Har precis hört att mitella är den nya inn...

img_1246 (MMS)

Har precis hört att mitella är den nya inne grejen ;) jag är ju inte riktigt såå cool utan kör på bandage på foten o tån istället! Skadorna är heta nu... Hehe...


Har det riktigt gött på semestern, bara sl...

img_1243 (MMS)

Har det riktigt gött på semestern, bara slöar och myser! Dock kunde solen ha fått skina mycket mer, men man kan ju få färg genom molnen med ;) ha d fint! Puss


Nu är det semester på riktigt. Vi är ute v...

img_1212 (MMS)

Nu är det semester på riktigt. Vi är ute vid stugan, dock är inte vädret det bästa, men vi hoppas på att det ska bli bättre! Gårkvällen var den bästa på länge, sjukt jävla bra! Men nu börjar avkopplingen och reload! Ha d fint! Jag kommer inte vara så duktig på svara på kommentarer, men uppdatering kommer komma :) puss


PARTY HARD!!

img_1209 (MMS)

PARTY HARD!!


Här får ni gårdagens outfit! Eller en av d...

img_1203 (MMS)

Här får ni gårdagens outfit! Eller en av dem :) igår blev det lite shopping, mys m Mamms, mys m papps, träffa bejbi en smabbis, sen blev det en underbar kväll med fantastiska ladies!! Nu myser jag runt m Mamms och sen blir det PARTY!! puss


Happyland

Fredag och semester, jag njuter! NU sitter jag o älskling och äter frukost. Snart blir det att åka in till stan och äta lunch med mamms, fixa lite och sen träffa papps. O ikväll blire mys med fina kusinerna <3 vin och fin fint sällskap! O snart blir det stugliv också!
Puss

Nu sitter vi i bilen och har semester :) p...

img_1196 (MMS)

Nu sitter vi i bilen och har semester :) påväg upp mot Linköping! Såååååå göööttttttt! Nu är det semester på riktigt!! Så nu ska jag njuta! Ha d fint! Pussar!!


Long long longtime


Sjal: La redoute
Klänning: Never Denim
halsband: Bik Bok

Packat o klart, snart! Sova strax!!

Puss

One day too late


Outfit(plus katt)
Jeansväst: Cheap Monday
Tee: Bik Bok
Shorts: Never Denim
Halsband: Bik Bok

Får gårdagens outfit här, dagens kommer lite senare... just nu består den bara av träningskläder men det blir bättre sen... tänkte äta frukost nu och kolla ett the hills avsnitt! Sen blire träning och efter det jobb! Ha en fin dag!

Puss

Love killer!


Lite bilder från min dag igår!

Var o bada, sen mys fika på stan och sen mat med mamms o faster o kusin! Sen åkte jag som sagt tåget hem och idag har jag jobbat hela dagen! Och imorgon blir det jobb igen, innan det träning, tvättstuga och lite så och efter packa packa packa! För snart är det semester!!!

Puss

Sitter nu på tåget hem igen mot söder o äl...

img_1194 (MMS)

Sitter nu på tåget hem igen mot söder o älskling! Hemstaden har visat sig från sin bästa sida som vanligt och alla människor är underbara! Älskar alla mina nära o kära!! Hörs senare eller tidigare imorgon! Puss


Wonderfull



Har verkligen haft en supertrevlig dag! Först när jag kom med tåget så åkte vi ut till farmor och firade henne och det var verkligen trevligt och det märktes att hon tyckte om det! Sen åkte vi hem till min faster o farbor o kusin. jag badade i deras pool och sen blev det supergod mat o vin och vi pratade och skrattde länge! Sen blev det att åka hem till papps där jag ä nu och ska snart sova! Imorgon blir det bad med Stinis och sen ut o äta med mamms faster och kusin! O sen hem till äslklingen i malmö igen :)

Puss

Home sweet home!



Då drar jag till Linköping igen, snart sitter jag på tåget från malmö och sen om några timmar hoppar jag av i lkpg. Då blir det kalas och kvalitetstid!!

Puss

My baby is the best baby!


Älsklingen bjöd på piggelindrink!

Outfit!
Tee: Never Denim
Jeansshorts: Leavis 501
Skor: Scorett
Sjal: Jc
Bälte: Hm

Har jobbat större delen av dagen, sen blev det skönt slapp på vår balkong, älskling och jag satt o drack drink och prata :) Sen har vi ätit o kollat film o så, jag har också packat för imorgon bär det av hemåt, för kalas och andra trevligheter!

Pussar!

BAGS!


NICEEE!

