It´s been a good evning!

Nu sitter jag här med bloggen innan läggdags igen, det är nästan en rutin nu för tiden =) Kvällen har varit bra. Idag har vi lite kompisar till martin (och mig) här eller ja de ska ju vara hela helgen. Men ikväll har vi varit på Mando och det var riktigt, riktigt gott! Sen gick vi hem och vi har kört sing star, superkul! Nu är jag alldeles hes och trött så det ska bli skönt att sova lite nu och ha sov morgon, mmmm!!

Lördagen kommer bli bra, det blir lite sightseeing i Malmö =) Sov gott!

Dagens outfit och singstar!

Skjorta: Bik Bok
Tröja: Monki
Jeans: Never Denim
Sneakers: Nike
Armband: Blandat

Sov gott! Puss puss

Nu är det helg!


Jag vill ha sommar, sommar, sommmmmmmaaarrrr!!!

Efter plugg en hel vecka känns det nu skönt att ta en paus i alla fall till söndag. För då måste jag plugga igen, men nu är det helg till söndag morgon. Snart kommer det besök till oss som ska vara här över helgen. O ikväll ska vi till "Mando" min favvo restaurang och äta gott! Sen kommer jag nog somna fort känns det som... men imorgon blir det en sväng på stan, lite träning och sen PARTY!

Det kommer bli toppen, det kan ju iof sig hända att jag måste läsa lite till ikväll innan jag ska sova... PUST! Men jag vill verkligen klara tentan på måndag, eftersom det är sista terminen vill jag få allt avklarat, och ett stundande examensarbete ligger runt hörnet!

Hoppas ni får en underbar fredag, det kommer en dagens, later!

Puss puss!

Ps. Tack underbaraste Stina för ditt mess, du är bäst, jag saknar dig så. Ds

Ps2. Tack E för ditt peppande åt mitt pluggande =) Puss.Ds

Idag blir det en dagens!

Hallå! Idag har jag pluggat hela dagen lång, med en kort paus för att besiktiga bilen. Men det har gått bra, jag känner att alla kunskaper om komersiella hyresrätter inte är borta! Så det är ju skönt. Och en rolig sak som har hänt idag är att jag har fått tag i biljetter till "Big Comedy", jag ringde igår och då var det slutsålt, men idag var fanns det 6 biljetter för att de inte hade hämtat ut sina. Så nu ska jag o älsklingen och hans bröder o deras flickvänner gå på det den 10 maj. Det är verkligen superbra komiker, Johan Glans, David Batra, Johan Rheborg, Henrik Schyffert, Petra Mede, Lennie Norman, Peter Whalbeck!! Så det ska bli så kul!

Nu ska jag titta på Sveriges värsta bilförare och sen lyxfällan, och idag har jg faktiskt haft en anständig outfit, så här kommer en dagens:

Sweat: Bik Bok
Jeans: Never Denim
Tee: Hm

Puss på er!


PUST!


Jag längtar efter sommar, sol och bad!!!

Alltså såhär under pluggdagar blir det inte mycket outfits! Idag blev hemtentan klar efter ca 15 timmars arbete och inlämning av 20 sidor. Sedan blev det en sväng på gymmet och efter det åkte jag o handla. Sen har jag bara slappat på soffan och försökt att pusta ut lite, för imorgon måste jag börja plugga inför min nästa tenta på måndag, jag vill bara ha det klart så jag kan andas ut. PUST! Det är jobbigt att ha allt uppstyrt in i minsta detalj, men så är det ibland. Nästa vecka mer fritt och då ska jag o E gå o se "män som hatar kvinnor" det ska bli spännande!!

Nu ska jag sova! Puss på er!

Ögongodis!


Liteögongodis! Den första väskan - Bally, Skor - Louboutin, Plånbok - Louis Vuitton, Väskan - Marc Jacobs.

Nu är jag klar med hemtentan den landa på ca 20 sidor, så ska jag snart åka och lämna in den. Sen ska jag ta mig till gymmet för lite styrketräning och sen hem igen. Det blir att åka o handla mat idag och sen laga något smaskigt! Sen är det dags att börja läsa på nästa tenta, gud så roligt!! NOT. Men i alla fall i helgen är det fest, så jag får se fram emot det =)

Ha en bra dag!

Puss o kram


Hemtentan is killing me!

Fy fan säger jag bara, idag har jag suttit vid datorn från nio imorse till halv åtta och bara skrivit och skrivit, jag har svarat på 4 av 5 frågor och har skrivit 17 sidor, PUST!!! Jag är helt slut i huvudet och nu måste jag bara lägga mig och slappa, för imorgon måste jag göra det sista och lämna in den innan 16. Efter det ska jag träna för att tänka på annat en stund, sen är det bara att börja och plugga till juridik tentan som jag har på måndag. Men jag tror att det kommer hända en super kul sak imorgon, men det berättar jag när jag vet mer.

Nu avkoppling, Im worth it, trust me =) Och mina kära vänner idag blir det ingen dagens, för ni vill inte se mina myskläder =) Men jag bjuder här på förra veckans outfits:


Mån till sön, vilken gillar ni bäst??

