Skull


Superfin ring från Åsitas, Rock by Sweden, som snart trillar in i min brevlåda :)

Idag har jag varit produktiv, först var jag o träna, sen åkte jag in till stan och gjorde några ärenden som banken, bibloteket o så... Sen hem duscha o fixa mig, sen har jag faktiskt skrivit 3 sidor på mitt fördjupningsarbete, mycket bra! Dock blandat med att ha surfat runt på internet ;) men men, jag har fått något gjort! Sen på kvällen blev det mys med älsklingen <3 och så har jag kollat ullared o CSI, o nu är det dags att sova. För imorgon väntar en fullspäckad dag, den börjar med Sats Flow klockan 8.

Sov gott!

Puss

It´s gonna be good!


Sjukt snygg outfit!

Denna vecka känner jag att jag startar med mer energi och bestämdhet än innan. Jag måste få klart arbetet och så är det bara! Sen har jag också varit o tränat, skönt, men det var tungt efter sjukuppehållet, men det är bara att köra. Så idag blir det bara att skriva på arbete, sen lite mys med älskling ikväll! Imorgon är det jobb och sen sofis mode kväll :) KUL!!

Så nu ska jag få något gjort, ha en fin dag <3

My weekend!


Lördagens outfit.
Kofta: La redoute
Tee: Ramones, marknad
Kjol: Hm trend
Stövlar: Vagabond
Armband: Bik Bok

Lite drinks

Julmys på stan

Jag o älsklingen<3

Sötisar!

Jag med S och N :)

The brothers.

Middag på Pizza Hut, gott!

Jul i Malmö

Dagens outfit:
Skjorta: Gant
Tee: Winnerbäck
Jeans: Bagsy, Never denim
Sneakers: Nike
Mössa: Hm

Det var min helg det, den har varit toppen. Mycket mys! Nu ska jag planera lite inför veckan, måste bli mycket arbete gjort! lite jobb, lite nöje och sen bär det av till lkpg och stockholm i helgen :) Men som sagt jag måste srkiva mycket!! Idag har Älsklingen och jag julpyntat med, så nu är det fin fint!

Puss på er!

KÄRLEK.

Only Love.


Kofta: Bik Bok (ny)
Topp: Bik Bok
Kjol: Bik Bok
Strumps: Bik Bok
Armband: Bik Bok (ny)
Halsband: Tomas Sabo

Nu är det helg!! Fan vad skönt, nu ska jag bara mysa hela helgen och inte tänka på den tråkiga skolan, utan bara ha det bra :) Snart kommer J och S med barn och det ska bli jättekul!! Sen får vi se vad som händer. Det ringde en kvinna idag från ett företag, så kanske en ny intervju och kanske ett jobb? I HOPE!!!!

Men men det får vi se i nästa vecka, men nu ska jag komma in i mitt helg mood. Det började iof inte så bra, jag hann med ett tidigare tåg efter jobbet, men det gick bara till kastrup :( o då fick jag ta nästa, men det gjorde inget, fick en sjukt rolig hemresa med D och J, fan vilka härliga brudar! Det blir fest den 12:E, can´t wait, och då med alla andra härliga bik bok babes :)

Men som sagt, nu har jag ätit pizza, ska bara ta det lugnt och bjuda på glögg o pepparkakor när påhälsningen kommer!

Big love!


TGIF!



Alltså denna veckan har jag väl gjort sådär framsteg med mitt fördjupningsarbete, men jag har skrivit 4 sidor och gjort klart ett annat arbete, så det får väl ses som okej, nästa vecka får det bli mycket mer helt enkelt! Nu ska jag strax städa, får ju påhälsning av Älsklings bror och sambo och deras barn. Ska bli jätte kul :) men innan de kommer ikväll ska jag åka och jobba, så det blir nog bra det här :)

Så nu får jag ta tag i denna städning och sen kan det nog bli lite julpynt ikväll, I LIKE!! Det är så mysigt med julen.

