varifrån!

Idag är det inte mkt ledig tid :) har varit i skolan, sitter nu på tåget o äter lunch påväg till jobbet, o sen personalmöte, blir nog hemma vid nio :) hörs då! Puss


Feel a sleep again in front of MTV


Blus m axelpuffar: Bik Bok
Haösband: bik Bok
Sammetstights: Bik Bok
Varierande inköpsställe ;)

Idag har jag varit ganska produktiv, eller en del av dagen i alla fall... Jag har i alla fall städat hela lägenheten och fixat med några saker! Nu tänkte jag att jag skulle baka men jag vet inte... men jo det ska jag nog :) Imorgon blir det skola, ny kurs börjar och jobb med personalmöte, det blir bra!

Hoppas ni får en mysig helg! Jag vill bara att det ska bli påsk, så jag får åka hem o mysa med familj o vänner! Stinis o jag planerar en glamour fylla :) hehe... Det kommer bli nice!

Puss

Baby, baby, baby


Jag är så hookad på sommar outfits nu, jag vill bara känna värme mot huden :) Och denna kommer från, klänning - Just Cavalli, Armband - Burberry prorsum och dessa skor som jag är helt kär i från Louboutin.

Idag har jag sovit länge, så skönt o bara ligga o snusa i sängen. Nu ska jag äta lite frukost, sen måste jag städa vilket jag inte är så sugen på, men måste göras! Sen blir det träning!!

LOVE

Prints square stripes it´s all in the line


Skjorta: Bik Bok
Tee: Monki
Jeanstights: Bik Bok

Fan så skönt det är att inte ha något måste över sig! Eller några små har jag ju men inte som tentan. Så idag har jag bara chillat hemma och myst, så skönt! Imorgon får det väl bli lite städning och en promenad i solen :) Och lite annat fix! Hoppas ni har en fin kväll!

Puss

Now it´s done


Gammal bild! Annan hårfärg!

Nu är tentan gjord, så jävla underbart och det känndes som att det gick bra också, så GÖTT! SÅ denna vecka är för tillfället ganska oplanerad, det ända jag vet nu är att jag måste städa, men jag tror jag väntar lite med det. Träna också, såklart! Ha en fin dag puddingar!!

Puss 

So mutch to reed....



Ville bara säga att jag pluggar o pluggar o pluggar! Så jag hoppas på en bra mycket roligare vecka, nästa vecka!! Men I got to keep up the fight a little bit more!

Puss

Pluggträsket



Hej på er! Jag pluggar o pluggar, så tråkigt!! Hoppas ni har det roligare!! Jag kommer bvara mer produktiv på bloggen när tentan är över.

Puss

When the wind is warm and the sun is burning my skin!


Gammal bild! midsommar 2008

Idag är det en ruggig dag... har jobbat, men det var inte så jätte mycket att göra så jag sluta vid tre. Nu är jag hemma och ska bara plugga hela kvällen... inte så jätte kul!! Så eftersom det har regnat på mig o jag ser ut som en blöt katt, hoppar vi över outfiten idag, o jag tänker hoppas i mys kläder!!

Ha en fin lördag!

Puss

Red is the colour of love!


Kavaj: Bik Bok
Tee: Monki
Kjol: Bik Bok

Idag har det kännts lite bättre än igår... med glamour biten ;) tror det har mkt att göra vad jag har på mig o hur mitt hår är... (oj vad ytligt det lät) men dock sant! om jag inte fönar mitt hår så känns det hängigt men idag har det varit bra o outfiten med, så mer effort helt enkelt! Dock är jag orolig för tentan på måndag, jag kan inte mkt, men två dagar kvar, eller en och en halv eftersom jag ska jobba 9-17 imorgon...

Men så är det, nu ska jag sova, älsklingen o jag har haft fredags mys med pizza, cola o film, vi såg trubbel i paradiset, kul film!! Ha en härlig helg!

Puss

ps. måste lösa detta med kameran, blir så suddigt när jag tar med iPhonen, Älskling får helt enkelt börja ta bilder igen, roligare bilder... eller skulle man köpa ett stativ kanske??ds.

GLAMOUR



Just så här när man pluggar till tenta och inte riktigt hinner med allt vill jag bara ha mer glamour i livet, ni vet höga klackar, fina klänningar o champange... men tyvärr är ju verkligheten en annan. Som jag dock älskar när jag inte behöver plugga, jag väntar bara på att jag ska få ett jobb så jag slipper detta pluggande, efter snart 4 år är jag ganska trött på det. Men min tur kommer snart, I feel it! Så när jobbet kommer ska jag införa mer glamour :)

Idag är det plugg, jobb och sen blir det underbart fredagsmys med älskling!

