Blue and Pink!


Outfit!
Kavaj: Monki
Tröja: Gina tricot
Halsband: Hm
Jeans: Never Denim, Bik bok

Jag skulle ju sitta o läsa böcker till hemtenta från 12-15 tänkte jag, men det har inte blivit så mycket med de. Nu tänkte jag äta lunch och kolla på the city! Sen ska jag iväg på ett möte, plus att jag ska hämta min iPhone, wooohooo!! Så jag får väl läsa mer imorgon, som vanligt är jag tidoptimist och tror jag ska hinna allt på så kort tid som möjligt... Blir ju inte alltid så! Efter mötet blir det träning och efter det köpa present till min guddotter och hennes mamma :) Efter det blir det mys med världens bästa Älskling!! Imorgon börjar kaoset!

Puss

You make my heart go boom boom!


Köpte lite grejer till hemmet till helgen, nya ljusstakar, doftljus och rosor! Lite annat också.

Är väldigt inne på heminredning just nu, vill ha massa nytt och greja, så vi får väl se vad som händer, får ta lite i taget :) Men nu är det i alla fall fint med färska blommor :) Denna vecka kommer bli crazy, galet mycket att göra! Men det är en massa kul och lite mindre kul, men det kommer bli bra! På onsdag fyller älsklingen och då ska vi på en dags festival i Köpenhamn!! O så blir det Lkpg i helgen och kalas,och sen nästa vecka ska jag ha lite semester och bara ha det TOPPEN! Ha en fin dag!

Puss

My weekend <3


Finaste mammsen!

Outfit - Amryjacka, tröja - Bik Bok, Jeansväst - Cheap Monday, Linne, Haremsbyxor - Hm, Sjal - La redoute

Härligt!

Vår mat, så sjukt sjukt gott, om ni är i skanör ät här, skanörs fiskrögeri!!


Sangria och film!


Åh har haft en riktig mys helg!! Bara mamma o dotter tid :) Igår såg vi Coco Chanel och it´s complicated, bra filmer! Idag har vi gått på stan, bjudit mamma på morsdag fika på hollandia, köpt rosor, varit på ikea och shoppat lite grejer till hemmet, bland annat ett as coolt tyg på en bulldog som ska bli tavla :) Sen åkte mamms hem och jag åkte o träna, sen har jag myst med älskling och vi har precis ätit. Så nu ska jag packa för nästa helg, eftersom jag har en sick vecka framför mig!!

Puss

Sun sun sun shine on me!


Mys i solen med mamms!!

Ha rhaft en underbar dag med världen bästa mamma! Vi har carit i skanör o myst o ätit gott, sen har vi gått i solen och fikat i pildammsparken. Nu sitter vi o dricker sangria och ska kolla på coco Chanel! Vi hörs snart!

Puss

Flowers!


Outfit!
Klänning: Bik Bok (ny)
Jacka: Hm trend

Jag vet att det blev superdåliga dagens bilder, men skulle gå o lägga mig orka inte sätta kameran o fixa stativet så Älskling fick ta ur liggande position i sängen, men ni ser i alla fall min nya fina klänningm väldigt böjd med den :) Nu är Mammi här också, supermysigt!! Så vi har pratat o ätit och nu ska vi sova och imorgon blir det Skanör, igen, men så är det, och jag gillar det :) SÅ sov gott!

Puss

SATC 2 var grym!!


SATC-outfit!
Klänning: Hm trend
Pumps: Hm
O så fina Emms med på en bild också :)

Filmen var verkligen jätte bra, men jag är ju verkligen helt besatt av SATC och jag är verkligen en Carrie, I love her!! Och alla outfits o allt, så bra! SÅ se den, jag ska se en gång till :) Nu ska jag strax åka till jobbet, där vi har club friday event idag, det kommer bli grymt, så kom förbi om ni har vähgarna förbi i köpenhamn!! Innan idag har jag varit i skolan och det var sista lektionen för terminen, nu är det bara en hemtenta kvar, det går fort, men sen är det SOMMAR!!! O denna helgen kommer bli  toppen, för ikväll kommer världens bästa mamma, ska bli supermys!!

Puss

Stand up!


Alexa, Mulberry!