Puss på er <3

My own creation!

Alltså jag är så sjukt nöjd, igår blekte jag en jeansskjorta som jag fick av Martins mamma som hon haft på typ 70-talet, as cool. Den blev så sjukt ball, och idag köpte jag nitar och har satt fast dem på fickan, plus att jag köpte en dödis nit som jag också satte fast, den blev så sjukt bra!! Den kommer användas flitigt, här kommer bild:

I LOVE!!!!

Annars har dagen varit mycket bra, vi har hämtat bilen och den låter numera ingenting när man kör den =) Och idag har jag också träffat söta E och vi har fikat och gått på stan. Det var supermysigt och kul, hon visa mig sina super pennor, som hon ska göra serier och böcker med =) En till sak som var fantastisk, vi satt UTE och fikade idag, solen sken, Goosen på, och infravärme, super nice!

Sen på eftermiddagen har jag myst med älsklingen och tittat på anteckningar till imorgon, då jag har hemtenta, mycket slit denna veckan!!! Hoppas alla får en god natts sömn, vi hörs imorgon, här kommer dagens:

Tee: Crocker
Tröja: JC
Jeans: Leavis 501
Mintonkas: Din sko
Armband: Frey Willy, Ms Bijoux och fått av lillsyrran =)

Jo BTW, var inne på Spirit idag också, jag ska ha en Marc jacobs väska, det kommer dröja lite, men i höst ska den hänga på min arm =) moohhaaa

Puss puss

Morrn!

Utmaning från Milla

'Gå in i mappen mina bilder

* Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen * Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den.


Detta är när vi bodde i Hörby och jag precis hade tattuerat mig, snygga tofflor va??


God morgon! idag var jag uppe tidigt och lämnat in bilen på verkstad, sen tog jag bussen hem och nu tar jag det lugnt och ska äta frukost. Sen ska jag fixa mig och åka in till stan och möta söta E, vi ska kopiera lite papper och ta en fika, det ska bli mysigt!!

Sen ska jag hem och plugga, jag har hemtenta imorgon så jag måste ladda inför den. Men jag tror att det komme gå bra, nu måste jag i alla fall ha frukost!

Puss på er!

Min Weekend =)

Hallå på er! Sorry för dålig uppdatering men jag har inte riktigt hunnit med bloggen denna helgen... Dåligt, jag vet, men så är det ibland! I fredags var jag hemma typ vid åtta och då kom martins mamma o pappa, vi åt lite gott och drack lite vin och sen prata vi en stund, sen var jag tvungen att sova..

För att gå upp klockan sju på lördagen och åka och jobba, sen kom Martin C/o till butiken och sen gick vi till "Bryggeriet" och åt mat, det var mycket gott och trevligt!! Sedan bar det hemåt med tåget över bron för att åka hem o kolla på melodifestivalen (jag heja på EMD, btw), sen blev det lite film mm...

Idag har vi hunnit med mycket, först sovmorgon, sen frukost, sen börja vi och göra kroppkakor (varje gång svärmor är här), och hon hjälpte mig även med att lägga upp två par jeans som var lite långa, nu perfekta!! Sen åt vi kroppkakor, och efter det åkte våra gäster hem, alltid lite ledsamt när nära o kära åker hem.

Nu på eftermiddagen har Martin o jag tvättat bilen, handlat, blekt kläder och kollat tv. Jag har nu skapat en underbar jeansskjorta, den har fått en underbar färg efter blekningen och sen ska det hända lite fler saker, det kommer bild snart =) Nu ska jag nog snart sova och imorgon ska jag o fika med E en liten stund, ska även få anteckningar till en tenta, sen blir det hem och plugga, det är fullt ös denna veckan med plugg,pust!!

Nu blev det massor text, här kommer helgen i bilder och fre, lör och sön-outfit:

Hårband: Hm
Sweat: Bik Bok
Tröja: Hm
Jeans: Never Denim
Sneakers: Nike

Vår nya dammsugare som vi fick =)

På bryggeriet

Lite drinks...

Svärfar och svärmor!

Glömde ta kort på maten, men här är efterrätten, GOTT!

Köpenhamn by night!

Lilla L och jag

You talking to me =) Lördagens outfit.
Kofta: La redoute
Klänning: Bik Bok
Tröja: Hm
Halsduk: Hm
Tights: Gina
Hårband: Monki
Stövlar: Vagabond

Jättefina rosor som svärmor köpte!

Underbar middag med kroppkakor!!

Dagens outfit Söndag " Fixaroutfit"
Sweat: Diab´less
Mössa: Hm
Linne: Bik Bok
Chinos: Monki

grr!

Sov gott! Hörs imorgon!

Puss puss

Work work!


Solen i ögonen =)

Nu ska jag alldeles strax åka till jobbet igen, det blev mycket av den varan denna veckan! Men ikväll blir det kul för då kommer martins mamma o pappa, det ska bli mysigt! Så jag hoppas att timmarna på jobbet går snabbt idag. Nu känner jag mig mycket bättre också, eller halsontet o förkyldningen är kvar, men det känns inte som det vankas någon feber, vilket är bra!