Puss

It´s all a blur to me


Sorry för super dåliga bilder... men suddigt är charmigt!
Jacka: Bik Bok
Keps: Billabong
Sweat: Bik Bok
Tee: crocker
Jeans: Bagsy, never denim

Det var denna torsdag, denna vecka har gått alldeles för fort för jag känner inte att jag kan hälften av det jag måste kunna till måndag. Och nu ska jag jobba fredag o lördag, vi får hoppas på det bästa helt enkelt. Nu ska jag sova för jag är as trött!! Vi hörs imorgon!

Puss 

Whataya want from me


Vår o sommar nu!!!

Idag har jag varit vaken sen tidigt... vi lämnade in vår bil på service o vi köpte den i Hörby så jag var ju tvungen att åka dit med den... sen ta bussen hem, och sen har jag tränat. Nu sitter jag o har ätit frukost, kollat glamourama och ska duscha, för sen är det bara att sätta igång o plugga... För att sedan ta bussen tillbaka till hörby för att hämta bilen... Rolig dag, och på detta ska jag tvätta med... Tjjooo hooo!! Nåt som är kul är att jag beställt två klänningar från hm garden colletion, det blir fint till sommarn :)

Puss

Give me the silver skull!


Alexander McQueen, I want this sooooo bbbaadd!

Detta armband måste på något sätt bli mitt, jag tror att det kan vara en bra 25-års present, dock lite långt tills dess.. kan man önska sig ett armband för 1600kr i påskägget?? hehe. Jag har precis varit o tränat, just nu står en fin kyckling i ugnen o grillas, så gott ska det bli sen :) Bara en dusch innan och sen tror jag att plugget får vara bra för dagen... det får bli som det blir helt enkelt, i värsta fall kan jag ju skriva om den, det är så sjukt mycket att läsa, men det är bara att fortsätta imorgon!!

Ha en fin kväll babes!

Puss

For you´re entertainment


Gammal bild, men glad är jag :)

Även att jag ska plugga så är jag på gott humör, det måste vara det fina vädret :) och att man kan få ett litet meddelande av sin bästa vän som gör att man blir glad hela dagen! Så nu ä det frukost, kanske lite glamourama till det och sen plugg hela dagen! Dock ett stopp för träning ikväll :)

KÄRLEK!

There goes my hero


Jeansväst: Cheap monday
Jeansskjorta: Gant
Tee: Hm herr
Kjol: Bik Bok
Halsband: Bik Bok
Sneakers: Nike

Nu har jag jobbat hela dagen, har precis ätit och måste sätta mig o läsa lite mer innan jag ska slappa o se på desperate housewifes och det blir nog cougar town också :)

Puss

Love is in the air


I love you!!

Underbart väder, solen skiner o det känns som vår! Nu ska jag sätta mig med " den svenska politken" o läsa o äta frukost, sen blir det att tåget över bron och jobba... Så det får bli lite plugg ikväll med :( men jag ska kolla på desperate housewifes o så :)

Jag hoppas alla får en underbar dag!!

Puss

Stripes and starstrukk


Mössa: ullared
Väst: Mammas gammla
Sweat: Peak Performance
Tröja: Bik Bok
Ziptights: Bik Bok

Pust, detta har varit en effektiv dag... Eller egentligen både och, men i alla fall, var först i skolan, sen hem o fixa lite. Sen har jag pluggat läst i alla fall två kapitel (fan måste skärpa mig nu, tenta om en vecka). Sen åkte jag o körde aerobic, efter det handla mat, hem o laga mat, duscha och nu sitter jag här, men 16 sidor kvar att läsa och boston tee party att se kl. 22 (älskar filip o fredrik)!! Så det blir att läsa i pausen :)

Imorgon blir det plugg o jobb! Hörs då!

Föresten, älskar detta underbara väder, det är vår!!

Puss

It happens to be true I only want to be with you!


SOMMAR!!

Idag har jag verkligen vårkänslor, det är helt underbart väder ute :) Och våren är här... hoppas jag! Nu ska jag åka till skolan för föreläsning sen blir det plugg hela dagen och sen lite träning ikväll :)

Puss


Slapp is the word!