Torsdag och inte vilken torsdag som helst, ikväll blir det Satc 2 med Emms och innan kommer hon hit o vi ska äta middag och snacka massa skit, mys! Började dagen med ett tränigspass och har gått 70 min! Så jag känner mig duktig, nu ska jag städa, sen duscha o fixa mig och sen läsa till skolan imorgon! Så jag har egentligen massor att göra, bäst jag sätter fart! Måste bara säga att jag gick förbi en affär idag och de hade en sjukt sjukt snygg mulberry väska, vet inte vad den modellen heter, men det måste jag ta reda på, svårt ha begär på den!!

Puss

Lots of automatic booty applications!


Sweat: Monki (ny)
Jeans: 25/7 Bik Bok
Tee: Monki
Armband: Monki, Bik Bok o Truly Madly

Nu ska jag strax dra o träna, sats dance, blir gött! Nu är det fitn väder också, så skönt! Så jag ska gå till gymmet också, synd bara att det ska blåsa så mycket. Efter det blir det hem o laga mat och sen arga snickarn! Imorgon händer det i alla fall lite kul grejer, jag ska träffa sötaste Emma och så ska vi på Sex and the city 2!!

Puss

Stilettos and broken bottles




Nu är det som vanligt skola och jag ska strax äta frulle och gå till bussen. Efter det blir det hem o tvätta och fix och sen träning, ibland blir det bara samma grej varje dag, men snart kommer roliga grejer :) Så inte mycket mer kul idag! Dock vill jag bara säga att Robyn är så grymt jävla bra och snygg och genialisk, "Dancing on my own" är en helt sjukt bra låt!! Och jag tror den nya skivan kommer vara så grym!!

Puss

En tredjedel av den jag var går hem


Outfit!
Jacka: Hm
Sjal: Bik Bok
Blus: Bik Bok
Jeansshorts: Avklippta Lee
Skor: Converse
Halsband: Bik Bok

Då var det tisdag kväll, snart ska lite tacos intas och sen blir det en härlig girlnight med Desperate housewifes, Cougar town och Christin, Im such a Tv junkie :) Älsklingen o jag har precis varit o handlat mat och nu blir det som sagt tv mys!! Ha en fin kväll!!

Puss

Fin i håret!


Såhär blev det hos frissan idag, inte så stor förändring kanske, men nu är det sjukt fräscht igen och det slitna är borta och ingen utväxt!! Så jag känner mig sjukt nöjd, fast hon klippte bort 7 cm... Men det fanns ju lite at ta av :) Köpte även superbra produkter från keraste, då håller sig håret fint längre och är skyddat mot solen i sommar! Efter frissan blev det en sväng på stan, med fler inköp... ingen mer shopping för mig nu! Ni kommer få se efter hand vad som köptes, dock kan jag avslöja att ett par skor som jag kollat på länge var på halva priset, köp! Hörs senare! Puss


Im slowly getting closer


Outfit!
Kofta: Bik Bok
Blus: La redoute essentials
Byxor: Kappahl
Smycken: Tomas sabo o Truly Madly

Hallå! Har precis ätit lite lunch och kollat fjärde avsnittet på säsong 6 av the hills... spännande, jag är verkligen en sån människa som blir helt hooked på sånna serier. Jag kan kolla hur mycket som helst :) dock har jag fått lite annat gjort också, sökt jobb och kollat upp tider för den festivalen som älskling o jag ska på i Köpenhamn på hans födelsedag :) Kul ska det bli!!! Nu ska jag fortsätta att göra lite grejer som måste bli gjorda och sen blir det aerobic.

Puss

ACNE


Så snygg denna är från Acne, och de har så sjukt mycket mer som är vrål snyggt!

Nu ska jag äta frulle, sen blir det en sån där vanlig dag, med skola och sen lite fix hemma och sen träning. Jag tycker sommaren ska komma så alla de roliga sakerna ska hända, fast imorgon och torsdag och helgen kommer bli super!!

Puss

Pour some sugar on me!


Fin sommar outfit! Jeansjacka - Acne, Klänning - J.Crew, Wedges - Palomo Barcelo

Söndag söndag! Snart är veckan slut och det är dags att börja en nu, en rolig vecka tror jag :) Och jag hoppas på fint väder eftersom vi kommer närmare o närmare sommaren!! Idag har vi spelat badminton och sen åt vi lite innan martins mamms o papps åkte hem... Nu har vi precis tvättat bilen (eller rättare sagt martin, jag titta på), så nu ska det bli det obligatoriska söndags hänget, bara slappa på soffan, gött! Hoppas ni har en fin söndag också!!