Puss

Outfit


Klänning: Jenny Skavlan för Bik Bok
Tröja: cubus
Stövlar: Vagabond

Åh så hungrig jag är, har en paj i ugnen som är klar om 5 minuter. Har jobbat idag, mycket trevligt :) söta P och L är alltid så roliga att jobba med och umgås med :) Så jag har varit på jobbet hela dagen, och nu ska jag hoppa i myskläder och slänga mig på soffan. Fick med mig några saker hem också ;)

Ha en mysig kväll!

Puss

New stuff




Nyfärgat och klippt hår, och så fick jag det lockat av frisören :)
Kavaj: Hm, plus omsydd av mig
Blus: Monki
Jeans: groupie, never denim
Boots: Dna
Halsband: Glitter; Snö och present

Idag på kvällen har jag handlat och fixat, sen kollat grey´s och nu har jag super ont i huvudet och ska sova. men först kolla min nya fantastiska klänning från Hm :


Puss

Yeah!

Nu är jag fin i håret och det känns så skönt, ingen utväxt och lite lugg :) och hon lockade håret, så det är mycket fint :) Sen gick jag o fixa några ärenden, hämta tights till min söta lillasyster och en julklapp från Tomas Sabo till P. Sen tog jag en sväng till Hm och skulle köpa en mascara vilket iställer blev en klänning, Jag kunde inte motstå, SÅ FIN!! Ni ska få se både håret och klänningen snart :) Sen blev det lunch på mitt favvo ställe, redfellers juicebar.

Gott!

Nu ska jag betala lite räkningar, städa och sen läsa lite i böcker till arbetet. Och en till bra sak med dagen, när jag kom hem låg Rihannas nya skiva i ett paket och en inbjudan till J i jul, fint!

Puss

En härlig kväll


E som var här ikväll tyckte dock jag skulle posa lite mer som på omsalget av ELLE

Såhär blev resultatet ;)
Blus: Bik Bok
Linne: Hm
Jeans: Never Denim

E och jag har haft en supermysig kväll, det är alltid lika trevligt :) Vi har ätit sjungelgryta med ris o sallad och sen mina hemmabakade muffins till efterrätt. Jag har också skrivit 4 sidor på mitt fördjupningsarbete, skönt! Älsklingen jobbade över till halv åtta idag och kom hem sent, synd! Blev inte så mycket mys! Men jag har tittat på DH i alla fall, eget mys :) Imorgon ska jag till frissan, och det ska bli great, men jag har nog kommit på att jag ska permanenta håret, men det får nog mamma göra i jul, hon e nämligen frissa med :)

Sov gott!

Puss

I don´t want to...


Assnygga skor, de första från louboutin och de andra från dvf. I want them!

Idag blir det mer arbetsskrivande, men jag vill inte, men måste! Jobbigt det där, att man inte bara får göra saker som man vill! Men i alla fall ska snart äta frukost, sen börja skriva, har tvättstuga, men sen kommer söta E och då ska vi laga middag och snicki snacka :) I like! SÅ det blir nog en bra dag ändå, måste ju bara prestrera lite innan ;)

Ha en fin dag!

xoxo


Outfit.


Skjorta: Bik Bok
Linne: Bik Bok
Latextights: American apperal

Ser jätte glad ut på bilden såg jag :) men jag känner mig sådär, idag har det varit lite tråkgit. har iof gjort klart ett arbete, men känns som jag har andra stora bördor som hänger på axlarna, mer arbete och hemtenta, blä! vill egentligen bara få ett jobb och jobba och slippa allt plugg. Jag puschar verkligen mig själv nu, det kan jag säga. Inget med skolan går lätt, sen är allt annat väldigt kul o bra :) Men ångest för skolan känner jag!

Men men ikväll behöver jag inte göra mer, snart är det Ullared och det är fan kul!! och sen är det CSI :) Sen vill jag bara säga att Älsklingen är den bästa som finns, han stöttar mig verkligen och är helt underbar, I love him forever! Och mamms o papps är mycket bra med <3 och alla nära o kära, skönt att man har fina människor omkring sig!

Puss

Monday...


Börjar måndagen med en bild på supersnygga rihanna!

