I got Style!

Hej love! Måste bara göra ett litet inlägg om stil, igen! Jag anser mig själv som en stilsäker person, jag får ofta kommentarer om min stil att den är snygg och att jag vet vad jag sysslar med och vad som passar mig. Att beskriva en personlighet med kläder är för mig att lyckas. Jag har dagar som jag är mer eller mindre nöjd och vissa dagar då jag tänker, I´ve nailed it! Men jag begär absolut inte att alla ska gilla den, men huvudsaken är ju att jag gör det, jag klär mig inte för någon annan, men jag uppsakttar alltid om någon säger att jag är snygg!

Men det jag vill säga är att mode och fashion är inte att kopiera det man ser på runway, utan att inspireras av det och av människor runt omkring och sedan göra det till sitt eget. Sen kan man alltid fråga sig hur egen kan man bli, jag tycker att jag kommit en lång väg, men det finns människor som klär sig så snyggt som att man häpnar, hur lyckas de?? Och vissa dagar tror jag att folk tänker så om mig med! Men med detta säger jag inte att alla har det, för det tycker jag inte, för det finns många som inte bryr sig och det är fine. Men har man ett brinnande intresse är det klart att det kommer visa sig i hur man klär sig!!

De jag inspireras mest av är Carrie i sex and the city, även Sarah Jessica Parker, Systrarna Olsen, Elin Kling och Stina och Rebecka mina kompisar, och många fler. Jag har tyckt att mode är kul sen jag var 11 år så jag vet en del och jag är bra på det, drygt? ja kanske, men det är så det är! Nu blev detta en hel uppsats och egentligen skulle jag kunna skriva lite mer, men jag ska sluta nu =)

Här kommer dagens:

Kofta: Hm Divided
Linne: Monki och HM
Kjol: HM
Strumpbyxor: Gina
Sneakers: Nike
Armband: Ms Bijoux

Puss på er alla söta!

Kommentarer
Postat av: Stefan W

Läs gärna min helt nya blogg! :)Grymt snygg design med! Säg vad du tycker om den

2008-12-10 @ 19:21:59
URL: http://stefanweei.blogg.se/
Postat av: sarah

hihi thxn:) tycker det! kram

2008-12-10 @ 19:23:35
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tja, det är nog mest för att vara annolunda tror jag och visa att alla kan få vara lucia!

2008-12-10 @ 19:43:42
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: V

svar: taack. för att du står på min sida! ;)

2008-12-10 @ 20:01:48
URL: http://vickanss.blogg.se/
Postat av: F E B B

Åh, man tackar! Ja den var rolig, vi var och sjöng på ett ålderdomshem och det var mysigt, alla var så hilma söta, dock sov vissa men men, hahaha :P !!Tack, ja dne är lite annorlunda, första gången jag använder den faktiskt! Gillar den, :)

2008-12-10 @ 20:11:57
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: Lisa

Svar: tack überfina du :* det gick bara bra.

Snygg outfit <3 gillar dina kläder!

2008-12-10 @ 22:16:12
URL: http://llisabs.blogg.se/
Postat av: julia

snygg kofta :)

2008-12-11 @ 14:20:23
URL: http://erlingsdottir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0