Sweat: Hm herr
Sjal: Gina
Klänning: Bik Bok

Känns som denna söndag gått så fort... Nu är det helt plötsligt kväll och imorgon är det måndag och då måste jag börja plugga till tenta... inte så kul, men det ska nog gå bra. Nu tittar jag i alla fall på wipeout och sen tror jag det var ballar av stål, sen blir det bedtime. Men hoppas ni får en super kväll och att den nya veckan strartar bra!!

Puss

Miu me


Snygg outfit att starta en vecka med :) Tröja- kimberly owen, Jeans - citizen of humanity, plånbok och pumps - Miu Miu

Idag är det en underbar vårdag, solen skiner och det känns som vår! jag startade dagen med ett sats afro pass och sen har det blivit ett race i mario kart. Nu ska snart vår gäst åka hem och jag ska fixa lite i lägenheten, sen blir det nog bara att slappa runt lite och sen blir det tacos :)

Ha en mysig söndag!!

Puss


Put on my blue suede...


Min nya mocka jacka: Bik Bok
Sjal: Bik Bok (ny)
Tee: hm herr
Tröja: hm
Skinnbyxor: Kappahl
Sneakers: Nike

Invigde min mockajacka idag, det var skönt väder, bara lite kallt, men några plusgrader till och det kommer vara perfekt. Dagen började med att jag kännde mig helt yr så jag låg ett tag i sängen o kolla på glamourama. Sen blev det en tur till media markt och djurbutik. Lunch blev det på burger king och nu har vi spelat Mario Kart, och nu vankas ditt mat och melodifestival :) nörd dagen till ära!!

Hoppas alla får en fin kväll!!

Puss

Like a mongolian




Igår var vi på mongolian barbeque, det var god mat, men servisen och lokalen var sådär... Men det var trevligt! Sen kolla vi på solsidan och sen blev det sängen, var så trött, men jaghar typ inte kunnat sova något, så idag blir är jag ganska trött. Nu ska vi äta lite frukost och sen ska jag ut o gå... Efter det blir det lite ärenden på stan och sen Mario Kart och melodifestivalen, en ganska göttig lördag. Eftersom det kommer bli god mat och kanske godis :)

Ha en fin lördag!

Puss

In da Club


Sweat: Bik Bok, gammal
Tee: Monki
Kjol: Hm trend
Skor: Marble, Nelly
Halsband: Bik Bok (nytt)

Nu ska jag snart ut o äta middag, mogolisk restaurang, det ska bli super gott eftersom jag är as hungrig. Sen blir det nog lite häng på soffan till nån film! Så ganska lugn kväll i alla fall :) Men mysigt. Hoppas att ni får en fin kväll och sen en underbar helg!!

Puss

Luxury edition



Måste bara visa lite snygga grejer från nya never denim kollektionen på Bik Bok, jag blev helt kär när jag var o jobba igår... jag tycker dock inte att dessa bilder gör dem rättvisa, så kolla in dem på Bik Bok, so nice!!

Fredag är det idag med och jag ska strax plocka iordning i lägneheten, sen ska jag dra och träna(4 gången denna vecka), sen blir det lite städning och sen kommer älsklings o min kompis Mats, så det blir lite restaurang besök ikväll, nice!!

Ha en fin fredag babes!!

Puss

Pink panther


Hårband: Hm
Glesstickad tröja: Bik Bok (ny)
Linne: Hm
Kjol: Hm

Nu ska jag sova, är så sjukt trött. Gick upp sju imorse och åkte o träna med E, sen har jag jobbat hela dagen. Hann med lite mys med älsklingen och tv tittande också... Sveriges värsta bilförare, alltså man undrar ju hur de fick körkort?? Imorgon blir det mer träning och så får vi besök i helgen av Älklingens kompis, det blir trevligt!!

Sov gott! Puss

På väg...

0-141dda67ac807ec5ef76058646f75a3b.png

Kolla varifrån!

På väg till jobbet!!! Hörs ikväll. Puss


Long way to ruin


Avklippt sweat: T-shirt store
Skjorta: Boomerang
Linne: Monki
Jeans: Monki

Fan veckan går så sjukt fort, onsdag eftermiddag och igen mer skola denna veckan. Istället blir det jobb imorgon men fredag blir free. Nu ska jag åka till gymmet och köra sats dance, sen blir det onsdagsmys med babe! SÅ jag hoppas att alla får en fin kväll!

Annars om ni vill göra något kul som att skaka rumpa och bor i Malmö, kan ni gå till babel där min kompis san-one DJ:ar ikväll på the booty and the beat!