Usch jag vill knappt ha måndag längre, så mycket arbete att göra och jag vill egentligen inte, men det är väl bara att puscha på! Så blir det klart till slut och sen kommer det bli fantastiskt i jul o nyår :) Så nu får jag jobba på!! Så idag ska jag försöka göra klart ett arbete och en hemtenta, om jag lyckas få tag i alla böcker...

Ha en bra dag!

Puss

Du hade tid.



Åh vad trött ja e nu... Jag måste nog sova tror jag. Har haft en jättefin helg och nu längtar jag bara till nästa :) Då nytt sällskap väntar. Men i veckan nu måste jag skriva en massa o så... inte lika kul. Men jag får tänka att ju mer jag får gjort desto mindre blir det kvar. O jag har ju några roliga saker att göra med som att träna, gå till frissan, jobba( det ska bli kul nu), och sen är det ju helg, bara att jag måste ha presterat en massa innan, men det ska gå. Får motivera mig med att jag ska ha det underbart i jul o nyår :)

Nu ska jag lägga mig o läsa tror jag :)

Puss

En fin helg.


På tivoli i Cph, på julmarknad

Älskling med mamms o papps


Mat på steakhouse, Lilla torg, mycket gott och trevligt.

Fläskfilé med wokade grönsaker, pommes, bearnässås, gott!

Superdag igår, började med frukost/brunch när Älsklings mamms o papps kom, sen en massa prat: Sen åkte vi till Köpenhamn och gick på julmarknad på tivoli. Mycket mysigt! Sen blev det tillbaka till malmö och åt trevlig middag på steakhouse Lilla torg, mycket bra ställe. Eftersom vi numera bojkottar mando efter att jag fick ett glas vatten utspillt på ryggen och ingen kompensation.

Nu ska vi åka och spela badminton, ska bli superkul, men det är första gången jag tränar sen jag var sjuk så jag hoppas att jag inte är allt för slö :) Men det är bara på det igen! Efter det blir det fantastiska kroppkakor och kanske en ny hall lampa.

Ha en fin söndag.

Puss o kram

 

 


Ljus stanna kvar, kom och var min vän, ljusna mig igen, igen, igen!


Super god o kall martini

Fina Älsklingen!

Jag och S, mycket trevligt, i baltiska hallen innan det börja.

Alla som var med.

Lars Winnerbäck <3

Fantastiskt!!

Jag är hänförs, jag förstår inte hur en människa kan beröra så många och samtidigt mig rakt in i hjärtat. Lars Winnerbäck är min favorit! Så nu sitter jag med en turné tröja på mig och bara är helt salig över hur bra det var. HELT FANTASTISKT!! Så nu kan jag leva på det ett tag, och hoppas att det blir konsert igen nästa år :)

Men nu tillbaka till verkligheten, ska fixa lite här hemma för snart kommer svärmor o svärfar, så fixa lite brunch till de kommer, och städa lite. Sen blir det Tivoli och julmarknad!!

Puss

 

 

 

 

 

 


Im ready!



Kavaj: Bik Bok
Linne: Second hand
Halsband: Hm
Jeans: gruopie, never denim
Pumps: Hm

Och jag har lockat håret, im done! Winnerbäck och rödvin :)

LOVE!

Men mina fingrar säger, det var ett segertåg!


Winnerbäck!!

Startade dagen bra idag, mysig frukost med min söta ems :) och sen hitta jag sjult snygga skinnbyxor på hm, vill ha! köpte inte idag, men snart tror jag :)

Ikväll är det WINNERBÄCK, im so happy, och jag snygga till mig och dricka martini och lyssna på vad som kan vara världens bästa musiker :) I LOVE! Så jag kommer tjata lite om detta!

Nu ska jag göra en hemtenta, sen är det helg, imorgon kommer Älsklings mamma o pappa och då blir det julmarknad på tivoli, MYS! Men nu fokusera och sen är det party!

Puss (kanske inte hinner blogga mer idag, men då får ni all uppdatering imorgon!)


Outfit!