Som sagt dags att åka till Copenhagen!! Ha en bra dag!

Puss puss

Outfit!

Yooo! dagen idag har varit snöig, men jag känner mig bättre, nu är det bara halsont och lite snorigt! Det kan jag leva med. Idag har jag jobbat med F på jobbet och det var roligt alltid så glad o söt! Sedan kom jag hem och då åt Älsklingen o jag mat, sedan har det varit slapp på soffan, idag hade vi fått in super snygga jeans, det kommer nya modeller hela tiden! Och en massa annat, det är farligt när man bara vill ha och vill ha =)

Nu ska jag sova i alla fall, imorgon är det jobb igen och sen på kvällen kommer svärmor o svärfar, det ska bli mysigt!! Sov gott, Dagens outfit:

Halsduk: Hm
Kofta: Saints and mortals, Carlings
Jeans: Never Denim, Bik Bok
Tröja: Hm
Uggs: Ellos

De var de hele!

Puss puss


Happy!


Denna ascoola jacka från Fendi får gärna komma hem till mig!

Idag kom det en massa fina saker till mig ifrån Hm och La redoute, hur glad blir man inte då =) Jag kommer visa allt senare, men det är mycke sommarsaker, så jag kan inte ha det än! Men jag blir på gott humör! Nu ska jag strax äta lite lunch sen ska jag dra iväg till jobbet. Idag mår jag mycket bättre, känner mig inte på topp än, men det är bättre, så skönt!!

Hoppas att alla får en underbar dag, vi hörs senare!

Puss puss

Dagens!

tjooo! Nu ska jag alldeles strax sova, känner mig trött o sliten. Kännde mig ganska orkeslös idag på jobbet, men R var där och peppade mig, alltid så kul att umgås med henne. Men trots det så är jag inte helt frisk, min kropp känner sig hängig och halsen svider... men Ipren, bafucin och ett glatt humör ska rädda mig från att bli riktigt sjuk =)

Imorgon skulle jag tränat men det fungerar inte så bra när man är sjuk, nya tag får tas så fort jag blir på topp igen! Nu ska jag i alla fall sova, skönt!! Här kommer dagens:

Sjal: Unité, La redoute
Kofta: Bik Bok
Jumpsuit: Bik Bok
Tröja: JC
Snakers: Nike

Sov gott! Puss puss

I love Marc Jacobs!

Jag är inte helt frisk idag men, inte är för sjuk heller, har jätte ont i halsen och öronen och lite öm i kroppen... men det inget som lite Ipren och halstabletter inte kan fixa. För jag ska ju åka och jobba idag så de är bara att bita ihop!

Men nog om det, var inne på Marc Jacobs sida och shit vad jag vill ha en väska från honom, eller ja inte bara en utan flera stycken, måste ha! Och sen var jag inne på net-a-porter, och där hade det kommit en massa fint från Marc också, väskorna fick jag inga bilder på men de finns på www.marcjacobs.com, men här kommer det från net-a-porter.com


I WANT NOW!!!!

Ha en bra dag! puss puss


Lite sjuk...

Hello! Sorry för lite dålig uppdatering idag, men hade skola 8-11 och sen när jag kom hem kännde jag mig riktigt dålig, verk i hela kroppen, riktigt ont i halsen och öronen. Men nu känns det lite bättre, halsen gör fortfarande ont och öronen, men inte samma "feberverk" i kroppen. Så jag har mest legat framför tv:n under en filt hela dagen, Martin gjorde även en supergod fiskgratäng som vi åt, annars har det inte hänt så mycke =)

Nu ska jag sova och jag hoppas att allt ont är borta imorgon, för då ska jag jobba. Här kommer dagens, sov gott!

Cardigan: Lindex
Blus: Hm
Linne: Hm
Jeans: Nudie
Indianskor: Din sko

Sleep tight! puss puss puss!

Dagens!

Nu är jag klar med seminariet.... PUST! det blev nästan 4 sidor, så nu ska jag väl vara förberedd hoppas jag, nästa vecka är det hemtenta, då ska jag sitta ännu längre och skriva mellan 15-25 sidor, så det kommer bli kul, NOT! Men så är det, det ska göras och det ska göras bra! NU ska jag däremot gå och laga lite sen middag, fullkornsspagetti med balsalmico tomater och basilika och parmesan, det ska bli gott gott, och så det CSI kl. 21!

Ha en mysig kväll, här kommer veckans outfits och en trött dagens =)


Mån till Sön, Vilken gillar du bäst??

En trött dagens

Mössa:Hm
Sweat: Bik Bok
Linne: Hm
Jeans: Bik Bok
Jodhpurs: Julklapp

Massor med kisses!!

Snow!

Hello! Nu är det lite deppigt sådär, pappsen har precis åkt hem. Men det var toppen att se honom och nu kommer jag vara på bättre humör. Just nu sitter jag och måste skriva ett seminarium till imorgon och jag har ingen lust alls, men jag måste ju!!