Nu har jag precis gjort lite hemmaträning, hann inte till gymmet innan jobbet eftersom de öppna nio... så nu ska jag duscha o fixa mig och sen dra till jobbet! Då blire jobb mellan 12-17 och sen hem o  packa och så o sen imorgon blir det hem till linköping och fira farmor som fyller 90 och mysa med min papps och min kusin som kommer hem från Dubai, på måndag blir det även mys med bästa mamms och bejbi!!

Puss

None of these beats are raw


Outfit!
Linne: Bik Bok
Shorts: Bik Bok
Sneakers: Nike

Nu är jag på lite bättre humör... Älsklingen o jag har haft myskväll med chinamt och film! Så nu är det bäst att sova, ska upp o träna imorgon och sen blir det jobb! Sen blir det att packa o lite så på kvällen! Sov gott!

Puss

Allt är piss!

Just nu är det mycket som är piss! Är på riktigt dåligt humör idag, min väska är snodd och i den sminkväska med innehåll för kanske 4000kr! och sen är det en massa annat! Så fuck, det är så jag känner idag, semester hade varit bra nu!!

Sorry för kass uppdatering, men det har hä...

img_1187 (MMS)

Sorry för kass uppdatering, men det har hänt lite grejer efter jobb som gjort mig ledsen... Jag har glömt min träningsväska på tåget hem från jobb! O där i hade jag hela min sminkväska, hårgrejer mm. Så är helt knäckt nu :( men jag hoppas någon vänlig själ lämnar in den till hittegods!!! Fan inte billigt annars :( så därför får ni bara denna lilla outfit bild på linne o shorts, nytt linne, ni får bättre bild nästa gång det används! Puss


Dancing on my own!


Linne: Never Denim
Topp: Bik Bok
Haremsbyxor: Bik Bok

Fy fan vad varmt det är! Skönt skönt, men också svettigt! Har jobbat idag och det har varit fullt ös, halva halva priset gör folk galna! Nu ska jag bara slappa på soffan och äta middag! Ha en fin kväll!

Kisses!

You are my love!



Det var sista uppdateringen från helgen :) Det var underbart! På söndagen var det bara slapp och sol o bad, sen åkte jag o älsklingen hem! O nu är jag mitt i jobb veckan, sen blir det lite linköping igen i slutet på veckan då min farmor fyller 90 år. Svärmor ringde nyss också och jag blev ordentligt peppad för jobbsök, this is it!!

Puss


I hear people say that the found there wonder girl!


Jeansväst: Cheap Monday
Hårband: Hm trend
Klänning: Jenny Skavlan, Bik Bok
Skor: Converse

Varmt varmt varmt, alltså jag älskar sol och värme, men jag blir aldrig kall... inte ens på natten! Men jag ska inte klaga det får gärna vara så här hela sommaren, jag får helt enkelt köpa en AC till sovrummet ;) Fasr just nu kommer det ganska svala vindar genom fönstret! Ska sova nu som sagt, och imorgon blir det först lite träning och sen blir det work! Vi har helt galen rea nu! men vi hörs imorgon och då kommer sista uppdateringen från helgen!!

Puss

Were the heart is!



Jag fortsätter med helguppdateringen, detta är från min, mammas o systers mysdag i lördags, riktigt bra! Varmt var det också!! Vi var på ett supermysigt ställe som heter Ladugård 206 och det var ett ritkigt sommarställe, med god mat! Nu ska jag snart gå ut o gå i regnet, men det ska bli superskönt o få bli lite svalkad!

Puss

Mer av det bästa!



Här är andra delen av bästa helgen :) I fredags var vi på "Munken in the park" i norrköping och tittade på Oskar Linnros och Khoma, toppen! hade en underbar kväll med finaste brudarna!! Imorgon börjar jobbet igen, fast snart är det semester igen :D

Puss 

Min bästa bästa helg!



Vi får ta lite i taget, detta var i torsdags då det var picknick och winnerbäck! Så sjukt sjukt bra! Jag finner inga ord, bilderna får tala och visa hur lycklig jag är :) BÄSTA BÄSTA!!

Har haft en underbar dag med världens bäst...

img_1185 (MMS)

Har haft en underbar dag med världens bästa mamma o syster idag! Nu fortsätter härligheterna med min bejbi o anna. Sitter på tåget till norrköping och ska se moneybrother, senare blir det baskalas på platå!! Pussar!


Dagens första outfit! Har varit o badat o ...

img_1182 (MMS)

Dagens första outfit! Har varit o badat o nu sitter jag ute i sommarvärmen o lyssnar på musik med underbara brudar. Ni ska få alla bilder o allt från semestern på måndg :) puss


Dagens första outfit! Har varit på stan o ...

img_1180 (MMS)

Dagens första outfit! Har varit på stan o hängt med bejbi o älskling o anna :) nu peppar jag hårt för Winnerbäck!! Wooohooo!!


