Dagens outfit!

Nu har jag ätit och är mätt o belåten och nu ska jag åka o mysa med söt fia, måste ju se henne nu innan semestern, det är inte bra o jobba o ha sommarlov i hinner ju aldrig se nån ;( Men det blir bättre när skolan börjar hehe =) Nu ska jag i alla fall åka till ringsjön, det ska bli toppen, tror jag ska ta en glass =) Alla söta babes får ha en toppen kväll och detta är vad jag haft på mig idag:

Linne: Monki
Shorts:hm
Jeansshorta: Gant
Armband: ms bijoux och Gant
Skor:Manoush
Tur att tvätten syns i bakgrunden ;) puss! love.

1 dag kvar!!

Åh nu känner jag semestern knacka på dörren, en liten dag till. Ni får inte tro att jag längtar så mycket! =) något jag mer längtar efter är nya skor. På GoJane har de super snygga skor o det är ju så billigt, jag tänker nog se till o beställa något där snart ;) hitta några godingar, enjoy!

Alltså mycket mycket fint, men det sjuka är att alla dess kostar typ 1100 kr tillsammans, får man köpa alla? Men jag vill speciellt ha nr 3, de svarta med nitar. Hoppas alla sötisar har en bra dag! LOVE.

Alltså nu e jag lycklig!

Åh jag var precis inne på hm:s hemsida och hitta en orange stor bullig kofta o en mönstrad lite längre. Precis sånna jag letat efter och så var e bara där, ibland så älskar jag hm!! åh vad jag är glad,! Tänk att sån lycka kan komma från att  hitta (enligt mig) den perfekta koftan. Kommer dock inte till mig för än i september men tills dess hoppas jag ju att sommaren håller i sig ;) Ha det toppen, nu är det bara en timme kvar till lunch! Puss alla bejbs!
 
Åh LOVE!

Född till miljonär??

Idag är det torsdag o nu behöver jag bara gå upp en morgon till sen är det semester! Gött, skönt det blir för er när jag har haft det så jag kan sluta tjata någon gång ;) men nu säger de ju att det ska bli dåligt väder, men men då får jag vill sitta o äta gott o dricka gott vin ;) det ska nog lösa sig =) Nu ska jag i alla fall jobba lite, måste ju färdigställa en del saker. men jag måste nog gå ut en sväng i solen, MYSIGT! Jag har ju även idag då hittat en massa fina saker, jag måste sluta med det, eller så får jag ju se till att bli rik. Fast det bästa hade ju varit om jag hade varit född till miljonär, jag tror att det var det som egentligen var meningen för mig ;)

Från net-a-porter:

Åh denna outfi hade jag kunnat haft idag, T-shirt från K Lagerfeldt, byxor J Brand, Skor (my honey) louboutin och väska från chloé. Eller så kunde jag haft den som kommer här, om jag skulle på något lite finare event förstås:

Klänning från Fendi, skor från Miu miu och väska från Chloé, åh jag vill ha detta nu! Det är så sjukt jag har så jävla (ursäkta) cravings! Puss till alla! see you later... LOVE.

Todays choice!

Jag hoppas hoppas hoppas att värmen nu ska hålla i sig, så att jag kan ligga på melbystrand på lördag o gotta mig!! Men vi är inte där än, nu håller jag på att tvätta ( inte så fashion) alla grejor jag ska ha med mig så att inget förglöms... men men idag har dagen gått fort och det är ju skönt, men nu måste jag nog snart äta lite också... är ju hungrig nu. Men jag är trött också men på mycket bättre humör idag än igår.... dock känner jag fortfarande att jag måste ta tag i mig själv och slänga mig ut och springa o sen i september kommer gymmet och då är det pass o styrketräning som gäller, jag längtar! men men nu ska jag inte tjata mer, alla söta läsare får ha en toppen kväll. och här är vad jag har haft på mig idag:

Keps: Billabong
T-shirt: T-shirtstore.com
Shorts: La redoute
Skor: Manoush
Klocka: Rolex
Halsband: Ms Bijoux

Peace out babes!

2 dagar kvar...

Börjar jag bli tjatig? Det kan jag aldrig tro ;) fy det ska bli så skönt!! Ute o gå på stranden o se solnedgången åhh MYS! Så nu behöver jag bara gå upp två mornar till så tidigt... sen ska jag komma tillbaka utvilad o brunbränd hoppas jag ;) Sitter o spanar lite på skor o kläder från stylebystars, forever21, steve madden och twelwe by twelwe. Har inte besällt där förut och undrar om det är någon som vet vad frakt o sånt kostar? Men de hade en del söta saker o fina skor. Känner att jag behöver fylla på skogarderoben, detta kommer dock att få vänta till i alla fall augusti, but a women can never have too many shoes =) TRUE!
Här är lite fina saker som jag hittat:

Detta hade jag kunnat ha på mig idag! Åh vad fint!

och detta till en lite fest, mycket fint!

Åh den här klänningen tycker jag är helt underbar och hur snyggt är det inte med pumps med snörning ;)

Och detta till ett par svarta eller gråa tights så har man en lagom avslappnad vardagsoutfit, självklart med en smashing väska och solglasögon.

Ha det toppen darlings! Hörs sen! Peace out!

That feeling!

hello alla söta läsare, jag tycker att det är så kul att kommentarerna har ökat o att jag fått fler läsare, SUPERKUL! Så tack alla söta bejbs...

Men nu såhär på morgonen måste jag nog få skriva av mig om en annan sak. Jag är just nu lite deppig o det är ju inte kul när det är så nära semester o allt! Men det kommer säkert att gå över ;( O just nu är jag inne i en period då jag känner mig lite knubbig, BLÄ! Sommarens goda mat gör sig påmind, så nu känner jag att jag MÅSTE ut o springa o gå o det första jag ska göra i höst är att köpa gym kort, då ska det bli träning av! Så jag satsar på Beach 2010 istället för 2008 och 2009 till 2010 ska man väl hinna bli fit till. Sen är det lite andra grejor som är tråkiga men men. Jag kan bara säga att jag längtar till min födelsedag den 25 Augusti, då kommer många fina saker att hända ;)

Ha i alla fall en toppen dag! Hörs sen bejbs!!Love.

Just nu skulle jag vilja sitta på ett plan till New York, redo att shoppa o leva livet när jag kommer fram. Då vill jag ha på mig klänningen från Marshesca och skorna från Louboutin!

Dagens outfit!


T-shirt: Hm (Against Aids, Timbaland)
Shorts: Avklippta Lee
Halsband: Ms Bijoux
Armband: Free willy, Ms Bijoux och Littmark.

Idag har jag haft en lite jobbig dag har känt mig trött o lite ledsen ( utan egentlig anledning) men så är det ibland. Nu ska jag i alla fall lägga mig o koppla av lite... Så känns det säkert bättre imogon. Ha en toppen kväll! Puss till alla söta läsare! LOVE.