Blus med axelvaddar: Bik Bok
Jeans: Groupie, Never denim
Boots: DNA

Halva arbetet är klart, imorgon ska göras en andra omtenta, nästa vecka blir det bara fokus på fördjupningsarbetet, känns dock som att det är mycket kvar innan jul. Men imorgon ska jag njuta när allt e klart! Så imorgon, först träning, sen frukost med ems, sen hem fixa mig, göra hemtenta, locka håret, fixa mig och sen, det bästa, ett glas vin och lite chips, chinamat, trevligt sällskap och the king of kings, I love him, WINNERÄBCK!!

Sen väntar en härlig helg :)

Puss på er!


Ny hairdo!

Bilder från Elin Kling


Ska till frissan nästa vecka och tänkte att det kanske skulle bli lite såhär, litw ljusare och med delad rufsig lugg... Tror det blir bra :)  vad tror ni?

Nu ska jag till skolan, have a great day!

Puss


First outfit of the week!


Paljetttröja: Bik Bok
Ziptights: Bik Bok


Nu är hemtentan klar, jag har städat lägenheten från topp till tå, och snart vankas det tacos, jumi. Jag känner mig nöjd med dagen, lite trött dock och hostattackerna är sådär, men jag är typ frisk. Imorgon tycker jag nog att det är okej att träna, jag hoppas kroppen håller med mig...

Ikväll ska jag kolla på Arga snickarn, jag tycker det e så bra (nerd), och sen grey´s, det blir en skön kväll under filten på soffan, och med härliga doftljus som luktar äpple och kanel :) Imorgon är det lite skola, sen skriva på arbete, träning och sen är det fredag och helg!! Can´t wait!

Puss på er <3


fix fix!


Idag får söta El vara med, hon e i London o pluggar, I miss her!

Idag har jag lite att göra, ska börja med att ta lite frukost nu, sen plocka ordning hemma, sen ska jag göra hemtenta klockan 12, sen ska jag försöka skriva lite på mitt arbete för att avsluta med tacos till arga snickarn, och pussas med min älskling :)

Så det är i korthet vad jag ska göra idag, åh jag längtar något galet till fredag, WINNERBÄCK; WINNERBÄCK; WINNERBÄCK, I LOVE!! Ska bli underbart, och tills dess hoppas jag att hostan och snuvan är borta!!

Ha en fin dag! (Ps. Det är lite jobbigt, jag formatera om vår dator i söndags och då försvann alla mina bilder från den, jag har sparat dem, men har de inte nära till hands... ) 

Puss

Tired!


Sötaste lillasyster, <3

Nu har jag läst ut första boken om segregation, och denna kan jag faktiskt rekomendera även om man inte ska skriva ett arbete, den heter " I Djursholm och Tensta kindpussar vi varandra", det öppnar ögonen och får en att tänka på fördomar eller generaliserngar som man kanske inte tänker på att man har, men den visar liksom problemet från två håll, mkt bra! Jag har också skrivit en och en halv sida, men nu är jag riktigt trött, tar lång tid att återhämta sig efter influensa...

Men nu ska jag nog lägga mig framför tv:n, och slappa, och sen ska jag nog åka o hämta några böcker på biblioteket. Imorgon har jag hemtenta, hur nu det ska gå... klockan 12 smäller det... Så ladda för den och lite mer skrivande imorgon.

Ikväll blir det desperate houswifes och mys med älskling <3 (Ps. jag vet att jag varit dålig på outfits nu, men med sjukdom kommer inte de hetaste outfits, det kommer så fort jag länner mig bättre)

Puss


Give me power!

Jag tycker jag borde få de här godbitarna från charlotte olympia, eftersom jag är sjuk :) Så jävla snygga!!

Det var länge sen jag var så här sjuk, nu e det bättre, men fortfarande så matt, orkeslös på något sätt, och sjuk hosta, jag hostade till 2 inatt, sen kom jag på att jag hade hostmedicin som jag fått på recept, när jag var sjuk i våras, tog den och det hjälpte, men problemet med den är att det är lite morfin i och jag blir helt skakig i hela kroppen, så ska nog bara ta den när jag ska sova... ;)

Nu ska jag fixa lite hemma, äta frukost, sen ska jag läsa klart en bok och skriva utifrån den, har kommit igång med arbetet nu, gött! Men imorgon har jag en hemtenta som jag inte vet hur det kommer gå... får göra mitt bästa!