Puss

I <3 Skanör


Åt super duper god lunch från Skanörs fiskerögeri

Älsklingen med hans mamms o papps

Dagens! Tröja och skärp - Hm, Kjol och tee - Monki, Tubsjal - Bik Bok

Jag och världens bästa Älskling!!

Honug för själen

Kärlek!

Svärmor o svärfar

Mys

Bakom mina solglasögon!


Har haft en riktigt bra dag i Skanör, god mat, sol, mild vind och mysigt sällskap. Så nu är vi hemma och bara tar det lugnt, blir lite mer mat senare... Men nu kanske det blir att spela lite Wii! Hoppas ni har en underbar helg!

Puss

The ocean is my place


Marc by Marc Jacobs

Nu har jag varit ute o gått en timme, tog en skön sovmorgon innan det o mysig frukost. Nu ska jag duscha o fixa mig, sen ska vi åka till Skanör och mysa vid havet och äta underbar fisk :) Ha en fin lördag!!

Puss

PUSS PUSS


Miu Miu klackar! Vill ha!

Nu är fredagen slut o jag ska sova!! Har haft en jätte mysig kväll med älskling o hans mamms o papps, det blev china mat o massa prat! Nu ska jag som sagt sova är super trött efter jobbet, vilket var mycket trevligt och några trevliga saker fick följa med hem också :) Men imorgon är jag ledig o det är lördag, vi börja med en promenad med svärmor och kommer avsluta med middag på uteservering, så får vi se vad som händer där i mellan!

Puss

Strut!


Outfit!!
Linne grönt: Never Denim
Linne svart: Bik Bok
Cykelbyxor: Bik Bok
Strumps: Bik Bok
Halsband: Bik Bok

Nu ska jag alldeles strax åka och jobba, ska stanna till på redfellas o köpa en färskpressad juice också, det blir lunchen ihop med lite räksallad. Så jobb 15-19,30, sen kommer älsklings mamms o papps o då blir det väl lite prat o mat :)

Puss

Jag har samma trasor på och röker samma malboro...


Assnyggt linne från 3.1 Phillip Lim, enkelt, retro o spets på ryggen.

Har precis kommit in efter att ha varit ute o gått en timme, lite kvavt väder idag, hoppas solen kommer fram och att det blir fint i helgen :) För ikväll kommer Älsklings Mamma o Pappa så det blir mys med dem hela helgen. Efter att jag har jobbat idag vill säga.... Så det jag ska göra nu är städa och sedan fixa mig o sen dra till jobbet!!

Ha en fin fredag!!

Puss

(Rubriken är från en underbar låt med Oskar Linnros - Från o med Du, sjukt bra!!)

Orange Sqaure!


Outfit of the day!
Skjorta: Bik Bok
Tee: Monki
Kjol: Bik Bok
Skor: Converse
Halsband: Tomas Sabo

Super fint väder ute, väntar på att Älsklingen ska komma hem o kanske vilja gå ut o gå med mig :) Dock tror jag att det skulle regna imorgon :( Men jag hoppas på fint väder i helgen!

Puss på er!

No Phone!!!


Perfektion från YSL, Enkel och snygg, till en galen outfit :)

Dagen idag började skitbra, med träning och fint väder. Sen blev det föreläsning och sen gick jag till stan o gjorde några ärenden som banken, ett inköp på hm och sen skulle jag lämna in min iPhone på telenor för att displayen har gått sönder och allt gick bra tills han säger att de inte har några lånetelefoner!! VA!!!!! ingen telefon på en vecka!!! Jag kommer dö, förlåt att jag låter superytlig, men jag är verkligen beroende av min fina fina iPhone. Så vi får väl se när abstinensen smyger sig på. Förhoppningsvis hade svärmor o svärfar som kommer imorgon o hälsar på en extra telefon som jag kan ha så länge... Nu ska jag städa lite, o så. Jag har ju tränat men jag är sugen på att gå ut o gå en sväng, för det är ju så underbart väder!!

Puss

Jag vet vem jag är när jag är hos dig!


Min outfit!
Sweat: Peak Performance
Tee: Monki
Tights m zip: Bik Bok
Halsband: Hm och Bik Bok

Förut var det solsken och nu är det regn... jag vill bara ha sol!! SÅ jag kan få fräcknar o bruna ben (O winnerbäck o jeansshorts). Men nu är det regn, o jag ska strax åka o handla lite mat, blev aldrig av igår så det får bli nu! Sen ska jag laga lax och jag känner att jag e hungrig redan nu :) O så ä det onsdag o arga snickarn o mys med älskling!!