Idag har vi mest myst, spelat yatzy, kollat tv, fixat lite o så... Jag känner mig lie trött idag, men det är nog bara för att jag måste skriva... Sen ska det bli god spagetti m basilika mm... och mys framför tv:n. Martin är sjuk idag så det känns som att det är söndag bara för att han är hemma =)

Nu är det bäst att jag sätter igång, här kommer en bild på lite grejer som jag shoppat de senaste dagarna:

topp med fransar: Bik Bok
Trosor: Hm
Ögonskugga turkos: Hm
Linne vitt: Bik Bok
Linne m peace märke: Bik Bok

Gillart!!! Vill bara att det ska bli varmt så att man kan använda bara linne eller topp!!!!

Pus puss!

Cosy sunday!

Som vanligt så gillar jag verkligen söndagar, de är så mysiga, man fixar lite och umgås och myser och tar det lugnt, laddar för en ny vecka, det gillar jag! Denna söndag startade jag med sats afro, as kul och jag svettades super mycket, gött! Sen hem och åt frukost med pappi och älsklingen <3

Sen tog vi en sväng på stan och vi var på Clas ohlsson (möjligtvis den tråkigaste affären som finns), sen var vi på hm och köpte ett par trosor och en ögonskugga, jag ska fixa bild på allt snart, även min nya topp från Bik Bok mm...

Efter det gjorde vi hemma pizza på fullkornsdeg och bakade muffins (GI), sen var det tvättstuga mm och lite Yatzy, sen bara mys i soffan! En helt underbar dag alltså, så dejligt!

Nu ska jag sova och det ska bli great, här är lite pics från dagen och dagens:

Keps: Billabong
Sweat: Bik Bok
Tröja: Monki
Tights: Bik Bok
Halsduk: Hm
Sneakers: Nike

Och så lite pics =)

Söta pappi!

Martin kom ner till min nivå.... hmmm

 Mina GI-muffins!

Sov gott!

xoxo

A beautiful saturday!

Lördagen har varit bra, mycket bra, trots att det idag va så kallt att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Jag höll på att frysa röven av mig i min goose. Men trots det super! Pappa, jag och älsklingen tog det lugnt på morgonen, eller ja, min pappa vakna 5 och börja städa köket, tills jag fick säga till att han fick lugna sig lite, vi behövde sova =) Sen åkte vi till bauhaus, systemet och sen kolla vi på M och F när de spela handboll.

Efter det hem igen, spela lite yatzy, baka lite bröd, sen blev det china mat ( SÅ GOTT!) och melodifestivalen, jag älskade 1000 miles,!! Efter det blev det en film som jag knappt orkade hålla ögonen öppna till, inte för den var dålig utan för att jag var trött!! SÅ nu ska jag sova och imorgon ska jag upp och träna, jag ska gå på sats afro dance, kul!!!

Här kommer dagens och lite bilder:


Skjorta: Hm herr
Tee: Hm against aids
Linne: Hm
Mina NYA jeans: Never Denim ( Bik Bok)
Sneakers: Nike
Sjal: Marknad
Armband: Buddha, Tomas Sabo, Bissmarck, Ms bijoux

Lite pics från dagen:

Martin innan vi åkte iväg <3

Pappa fick YATZY!

Det gick inte lika bra för mig...

China mat, vin och melodifestivalen!!

Fridays fashion!

Åh vilken härlig fredag det har varit =) Det var så mysigt att hämta pappsen på centralen, sen snick snacka vi lite innan jag åkte till jobbet. Sen när jag kom hem var maten klar och till efterrätt blev det hallon och passionsfrukts panacotta! MUMS! Sen blev det lite tv och lite prat och nu ska jag sova. Pappa o Martin sover redan =) Imorgon blir det en ny härlig lördag!

Jag fick mina never denim jeans idag också, så snygga!! Jag ska visa toppen och jeansen imorgon! Nu får ni sova så gott, här kommer dagens och sen godnatt:

Kofta: Lindex
Tubtopp: Bik Bok
Tröja: Cubus
Jeans: Bik Bok
Skor: Cheap Monday
Halsband: Snö

Sleep tight! Avslutar med en bild på den goda efterrätten!

och älsklingen <3

Dad <3



Goooo morgon gooo morgon!! Idag skiner solen och trots att det ligger snö på marken så känns det lite bättre! Och idag kommer min Pappa också =) Ska bli så mysigt att ha honom här i helgen, jag ska hämta honom vid typ kvart i tolv då han kommer med tåget!! Innan dess ska jag åka och handla, behöver baka och fixa en del så det är bara att göra!

Jag ska även jobba idag så Pappa och Älsklingen får hänga lite själva ett tag, men sen blir det god middag när jag kommer hem =)

Ni får ha en underbar dag! En bättre dagens mm.. kommer senare!

Puss puss

Keep thinking warm thoughts!