Ha en fin dag!!

Puss


Getting it done.


Bästa bästa S och jag i somras! I miss <3

Nu när jag börjar bli bättre, förutom hosta o så, så känner jag att jag faktiskt kommit igång med mitt arbete och läst, så nu har jag snart läst ut en bok och ska skriva om det imorgon :) Så det e skönt och jag börjar orka o få ordning här hemma igen, gött!

Men nu ska jag måla mina nails och kollar på csi, sen lite mer läsning, kommer nog inte kunna sova super tidigt eftersom jag sov så länge. Men men... Något som känns bra också är att om jag bara fixar alla grejer i skolan, så e det bra och jag har en massa roliga saker att hitta på, på helgerna och de är toppen kul, och sen ä det jul snart o då ska vi åka hem ganska länge och det ska verkligen bli mys :)

Puss

New week.


Söta em o jag i somras, hon ligger också hemma o ä sjuk, stackars oss!

Denna vecka börja sådär kan man väl säga, jag är fortfarande inte frisk, jag e bättre, men inte frisk. Har typ hostat igenom hela natten, och sen glömde jag ställa klockan, så jag sov till kvart i elva. Men jag får kurera mig lite, känner mig väldigt matt och har sjuk hosta. Men det går över och på fredag, är det LARS WINNERBÄCK, jag längtar, han e så grym!! ska bli super kul, sen blir det påhälsning av älsklings mamma o pappa, o då blir det nog julmarknad på Tivoli i CPH.

Men innan det ska jag lyckas skriva minst 5 sidor på mitt arbete, det är bestämt! Jag ska låna lite fler böcker idag och så läsa. och jag hoppas jag blir frisk till onsdag så jag kan börja träna igen, då kommer det vara tungt igen :(

Jaja, nu ska jag sluta tjata :) ha en bra dag!

puss

Lite bättre!


Jag fick tag i ett par snyggingar från jimmy choo och ett armband, Im happy!

Nu är jag lite bättre, febern och värken har släppt, men kvar är hosta, halsont, snuvig och ont i öronen, och ganska matt, så helt okej är det ju inte, men jag får vara glad för det lilla. Det blev ingen julfest för mig igår, sjukt tråkigt, men får se till att det blir fest någon annan helg. Och nästa helg är det winnerbäck, ser verkligen fram emot det :)

Så nu ska jag vila resten av dagen, och laga lite mat sen... Imorgon ska jag försöka att börja skriva på arbetet, bara jag mår bättre!

Puss


Still sick, fucking svin!


I wish for wine :) (söta E i bakgrunden med)

Hello! Idag är det lördag och jag är fortfarande sjuk, jag hade ju bestämt att jag skulle vara frisk nu, men inte. Och det känns jätte tråkigt, ville verkligen gå på Julefrokost med alla söta och snygga Bik Bok  tjejer, men även om jag pumpar upp mig på ipren, så finns det ju risk att jag smittar dem, och det vill jag inte... Mycket mycket tråkigt och ledsen är jag över detta. Och eftersom jag är sjuk idag så kunde jag inte heller jaga jimmy choo skor från hm, men jag gör mitt bästa på hemsidan, som dock inte funkar toppen nu, så de kommer väl att vara slut... jaja, så är det, jag jobbar hårt på att bli frisk, men vi får se om jag lyckas!

Puss

Sick!



Jag har gått o blivit sjuk, fan! Känner att jag knappt orkar sitta upp, men jag SKA vara bra till lördag, för då e det jobb och sen julefrokost, jag kan inte missa det!! Så vila idag o imorgon, sen får det vara bra! Så nu ska jag vila, vi hörs!

Puss

Cobrastyle


Skjorta: Bik Bok
Tee: Crocker
Halsband: Tomas sabo
Jeans: Bagsy, never denim
Mössa. Bik Bok

Tränat =check, duscha=ska, äta=nu, det är vad som e på gång. Jag har valt ut fem böcker av de tio jag låna som jag ska använda mig av, men jag ska ju låna fler. Imorgon ska det bli jobb med arbetet, jobbsök, o sök av kurs till nästa termin, viktigt! Men nu har jag hela kvällen att bar få ta det lugnt!!