Puss

Get it right!


Alexander MC Queens underbara futurisktiska kreationer, Amazing!!

Hallå! Onsdag (redan?) idag... tiden går fort. Nu ska jag strax äta frukost o så... Sen blir det att möta upp E för träning och kanske en smoothie efter det ;) Sen åker jag hem en stund o ska fixa några grejer, sen blir det tillbaka till gymmet för ett pass till, så ikväll kommer jag nog vara utpumpad :) I like!! Ha en fin dag i solen!!

Puss

Im gonna shine untill my heart stop!


DAGENS!
Blus: Bik Bok
Halsband: Bik Bok
Sjal/Hårband: JC
Haremsbyxor: HM

Promenaden gjorde susen i förmiddags, lite sol och så får man upp tron igen :) Och nu har jag varit duktig och gjort en massa saker som behövdes göras, känns skönt! Ska åka o handla lite också när älsklingen kommer hem. Har tyvärr tvättstuga med, men skönt när det är klart!! Och så ska jag på ett litet möte med ikväll, kul kul!! Ha en fin eftermiddag/kväll, nu ska jag måla naglarna!

PUSS

Dream on


Två snyggningar från Miu Miu.

Tisdag idag, solen skiner och jag snart snart gå ut o powerwalka. Men idag kom det över mig hur gärna jag vill ha ett jobb på det jag har utbildat mig till... Det vill jag ju varje dag, men vissa dagar känns det mera, men jag söker o gör allt jag kan. Annars älskar jag verkligen mitt liv, det är bara detta som är som en akilleshäl, jag vet ju att jag kommer få jobb, men jag vill ha NU!! Det kommer ju innebära att det kommer blir lite annoulunda än att vara en extrajobbande student, kunna göra mer grejer o shoppa mer... hehe! Men jag vill mest ha det bara för att det kommer vara så jävla kul att ha ett "riktigt jobb" och känna att jag gör nån nytta! Nu blev detta ett långt inlägg, men behövde skriva av mig lite... jag ska ut i det fina vädret så blir säkert bättre :)

Puss

Give me denim and stripes!


Dagens!
Skinnjacka: Hm
Sjal: Gina
Klänning: Monki (köptes i Sthlm förra helgen)
Jeansväst: Cheap Monday
Skor: Converse
Halsband: Hm

Jahopp! Nu är det snart mysmåndag, jag, Älsklingen o CSI! Det ni ;) Har varit o kört aerobic och sen har vi ätit, gott! Så nu är det bara slapp, innan det är tisdag och träning igen!!

Puss

Some new stuff!


Allt från Hm och billigt, allt för 250 kr, woooooppp!

Nu är jag hemma från skolan, har gått en sväng på stan, och fixat med lite grejer, nu är det faktiskt fint väder här med! yeeeaahhh jag älskar när solen skiner :) Så nu har jag lite mer fix o göra, som till exempel att boka biljetter till sex and the city premiären :D wiii! Ska bli så kul!! SÅ ni får ha en fin dag, vi hörs sen!

Puss

Here we go!


Dagens önskeoutfit!
Skinnjacka: Balmain
Tee: Kain
Kjol: Versace
Pumps: Jimmy Choo

Woohoo! Inge fint väder idag heller... men mitt humör är mycket bättre! Ska snart till skolan för ett seminarium, men det kommer gå bra. Sen hem så har jag som vanligt lite o fixa med, men ska fixa lite på stan innan jag åker hem... kanske köpa en ny bikini! :) Men nu ska det bli frulle!

Puss

Snappy


Dagens!
Sweat: Bik Bok
Tee: Crocker
Jeans: Bagsy, Never Denim

Nu är jag på bättre humör, det var bara att allt gick emot mig imorse :) Men nu har jag läst till seminariet, gått 60 min, duschat, har en kyckling i ugnen och ska snart äta alltså :) Nu känns det bra! Det ända som är tråkigt är vädret, var är mina 25 grader liksom, jag bor i söder!! Jaja, det måste väl komma snart, MÅSTE!!! Imorgon blir det skola sen lite annat och så träning såklart!!