Jag tycker verkligen inte om det kalla vädret, och det har jag ju sagt hät ett par dagar nu, men så är det I HATE IT! Men jag har ju kommit på att det går ju mot vår och sommar och oftast går ju livet så fort ändå, inte som när man var liten och sommarlovet känndes som en evighet =) Jag har bestämt mig för att inte fokusera på vädret!

Istället ska jag fokuser på allt roligt som händer, som att jag ska få ett par nya jeans imorgon helt gratis!! Att världens bästa pappa kommer och vi kan ha mysigt hela helgen! Att det går super bra på träningen och att det kommer komma en massa nära o kära och hälsa på flera helger framöver, och sen efter det så är det nästan vår =) Och sist men inte minst jag har världens bästa älskling och underbara vänner! Så varför gnälla, jag får frysa ett tag till, sen kommer solen när jag minst anar det! Detta ha jag bestämt för att inte dra mig in i ide.

Nu ska jag sova, här kommer en mycket dålg dagens, martin hade inte kommit hem när jag var tvungen att gå till gymmet så det blev en provosorisk:



Kavaj: Hm
Tee: Hm
Tröja: Cubus
Kjol: Hm
Strumps: Bik Bok
Sockar: Hemma stickade
Jodhpurs: Julklapp
Hårband: Monki

Sleep tight!

Be wonderfull!

Been good!



Tjoo! Nu har jag varit duktig, först har jag varit på seminarium i skolan och sen hem och städat, pappsen kommer ju imorgon så då måste det ju vara fint! och nu är det de, alltid lika skönt! Men nu måste jag sätta o skriva handlingslista och fixa lite. Sen blir det DansAerobics vid fem, sen hem och chilla.

Det snöar fortfarande men det verkar försvinna också... BRA! jag vill ha vår för idag var det j*vligt kallt!!

Puss på er!


My outfit!

Hello! Nu sitter jag har vid computern och ska snart sova. Idag har jag först fått ett jättebra träningsschema på gymmet, en underbar PT vid namn Maria, fixade biffen =) Sen åkte jag hem och fixa mig och drog sen till Köpenhamn för lite jobb. Och när jag kommer dit möts jag av strålande nyheter, vår affär hade vunnit Never Denim tävlingen, vilket innebär att vi sålt flest jeans sen de släpptes. Vilket för oss innebar att vi får ett par valfria jeans och en topp!!! YYYEEEAAHH!! Så glad man blir då! Jag har idag fått toppen ( ni ska snart få se) och ska välja jeansen på fredag, eftersom jag inte kunde bestämma mig idag och att det kommer nya varor imorgon!!

Oj det blev mycket om det men det är sjukt kul!! När jag kom hem igen har Martin o jag ätit spagetti och köttfärsås och kollat på arga snickarn o myst =) Nu ska jag sova, imorgon är det seminarium! Puss puss

Outfit:

Sweat: Bik Bok
Jeans: Never Denim
Tröja: Hm
Sneakers: Nike
Hårband: Monki

Sleep tight! LOVE!

I take it back!


Sommar, Bad, Varmt!

Okej, igår sa jag att varje dag leder mot varmare tider, men fan så är det ju inte eller jo, men när jag vakna idag och tittar ut är det snö täckt, men hallå, jag bor i Malmö, inte Norrland, hade jag gjort det hade jag kunnat acceptera det, men här ska ju typ våren börja snart (önsketänkande). Så nu ska jag snart bege mig ut i denna snövärld, jag ska till gymmet och få introduktion bland maskinerna, det är ett nytt gym, då det är bra!

Sen blir det jobb, jag hoppas tåget kommer över bron, så att det inte är för mycket snö, åh jag blir så trött!! Men så är det, men idag är jag glad ändå=)

Ha en toppen dag!

Puss puss

Varmare!

Nu har jag snäppt upp mig lite, kan ju inte gå och deppa bara för det är grått och trist och det snöar, men jag har det ju toppen, men ibland känns allt grått. Men nu kommer det ju bara bli ljusare och ljusare... Och jag har världens bästa kille, pappa kommer i helgen och hälsar på sen fortsätter bara besöken, sen är det dags att åka hem. Och sen har jag ju det toppen här i Malmö, massor härliga vänner, som jag älskar!! Så nu ha jag laddat iPoden med ny härlig musik och jag är på bättre humör! Och det kommer ju bara bli ljusare och ljusare som sagt!

Och så fick jag några söta sms från E och S, så det hjälpte också, och Martin gjorde mig glad när han kom hem. Men ni vet hur det är, de flesta längtar efter värmen nu =) Här kommer dagens outfit, nu ska jag se om det är något bra på tv:


Jag visade Martin lite Aerobics moves =)
Jacka: Monki
Linne: Hm
Tröja: Unité
Jeans: Nudie
Halsduk: Hm Comme de garcons

Ha en underbar kväll!!

Puss puss <3

Jag hugger i sten, men jag tror att jag sakta börjar se en kontur...


Pappsen o jag, han kommer hit i helgen =)

Honey!

mammsen <3

pluttan!