Ha en fin kväll!

Puss

Bryta ihop o gå vidare!


Söta S och jág <3

Det ä bra nu, jag får foka på skolan och söka fler jobb, men en magister är inte fel det heller, så det blir så, bra så. Jag kan ju inte hålla på o deppa, det är inte jag, jag e glad! Så jag fixar det här! Idag har jag ätit frukost med E på espresso house, vi vågade oss på ett nytt espresso house idag... vågat! Men det var lika mysigt som vanligt, sen gick vi en snabbis på stan, hon skulle köpa en present och jag skulle egentligen inte köpa något, men det blev bra saker, tandtråd o flux på apoteket, måste ta hand om tandsingarna, måste gå till tandläkaren snart... Im scared. Sen hitta jag jätte fin ögonskugga på make up store (tribecca) och eye primer, men det ska jag nog önska mig i julklapp.

Nu ska jag sätta mig med mina böcker och börja med fördjupningsarbetet, har bokat tre nya på biblioteket med, bra så! I eftermiddag blir det sats dans, och sen mys med älskling o arga snickarn :)

Puss

Bad romance


Tröja: Bik Bok (ny)
Tröja (under): Hm
Jeans: Groupie, never denim
Jodphurs: present

Idag har dagen varit ganska sugig, jobbet som jag vänta på svar från, har blivit tillsatt internt!!! sucks. Och så har jag ju mentalt fått förbereda mig för att gå i skolan till nästa sommar. Men förhoppningsvis har jag fått jobb innan eller så kommer det finnas massa fler jobb då, I hope! Men jag har gråtit lite o känner att imorgon får vara en ny dag och då är det dags att skriva ett riktgit bra arbete(arbeten) och satsa på en magister examen och jobb på Bik Bok. Men det blir bra, jag har mycket skoj att se fram emot på helgerna och snart är det jul!! Och sen är det nytt år med nya möjligheter :)

Imorgon blir det som sagt att börja med fördjupningsarbetet men innan ska jag äta frukost med E på lilla torg. Sen låna några fler böcker på biblioteket, och sen får vi se!

Snart e det desperate houswifes, I like!

Puss

ps. Gagas Bad romance är grym.ds

Planering!


Fotograf: Jag

Morrn, inatt har jag typ inte sovit alls, låg och tänkte på en massa till typ tolv, sen tog jag upp mobilen och var på facebook, för jag kunde verkligen inte sova, sen när jag skulle sova så börja älsklingen att snarka o låta, så jag inte kunde sova, han e sjuk o har ont i halsen, så han är hemma idag, stackars :(

Själv känns det som att jag har tusen saker att göra och känner press, och det hade varit okej om jag hade tyckt att det hade varit kul men nu är det sådär... Men jag har tänkt att bara jag planerar upp vad och när jag ska göra saker i minsta detalj så kommer det att lyckas, så senare ska jag sätta mig o göra en noggran planering för skola, jobb, hem, träning, fritid och så, då kommer det nog funka för mig, I hope!

Så vi kör på det, nu ska jag åka o träna och sen blir det hem o skriva lite... sen handledning, handla och skriva lite till, sen är det kväll och då ska jag bara ta det lugnt... det var dagen.

puss

Rain is the same as my mood!


Jag fokuserar på partyt i helgen!

Det har regnat hela dagen och mitt humör idag har inte varit så mkt bättre. Det är så sjukt svårt att hitta motivationen till skolan och speciellt när det är två arbeten som ska göras och ett av dem finns typ inga riktlinjer och det andra ska vara teori på forskningsnivå... jaja det löser sig väl, I hope! Eller så får jag ett jobb, hoppas på det, eller vinner en massa pengar och kan vänta tills det finns mer jobb på marknaden... dreams! Men egentligen ska jag inte klaga jag är supernöjd med livet förutom just det ovan nämnda. Och jag får väl jobba på o träna på i veckorna och sen se fram mot alla roliga helger framöver.

Nu i helgen ä det fest med bik bok brudarna, det ska bli askul, en partynatt i köpenhamn :) Men nu ska jag nog kolla Ullared och ladda för en dag av arbetsskrivning imorgon, mental laddning! Så puss på er!