Puss

FUCK



Åh, fan! Denna söndag har inte börjat bra! Skulle åka o träna vid tio gjorde inte det eftersom jag var för trött... (hämta martin inatt), sen åkte jag till orkanen för o låna bok STÄNGT, åkte till statsbiblioteket STÄNGT! Nu har jag inte boken som jag måste läsa i, FUCK! Det är pissväder och så hör jag av mamma att de typ har 20 grader, jag vill också! Plus en massa andra saker som gör att jag blir jävligt irriterad! Men jag hoppas att det blir bättre nu, jag kan ju inte göra mycket mer åt det! O FUCK bokus också som tar en evighet att skicka sina böcker, när den skulle ha kommit i fredags!!!

Jag hoppas att jag är på bättre humör nästa gång vi hörs!

Men just nu aaaarrrrgggggghhhhh!!! +förkyld också!!


After the morning comes


Dagens!
Tee: Hm against AIDS, Robyn
Kjol: Never Denim
Sneakers: Nike
Armband: Truly Madly och Bik Bok

Alltså förlåt för jätte dålig eller ingen uppdatering igår o förns nu... igår träna jag på morgonen och sen jobba och var inte hemma för än tio o var helt sjukt trött då. Idag är jag lite piggare, men har jobbat hela dagen också, så nu ska jga bara ha mysoutfiten på och kolla tv. Så får det bli! Inatt ska jag hämta Älsklingen, han e på bröllop, sen imorgon blir det träning o liter plugg, vi hörs senare!

Puss

KORALL KORALL KORALL


Dagens!
Tröja: Monki (nyinköpt i sthlm)
Linne: Hm
Skinnbyxor: Kappahl
Halsband: Bik Bok
Sjal: Mammas gamla

Då var det kväll igen... konstigt att dagarna alltid går så fort. Men idag har jag städat o fixat varit ute o gått o älsklingen o jag har precis ätit, som alla andra dagar!! Jag vill att detta skitväder ska försvinna o att våren o sommaren ska komma på riktigt så man kan hitta på roliga o mysiga saker ute på kvällarna!! Imorgon blir det jobb och innan det så blir det träning... Men vi hörs imorgon!!

Pussar

WEDGES


Jag vill ha ett par snygga Wedges, men det är svårt att hitta, dessa skulle jag dock gärna vilja ha :) De första från Tony Burch och de andra från Louboutin, give me!

Morrn morrn! Torsdag (redan) idag och jag har tagit en liten sovmorgon till halv tio... Nu ska jag äta frukost och sen dra iväg till gymmet! Efter det måste jag städa :( Men sen blir det skönt chill hela kvällen med älsklingen! SÅ det blir bra ändå, trots städning! Men nu måste jag käka frulle!

Puss

VINTAGE


Dagens!
Vintage fynd, Kofta: Weekday Vintage (LOVE)
Tee: Monki
Jeans: Groupie, Never Denim
Skärp: Hm

Jag är så nöjd med denna kofta, åh den kommer användas mycket o snart till jeansshorts!! Nu ska jag äta mat o kolla på arga snickarn :) O mysa med min älskling!! Har varit o tränat och är duschad nu så det ska bli skönt att bara få slappa lite :) Köpte två nya träningslinnen idag med, blir roligare då, ett grönt o ett rosa från NIKE.

Ha en fin kväll puddingar!!

Puss


Let me out so I can breathe


SOMMAR!!! Jumpsiut från Tibi och wedges från Paloma barcélo, jumi!

Nu ska jag dra till skolan, efter jag ätit frukost. Men jag är inte alls sugen på att dra ut i det supertråkiga vädret, grått o regningt, men men paraply o buss är lösningen :) När ja kommer hem ska jag visa mitt superfina vintage fynd som jag köpte i sthlm, det sitter på kroppen idag :)

Puss

När det luktar som vår!


Dagens!
Skjorta: Boomerang
Linne: Hm
Halsband: Hm (nytt)
Chinos: Monki
Sjal: Bik Bok
Jacka: Hm

Fan, ibland går dagarna så fort... som denna! Jag har dock hunnit lite men inte allt som jag skulle... har tvättat, tränat o handlat, vilket var det viktigaste. Nu ska vi snart äta och sen blir det DH och Cougar town :)

Puss

Leoprint


Så snygg väska från Alexander Wang!