I miss you so mutch! Och alla nära o kära som inte är med on the pics!

Blåst, kallt, grått, usch! Det sammanfattar ungefär dagen, jag vill ha sol och jag vill ha varmt, jag vill ha min älskling här och min familj och mina vänner, känna värme! För nu är det kallt!

Idag har jag varit i skolan på 4 timmars föreläsning, ganska ok dock, fick göra en massa olika personlighetstest, så det gick bra. Men jag blir tokig på vädret och årstiden, det var länge sen jag längtade såhär mycket efter värme! Även att jag har ett underbart liv så känner jag just nu mycket saknad!

Resten av dagen kommer spenderas hemma och om några timmar kommer älsklingen hem, då blir det middag o mys. Jag får nog tända lite ljus för att få en källa av värme!

Hallå igen hur stan en sånhär kväll i augusti när sommaren regnat bort?

Just nu finns det mycket längtan i mig, längtan till vår och sommar, längtan efter mamma, pappa och syster, längtan efter vänner som finns i mitt hjärta, jag vill bara hålla om och bli omhållen. Ibland är det svårt att bo långt bort från sin hemstad. Jag har det toppen i Malmö det är inte det, jag har världens bästa pojkvän och underbara vänner, men ibland kommer det bara över en när det gått för lång tid, innan man fått hålla om sina nära. Men det kommer bli bättre till våren, mer hemresor, och nu börjar en helg av fyra med påhälsingar. Det blir bättre, men ibland är saknaden stor...

Till något annat, som, VECKANS OUTFITS:


Tis till sön, vilken gillar du bäst?

Och starten på den nya veckan, dagens:

Kofta: Hm Divided
Tee: Hm
Jeans: Monki
Skor: Lacoste
Sjal: Hm

Sov gott! puss puss <3

I need a bag!!

Men hur svårt ska det vara?? jag har letat efter en väska sen december förra året, egentligen innan med, men letat letat! Men jag vet att det är mycket rea tider och att det säkert kommer komma in snygga väskor, men jag måste känna att det är Love at first sight, svårt det där... Men jag får vänta några veckor till så borde det vara fullt med snygga väskor, och jag har ju lite krac med. Den ska vara i skinn, det ska vara en tote och den ska helst ha ett axelband, och den ska vara assnygg!! Och inte just nu kosta mer än runt 1000-1500 kr. Jag har tänkt att till hösten investera i en väska, då kan den kosta runt 5000, men inte just nu =) Do you get my problem?? hehe....

Här kommer i alla fall några assnygga väskor, men slightly to expensive:

1. Burberry
2,3,4. Marc by Marc jacobs
5. Miu Miu
6. Mulberry

Åh jag vill ha nu, men får väl vänta I guess!

Nu! frukost!

Puss puss


Dagens!

Vilken bra dag det har varit idag, solen har till och med lyst en liten stund =) Och så har ellen solstrålen, varit här och vi har pratat en massa om herdar och liknande =) Och kollat på kort, sen har Martin o jag ätit och nu är det bara avslappning och laddning för nästkommande vecka! Jag måste nog organisera upp det hela så jag vet vad jag ska göra=) Och till helgen kommer PAPPA, det ska bli så mysigt!! Har inte sett honom sen i jul!! Det kommer bli en toppen helg!

Nu söndagschill! Här, outfit:

Kofta: Hm
Linne: Hm
Jeans: Leavis 501
Armband: Fått av min lillasyster!
Sjal: Hm

Puss puss<3

I love sundays!


I miss!!

Jag vet inte vad det är med söndagar men jag tycker alltid att de är så mysiga =) Idag har vi fått massor gjort, dammat, dammsugit, städat badrum och gjort fint, samt tvättat och ska nu åka och handla! Sen blir det god mat, lax med klyftpotatis och grönsaker, mums! Och Ellen kommer hit och ska umågs lite =) Ska bli så kul <3

Men nu är det bäst jag skyndar mig så jag hinner med att handla innan hon kommer! Dagens mm kommer LATER!

Puss puss

Some new stuff =)

Hej! Nu är denna veckans jobb avklarad, pust, så skönt, men det har varit kul också =) och vi har sålt mycket och det har varit rulle... Idag har jag jobbat med I det var första gången och det var en otroligt cool tjej, norsk, vi spela en massa bra musik bla. Stevie wonder och 90-tals hits, riktigt nice!

När jag kom hem blev det Tacos och sen Melodifestivalen, jag tyckte att Alcazar och Emilia var bäst och det var ju de som gick vidare till finalen =) Sen blev det bara slapp på soffan och nu ska jag sova. Imorgon måste vi ta tag i vårt hem, städa, tvätta, handla. Och så kommer nog E hit med, det ska bli mysigt =) Här kommer dagens outfit:


Sweat: Bik Bok (ny) Me like!
Linne: Bik Bok (ny)
Tights: Bik Bok (ny)
Sneakers: Nike

Åh jag älskar den neonrosa färgen, då känns det som vår och sommar!! HÄRLIGT!