Ljus stanna kvar!

Jag är såååå jävla pepp nu!! Fy fan brudar, nu kör vi!!
Puss

Mot en tätort på en slätt



Nu åker vi!

Sommartider


Outfit!
Blus: Bik Bok
Jeansshorts: Never Denim, Bik Bok
Sneakers: Nike

Wooohooo! Nu är det bara imorgon kvar sen blir det fem dagars semester :D Och det kommer bli bästa bästa! Jag pepp? JJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAA!! ;)

Puss

Det blir rätt ensamt bland alla löven


Bara lite mysbilder!!

Fy fan PEPP PEPP PEPP!! Snart är det semester och underbara Lasse och Oskar Linnros!! Världens bästa brudar, min älskling, sol, picknick och dansa genom varma nätter, och mys med familjen från och med torsdag är det vad som gäller!!! Jag längtar!! Idag har jag tränat, fått skavsår av mina nya träningskor och snart åker jag till jobbet igen. Men idag ska jag köpa den as as snygga långklänningen!!

Puss

Oh what a day!


Outfit!
Tee: Westhill redbird, bik bok
Shorts: Bik Bok
Skor: Scorett

Puh!! Idag var det en slitig dag på jobbet, sjukt mycket att göra och super varmt. Men tågen gick som de skulle idag i alla fall :) Har precis ätit köttförsås o morötter och ska alldeles strax lägga mig o pusta ut på soffan. Nu är det bara 2 dagar kvar. Sen blir det lkpg och PARTY med bästa brudarna!!! Vi fick in en sjukt fin långklänning idag på jobbet, den blir min imorgon!!

Puss

Aaaaaarrrrrrrrrrggggggggg


Outfit
Väst: Second hand
Linne: Monki
Shorts: Leavis
Skor: Converse
Halsband: Hm

Fy fan vad jag hatar när tågen är försenade!! Det är ända nackdelen med att jobba i köpenhamn. Idag jobba jag 11,30-16,30, och sen gick vi till tåget som först var försenat med en kvart, men det hela blev en timme sent innan jag kom hem! FY FAN; hata öresundstågen!! Det resultera i att jag inte hann träna, städa, packa! Så jag är rätt sur nu! Synd när det hade varit en bra dag annars! SÅ nu ska jag väl bara ligga o sura på soffan och sen jag hoppas på att det går bättre med tågen imorgon, då jag ska till köpenhamn igen.

Puss

Outfits på löpande band...


Outfit 1
Linne: MQ
Kjol: Bik Bok
Halsband: Bik Bok
Gladiators: Scorett

Outfit 2
Jacka: Hm
Tee: Monki
Sjal: Bik Bok
Kjol: La redoute

Ingen bra updat eidag heller, men jobb hela dagen idag igen. Och så har jag suttit ute och druckit ett glas vin i den underbara värmen och älsklingen och jag har varit på bio, sett Eclipse, jag tyckte den var toppen, älsklingen sådär... Nu ska jag fixa med lite sen ska jag sova. Imorgon ska jag jobba igen, sen blir det att handla o träna. Men snart är det minisemester :) wiiii!

Puss

Blue is the colour of the ocean


Outfit!
Kavaj: Second hand
Jumpsuit: Bik Bok
Gladiators: Scorett

Dålig update idag, jag vet! Men har jobbat hela dagen och sen när jag kom hem blev det mat och film och nu ska jag nog sova, för imorgon är det jobb igen. Hade ju hellre solat o badat när det är så varmt och skönt! Men jag får jobba o tjäna pengar istället!! Imorgon blir det bio också :) twilight, har tvingat med älsklingen på det ;)

Sov gott babes!

Puss

The new black is gold...


Outfit!
Tee: Bik Bok (ny)
Shorts: Never Denim
Nya skor: Scorett :)

Är hemma från jobbet, Älsklingen var så gullig och hämtade mig :) Och nu väntar jag på att maten som jag gjort ska bli klar. Annars händer det inte så mycket mer, snart bara att sova för att gå upp o jobba igen!! Ha en fin kväll!!

PUSSAR!

STRESS!



Hopp! Jag är ju tidsoptimist nummer ett och även idag har det visat sig vara till min nakdel. Tror att jag hinner tusen saker på super lite tid, men nu ska jag kasta i mig lunch och sen sticka till jobbet! Hörs sen!

Puss

RSS 2.0