Utmanad från Ebba von Sydow.

Ebba von Sydow håller ju på at utmana alla bloggare, så jag har antagit utmaningen.

1) Vad åt du till frukost?
Två mackor med falukorv och vatten.
2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.

.
3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
Min lillasyster, så söt!
4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
Silver
5) När var du arg senast?
Pms förra veckan, ganska arg då faktiskt.
6) Ditt bästa minne från skoltiden?
klassresa till London i 9:an
7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
Biologi o Fysik...
8) Yoga eller löpning?
Båda
9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
Spagehetti Bolognese
10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
Elle, Vouge, Glamour, Solo.
11) Favoritkaraktär i deckare?
Mikael blomqvist i Stieg Larssons Millenuim.
12) Teveprogram du aldrig missar?
CSI, Gossip girl o Cashmere maffia ( o förr Sex and the City när det gick)
13) Vem är du avundsjuk på?
Den som går runt med de fina väskorna från Gucci "hysteria" och folk som kan äta precis vad de vill utan att gå upp i vikt!
14) Din bästa revansch?
. Vet inte riktigt...
15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
Bästa måste vara min nuvarande, har inte haft nån jätte dålig, men måste vara när jag jobba på café när jag var yngre.
16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta? Orsak?
Lever o ärtsoppa, blä. Det är ju bara äckligt!
17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
Donald Trumph och disskutera min framtid inom hans företag ;)
18) Kaffe eller te?
Inget.
19) Skostorlek?
36
20) Hur ofta är du på IKEA?
Nu har jag inte varit på ett tag, men varannan månad kanske...
21) Om du hade fem miljoner över - vad skulle du köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...
ÅH jag skulle nog köpa en Corvette, o sen åka till New York o vrål shoppa på Louis Vuitton, Gucci, Marc Jacobs, Chanel, Chloe o.s.v och så skulle jag köpa en massa presenter till familj o vänner. O om det blev något kvar skulle jag shoppa lite till.


Jag vill shoppa.. NU!

Inte bra detta, jag sitter på jobbet o motivationen är inte jätte hög. Jag har precis ätit men jag är jätte sugen på sushi!! O så sitter jag o spanar på net-a-porter, har de inte mycket fint där så säg! Så jag har hittat några sjukt fina outfits. Men nu måste jag verkligen sätta igång o jobba... men jag ska visa er vad jag hittat först:

Kofta från Rick Owens, Jumpsuit från 3.1 Phillip Lim,  Väska från Chloe och skor från Louboutin.

Kavaj och jumpsuit från Alexander Wang, armband från Tom Binns och skor från Louboutin.

Åh kom hem till mig nu! Bye Babes, catch you later ;)

Nu är det bara 3 dagar kvar...

Okej tre och en halv, men hela kroppen ropar semester. Å så hörde jag nu på radion att det fina vädret skulle hålla i sig så långt de kunde se ;) jippie! Då är det härligt jag vill sola o bada o äta god mat i mysigt sällskap!!

Här är alla söta jag ska åka med, först är det en super god tårta som ja tänkte baka, sedan är
det martin o hans bröder o sen är det söta susanne o Paula o Noel o Alve. Sista bilden är det
Martin o jag och så är det Nemo o Nova som ska med också. Det kommer bli great!

Nu ska jag äta lunch, hörs sen! LOVE!

Gucci "Hysteria"

Alltså har ni sett Guccis nya kollektion "Hysteria" helt sjukt snygga väskor, jag tror jag är kär... Så nu önksar jag att jag hade sådär en 10000-15000kr så att jag kunde köpa en fast jag vill ha typ fyra av dem ;) Så säg att jag behöver ca 100000kr. Alltså jag skulle varit född till miljonär, jag känner att det är mitt kall. Men fan sen när jag pluggat färdigt o börjar jobba. då säger jag bara (b.la.) Gucci, LV, Marc Jacobs o Manolo here I come ;) (Ok jag vet att jag är lite dum i huvudet, hehe)





Förlåt för att bilderna blev som de blev men det var så de sparades från Gucci. Åh jag är kär på riktigt, speciellt i de tre översta men även de andra två, Ska vi till Gucci nån?
LOVE Bejbs!

En dagens!

Nu har jag varit ute o gått 5 km det var skönt det eller ja det var ju väldigt varmt, kan inte fatta denna värmebölja som dragit in över oss, den får gärna stanna för min del... ;) Men nu måste jag verkligen duscha o nu är det bara skönt att dagarna går för (förlåt om jag tjatar) men det är semester på fredag ååhh I like!! Idag i denna hetta så bjuder jag på en sommar dagens som ser ut såhär:

Tunika: Vero Moda
Linne: Hm
Kjol: La redoute creations
Gladiators: La redoute
Armband: Marknad
Hoppas alla får en toppen kväll! Peace Out (speciellt till fia). LOVE!


Bara 4 dagar kvar...

Ja om man inte räknar med idag ;) tills jag har semester, jag har jobbat hela sommaren, dock varit ledig på helgerna, men ändå det ska bli så skönt att vara ledig en hel vecka!! O då ska jag till Halmstad med martin o hans bröder o deras tjejer, det ska verkligen bli toppen. Jag hoppas på sol o bad o att vila ut. Jag hoppas ju på shopping med, men känns inte riktigt som "that kind of vaccation". Men jag längtar i alla fall o ska bara stå ut o jobba 4 små dagar till ;) Jag hittat fina sommarklänningar på Asos som jag gärna skulle strutta runt i då vi är i Halmstad!

Åh vill ha nu, de är ju på rea också ;) Ha en toppen dag så länge så hörs vi sen. LOVE!

Förra veckans outfits!

Jag kom ju inte in på bloggen igår o kunde ju därför inte blogga så mycket igår kväll. Dagen var i alla fall toppen, var i nya lägenheten o mätte o sen handla o sen grilla vi hemmagjorda hamburgare, gott! Sen blev det mys framför tv:n. O nu är jag på jobbet igen o min papps har åkt hem. Men det har varit en toppen helg ;) Eftersom jag inte hann läga upp söndagens outfit så kommer den nu tillsammans med förra veckans. Enjoy ;)

Klänning: La redoute crations
Skor: Din sko
Armband: Tomas Sabo

Förra veckans outfit!

Vilken gillar ni bäst? LOVE!

LOVE!