Tisdag är dagen idag och snart ska den börjas mycket mysigt med frukostsällskap i form av E, vi ska äta o prata lite så det kommer bli kul! Efter det ska jag iväg o träna och sen blir det lite nytto grejer, typ som handla o tvätta o så... inte så kul men måste ju göras. Så det är väl min tisdag! Hoppas ni får en bra tisdag också :)

Puss

Nu kommer Dagens igen!


Skjorta: Bik Bok
Sjal: Gina
Linne: Never Denim
Jeans: Parkside, Never Denim

Nu har Älsklingen o jag ätit o pussats lite efter att inte ha sett varandra på typ 4 dagar så har jag saknat honom massor!! Vi har ätit lax och nu ska jag lägga mig på min favorit soffa och bara ha det bra! Och jag ska få sova i min egna underbara säng, det ä den bästa!! Imorgon kommer E hit och ska äta frukost så ska vi catch up lite, länge sen vi sågs, sen blir det träning och kanske lite läsa till statsvetenskapen!

Ha en fin kväll!

Puss

Min underbara helg!


I bilen upp till Sthlm

Suddigt, men LADY GAGA!

Bejbi o jag på konserten, det var den bästa show o konsert jag varit på!!

Discostick!

Speachless!

Fantastisk klänning!


Babes!

Underbar brunch på Elverket på lördagen!

Shopping!

FEST!!

Dans!

öööhhh!

LOVE

Rain rain!

Fy fan vilken super bra helg! Bara massa kul, underbara brudar, shopping, mat, vin, fest, dans, prat, och LADY GAGA!! Fucking Fantastisc!! Men nu är jag hemma i Malmö igen och det känns också skönt, det var mycigt att jagh hann träffa mamms o syster också innan jag drog hem. Papps får jag se snart :) Men åh nu saknar jag min Älskling så sjukt mycket och har saknat honom hela helgen. Men vid fyra kommer han hem och då ska jag krama honom o aldrig släppa! Just nu ska jag gå o äta lunch för nu är jag dunder hungrig!!

Puss

ps. det blev dåligt med dagens foton, men ni ser ju lite vad jag hade på mig, men jag var annars fab ;) .ds

Här är dagens för fredag på dagen :) jag h...

img_1223 (MMS)

Här är dagens för fredag på dagen :) jag har o har haft en underbar helg här i Sthlm, nu ska jag snart sova efter att ha fått autograf o dans o sprit o mera  :) imorgon blir nog också en bra dag!! Puss


GAGA rockar så hårt!!

img_1226 (MMS)

GAGA rockar så hårt!!


Hihi här sitter jag o myser med syrran! Sn...

img_1217 (MMS)

Hihi här sitter jag o myser med syrran! Snart kommer brudarna o hämtar mig o så åker vi till sthlm, sen måste vi outfits om o dra på GAGA!! Puss


I want your loving I want your revensch you and me could ride a bad romance

Hittade en gammal bild från i julas på älsklingen o mig!! puss plutten!
IDAG är DAGEN då det är GAGA, som vi peppat för i tre veckor, Stina, jag o Anna har peppen på topp och tillsammans med Emma i helgen så kommer det bli en underbar helg med party, shopping o annat underbart! wooohooo! Just nu är jag hos mamma och snart kommer lillasyster hem o ska locka mitt hår innan bilen går mot stockholm!! Ha en toppen helg alla!!
Wiiiiiiiii!!
Puss

Jag skrattar idag!


Dagens!
Sweat: Weekday
Tee: Bik Bok
Sjal: Hm
Chinos: Monki

Nu bär det strax av till jobbet och sen direkt efter till Stinis i Varberg och sen till LKPG, så en liten resa, och sen i morgon bär det av mot Stockholmo o GAGA. Alltså min pepp är så total, jag vet inte var jag ska ta vägen, bästa bästa!! SÅ först lite lunch, sen jobb o sen tåg och säga hej då till min fina älskling <3

Så uppdateringen eller svaren på kommentarer kommer vara lite frånvarande men jag återkommer direkt på måndag!!

PUSS PÅ ER!!!!


You´re the only one who knows


Dagens!
Jacka: Monki
Kofta: Bik Bok
Klänning: Monki
Skinnväst: Hm trend
Sjal: Mammas gamla
Halsband: Bik Bok
Sammetstights: Bik Bok
Skor: Converse

En Dagens såhär vid fyrtiden får ni, jag håller fortfarande på och packar eller jag har fixat med lite outfits o så med och ätit lite lunch :) Så jag ska väl göra klart packningen och ladda in lite göttig musik på ipoden, sen blir det träning och onsdagsmys med älsklingen, innan jag ska åka imogron... Men är så så så PEPP på helgen, detta kommer bli sjukt bra!