God natt! Massor pussar! ( I miss)

Never Denim, rocks!

Hellu, nu ska jag sova, totaly out! Jag är så trött, men det har verkligen varit en rolig dag och eventet var toppen, tjejerna var så duktiga och snygga! Och det var mycket folk som kom och många inköpare! Jag sålde till en person för 13000kr helt sjukt, men coolt, fyra stora påsar gick hon ut med =) Jag kom också hem med lite nytt, en superfin rosa hood och jeanstights och ett linne... Ska ha det imorgon, ni får se då =)

Som sagt nu ska jag sova, ska upp 7och tillbaka till jobbet, here comes todays:

Kofta: saints and mortals (carlings)
Tee: Marknad
Jeans: Never Denim
Sneakers: Nike

Och så måste jag ju visa snygga och coola brudarna, Rock Chics:



Puss puss! Hörs imorgon kväll!

Never Denim, rock with us!

Nu bär det alldeles strax iväg till jobbet och idag kommer det bli extra kul, det är ju Köpenhamnsmodevecka och allt. Och vi har på Bik Bok ett event, som kommer bli toppen! Så det blir nog en dag full med suprises =)

Efter det blir det en kort drink med tjejerna från Bik Bok, men jag måste hem tidigt för jag ska upp och jobba igen vid nio i morgon! Vilket innebär att jag måste få lite sömn. Så tyvärr tror jag inte att det blir mer bloggande för än i morgon eftermiddag. Då kommer ni få se bilder från eventet och kvällen och dagens och morgondagens outfit =) Ses då!

Puss puss



Mina söta kissar =)


Late outfit!

Sorry dålig bloggning idag, men det här vädret tar orken ur mig, jag måste få sol, men allt jag ser är grått grått grått och regn. Har egentligen inte gjort så mycket idag, bara suttit framför tv:n under en filt. Jag var ju i skolan på förmiddagen, men eftermiddagen har spenderats i min soffa =) Jag hatar vinter, vill ha vår och sommar, jag vet att jag tjatar nu, men det måste bli ändring på det här!!! Min outfit idag har varit efter väder, att ha mig på en massa så jag inte fryser:

Sweat: Bik Bok
Tröja: JC
Jeans: Bik Bok
Hade en halsduk förut också =)

Nu ska jag sova och ladda för en kul men tuff helg, jobb imorgon 12-20 och sen en drink med tjejerna på jobbet. Och sen upp lördag kl 7 för att jobba 9-17. Sen ska jag pusta ut och se melodifestivalen!!!

Puss på er!! sov gott!

In the middle of the night...

Har fått pippi att ha sångtexter som rubrik, men jag gillar det, de säger mycket! Nu sitter jag i min pyjamas och ska sova, är jätte trött. Men det är vädret för inatt sov jag från halv elva till halv tio alltså 11 timmar och jag var fortfarande trött och då måste det bero på det sunkiga vädret, för jag har ju inte direkt sömnbrist =)

På jobbet var det mycket att styra med och fixa för modeveckan i Köpenhamn börjar ju imorgon, så butiken var ju tvungen att vara tip topp! Jag ska inte jobba imorgon men på fredag och då blir det event och sen en drink efter jobbet =) Mycket kul! Men nu är det som sagt dags att sova igen och drömma om att morgondagen bringar sol=)

Dagens outfit:

Kofta: Bik Bok
Tröja: Monki
Jeans: Monki
Hårband: Monki
Mintonkas: Nilsons

Sleep tight <3

Puss puss

Jag kan inte hjälpa dig upp kan inte lysa upp den väg du springer, jag kan inte vagga dig varm och lugn.

En till grå dag här in Sweden, vad gör man? Just nu är jag i akut behov av sol som värmer mitt ansikte, jag orkar inte mer av den super kalla vinden som slår emot det nu. Varför ska alltid vintern vara så lång och sommren så kort? Kanske för att vintern är svårare att ta sig igenom. Om man bortser från detta så mår jag bra, men fan vad jobbigt det är!!

Idag blir det jobb vid tre tiden, innan det ska jag vara hemma och titta tv och så... Nu ska det bli frukost, och det ska bli gott och jag ska låtsas att jag är på en varm plats =) Kanske ska ta på mig min sommarkjol som jag köpte igår för att få känslan!

Från Monki, 250 kr, åhhh sommar!!

Puss puss

Dagens!

Idag är jag trött, har varit i skolan och sen jobbat... har dock shoppat mig en söt liten sommar kjol på Monki, bild kommer imrogon =) Här är dagens, nu ska jag slappa sen sova:

Skjorta: Bik Bok
Klänning: Monki
Jeans: Never Denim
Sneakers: Nike


Pus puss


New stuff!

Nu har jag duschat och är hemma igen efter aerobicsen, det gick riktigt bra, och trots träningsverk gick det toppen! Det var jobbigt att gå dit för det blåste så förbannat, så jag tog bussen hem =) Sen åt Martin och jag en underbar pastasallad med räkor, supergott! Och nu ska jag alldeles strax CSI och det ska jag kolla på.
 