Idag är det en såndär myssöndag, det är sjukt fint väder o vi ska åka in o kolla i vår nya lägenhet för att mäta o allt sånt som behövs till gardiner o tapeter och liknande. Det ska bli jätte mysigt ;) O så ska jag ha min nya långklänning som jag är jättenöjd med, har inte trott att jag kunnat ha det eftersom jag är ganska kort, men jag gillar den o med ett par höga pumps så blir det toppen. Så nu måste jag nog gå o fixa till mig för nu ska vi åka snart ;) Hoppas alla får en toppen dag! En dagens kommer senare så vi hörs då. LOVE!
Såhär mysigt var det igår på stranden, (jag o Martin) PUSS!

Dagens oufit!

Nu har jag kommit hem från beachen o har tyvärr inte fått så mycket färg som jag hoppades på, mer fräcknar dock :P Martin o pappa har ju fått desto mer, de tjata på mig att ta på solkräm o så gör de inte det själva, typsikt, jaja men jag får pressa utan en annan gång! Nu ska vi grilla o dricka vin, jag ska slänga in mig i duschen först så att man får bort all sand från kroppen. O sen blir det mums med mat ;) Vad gör ni ikväll?
Min outfit idag har varit ganska sommarslapp... men vad gör man när det är så varmt att man knappt kan ha några kläder.

Solglasögon: Hm
Hårband: Monki
Linne: Hm
Shorts: Hm
Bh: Triumph
Flipflops: Björn borg.
Ha en toppen kväll! Puss till alla bejbs! LOVE.

Beachen here I come!

Idag är det sjukt varmt, Härligt! O nu ska jag åka till Åhus o bada o steka i solen, det ska bli underbart att kanske få bli lite brun, ÄNTLIGEN!! De säger att det ska bli årets varmaste dag idag! alltså hittils och det välkommnas med väme ;) Så nu ska jag i alla fall åka o njuta o sen kommer jag med en dagens o lite annat... det kommer nog bli grillning ikväll också ;) Ha en toppen dag i solen.. Puss till alla!

(gammal bild, men ungefär såhär tänkte jag se ut idag! Gött!, fast med sandstrand )

Dagens outfit och pappsen har kommit!

Nu är det fredagskväll o jag är helt slut, men nu ska jag bara jobba en vecka till o sen är det semester ;) jippie!! Men nu är jag också jätte glad för min papps har kommit o vi ska snart äta lasagne o sen fredagsmysa lite o sen ska jag nog somna... Men här är i alla fall en dagens serverad:

(ser lite dryg ut på bilden, det är inte meningen ju ;) )
Linne: 365 Sunshine (MQ)
Sjal: Hm
Shorts: Esprit
Armband: Ms Bijoux, Littmarck och free willy.
 
Här är jag o pappsen också, imorgon ska vi ( jag, pappa o martin )åka till stranden o bada ;)

Hoppas alla får en riktigt mysig fredagskväll. Puss till alla! Hörs imorgon. LOVE!


Vill göra något med mitt hår!!

Jag vill verkligen göra nåt med mitt hår, just nu känns det lite sommarslitet med utväxt o torrt o så. Men problemet är ju att jag vill inte klippa jag vill ha mitt långa hår, o jag vill att det ska bli lite längre... Men jag har varit blond nu typ i kanske 5 år o jag är typ mellan blond i min egen hår färg men nu skulle jag vilja att det typ mörkblont med lite genomslag av det ljusa och så vill jag att det ska vara lockigt =) Så nu undrar jag, Tycker ni att jag ska våga färga o permanenta stora lockar?
Såhär ser jag ut nu i håret:

(ganska glad där ( o berusad hehe))
Och såhär skulle jag nog vilja att det ska se ut, som Carrie SATC:
  
Hon (Carrie a.k.a SJP) är ju så himla fin, ska man våga??
Puss till alla, nu ska jag äta lunch.

Åh fashion!

Åh vad jag älskar fashion, alltid något nytt att inspireras av och alltid finns det tusen saker man vill ha ( kanske inte alltid ett plus) men ändå. Idag har jag hittat en massa nytt på net.-a-porter... önskar bara att man kunde handla allt man ville ha där också ;) Men nu är det verkligen sommar jag kunde gå i shorts o linne imorse o frös inte åh så skönt! Här är grejerna från net-a-porter:

Sjal och byxdress från Alexander Mc Queen, Blus från Bill Bass och kavaj från Sonia Rykiel. Byxdressen skulle vara toppen med en skinn jacka i höst en stor sjal och killer pumps ;) O Blusen till en skinn kjol o en kort kavaj åh snyggt! O kavajen är ju snygg till allt!

Hitta även en outfit som jag skulle vilja ha på mig idag om det inte vore så varmt, men man kanske kan skjuta upp det så att jag vill ha på mig det lite senare i sommar...

Koftan, t-shirten, kjolen allt från Sonia Rykiel och skorna är från Giuseppe Zanotti.
Ha en toppen dag! O för alla som är ute i solen, sola lite till mig med ;) puss puss!

En dagens ;)

Tjoho imorgon kommer min pappa o hälsar på o det ska bli så sjukt mysigt, jag saknar honom jätte jätte jätte mycket o.s.v. Det ska verkligen bli toppen, förhoppningsvis blir det ett strand besök också och så ska vi åka o titta igen i nya lägenheten mäta lite o så ;) Idag har det varit grymt skönt väder o jag har kännt mig sommrig ;) Nu måste jag dammsuga inte så dashion kanske men det måste ju göras. Sen ska jag lägga mig o läsa o bara slappa o imorgon är det.... FREDAG! jippie! O nu när det ska bli varmt kan man ju kanske få använda lite av sommarkläderna, känns som att man mest har fått bylsa på sig en massa de senaste veckorna, men nu är det sommar! Den dagens jag bjuder på idag är denna:

T-shirt: Hm
Kjol: La redoute esseintals
Ballerinas: Manoush
Armband: Tomas Sabo
Det var allt för idag ;) ska bli en bättre bloggerska imorgon ;) ha en toppen kväll! O bara så ni vet Puss till alla bejbs !

Älskart!

Hinner bara med ett kort inlägg nu när det är rast! Jag vill bara säga att jag älskar verkligen vädret! Typ 25 grader i skuggan o toppen, synd att man jobbar bara:( men men nu är det SOMMAR! Nu kan jag vänta med alla härliga hötskläder ett tag till. Idag vill jag bara bada, måste se till o komma iväg i helgen... Vi hörs sen alla söta ;) puss puss! Bjuder på en dagens då !

Dagens outfit!

Nu har det äntligen kommit lite värme, I love it! så har jag haft jeans på mig idag! typsikt! men men , nu kanske man kan släppa alla höstgrejor som man vill ha ett tag om det fina vädret håller i sig ;) fast de kommer o ligga i bakhuvudet jag har en sån lång lista på alla kläder o skor o grejer som jag vill ha så det ska vi nog inte ens prata om, jag tänker bara att det löser sig ;) Nu ska jag i alla fall snart äta o sen ska jag slappa en stund innan det är dags att gå o lägga sig ;) Idag har jag haft på mig:

Skjorta: Hm herr ( ny)
Jeans: Replay
Gladiators: La redoute
Armband: Ms Bijoux
Klocka: Rolex (present)
Hoppas alla får en mysig sommar kväll. Jag kommer nog inte hinna blogga imorgon på morgonen så det kommer antigen på lunchen eller kvällen ;) Jag ska sitta på utbildning hela dagen. Puss till alla bejbs!