Puss

MBMJ!


Älskar Marc by Marc jacobs, brillant!

Nu ska jag käka lite frukost sen ska jah dra till skolan en sväng! Efter det blir det hem o packa, så allt är klart, och det kommer nog ta ett tag när man har beslutsångest för vad jag ska ha med mig ;) Men det kommer blir toppen. SKa bli lite träning ikväll också :) Ha en fin dag i solen!

Puss

GAGA GAGA GAGA!


Dagens!!
Klänning: Monki
Hood: Hm herr
linne: Hm
Tights: American apperal
Mocka jacka: Ullared
Halsband: Bik Bok

Wooopp! Nu är det snart desperate housewifes, mitt lilla möte gick mkt bra och nu har vi nyss ätit middag. Jag är sjukt pepp för sthlm o GAGA nu, imorgon blir det att packa allt och sen drar jag på torsdag!! Men jag kommer sakna min Älskling, men det blir mysigt att komma hem sen när man har fått sakna varandra lite... dock saknar jag honom när han åker till jobbet... men så är det!!

Ha en fin kväll!!

STINA O ANNA; PEPP PEPP!!

Puss

Smell the leather


Dagens önske outfit! Trenchcoat - Burberry, Tee - Balmain, Skinnbyxor - Bess, Hunterstövlar

Jag är just nu lite inne på festivalstilen, gillar den skarpt, få se lite lagom trashig med ändå fab ut :) Började dagen idag med att träna så nu ska jag duscha o så. Sen blir det att åka o handla käk!! Sen ska jag på ett litet möte och efter det hem o mysa med Älskling! Ska köpa en sån där rullväska idag med, annars kommer jag aldrig få med allt till sthlm ;)

Puss

Lite nytt på badrumshyllan


Köpte idag Biotherme ansiktskräm och ögonkräm, hade Clinique innan men den tog slut, så nu blir det biotherme och ska byta ut alla hudvårdsprodukter när de är slut. Jag tycker det är viktigt att ha bra ansiktsprodukter så att huden håller sig fin :)

Dagen har varit bra, har fixat, tvättat, tränat och nu ätit en jättegod grönsakslåda med korv.. gott! Och nu kollar jag på CSI, imorgon blir det träning, handla och lite annat :)

Puss

En tidig dagens!


Dagens!
Jacka: Bik Bok
Kofta: Gant
Klänning: Bik Bok
Halsband: Hm trend
Sjal: Bik Bok
Skor: Converse

Började måndagen med lite politisk filosofi, ganska intressant faktiskt. Men nu måste jag faktiskt ägna mig åt mycket viktigare saker, som att bestämma outfits till den kommande Stockholms/Gaga helgen, mycket viktigare ;) Och så är det lite annat smått o gott o ta tag i. Och efter det så är det träning! Kommer nog bli några nya the hills avsnitt också, som tex nu, när jag ska äta lunch ;)

Puss

woop woop!


Dagens!
Tee: Lars Winnerbäck
tröja: Cubus
Jeansväst: Cheap Monday
Sjal: Bik Bok
Jeans: Parkside, Never denim

Söndag söndag! Jag o Älsklingen har haft vår mysdag som vanligt, åkt runt o fixat lite o myst o så. Nu ska vi snart äta och sen blir det mer söndagsslapp, gött! Men sen är det ny vecka, o jag e så pepp på denna vecka, fy vad kul nästa helg kommer bli, galen!! Men kommer ju sakna älsklingen... men GIRLS PARTY!!! woop woop!

Höes då!

Puss

Med kärlek!


Dagens!
Linne: Never Denim
Linne: Bik Bok
Cykelbyx: Bik Bok
Strumps: BIk bok
SNeakers: Nike

Jag myser!

Puss

Åh min älskling!! Idag firar vi 9 år och j...

image (MMS)

Åh min älskling!! Idag firar vi 9 år och jag är fortfarande super kär, jag vill leva hela mitt liv med den mannen :) han e bäst!! Nu ska jag till jobbet, sen ska vi fira lite :) pussar!


RSS 2.0