Puss

I coulden´t resist!


Denna fining kom in på Bik Bok igår, SSSÅÅÅ SNYGG! Så den fick bli min!

Dagen idag kommer att spenderas lite hemma med fix av olika slag... ska också till skolan på seminarium också. Efter det blir det tvättstuga(hett?) och sen träning :) Det är min dag!

Just nu är det frukost och glamorama som gäller, ska också läsa 23 sidor till skolan, jag är alltid så förberedd haha. Måste bara säga att foo fighters nya platta är så SJUKT bra, I love!

Puss

Is someone gettin the best of you


Outfit
Blus: Bik Bok
Kjol: Bik Bok
Halsband: Tomas Sabo

Nu är snart tisdag över... Dagarna går så sjukt fort, idag har jag träffat söta emma och snackat en massa. Har även varit på en intervju som känndes toppen!! Så hoppas hoppas :) Idag har även min träning startat en nivå, nu ska jag träna massor och denna vecka ska det bli 6 gånger, sommarformen ska komma närmare :)

Nu blir det snart desperate housewifes, ha en fin kväll!

Puss

The real work out has started!


I LIKE, från Fendi!

Idag började jag dagen med att springa och gå i 60 minuter, nu har jag ätit o kollat Glamourama. Så nu blir det dags att hoppa in i duschen och fixa mig, för sen ska jag till bokorridoren och efter det föreläsning. Sen ska emma komma hem till mig en stunf :) KUL!! SÅ det är min dag, det kommer nog bli desperate houswifes ikväll med!!

Plus att jag fick ett jätte bra besked från bik bok, jag ville vara ledig påskhelgen och nu fick jag det, tack!!!

Puss

Sweet and scar



Sweat: Weekday
Klänning: Jenny Skavlan för Bik Bok
Strumps: Bik Bok

Nu blir det tv kväll för min del... Har varit o handlat mat och älsklingen har gjort en sjukt god köttfärsås som vi åt nyss, gott, för jag var CP hungrig!! Imorgon är det en ganska fullspäckad dag, den kommer i alla fall börja med träning med E vid 9.

Puss

LÖÖÖVVEE!



Alltså, jag hade en såååå grym lördag, finns inget som bästa vänner :) Men nu är det ju måndag och jag får längta till helgen igen. Men idag har jag verkligen sökt en massa jobb, varit i skolan och fixat en massa, känns skönt! Nu ska jag bara planera lite mat och så handla sen, det ska bli nyttigare mat i Karlsson/bestermans hemmet :) Sommaren är ju nära ;)

Vi hörs sen!

Puss

Another saturday


Lördagens 2:a outfit
Kavaj: Bik Bok
Linne: Second hand
Tights: American apperal
Pumps: Nelly.se
Halssband: Blandat!

Nu ska jag iväg till skolan och är stressad som vanligt!! Så när jag kommer hem fixar vi resten av biffen.

Puss

I feel so mutch LOVE!


Outfit 1 lördag
Kavaj: Monki
Blus: Ellos
Tights: Bik Bok

Hade en helt sjuk underbar kväll med min bästaste Stina och många fler igår!! Shit vad underbart! Träffa söta bloggtjejen Angelicka Blick också... Jag kommer visa mer outfit och bilder från fest o helgen ikväll lr imorgon och svara på alla kommentarer! Ha d fint! Puss puss

Nu drar...

6662fe492a5170cf7855d519abb4d1c9.png

Kolla varifrån!

Nu drar jag på party, ses i dimman!! Puss


Här är...

0-6126c98cfc14fae70e9ec3711e6fd461.png

Kolla varifrån!

Här är dagens outfit, skjorta: gant, jeansväst: cheap monday, tee: monki, sweat: hm, jeans: monki. Nu är vi hos Pappsen o myser!! Så mysigt att vara hemma, dock sjukt mycket snö... Hörs imorgon! Puss puss


Sitter i...

0-16bbdb7b329cacd200f1395777d519b1.png

Kolla varifrån!

Sitter i bilen o är snart framme i Linköping! Har åkt ifrån våren i Malmö, till en fortsatt vinter med mycket snö... Dock skiner solen fint här också!  Ha en fin fredag!! Puss


It´s you I feel in too


Ny sommar klänning!! Ge mig sommar!