Gårdagens outfit!

Igår funka inte min blogg, jag kom inte in och kunde därför inte göra nåt inlägg, sorry! Men nu lägger jag i alla fall upp gårdagens outfit o dagens kommer senare... Idag är jag glad för att solen skiner och det är onsdag o snart fredag ;) Men det bästa är att det ska bli 25 grader resten av veckan, jippie ;) Hoppas alla har en toppen dag! Så hörs vi sen ;)

Tröja: monki
Shorts: Avklippta Lee
Espiralldos: Hm
Armband: Ms Bijoux
Puss till alla! 

Åh längtar till flytten!

Nu har jag snart lunch o det ska bli så gott med mat ;) Men just nu sitter jag o längtar till flytten till nya lägenheten i Malmö ;) O jag sitter ju o tittar på en massa fina tapeter, jag vet att jag har visat dem förut men nu har jag i alla fall bestämt att det kommer bli de i hall+kök ( sitter ihop) och vardagsrum. Sen har jag två som jag inte vet vilken jag vill ha i sovrummet o sen funderar jag på om det blir för mycket mönster ?? Vad tycker ni?

hall+kök
         
Vardagsrum                                                                           

Någon av dessa i sovrummet, jag gillar verkligen alla jätte mycket! O så får man självklart ha mycket neutrala färger på resterande väggar! Detta ska alltså bara en fondvägg i alla rum. hoppas alla bejbs har en toppen dag! Puss.

Sol idag!

Idag har de sagt  att det kunde bli sol o 24 grader åh vad jag vill att det ska bli varmt;) Så jag tog shorts idag dagen till ära (ni får se sen) Men jag har ju ändå tittat i Hm höst o nu är jag väldigt sugen på denna kappan...

Fast jag vill nog ha den i svart eller vad tycker ni? Jag vet ju att vinröd är en färg som kommer att vara i höst men så är frågan om jag passar i det?? Det finns även en från Monki som jag inte hitta bild på som jag skulle vilja ha, den är volymig och med svart botten o rutig. Ha en toppen dag! Kram

Dagens outfit+sportoutfit!

Idag har jag tagit tag i mig själv lite i alla fall och varit ute o sprungit, har varit dålig på det länge! Innan höll jag alltid på o träna men på sistone har jag kommit ur gängorna... men nu känns det bra. Sprungit 4 km och gjort 100 situps, välkommen träningsverl ;) Jag har även tittat i de efterlängtade Hm o La redoute katalogerna, tyvärr inte så imponerad, visst fanns det godbitar men inte så mycket som jag önskat! men lite ska man nog kunna beställa ;)
Detta har jag haft på mig idag:

Kofta: JC
Väst: Hm
T-shirt: Marknad
Byxor: Monki
Armband: Littmarck och Monki
Detta var min träningsoutfit:

Jacka och byxor: Puma
Linne: Lindex
Keps: We
Lite röd i ansiktet men känner mig som sagt riktigt nöjd, hoppas att jag håller i. Men imorgon kommer nog mina nya träningskläder o då får man ju lite motivation ;) Ha en toppen kväll. Nu ska jag ducha o sen kolla CSI! Puss till alla bejbs!

hem hem hem...

Nui ska jag åka hem.. så skönt! O min babe ringde o sa att nu hade jag fått hm katalogen... åhh. Hem o sitta med den o en penna o ringa in allt man vill ha ;) Ja o så kanske äta lite om jag har tid.. hehe, jag kanske är lite skadad haha. Lite annat jag vill ha:
  
Linne o kofta juicy cotoure, linne pucci och skor Steve Madden.
Hörs sen! Puss puss

Modehösten 2008

Alltså jag vet att det knappt varit sommar än men nu när alla höstkläder kan man ju inte låta bli att bli sugen. O det känns som att det är många roliga trender till hösten att inspireras av. Jag gillar nog mest att det ska vara färgklickar, skinn, päls, volanger, slappa jeans, luddiga koftor, matcha mönster, lager på lager (älskar att den trenden håller i sig), transperant, platå, rymliga stövlar och de stora smyckena. Ja det var väl det mesta egentligen, men det gäller ju att hitta sin egen touch ;) Men jag skulle så gärna gå i en pälsjacka, svarta chinos, slappt vitt linne, en jätte fin svart kofta, en svart mössa och vita sneakers i höst det är den outfit jag längtar till...åhhh. Och en massa andra förstås men den gillar jag skarpt. Hoppas att alla har en bra dag!

Hittade några fina grejer som jag också gärna skulle vilja ha:

Sjal från Alexander Mcqueen, Kofta från Burberry, Skor från Burberry, skor från Steve madden och klänning från Diane von Furstenberg. Åhh vill ha nu!! Puss till alla bejbs!

Förra veckans outfits!


Här är alla outfits mån till sön, Vilken gillar ni bäst?
Hoppas ni får en bra måndag! Alltid lika jobbigt i början av veckan. Men puss till alla söta i alla fall!

Söndagsoutfit!

Nu har jag städat klart o handlat så nu ska jag lägga mig på soffan o läsa... (har inte hunnit det än) Sen är det grillning som gäller, ska bli så gott! Men som sagt NU lite välförtjänat söndagsslapp! Min outfit idag är också ganska slapp... men ganska söt tycker jag, vad tyckr ni?

Blus: Indiska
Linne: HM
Jeans: Lee
Glasögon: Urban outfitters
Hoppas ni haft en toppen helg. O att ni får en mysig söndags kväll. Puss alla bejbs!  

Söndagsmorgon!

Jag gillar söndagar för då kan man bara slappa ;) eller ja just idag måste jag städa också men allt går i alla fall i en lugnare takt, vanligtvis. Men jag gillar och ligga o läsa lite på söndagar då man laddar för nästkommande vecka. Idag hade jag gärna velat läsa någon av dessa böcker:
 

(från bokus.se och amazon.com)

Hoppas alla får en mysig söndag, nu ska jag äta frukost o sen städa o sen läsa ;) Hörs sen! Puss.