Monday!



Yelo, måndag idag, i vanliga fall brukar jag gilla starten på veckan, men denna vecka måste jag verkligen ta tag i mitt fördjupningsarbete och ett till arbete och det är inte riktigt vad jag vill... men nu MÅSTE jag!! men först nu blir det att dra till gymmet, sen hem o duscha, sen till biblioteket, Zara(byta tights till lillasyster) och till apoteket, tänkte köpa ztyx till älskling som har ont i halsen och en kräm o nässpray till mig. Sen är det väl bara hem o läsa alla böcker som jag måste få teori ifrån, pust!

Jaja, det får lösa sig, o snart e det helg igen och då är det fest!!

Puss

Underbar helg!










o detta får bli outfitbilden för dagen, med mina söta sytrar :)
Jacka: Bik Bok
Halsduk: Bik Bok
Sweat: Bik Bok
Jeans: Parkside, never denim
Sneakers: Nike
Mössa: Svea

Helgen i bilder, nu har hela familjen åkt hem och det är bara jag o älskling kvar <3, nu ska jag städa lite sen blir det söndagsmys med gossip girl och ensam mamma söker. Sen är det bara att ladda i för en vecka av att arbeta med arbetet! Ha en fin söndags kväll! och grattis o tusen kramar till min underbara pappa på fars dag och kramar till alla andra fina pappor!!

Puss

Outfit x2 och lite mer...

fredag:

Blus m axelvaddar: Bik Bok (ny)
Jeans: groupie, never denim
Skor: chicas, dna
Hårklämma: Bik Bok
Armband: Bik Bok

Lördag:

Jacka: Hm trend
Klänning: Jenny Skavlan for Bik Bok
Pumps: Hm
Halsband: Bik Bok
O rosett i håret!

Hallå! Sorry för dålig upppdatering, men denna gång kommer bloggen i den hand jag har tid, alltså inget stressmoment. Igår hade jag skola, sen träna och sen jobb, dagen avslutades med china mat o att jag somna i älsklings knä på soffan. Sen idag har jag tvättat, bakat o fixat o vid 10 kom min älskade mamma o systrar o D och V, yeay!!! Vi har haft en underbar dag, med diplomeringscermoni, wii spel och mat på Mando, gillart! Nu är vi alla trötta o ska sova. Imorgon ska det sys nya gardiner o sätta upp nya tavlor :) och då kommer lite mer bilder från dagen.

Puss o god natt!

Där elden falnar men fortfarande glöder.


Sweat: Bik Bok
Tröja: Gina
Sjal: Gina
Jeans: Bagsy, Never Denim
Sneakers: Nike

Hoppsan, inget inlägg igår kväll, kom hem så sent från jobbet för att det förbannade öresundståget var försenat... o sen blev det mat o tv och sängen. Idag har jag varit i skolan och det har faktiskt varit riktigt intressant, vi har pratat om segregation och så, och det tycker jag är väldigt intressant. Ska ju skriva ett arbete i skolan nu, det får nog bli om det i någon form...

Nu ska jag laga nachos och det ska bli supergott för jag är stört hungrig, jobbigt bara att jag måste gå o köpa tacokrydda... men får fixa det nu :) Sen blir det lyxfällan. Och imorgon blir det fullspäckad dag, handledning, träning och jobb, sen hem o städa innan la familia <3 kommer på lördag, wwwwiiiiiiii!!

Ha en mysig kväll!

puss

Ställ mig inte i ett led, du får mig aldrig att stå still, jag fungerar inte då.


Bild från Neptuine åkrar på öland i sommras.

Skulle blivit skola idag men det blev inte så, jag ska jobba och sen hade jag inte gjort det som de skulle prata om än, så det känndes onödigt att gå dit. OCH när jag kom ut var det sjukt kallt ute, jag hade bara min rutiga kappa, men idag blir dagen då goosen åker på, fy fan vad kallt! Så jobb som sagt, med P och L, kul. Ska nog köpa present till en viss J också som fyllt år, men hon e en klurig nöt att knäcka, vad man ska köpa alltså, men jag tror mig ha knäckt den.