Fredag idag och jag borde egentligen varit i skolan kl. 8 imorse men jag blev helt förvirrad(av trötthet anatgaligen) och hade en verkande axel så jag hoppade visst det. Inte bra när de är tenta om två veckor :( Men det löser sig. Nu blir det istället att packa klart och så lite gym, innan vi ska åka!! En toppen helg väntar och jag är excited :D

Vill också säga Grattis till min underbara Stina som fyller år idag, Happy birthday Babe <3 Imorgon är det klackarna i taket!!

Puss

I wish that the air will be filled with flowers


Sjal: Gina
Tröja: Gina
Haremsbyxor: Hm trend

Axeln gör fortfarande lite ont men den blir bättre... Nu har jag packat och fixat så imorgon bär det mot nordligare breddgrader... och mycket snö har jag hört, det gillar jag inte, men allt som ska hända gillar jag a lot!! 

Måste börja ta hårdare tag i träningen och min kost nu också, funderar på att skaffa mig en personlig tränare som kan lägga upp allt med mat o träning o så... Hade varit nice!! Men det ska jag ta reda på imorgon på träningen och sen får vi starta det nästa vecka :)

Sov gott!

Puss 

Sparkling


En party outfit till helgen :) Kavaj - DKNY, Klänning - Crumpet, Pumps - Louboutin

Startade dagen med träning, det blev en timme på löpbandet, dock blandad gång och jogging ;) Efter det har jag tittat på de sista sex and the city avsnitten, Alltså det är verkligen världens bästa serie, I LOVE LOVE LOVE!! Så nu ska jag väl se filmen för typ 12:e gången och ladda för den nya filmen :) Men just nu ska jag ta mig in i duschen och sen göra lite nytta! Måste packa och så är det en massa andra saker att ta hand om!

Ha en fin dag i solen!!

Puss

Denim is my friend


Jeansskjorta: Gap med egen design
Jeans: Monki
Tee: Monki
Mintonkas: Nilsons
Halsband: Bik Bok

Nu ska jag sova... Har varit en kul dag på jobbet med Dani :) Dock göt min axel galet ont, men tigerbalsam och ipren laddas! Imorgon ska jag och E till gymmet, men min axel kommer få vila, det får bli ben träning. En hel del annat ska göras imorgon också :)

Sov gott!!

Puss

Sun and pain



Fan, jag har gjort mig illa i axeln, igår på boxpasset knäckte det bara till... Nu har jag sjukt ont och den är svullen. Men det får väl bli ipren och att bita ihop. Nu ska jag först till skolan, sen ska jag åka o jobba... Jag ät dock lite trött eftersom jag inte kunnat sova så bra, för att min axel är fucked up!

vi hörs ikväll!

Puss


Adidas Gold


Outfit
Sweat med avklippta ärmar: Adidas
Tröja: Cubus
Kjol: Hm
Ring: Åsitas, Rock by Sweden

Städat klart, nu blir det lite lunch med sex and the city och lite senare träning, GÖTT!

Puss

Baby turn around and let me see that sexy body go bump, bump, bump


Skinnjacka - Doma, Klänning och skor - Emilio Pucci, Väska - Alexander Wang

Snyggt, snyggt... Som vanligt är detta något jag vill ha :) Denna tisdag skiner solen utanför och snön smälter bort, jag blir sååå lycklig! Idag ska jag städa, läsa lite i böcker till skolan och så, inte så kul! Men det blir box ikväll med E så ikväll ska jag verkligen ta ut mig, måste ju börja med att träna mer intensivt så att beach 2010 blir något bra ;)

Ha en fin dag!

Puss

You mumble somthing baby, I don´t give a word about


Dagens outfit
Kofta: Jenny Skavlan för Bik Bok
Tee: Bik Bok
Jeans: Bagsy, Never Denim

Lite slapp och osminkad dagens, men har ju mest varit hemma idag och då tar jag inte galablåsan :)  Snart ska Älsklingen och jag starta vår tv kväll :D haha, men denna vecka är det mycket bra på tv:n! Ikväll guldfeber, CSI och Boston tee party ;) Så det är vad jag ska göra resten av kvällen!! Hoppas alla får en fin kväll!

Puss

GAAAHHHH



My new Party shoes, Me and them are going dancing on saturday!!

Meet me at the hotell room


Gårdagens outfit
Sweat: weekday
Sjal: Gina
Tee: Monki(ny)
Jeans: Cool Jeans, Monki (nya)

Nu har mamms o syster åkt hem... och jag har fixat lite och håller fortfarande på med det!! Så det blir en mys och fix dag idag... Så vi hörs lite senare!

Puss

RSS 2.0