Dagens outfit+ Beach handboll

Åhus idag har varit toppen massor sol o varmt o gott o äta o kul med handboll ja en toppen dag helt enkelt! Men efter en dag ute i solne blir man lite trött ( förskräckligt vad jag e trött numera). Så förlåt för det dåliga bloggandet idag, men det blir nog bättre imorgon. Nu ska jag slappa på soffan!
Dagens outfit:

Byxdress: American Apperal
Linne: Hm
Tights: Ellos
Sjal: Gina
Väska: Hm
Skor: Nike
Armband: Ms Bijoux och free willy.
Hoppas alla har en toppen helg o att ni får någon sol. Massor pussar till alla bejbs!


Dagens outfit!

Idag är jag helt slut och är just nu på lite dåligt humör. Jag är hungrig o trött o så. Så det blir grillning o sen slänga mig på soffan! Kanske att jag orkar att se en film ;) Nej usch vad jag låter tråkig men så är fallet... Imorgon ska jag till åhus tror jag nämnt det innan men det ska bli kul, hoppas att det inte regnar allt för mycket. Jag vill att det ska vara ordentlig sommar så att man kan få känna sig riktigt sommar fräsch and fashion. Men idag var jag riktigt nöjd med min outfit:

Jacka: Hm
Tröja: Cubus
Body: American apperal
Kjol: Zara
Tights: Gina
Sneakers: Nike
Armband: Tomas Sabo
Hoppas ni får en toppen kväll! Jag kommer nog inte att hinna blogga imorgon innan jag åker men jag ska försöka att hinna med ett inlägg på kvällen/natten... Ha det great! Puss till alla bejbs!

Lunchspaning nr 2

Nu har jag varit o ätit lunch med kollegorna på jobbet ( gud vad fint det lät :P) men i alla fall, idag har jag spanat lite på Zoovillage.com, det var lite tråkigt men lyckades ändå hitta en del:
 
Det kommer b.la. från Peak, nike, Junk food, Ed hardy mm....
Hoppas allt e toppen! Puss så länge hörs sen ;)

Opps!

Måste bara tillägga till tidigare inlägg att jag mena skinn jacka istället för pälsjacka, kanske blir lite mycket med uggs och pälsjacka. det var allt. Over and out! Puss

SHOES!

God morgon!
Jag älskar skor! Jag skulle kunna ha hur många som helst, och har en del också men absolut int för många enligt mig själv ;) Därför gillar jag sidan GoJane.com, där finns sjukt mycket snygga skor men till toppen prs, och speciellt nu när dollarn är så låg, då är det toppen! Hitta en massa skor som jag tänkte visa, priset är mellan ca 72 - 150 kr för ett par schyssta skor!! Helt sjukt! Det tillkommer ju dock frakt och kanske tullavgift men ändå! Toppen! Enjoy.
       
De här skorna skulle jag klicka hem allihopa, Tycker de är toppen! Uggsen är såklart till i vinter, kan inte låta bli och tycka att det är snyggt! Det ger en så skön avslappnad stil, med slappa jeans, t-shirt, en rikigt snygg kofta och en pälsjacka...hmmm. ha en toppen dag! Puss puss

Dagens outfit!

Nu är jag helt slut, måste gå o lägga mig! Är så sjukt trött vet inte varför, antagligen att jag inte e van o jobba såhär, när man pluggar har man ju lite andra tider vanligtvis! Men men det ska bli skönt att ligga o läsa lite i sängen. Jag vet att det fortfarande ska vara sommar men jag gillar att kolla på höstens kläder, man längtar lite... är sjukt mycket snyggt!
Men idag har jag i alla fall haft på mig detta:

Tröja: JC

Linne: Monki

Jeans: Bik bok

Halsband: Mammas gamla

Ballerinas: Manoush

Ha en toppen kväll! Puss till alla bejbs!


Lunchspaning!

Nu har jag ätit och nu är det bara 1 och en halv dag kvar på veckan. I helgen ska vi till Åhus så jag hoppas på toppen väder. Men nu innan lunchen är slut har jag spanat lite på nelly.com de har en hel del snygga grejer. Speciellt en sjukt fin klänning och en riktigt snygg baddräkt från Ed Hardy!

Mycket fint: Soaked in Luxury, FCUK, Junkfood, Ed Hardy, david och Martin, Friis och c/o mm...
Hörs ikävll! Puss till alla sötisar! Hoppas ni har en toppen dag!  

Höstdrömmar!

Jag tycker att det är så tråkigt att det aldrig blir någon riktig sommar! imorse satt jag o frös när jag vänta på bussen, det ska inte vara så den 17 Juli! åhhh !om två veckor åker jag till halmstad en vecka, då hoppas jag på högsommar! Men när vädret är som det är nu blir man ju sugen på de höstnyheter som poppar upp överallt. Jag kolla lite på Net-a-porter och hittade detta fina som jag skulle vilja ha på mig idag eller jag lite senare i höst ;)
     
Kofta och T-shirt från Cholé, Kjol från Miu Miu, stövlar från Bottega Veneta och väska från Miu Miu. Åh jag vill ha nu, koftan är så sjukt snygg! Likadan som Annie Honey visa i sin blogg för ett tag sen, fast rosa och som Elin Kling har klänning! Men jag känner att det är bar med lite färgklick sen i höstmörkret!! Hörs sen. Puss till alla!

Dagens outfit!

Nu ska jag lägga mig på soffan o slappa lite och ta mig tid att läsa min bok, Stieg Larsson" luftslottet som sprängdes" nu när jag jobbar har jag knappt tid att läsa så tänkte att jag skulle göra det nu! Hoppas alla haft en bra dag! Idag har jag haft på mig:

Sweatshirt: 365 Sunshine
Sjal: JC
Kjol: Hm
Klocka: Present (Rolex)
Ha det toppen, alla bejbs! Hörs imorgon, PUSS.

Om mig!


Har snott en lista där man kan fylla i lite saker om sig själv ;) Så kolla o läs om ni vill:
(x) snott den här listan från nån
(x ) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
( ) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
( ) fått sparken
( ) rymt hemifrån
( ) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(X) varit i Afrika
(x) flygt flygplan
(x) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
( ) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
( ) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
( ) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
( ) hatat mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
( ) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
( ) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
(x) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gifter mig med någon
( ) limmat fast din hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är vacker
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
( ) svimmat
(x) gråtit på tunnelbanan/buss/spårvagn/tåg
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat fallskärm
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
(x) sjunga en låt för nästan varje tillfälle

Ja det var lite om mig, kanske helt oviktigt men ändå... Hörs sen! Har föresten klickat hem en grå herrskjorta nu! jippie! Ha det, Puss till alla!

I love sex and the city!

God morgon! Nu på morgonen satt jag o titta på en massa bilder på Carrie i Satc, jag ÄLSKAR henne och SATC! Därför tillägnar jag morgonen åt att göra en tribute till henne, här kommer en massa bilder på underbara outfits:
                        
Det är helt fantastiskt! Jag skulle kunna ha på mig allt! Jag får hur mycket inspiration som helst ;) Patricia Fields är ett geni!! PUSS!