Sen blir det mys med världens underbaraste älskling <3 och jag tror att han ska göra chilli con carne, jumi! Så nu blir det jobb.

Ha en toppen dag!

Puss

Outfit!


Kavaj: Bik Bok
Blus: Bik Bok
Sammetstights: Bik Bok
Stövlar: Vagabond
(snyggt att jag spillt vatten på blusen, håller på o lagar mat i bakgrunden)

Nu e jag trött, inte van att gå upp vid sju tiden och träna och sen jobba o så... Så nu ska jag sova, har tittat på DH, I like. Imorgon är det skola och sen jobb, och sen är det hem o mysa med darling!! Så sov gott allihopa!

Puss puss

(Nu är det bara tre dagar kvar :) )

After a workout...




Tjena! Idag har jag varit duktig, jag gick upp kvart över sju och gick till gymmet och körde Satsflow, mkt bra. Sen gick jag hem och åt frukost, nu är jag ny duschad och ska fixa mig och sen åka till work, måste försöka få lunch också, redfellers är ju inte fel, men men, vi får se :)

Ha en underbar dag!

Puss

Rain, rain, rain.



Idag har det varit en riktig rusk dag, regnat så jag känner mig blöt inombords, och jag får lite höstdepp sånna här dagar, dock så har det varit mysigt också, åt jätte god lunch med Em på redfellers juicebar, och jag fick tillbaka min plånbok som jag tappade i somras, det känns bra!

Sen så hämtade jag ut böcker som jag betsällt, b.la. Elsas mode och 112 sånger, med Lars Winnerbäck, det är kärlek, rakt in i hjärtat!!! O snart ska jag se honom <3 Sen har jag försökt att bli miljonär också, köpt trisslotter, vann först 50 kr, och sen två nya lotter och då 25 kr, men jag känner på mig att nästa lott, blir den rätta!!

Nu ska jag kolla på Ullared på 5:an :)

Puss på er!!


It happens to be true...



Måndag! Som jag önskar att jag ska få ett jobb så jag kan gå o jobba som vanliga människor, 8-5, inte vara ledig lite, sen lite skola och sen jobba extra. Jag gillar jobbet på Bik Bok massor, men jag vill ju jobba med det jag är utbildad till, men det är bara att ligga i :)

Idag i alla fall ska jag och luncha med E och det ska bli mysigt, vi ska till redfellers juicebar, I like! Och så ska jag till polisen, de har hittat min plånbok som jag tappa i somras, gött! Och så blir det nog att gå ut och gå en timme, så det är typ dagen, vi hörs sen!

puss puss


Bara kärlek!


Sweat: Bik Bok (ny)
Tee: Bik Bok
Jeans: Groupie, Never Denim

Nu e söndagen snart slut, men det har varit en jätte mysig dag :) Och nya inköp, gadriner mm och äntligen högtalare till datorn, nu kan spotify få leva ut :) .. hehe! Imorgon är jag ledig, men sen blir det jobb hela veckan, dock inte helgen för då kommer mammi, systers, och D och V, ska bli super! Och det är även examenscermoni, ska få diplom och grejer.

Ha en bra kväll!

Kisses

Ps. Älskling och jag har varit tillsammans i 8,5 år idag :) Jag älskar honom mest i hela världen, han e bäst!! ds.

Lovely sunday!



Heeej! Nu är det underbar söndag igen, jag vet inte varför jag har kommit att tycka om söndagar så mycket, kanske för att jag o Martin alltid umgås hela dagen och gör mys tillsammans :) Idag har jag i alla fall varit o tränat på morgonen och sen har vi städat hemmet och ätit frukost. Nu ska jag bara duscha så blir det att åka o köpa tyg till gardiner, IKEA och Media Markt och Willys, sen är det hem och bara söndags mysa!

Igår jobba jag hela dagen, shoppade en del saker, som ni kommer få se snart! Och sen blev det Mc donalds och film, nya wallander och två skräck... Det var mysigt!

Men nu måste jag duscha och fixa mig, ha det fint!

Puss puss

RSS 2.0