Imorgon är det skola och sen är det jobb, så det blir en lång dag, kanske hinner med en sväng på stan innan tåget går till Köpenhamn. Så det blir nog en bra dag! Måste visa lite grejer som har flyttat in i min garderob, det blir istället för dagens, för idag har jag haft myskläder sen träningskläder och nu myskläder igen. Men här är my new stuff:

Adidas jacka
Nit gladiators- La redoute (NÖJD!!)
Ralph Lauren shorts

Ha en mysig kväll! Massor pussar <3

You rock me in!

Måndag, härlig start på veckan med en ledig dag =) Så jag inledde dagen med att sova till 10.30, sen frukost, stilakuten. Sen tog jag tag i mig själv och började baka bröd, så nu gör jag pitabröd, hamburgebröd och dinkellimpor, allt enligt GI off course. Jag måste även ta en tur till affären och köpa plastpåsar så jag har något att stoppa brödet i sen.

I eftermiddag ska det även bli träning, Aerobics står på schemat, min tränigsverk är kvar men jag tänkte träna bort den ;) Mätte mig idag också och nu har ytterligare 2 cm försvunnit runt midjan, IM HAPPY, 5 cm totalt på en månad, YES!! Träning och bra mat helt enkelt! Känns gött att se resultat när man äter bra och är duktig och tränar, men nog med skryt =) hehe....

Nu måste jag återgå till mitt bakande, men först! Veckans outfits:


Denna veckan blev det 8 outfits, så alltså mån, tis, ons, ons, tor-sön.

Vilken gillar du bäst??

Hörs sen puss puss!

Hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram.

En av de vackraste låtar som skrivits får vara min rubrik idag, Lars Winnerbäck- Hon kommer från främmande vidder, underbar! Men nog om det jag måste bara få gnälla lite, jag har sån sjuk träningsverk, alltså det är verkligen sjukt, jag går som en 80-åring och måste ta spjärn när jag ska sätta och resa mig, men det bästa är att jag verkligen har tränat mina muskler och det är grymt bra =)

Idag har jag mest slappat, men också handlat och när jag kom hem så gjorde jag hemmagjord kebab och det var så sjukt gott! Och så nyttigt, egen gjorda pitabröd, grönsaker, sås på creme fraich och vitlök och så lövbiff med en massa goda kryddor, MUMS!


Nu ska jag sitta och titta lite mer i mina GI-böcker, det går verkligen asbra och det är så fräsch god mat, sen blir det nog Beck vid nio tiden =)

Hoppas alla har en mysig söndag. Dagens outfit, for you:

Mössa: Hm
Tunika: Peak
Tröja: Hm
Chinos: Monki
Sneakers: Nike

Puss puss puss!

Underbar söndag!


It´s PINK! Åh vilka härliga vårgrejer, vill ha nu!!!! Väska, plånbok, nyckelring från LV och pumps från Louboutin.

Det är en bra söndag för att jag bara kan lalla runt här hemma, inga måsten eller så... men jag var/är lite bakis, fast inte så farligt. Det som är värst är min träningsverk från Boxen igår, helt sjukt, jag kan knappt röra mig, men då vet man ju att det gett resultat!! och det är ju det man vill åt!

Nu ska jag nog gå in och boka lite pass till i veckan, jag tränar nu på det nya sats entré och det är sjukt fint och vilken utsikt!! Hoppas ni har en underbar söndag, jag gillar verkligen söndagar. Den enda ansträngningen jag ska göra senare är att åka och handla, och det funkar =)

Massor pussar, hörs sen!


sova... ja!!

okej jag har varit en dålig bloggerska idag, men så blir de ibland.. dagen har bestått av att jag vakna först vi nio sen gick jag upp la mig på soffan o sov till elva, frukost och sen upp o leta på vinden och källaren efter en jeansskjorta utan att hitta den... men då fick Martin ringa sin mamma o fråga om hon hade någon för det hela förintar mitt skapande... =) Hon hade det i alla fall så nu får jag bara vänta tre veckor och så kan jag göra det jag tänkt... åååhhh jag gillar inte att vänta!!!

Sen var jag i alla fall och träna box och jag väntar bara på träningsverken att anfalla... men det var gött! Sen efter det hem och äta mat och fixa sig snabbt för att åka på fest hos P och det var toppen, men nu är vi hemma igen och jag ska sova (under viss vinpåverkan), en toppen dag, söndagen blir slapp och jag säger bara skönt!!!! här kommer dagens och lite bilder från kvällen:

Tee: T-shirtstore.se
Kjol: Hm Divided
Tights: American apperal
Nätstrumps: Hm
Jodphurs: Julklapp
Armband: Ms Bijoux och Frey willy.

Aftonen:

Värden och G

Älsklingen

Sång =)

Parteee..

Hmmm

Kissie kissie =)

Babe!

Stars!!

en helt underbar kväll, så kul har jag haft!! Sov nu underbart gott!

Hörs in the morning <3

RSS 2.0