Dagens outfit!

Nu ska jag äntligen få kolla på 27 dresses! Som sagt jag tror den e toppen. Jag sitter verkligen och suktar efter väskan på Svenskt Tenn, kanske man skulle önska sig den när jag fyller det är ju bara dryga månadenkvar :P men men. Vore ju nice. Idag har jag haft på mig:
 
T-shirt: Crocker
Chinos: Monki
Halsband: Snö of Sweden
Armband: Marknad
Hoppas alla får en toppen kväll! Måste bara lägga in en bild på mina fina tissar också ;) Puss till alla!

Pinglan och Slaktarn ;)

Herrskjorta!

Skönt idag fick jag sluta tidigare från jobbet, ska åka hem nu! Men jag är lite sugen på att klicka hem en herrskjorta en blå, för en avslappnad sommarstil, schysst! Har spanat på två här:
  
Hörs sen! Puss

Shoppingsugen!

Åh nu skulle jag bara vilja ut på stan o shoppa järnet! Men tyvärr tillåter inte min ekonomi det just nu ;(  Men jag har sett en sjukt snygg jacka på Monki o Chinos o T-shirt o en pälsjacka o koftor o bustier o................... åh jag vill!!
Men men vad är en bal på slottet!! Snart ska jag shop til ya drop! Här Louis Vuittons höstkampanj, jag tycker att den är HOT!
 


Detta är några av bilderna från Louis Vuitton,  Het och nytänkande?
Puss till alla!

Morning!

Nu är det åter morgon och man är trött som vanligt, inte som den fashionista jag hoppades att vara igår ;) men men det kommer ju fler dagar! Blev ingen film igår det blev lite sent, så vi ska kolla på den ikväll istället igår var det CSI och fiskpinnar, lyxigt? nej men det va gott i alla fall! Jag vill ha en ny fin väska! Tycker att denna från Svenskt Tenn är fin och även den med Manhattan trycket. Skulle vilja att den kom hem till mig ;)

Hörs sen! Puss till alla.

Dagens outfit+ "27 dresses"

Nu ska jag alldeles strax äta lite o sen så ska jag se 27 dresses, jag har längtat jätte länge tror den är toppen ;) Just nu e jag trött o lite deppig, vet inte rikigt varför, men det går väl över och jag tror jag kommer bli betydligt gladare när jag kollar på filmen! Men man har ju sånna dagar, o vädret gör ju inte saken bättre. Imorgon vill jag att min garderob är fylld med alla kläder jag vill ha (ojojoj) och så vill jag att det ska vara 30 grader varmt! tänk om det slår in ;)
Dagens outfit:

Tröja: Gant
Skjorta: Boomerang
Shorts: Avklippta Lee
Armband: Ms Bijoux
Ha en toppen kväll alla bejbs! så hoppas jag att jag ska vakna upp som den fashionista jag är imorgon ;)

Mätt i magen och vill ha pälsjacka!

Nu har jag haft lunch och ska fortsätta att arbeta lite och längta till klockan blir halv fem då jag får gå hem ;) Men nu sitter jag här o vill verkligen ha en pälsjacka! Inte att använda just nu kanske det skulle ju bli lite varmt :P men till i höst! Är det någon som vet var man kan få tag i en och inte allt för dyr?

Typ exkat denna som Elin Kling har på denna bild! Om ni har några tips, vill jag verkligen ha em ;)??
Puss till alla.

Fashion måndag +veckans outfits!

Tänk om man istället för att känna sig sjukt trött (som jag gör nu) på en måndag istället kunde få känna sig helt fashion o fräsch.. för mig kommer det först på typ onsdag.. hehe Nu är jag på jobbet igen fast jag egentligen ville ligga kvar i sängen, men så är det väl jämt? Lägger upp förra veckans outfit här...
       
Vilken tycker ni bäst om? Hörs sen!

Toppen helg!

Okej måste bara lägga in ett inlägg till och berätta att min helg var sjukt bra. Så kul att gå i köpenhamn också där kan man verkligen få inspiration;) var jätte många snyggt klädda tjejer. En hade en skitsnygg byxdress, verkligen toppen....
Men jag lägger in en bild på alla mina brudar som var här och till dem "tack för en toppen helg, jag älskar er" Ha en mysig söndags kväll! Puss puss

My darlings ;)

Hej alla söta+dagens outfit!

Hej allihopa! Jag har haft en en sjukt bra helg, har varit så himla trevligt. En massa skratt och gående och lite shopping o massa mat (varm som kall) O så har jag shoppat en ny kjol men sen hitta jag en massa annat som jag fick vänta lite med, bland annat en jacka från Nike som jag bara ska ha, men det kommer ;) jag trånar fortfarande efter Iphonen men har bestämt mig för att köpa den i augusti. Tyvärr är jag fattig student nu över sommaren, pengarna strömmar dirket inte in ;( men det hade ju varit kul om det hade gjort det=)
Här kommer i alla fall dagens outfit:
 
Jacka: HM trend                                                                   
T-shirt: tshirtstore.se                                                           
Jeans: Monki
Väska: Hm

Såhär så tröjan ut på ryggen som jag hade på mig i fredags, I love it!


Min ny shoppade kjol från Zara, Så fin! Puss till alla!

Jättefölåt och outfits!

Hej! usch vilken dålig bloggerska jag varit denna helgen, men var inte hemma på hela dagen igår utan det blev Köpenhamn och Malmö hela dagen och sen en sjukt trevlig hemma kväll ;) Men här kommer bilder på vad jag hade på mig i fredags och igår!
 
Tröja: Less´diables                                        Tunika:Peak
Tights: Gina                                                      Tights: American apperal
Brosch: Glitter                                                   Skor: La redoute
                                                                            Väska: Hm
Puss till alla! och förlåt för att ena bilden är lite suddig!

Godatt!

Nu ska jag gå o lägga mig o ladda för en shopping dag i köpenhamn o malmö. Kvällen har varit toppen sjukt kul med mina gästr ;) Men som sagt god natt! Sov gott... missa dagens outfit idag, men ska lägga ut imorgon! Puss till alla!

Nu är det snart helg och elle spaning!

Nu ska jag gå hem om 35 minuter, GÖTT! det blir grillat ikväll ;) Ska bli så mysigt med besök (förlåt att jag tjatar) de är påväg från linköping nu!! Satt o spana lite på Elles hemsida, rikigt fint modereportage från kungliga baletten, COOLT!
Och sen en sommarskön Chloe Sevingcy, enkel o snygg. Puss till alla!
 
Snyggt!

Iphone

Åh jag bara vill vill ha Iphone o jag kommer att ha den snart det har jag bestämt! Den e så fin!! Ville bara säga det ;)

FREDAG FREDAG FREDAG!!

Så skönt nu är jobbveckan snart äntligen över och i helgen kommer min mamma, min moster o mina kusiner o det ska bli så kul. Shopping, ut o äta, vin och en massa prat och fniss ;) åh vad kul! Nu är det bara sissodär en 5 timmar kvar tills man ska åka hem o ha helg! Synd bara att vädret är så dåligt, men jag tror att jag över lever ;) ha det toppen hörs sen. Puss till alla!

Dagens outfit och godnatt!

Nu ska jag gå o lägga mig o sen vakna upp och då är det FREDAG!! jag älskar fredagar för då e man ledig sen ;) tjoho! Idag har jag städat o handlt o en massa annat så det har varit lite tjörigt. Men detta har jag haft på mig idag!

Jacka: Monki
T-shirt: Peak
Jeans: Lee
Sjal: Mormors (fått)
Armband: Tomas Sabo
Sov så gott alla sötisar, hörs imorgon! Puss

Nu vill jag hem!

... önskar att det vore fredag, men det är bara torsdag!! Pust! Jag vill bara hem, har massor att göra idag, för imorgon kommer min mamma, moster och mina kusiner och hälsar på, då blir det att göra Malmö och Köpenhamn, mycket kul! En del vin också kanske... :P Men just nu sitter jag och drömmer om min dröm väska Louis Vuitton, speedy 25, damier canvas.... åååååååhhhh vill ha! Men men vad är en bal på slottet? :) man kan ju inte få allt, men snart kanske... Martin har faktiskt lovat att jag ska få en inom den närmaste tiden, men när??!! kommer kanske i jul? vem vet... men drömma får man ju :) Puss till alla!

"I like my money in the closet right were I can see them" (Carrie, Sex and the city)


Sommarsjal!

Jag vill så gärna ha en fin sommarsjal, har hittat en från Cholé, en från Alexander MQueen och från Hermes. Här är de:
  
Alexander Mqueen, klassiska.                   Hermes, Lyxig.                                      Så fin! från Chloé.

Want it NOW!

Gårdagens outfit och Foppatofflornas övertagande ;)

Först måste jag bara förlåt för att jag var en dålig bloggerska igår, men hade så sjukt mycket att göra när jag kom hem så att jag bara glömde bort det :( Men nu är jag tillbaka så jag hoppas på fler inlägg idag! Men det jag måste ventliera nu är fopptofflor (möjligtvis det fulaste som finns)! Alltså imorse när jag tog bussen såg jag fem tjejer som hade någorlunda snygga kläder och så på fötterna FOPPATOFFLOR, alltså jag fattar inte hur kan man ta på sig dem. Visst jag förstår (nästan) att man kan gå i dem hemma, på sin gräns. Man att tänka på morgonen "´hmm undra vad jag ska ha för skor, nej men jag tar nog mina foppatofflor" det känns väl inte riktigt rätt, tycker jag. Men det måste ju de tycka... Men men så är det väl, nu känns det lite bättre när jag fått blogga av mig lite ;) Vad tycker ni om foppa tofflor??
Gårdagens Outfit såg ut såhär:
 
Keps: Billabong
Sweatshirt: Bik bok
Jeans: Bik bok
Linne: Monki
Skor: Nike
Armband: Ms Bijoux
Ha en toppen dag! Puss.

Vill ha en ny kofta!

Åh nu vill jag bara at klockan ska vara halv fem. Jag vill gå hem!!! Men det är bara en timme o tjugo minuter kvar ;) hehe... men så är et om man ska tjäna några pengar. Såg på Elin Klings blogg igår en så sjukt snygg kofta som hon hade, men den hade hon köpt på en marknad i Malmö, så screw me ;) Snygg är den i alla fall, o Elin verkar som en toppen tjej också ;) Hörs sen. Puss


Morning!

Hej så skönt det hade varit om man hade fått sova imorse, jag är inte van att jobba 8-17, när man pluggar är det slappare tider så jag får väl sova i höst ;) Men idag skulle jag vilja ha på mig detta:
  
Klänning från Montel, Skor Jimmy Choo och väska FCUK. Hade varit toppen med lite bättre väder också ;) Puss till alla!


Äntligen hemma ;) och dagens outfit!

Nu var en till dag på jobbet slut. Skönt! O imorgon är det onsdag o då är det bara halva veckan kvar, gött! Känner att jag inte haft mina finaste outfitar denna veckan men vad ska man göra när man är trött på morgonen och trött på kvällen, jag känner att jag får piffa till mig lite mer till helgen ;) Idag har jag i alla fall haft på mig detta:
Kofta: Monki
Linne: Gant
Jeans: Monki
Klocka: Rolex (present ;))
Nu ska jag gå o äta hemmagjord pizza o sen somna på soffan... ;) ha en sjukt mysig kväll... Puss till alla!

Kopiera, klistra in...

Just nu sitter jag på jobbet och gör en excel kalkyl.. mindre roligt det är ungefär som överskriften, kopiera klistra in och sen en massa knapprande, inte så fashion ;) Men för att pigga upp mig så har jag precis klickat hem mig en fantastisk långklänning från La redoute. Hörs sen xoxo

Fashionable late...

Kunde man inte få vara lite sen såhär på morgonen jobbigt när man ska upp så tidigt, men men jag ska väl piggna till någon gång! Idag sitter jag och funderar på att beställa en byxdress från American apperal... tänkte att man kunde ha den sen korta svarta typ "cykelbyxor under" vad tycker ni?

Dagens outfit!

Trött måndag skulle jag vilja säga. Idag har jag jobbat hela dagen, sen kom jag hem vid sex och nu har jag ätit o ska kolla på CSI kl. 21 men efter det ska jag verkligen sova, är så himla trött...
Dagens outfit:

 
Sjal:Gina
Tröja: Gina
Jeans: Replay
Armband: Ms Bijoux och Freewilly

Finns nog risk att jag somnar snart så hoppas alla har en mysig måndags kväll och vi hörs imorgon. Puss o kram

Bara halva dagen kvar ;=)

Nu har jag haft lunch och det blev kroppkakor från igår, rikigt gott =) Men nu är det dags att återgå till jobbet igen... Men innan dess sitter jag och tittar på en klocka som jag verkligen vill ha... Adidas Candy watch, åh så fin och den  finns i rosa ;) Ha en fortsatt toppen dag. Hörs sen, puss puss


Måndag igen, OH shit!

Varför är det alltid så att man ska vara så fruktansvärt trött på måndagen... eller ja resten av veckan när man får gå upp vid kl. sex. Men men just nu har jag precis ätit frukost och ska snart sätta igång på rikitgt med jobbet ;) Även att jag önska att jag skulle få ha på mig rosa rayban wafers idag så hade det inte kommit något express bud med dem, nehe.... men det kanske är så att man måste beställa dem först! ;) Som sagt just nu är jag bara trött så jag skulle kunna tänka mig att gå och lägga mig igen...


Måste ju då säga att jag önskar att jag då kommer att drömma om denna väska från Chloé:
Want it now!

Filmdags!

Nu är det dags att pusta ut o förbereda sig för en ny vecka av lite jobb, men jag längtar redan till nästa helg, tror den kommer bli toppen ;) Men nu ska jag slänga mig i soffan o kolla film för att kanske somna in ??
Skulle så gärna vilja ha på mig dessa rosa rayban wafers när jag går till bussen imorgon. Sov gott sen. Puss

Söndagsmys o dagens outfit!

Hej darlings! Nu e  det söndagseftermiddag o jag o Martin ska kolla på film... Har precis ätit kroppkakor så sjukt gott! O nu e jag trött o ska slappa lite o planera en massa med lägenheten. O imorgon e det jobb igen... pust! Har suttit o kollat på en massa höstvisningar på style.com o har blivit helt kär i en outfit från chanel, så vill jag se ut i höst, fast såklart med egen Touch:

dagens outfit:

Klänning: Hm
Scarf: Jc
Skor: Manoush
Tights: Gina
Armband: Tomas Sabo

Uppdatering Lördag!

Igår var jag i Skanör som jag tidigare skrev och det var underbart! Sjukt bra väder och helt underbar mat. Jag bada också och fick chans att bada i min nya emporio Armani bikini, den var faktiskt bra att bada i ;) har tyvärr ingen ba bild, men vet att Elin kling har på sig den i Nelly:s badfotoshoot. Den är blå och vit och röd, toppen fin. Idag ska jag få kroppkakor åh jag längtar det äter jag inte ofta typ bara när Martins mamma är här och gör det =) Hoppas alla får en toppen dag! Dock inte lika fint väder idag som igår.

Här är jag i, det är så underbart!                       En massa fina båtar.

SJP

Godmorgon! Såg precis en bildserie på SJP outfits måste säga att hon verkligen kan klä sig ;) Shit alltså vilken modeikon, nästan som jag... hehe skämt osidå, var bara tvungen att först göra ett inlägg för henne såhär på söndagsmorgonen. Puss o kram
   
Alltså faboulus, Me Lajki a lot!


Sol o bad!

Så skönt det är när det verkligen är varmt och det är sommar. Jag ska snart åka till Skanör o bada och äta på fiskrögeriet( som det heter på skånska) =P Det ska bli riktigt nice. Hoppas bara att det inte är för kallt i vattnet, men hur det gick berättar jag sen. Måste även skriva att det är kul att folk kommenterar och är så söta ;) Ha en bra helg, puss o kram
Dagens outfit:
 
Ramones T-shirt: Marknad
Shorts: Soft grey
Gladiatorsandaler: La redoute
Armband: Marknad

Fredagskväll!

Nu blir det grillning, jag är så hungrig! Men innan det blir klart har jag suttit och kollat in de heta höstvisningarna! Min favoit är helt klart Gucci än så länge... har ju inte hunnit kolla på alla än ;) men jag skickar med några bilder och så kan jag ju drömma vidare. Ha en trvlig kväll. Puss o kram
  
Alla från Gucci

Black goodies!

Sitter på jobbet o vill egentligen vara ute i det fina vädret o sola o bada, men istället roar jag mig med att hitta en massa fina saker... som dessa black goodies!
 

Har ny lägenhet!

Ville bara säga att igår var jag o Martin och skrev på kontrakt på vår nya lägenhet i malmö. Jippie! Så nu är det tapet letning som gäller, eller jag har ju egentligen betämt mig, nu är det ju bara min älskling som ska övertalas ;) Jag har ju hela lägenheten klar i huvudet =) men så kan det vara, har två tapeter som jag visar här, I love them =) Vad tycker ni?
 

Några outfits...

  
Lägger upp lite gamla outfits eftersom jag ännu inte hunnit starta med det obligatoriska "dagens outfit" som för övrigt är ett grymt bra sätt att få lite inspiration. Hoppas you lajki ;)

Hur annorlunda kan man va?

Mångfald är det något som finns i Sverige? kanske stora ord att ta i min mun men det är något jag funderar på. Jag bor i Malmö och när jag går på stan tänker jag "många ser så lika ut". Men så kommer det någon som "sticker ut" och det gör mig så glad. Självklart har jag synpunkter på vad jag tycker är snyggt då man sticker ut.... men typ någon som matchat vintage och lyx på ett bra sätt, det är GRYMT snyggt. Eller är det någon som verkligen fått till det, då blir man lycklig. Sen finns det ju andra sätt att sticka ut på som t.ex. punkare eller svartrockare, kanske inte hade varit mitt första val, men men... det är kul att man är olika =) Men om man går lite längre som att man tar en punkare, har han en egen stil eller har han bara i sin tur kopierat någon annan. Vilket är min punkt till viss mån kopierar vi nog alla varandra men det som är viktigt att veta (tycker jag) är att man själv känner att jag klär mig såhär för mig själv och inte för någon annan.

Jag är ledsen för att det inte kommit upp någon bild än, men det kommer. För vad är en modeblogg utan "dagens outfit"

Puss o kram

Välkommen till min nya blogg!

Fashion fore life, det är det jag älskar... fashion! Jag tänkte att det var dags för mig att börja blogga eftersom jag tycker att det behövs EN modeblogg till. Men jag känner att jag har en åsikt om mode och den måste få komma fram. Jag har ägnat ungefär hela mitt liv till att intressera mig för stil och fashion. Men vad en person tycker är mode kan skilja sig från vad en annan tycker. Jag tycker att det handlar om att insipreras från stora designers, från folk på stan till s.k. modeikoner mm. Att läsa mode magasin är något som jag i princip är beroende av =) Jag skulle beskriva min stil som "Sport rock chic" med en touch av glamour. Svår definerat? kanske men stil ska inte defineras. Att vara intresserad av mode tycker jag inte bara handlar om att kunna köpa allt man vill, även om det vore en dröm! Men det svåra handlar ju om att få en fullföljd stil är att hitta inspirationen inom sig själv. Alla kan klä sig snyggt och ha en "egen" stil, det handlar bara om viljan att skapa en outfit. Sen finns det självklart regler att följa, som att man alltid ska anpassa vad man har på sig efter hur man ser ut. Och sedan en helt bunt andra, men det roliga är att vissa kan man alltid bryta mot men vissa ska man alltid hålla. Detta blev ett långt inlägg men det är en början av mina tankar...
De personer som jag inspireras av är: Elin Kling, min kompis Stina, Mischa Barton, Nicole Richie, Agyness m.fl.

RSS 2.0